FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Burberry46 » 14 jul 2015, 12:30

Izgleda ovi poljaci iz Vogosce ce biti vraceni nazad :thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 14 jul 2015, 12:31

Treba malo smiriti strasti pripremiti se za tekmu, ovo može itekako utjecati na gostovanje naših u Poljskoj, a nikome ne trebaju razbijene glave ...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 jul 2015, 12:32

Nisam znao da se na forumu krije ovoliko ultra, giga, mega huligana koji znaju sta se sinoc desavalo, koliko je raje ucestvovalo, je li planirano ili nije planirano. Da se ljudi ne lazemo, mi smo vecinom ovdje iza tastatura komentarisali i cekali izvjestaj od ratnika koji su se junacki borali. Obicni bezmudasi koji palamude na forumu. :salut:
1946

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 14 jul 2015, 12:32

Logicno,uvijek oni koji zakuhaju budu vraceni,isto kao i Viole kad su po carsiji dobile batine pa ih vratili nazada a oni glavna grupa pustena na utakmicu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 14 jul 2015, 12:34

Neki od vas još nisu svjesni ko su i šta rade navijači Lech-a. Da vas malo prosvijetlim ;) Postoji TFC turnir u kojem učestvuju navijači iz 5 država - Češka, POLJSKA (LECH), Rusija, Ševdska i Ukrajina ;)

Ulaze u ring 5 na 5 (kilaža može da bude do 500kg ukupno po timu) i udaraju se (nešto slično kao UFC). Gledao sam neke klipove i u svakom su navijači Lecha pobijedili. Strašno se marišu.

Da vam bude jasnije ko su ti navijači pogledajte klip!

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 14 jul 2015, 12:34

muXmania je napisao/la:Vidio sam dovoljno, vi ovdje sto bacate suplju sta je i kako je bilo i da do vogosce ima 20 km i slicne gluposti, nije niko lud. Najsmijesnije sto ima nekih ko ovoj pitic proglasava pobjedu e to je vec komicno.

Trazili ste dobili ste, sad kuku citava drzava da se brani od 200 momaka ukupno.

Koda gledam vraticete im u Poljskoj, naravno ako skupite damu uopste da odete. Da niste provocirali nista od ovog vjerovatno nebi bilo.
umjesto da se duboko naklonis momcima koji su sinoc bili kako nasim tako i vasim, ovdje palamudis bezveze... Razbijenih je glava na sve strane bilo, klipovi su snimani poslije, pobjednika nema u ovome, samo hocu da kazem da nema smisla da ovako pises...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 jul 2015, 12:39

Nece niko ici kuci, bit ce navijaca Lecha na stadionu AFH!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 jul 2015, 12:41

Tifoz je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Spremite se,pun qurac Poljaka prolazi kroz Tuzlu.Sad ih murija zaustavi..tri velika kombija i pun bus od sinoc u Tuzli.
Mašete li im :urnebes: :urnebes:
:lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:
I dalje ne shvatam neke naše a i ove ostale što provociraju, treba stisnuti muda pa stati pred njih a ne još im držati crtu, kapa do poda svim momcima koji su sinoć bili :bow:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jul 2015, 12:41

Vedad87 je napisao/la:Neki od vas još nisu svjesni ko su i šta rade navijači Lech-a. Da vas malo prosvijetlim ;) Postoji TFC turnir u kojem učestvuju navijači iz 5 država - Češka, POLJSKA (LECH), Rusija, Ševdska i Ukrajina ;)

Ulaze u ring 5 na 5 (kilaža može da bude do 500kg ukupno po timu) i udaraju se (nešto slično kao UFC). Gledao sam neke klipove i u svakom su navijači Lecha pobijedili. Strašno se marišu.

Da vam bude jasnije ko su ti navijači pogledajte klip!

