Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Isnar
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Isnar » 28 apr 2010, 23:37

Kako ja vidim, svi navijaci Uniteda ce navijati za Liverpool, a mnogi navijaci Liverpoola ce navijati za Chelsea protiv Liverpoola... zanimljiva situacija... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 apr 2010, 23:58

Isnar je napisao/la:Kako ja vidim, svi navijaci Uniteda ce navijati za Liverpool, a mnogi navijaci Liverpoola ce navijati za Chelsea protiv Liverpoola... zanimljiva situacija... :mrgreen:
Ma kakvo ba navijanje sta ti je :mrgreen: Uzece nas k'o siroce napolitanku,nemamo mi sta pustat' ne pustat' :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 apr 2010, 09:11

the scouser je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Kako ja vidim, svi navijaci Uniteda ce navijati za Liverpool, a mnogi navijaci Liverpoola ce navijati za Chelsea protiv Liverpoola... zanimljiva situacija... :mrgreen:
Ma kakvo ba navijanje sta ti je :mrgreen: Uzece nas k'o siroce napolitanku,nemamo mi sta pustat' ne pustat' :mrgreen:
vi ako budete odigrali posteno,chelsea nemoze da vas dobije da ebe rak-raka. Jednostavno,vas stil ne odgovara njima. To se do sada mnogo puta vidjelo. Moja prognoza 2:0 za Liverpool. Strijelci Johnson u 29 min i Gerrard u 63.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 apr 2010, 11:54

majestic24 je napisao/la:
vi ako budete odigrali posteno,chelsea nemoze da vas dobije da ebe rak-raka. Jednostavno,vas stil ne odgovara njima. To se do sada mnogo puta vidjelo. Moja prognoza 2:0 za Liverpool. Strijelci Johnson u 29 min i Gerrard u 63.
Ma i ja sam uvjeren da cemo dobiti CSKA...
Nimalo ne sumnjam u Kapitena i suigrace... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 apr 2010, 13:10

majestic24 je napisao/la:
Koji im stil ne odgovara kako ih izbacise iz Lige Prvaka, kako ih pobjedise ove godine haha Unitedovac laze sebe samo kako bi drzao nadu da guzovace dodje do titule jos licemjeri cekaju da im je glavni rival osvoji za njih.
Dio Arsenala

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 apr 2010, 13:41

uh sto ne mogu ovih dvolicnjaka iza mancestera, lafo sad za liverpul navijaju, bolje vam je dobijte sunderland da ne bude ko na teatru snova, tisina u 90-toj minuti
Cuva Bog Zelju svog!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 29 apr 2010, 14:40

YNWA je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Joj Aquamana za jednu tekmu nadmasi citavu sezonu onog bolida Lucasa,tri asistencije,pa ja mislim da Lucas nema toliko od dolaska.
Samo nemojte Lucasa pravdat' defanzivnim ucinkom,njegovi zadaci su 90% ofanzivni.
ti znas koji su njegovi zadaci, prije nekoliko mjeseci je lee rekao da je zadovoljan igrama lukasa, da obavlja svoje zadatke, pa kakvi god oni bili, svi misli da je lukas igrac koji treba zamijeniti alonsa a ovaj to ni u snu ne bi mogao

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -youth-ace
doveli smo jos jednog mladog engleza
Ovaj mali je novi Gerrard
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 apr 2010, 16:47

YNWA je napisao/la:to ces morati rafu pitati :mrgreen:
Ma ne znam stvarno ja mislim da je to svako ove sezone vidio,da nam treba neki pas majstor,ne onaj...nemam rijeci za onaj pokusaj igraca.
tu je aquilani
lukas je sasvim solidan igrac, jedan dio sezone je bio nas najbolji igrac, nije on kriv sto od njega mnogi ocekuju ono sto on ne moze uraditi, tj da zamijeni alonsa, on i masch su slicni igraci, samo je masch jaci u defanzivi a lukas u ofanzivi, rafa je pogrijesio sto je nije gerrarda vratio nazad, iako se kapiten probudio u zadnje vrijeme, veci dio sezone je bio katastrofalan, cak su neki navijaci spominjali da bi ga trebali prodati :o
taj pokusaj igraca ce ici sa reprezentacijom brazila na svjetsko prvenstvo ;)

slika
ocekujem ovaj sastav veceras
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 apr 2010, 17:18