Džaba im sve kada opet hodaju od sinoć sa flasterima, tuferima, borave po bolnicama i ostanu bez busa.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2015, 12:47

7aprildomemoj je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kaže gospođa na snimci :"Evo naši bježe" !!!
Sramota za glavni grad od pola miliona ljudi da im dođe šačica huligana i razbije ih. Da su došli u Čekrčiće Gornje pa napravili belaj razumio bih al u glavnom gradu :oops: :oops: :oops:
Sarajevo nema pola miliona stanovnika a kada su dosli u Sarajevo bili su zbodeni i pretuceni,ovo sto gledas se nije desilo u Sarajevu..budi pozdravljen i obrazuj se
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 14 jul 2015, 12:49

Čitam komentare na B92 Poljaci-Srbi gay brothers :lol:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 jul 2015, 12:49

muXmania je napisao/la:Vidio sam dovoljno, vi ovdje sto bacate suplju sta je i kako je bilo i da do vogosce ima 20 km i slicne gluposti, nije niko lud. Najsmijesnije sto ima nekih ko ovoj pitic proglasava pobjedu e to je vec komicno.

Trazili ste dobili ste, sad kuku citava drzava da se brani od 200 momaka ukupno.

Koda gledam vraticete im u Poljskoj, naravno ako skupite damu uopste da odete. Da niste provocirali nista od ovog vjerovatno nebi bilo.
Nimalo nisi upucen ocigledno ali dobro, ne mogu sada da objasnjavam.

Ugl, svaka cast momcima za sinoc. :thumbup:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 jul 2015, 12:50

AdiFKS je napisao/la:Po nekim info jos dvije grupe idu ka Sarajevu. Jedna iz Tz. Druga iz Splita.

Eto prilike za ove POJEDNE huligane iz Tz.sto pametuju, bujrum, pokazite se,il prestanite ovdje poametovati.
Ako ti nesto druze nije jasno ponovo procitaj ovo dole stivo sto ti navodim. Ja postim i trebam izaci na ulicu i porokati se sa nekim navijacima koji mirno prolaze kroz Tuzlu samo da bih zadovoljio 2-3 forumasa ovdje? Znam da tvoje misljenje ne dijeli vecina momaka ovdje sa kojima imam(o) odlican odnos i komunikaciju, znam da mozda i ti ishitreno sve to pises i znam da ne bi ni ti izasao kao kamikaza na ulicu i zaletio se na hrpu navijaca koji su mirno kroz Sarajevo krenuli put Tuzle na utakmicu.

Prvi sam ovdje imao informacije o njima i proslijedio ih cak javno, sliku, gdje ce odsjesti, da dolazi grupa i preko Splita, neki su smijali tome, a neki zahvalili, tako da mislim da je od mene sasvim dovoljno. A obecavam da ako pocnu praviti probleme u Tuzli prvi cu izletiti na ulicu, samo neka me neko obavijesti o tome.

A ti ponovo procitaj ovo dole.

corleone87 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
Ma jbg druze, sve to stoji sto si napisao, trebamo se podrzavat. ali zasto bi sad recimo mi u Tz trebali ljude napast iz cista mira ako su njihove pajde pravile probleme po SA. oni ne prave belaj po TZ i zasto izazivat.
Druga stvar je da je nas lik jucer na ovoom istom forumu skrenuo paznju i postavio sliku i rekao hotel u kojem ce odsjest ovi huligani, a nakon toga bio ismijan rijecima sta ce te vi nas upozoravat mozemo se mi sami branit.
Msm da je to izraz nezahvalnosti i kako sad da se ocekuje neko posebno suosjecanje i solidarnost.
ono sto ohrabruje da je u pitanju par balavaca i da postoje normalni ljudi koji nece dopustiti da pojedinci preovladaju. Zbog toga smo vam opet dali dodatne informacije o ekipi koja od nas dolazi gore. Nas doprinos je toliko a vi radite s njima sta hocete.
Mortus apsolutno se slazem sa tobom,uopste ne trebate napadati gore te sto su po Tuzli,samo bi jos vece belaje izazvalo..Ljudi su dobro organizovani i ne bi bilo pametno ih napadati..Grupa po carsiji koja je hodala,grupa po Vogošći sto je izazvala haos,ti u Tuzli,cak je neko sinoc pisao kako su i kod Doboja neki u satorima nocili,ne znam sad da li se zajebavao..Znaci ljudi su maksimalno spremno isli na ovo i fino se rasporedili prije ove glavne grupe sto im treba doci danas..I istina pojedinici su se juce bas ruzno ponijeli prema pojedinim likovima iz Tuzle koji su davali informacije ali jbg idemo dalje..
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2015, 12:51

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj boze ovi horde zla, stalno dobiju po nosu.......u sred sarajeva od 18 povrijedenih, 11 sarajlija :facepalm: ......NEMA NISTA BEZ MANIJAKA izgleda!!!!!! vidjelo je se i u proslom ratu, koji su momci odma stali u odbranu grada!!!!! :bih:
O pa gdje si dosljo,u sred Sarajeva nas napali? je l' te to stid komentarisati sta je bilo u sred Sarajeva pa pominjes Vogoscu koja nije dio Sarajeva ili?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jul 2015, 12:51

Kontaktirali smo i Irfana Nefića, glasnogovornika MUP-a Kantona Sarajevo koji nam je kratko kazao da ne zna da li će gostujući navijači moći prisustvovati večerašnjoj utakmici.

Mozda bi ovo bilo i najbolje.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 jul 2015, 12:57

hilmo je napisao/la:Kontaktirali smo i Irfana Nefića, glasnogovornika MUP-a Kantona Sarajevo koji nam je kratko kazao da ne zna da li će gostujući navijači moći prisustvovati večerašnjoj utakmici.

Mozda bi ovo bilo i najbolje.
Gdje ces hiljadu navijaca vratiti sa utakmice, pa to bi bio jos veci belaj, najsigurnije ih na stadion smjestiti, jos kad uprzi sunce da zagore ko na raznju :D
da im se osvetimo kako tako :P

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 14 jul 2015, 12:58

Ko ovde pise dosta je procitati "prebili vas usred grada" :lol:

Ovaj forum cita dosta raje, i danas slusam prenose po gradu lazi koje su pojedinci iznosli upravo ovde. Sinoc nije bila u VG prva grupa, sinoc su se djeca suprostavila likovima koji su profesionalni huligani.

Po nekim komentarima strumfova vece su sanse da ih vidim na jugu sa lehovim navijacima, cast izuzecima ali sinoc su ovde takvu sliku poslali.

Tuzlaci, svaka cast pojedincima a ovo ostalo sto glumi neku silu preko zice molio bih da puste odrasle da diskutuju.

Ozbiljnije, jace i brojnije grupe u BiH nema od Hordi Zla, na osnovu cega vi zakljucujete ko je pobjedio gdje kada lazi citate i lazi pisete.
Ti si opet šampion !

Fidel
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Fidel » 14 jul 2015, 12:58

Sto ste cackali mecku?? Ko da su botanicari, a ne huligani. Ispunili ste cilj. Svi o vama pricaju, a o posljedicama niko ne razmislja. Trebali su se svi skupiti I napasti ih, a ne ovako 20-30 ljudi medju kojima, vjerujem, je samo par momaka starije bilo. Internet cuda cini, a za to sto je u gradu bilo je za drugu pricu
Napasti 5 ljudi I busat se u prsa, ma daj....
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la macahz » 14 jul 2015, 12:59

MortemHz je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O1afOPmTCdY[/youtube]

Kaže gospođa na snimci :"Evo naši bježe" !!!
Sramota za glavni grad od pola miliona ljudi da im dođe šačica huligana i razbije ih. Da su došli u Čekrčiće Gornje pa napravili belaj razumio bih al u glavnom gradu :oops: :oops: :oops:
Sarajevo nema pola miliona stanovnika a kada su dosli u Sarajevo bili su zbodeni i pretuceni,ovo sto gledas se nije desilo u Sarajevu..budi pozdravljen i obrazuj se
Sarajevo ima sigurno preko 700 hiljada uzmi u obzirntu i mnogobrojne studente koji nisu prijavljeni penje sa taj broj, podosta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 jul 2015, 13:00

Cuj ovih pokazite se vi iz Tz. Sta se imam pokazivat, ne dolaze meni u grad, vec tebi. Usput sam i koju s njima progovorio, fina raja.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.