YNWA je napisao/la:
YNWA je napisao/la:to ces morati rafu pitati :mrgreen:
Ma ne znam stvarno ja mislim da je to svako ove sezone vidio,da nam treba neki pas majstor,ne onaj...nemam rijeci za onaj pokusaj igraca.
tu je aquilani
lukas je sasvim solidan igrac, jedan dio sezone je bio nas najbolji igrac, nije on kriv sto od njega mnogi ocekuju ono sto on ne moze uraditi, tj da zamijeni alonsa, on i masch su slicni igraci, samo je masch jaci u defanzivi a lukas u ofanzivi, rafa je pogrijesio sto je nije gerrarda vratio nazad, iako se kapiten probudio u zadnje vrijeme, veci dio sezone je bio katastrofalan, cak su neki navijaci spominjali da bi ga trebali prodati :o
taj pokusaj igraca ce ici sa reprezentacijom brazila na svjetsko prvenstvo ;)

slika
ocekujem ovaj sastav veceras
Znam jarane,pa eto procitaj sta sam prvobitno napisao za Aquamana i tri asistencije.Lucas je smlata u ofanzivi,u tome je sva poenta onog sto sam pisao,a Aquaman je nekad i zdrav bio pa je ovaj retos dobijao prilike prije njega.Ako se sjetis tekme protiv S'landa,tad se igralo 4-4-2 gdje je Stevie bio na prirodnoj poziciji.Znamo kako smo tu tekmu odigrali ;)

EDIT:Koliko ja znam Dunga objavljuje svoj spisak za Afriku tek u maju.Lucas je bio na spisku za prijateljske,ali sumnjam da ce ga zvati u Afriku.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 apr 2010, 19:10

Idemo večeras po pobijedu !
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 apr 2010, 20:14

The team in full: Reina, Mascherano, Johnson, Carragher, Agger, Lucas, Gerrard, Aquilani, Babel, Benayoun, Kuyt. Subs: Cavalieri, Kyrgiakos, Pacheco, Degen, El Zhar, Ayala, Ngog.
slika
ocekivano
YNWA
Sarajevo i Liverpool

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 apr 2010, 21:02

Come on Reds !
FK Pjetlovi

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 29 apr 2010, 21:03

jest da navijam za arsenal i da je ovo receno milion puta ali je ona himna predooobra :D .. super .. :!: :!:
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 29 apr 2010, 21:51

a kolko ste samo pljuvali po njemu....aquilaniiiiiiiii...1-0....
jos da neko drugi prenosi tekmu a ne ova dva kretena
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 29 apr 2010, 21:56

Uuu.. jest dobra utakmica. :D
Aquilani golcinu dade.. Jos da onaj Aggerov nije bio iz ofsajda.. ma extra je.. ja prezadovoljna.. barem prvim poluvremenom :)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

LiverpoolShwaty
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolShwaty » 29 apr 2010, 21:57

FAIL na pocetku tekme .Kamera pokazuje na 2 legende Ian Rush i King Kenny a on ( sasa ) kaze da su to vlasnici,drugi FAIL je za godinu nastanka 1892 a ne 1894 al eto...
Ofsajd jeste bio,idemo do FINALA !
' You'll Never Walk Alone ! Liverpool F.C !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 apr 2010, 22:59

tesko cemo proci dalje, igraci su umorni, a na klupi nemamo neka rjesenja :(
Sarajevo i Liverpool

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 apr 2010, 23:05

Haj'mo sad se mozemo branit'....

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 apr 2010, 23:05

Kakvi su vam ove godine rezultati protiv Fulhama u Premiershipu? :D
#divovi

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 apr 2010, 23:06

moustapha je napisao/la:Kakvi su vam ove godine rezultati protiv Fulhama u Premiershipu? :D

Bolje ne pitaj. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.