FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 14 jul 2015, 10:49

Po meni loša organizacija Hordi,trebali su to malo bolje al lako je bit general poslje bitke,nemoses ic sa duplo manjim brojem ljudi napadat bar sto se vidi po onom snimku,a i slabo su se naoruzali,al sta ces pamet u glavu danas.

Ja se slazem sa ovim gore iznad **** bi se oni grupisali po Mostaru nevazno gdje bili,bili bi napadnuti od obe grupe sad da bi ih pobili neznam al nebi imali mira.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 14 jul 2015, 10:50

Ovdje se bar nebi trebali kaciti hz i tm. Da znate sta rade, i da su sinhronizovani TRENUTNO obje nase grupe, ni vi ovdje nebi srali.

Nase nesuglasice ostavimo za poslije, bice susreta i derbija. Kad to mogu momci koji su stajali sakama jedni protiv drugih, trebali bi i vi. A Poljaci, vidjet cemo sta ce jos biti. Mlad je dan, tekma tek u 21.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

foreveryoung
Kontakt:

Post Postao/la foreveryoung » 14 jul 2015, 10:56

Zip je napisao/la:
1) Napadnuta im izvidnica u gradu i dobili po picki, onaj krvavi u zutoj majici prvi poceo bjezati.
2) Poslije nisu dolazili u grad. Horde im napale hotel. DVA puta ih potisnuli skroz do ulaza u Sunce, fajt trajao 20-25min. Momci se na kraju povukli, ne kontam sta je trebalo? Uci u hotel?
NISU Poljaci otjerali HZ, momci se povukli sami jer vise nije bilo nikakve svrhe + sto je dobar dio momaka nastradao od kamenja i cigli u glavu, prsa, ledja u ta prva dva napada. Bas je gadnih scena bilo.

Neka mi neko nadje primjer gdje je ovima bilo ko napao hotel u kojem odsjedaju.
Vecina ovih snimaka je nastala debelo nakon belaja, dobar dio momaka je vec napustio Vogoscu bio ili su bili na skroz suprotnoj strani Vogosce (oko dzamije, prema izlazu).
Sacuvan je obraz i grupe i grada u navijackom svijetu (ako ostane na ovome i danas).
Horde se prosle godine kroz **** Atinu napravili korteo i satima bili na Sintagmi. U Atini! To niko nikad u Sarajevu nece moci napraviti.

Pun mi je **** vise omalovazavanja nasih grupa od strane isfrustriranih pickica i paceniku koji svoje frustracije lijece po internetu. Manijaci jesu zajebali stvar sa Torcidom, na foru ih ovi uzeli ali kada su se organizovali u Miljacku su bacali tovare.
BRAVO HORDE klinac od 16 godina je stajao nasuprot dvometrasima od 150kg ! muda do koljenja :tokralju:

samo pametno do kraja dana i oderite im guzove !

HELLCOME TO BOSNIA ! :bih:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 jul 2015, 11:00

Ma sta bravo? ZABRANITE toj djeci da ucestvuju danas u sranjima poginut ce ko jbt..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 14 jul 2015, 11:03

Ma yebat im mamu poljsku gdje god stignemo. Od mostara zenice tuzle sarajeva. Do juče su šatore šaraficigere i gumene čamce prodavali za črvenu a sad mi huligane glume. Nisu se znali hljeba najest kad smo uz engleze izmislili to značenje. Saksijama s balkona,palicom po faci,ciglama,šakama. Nek se vrate s traumama kuci yebo ih otac na steroidima
DŽELO ODLAZI

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 14 jul 2015, 11:05

Ovo treba policija da rijesi .. jel treba mrtva glava.. ovu bagru iz Poljske drzati do same utakmice van grada.. ovi huskaci sto piskaraju na forumu vama na obraz . Sto se tice TM i HZ mi smo vazda bili komsije i raja.. nikad ozbiljan sukob nije bio medju nama i naravno vazda cemo biti skupa u belaju.. danas pokusati bez frke u gradu i sretno komsijama veceras.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 14 jul 2015, 11:06

Po nekim info jos dvije grupe idu ka Sarajevu. Jedna iz Tz. Druga iz Splita.

Eto prilike za ove POJEDNE huligane iz Tz.sto pametuju, bujrum, pokazite se,il prestanite ovdje poametovati.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2015, 11:09

AdiFKS je napisao/la:Po nekim info jos dvije grupe idu ka Sarajevu. Jedna iz Tz. Druga iz Splita.

Eto prilike za ove POJEDNE huligane iz Tz.sto pametuju, bujrum, pokazite se,il prestanite ovdje poametovati.
Niko ne pamtuje, ljudi bi nas pojeli ovi sto su u Tuzli se spremili da idu..

Pametuju Mostarci nama sto ih nismo napali, pa ova grupa sto je u Tuzli bi ovakav Red Army kojeg nema citavu sezonu preko 100 na tribini poslala u Jadransko more..

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 14 jul 2015, 11:10

Neandertalac je napisao/la:Bojamora@ zaobidji me svega ti. To sto ti ne smijes u grad je tvoj problem, ja sam gore citav zivot, a i svaki dan vidjam nase momke sa obiljezjima, tako da i to lazes.
Poz, da ne brljamo temu, samo me zaobidji. Hvala.
A ne kontaju to oni.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 jul 2015, 11:10

AdiFKS je napisao/la:Po nekim info jos dvije grupe idu ka Sarajevu. Jedna iz Tz. Druga iz Splita.

@Pastrmko. Evo ovi su naručeni za tebe :urnebes:

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 14 jul 2015, 11:11

Ama ja jucer normalno hodao po gradu u majici manijaci i nikom nista. Manite se tih prica
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 14 jul 2015, 11:11

**** lud zbunjena navijaci sarajeva pisu da su dva puta napali poljake prvi put na carsiji razlog nepoznat drugi put u vogosci razlog skandiranj srbija ljudi nikog ne diraju a pozivaju se sve grupe u drzavi da ih lemaju svasta

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 14 jul 2015, 11:14

tuzlak1987 je napisao/la:

Pametuju Mostarci nama sto ih nismo napali, pa ova grupa sto je u Tuzli bi ovakav Red Army kojeg nema citavu sezonu preko 100 na tribini poslala u Jadransko more..
Možda bi ali mi nebi pustili da nam se qurče u gradu. To je ta razlika između vas i nas u mentalitetima. Životom ti garantujem da bi tih 50 sto vas poprijeko gledaju po vašem gradu završilo u bolnici. Bilo bi i nas ali bi oni svi. Nije RA 100 momaka sto bude na tribini. Ovaj old school bi isao do zadnje kapi krvi. Haj sad u skokovima i bacajte im cvijece grob vas yebo pickasti samo sramotite ovu drzavu
DŽELO ODLAZI

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 jul 2015, 11:18

manijakdokraja je napisao/la:Ama ja jucer normalno hodao po gradu u majici manijaci i nikom nista. Manite se tih prica
:shock: kakve to veze ima sa ovim poljskim ološom i sa ovom pricom :? i ja sam sto puta išao po gradu sa šalom Želje i šta treba, da me napadnu jarani sa kojim sam išao u školu i odrastao :facepalm:

Boli me q za FKS i utakmicom, neka zijane 20-0 baš me briga, ali ovdje je u pitanju druga stvar. Ne smiju se poljski klošari qrciti po šeheru i glumiti mangupe.
To ne može :nene: ni mnogo vece sile to nisu mogle.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 jul 2015, 11:19

Tifoz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Možda bi ali mi nebi pustili da nam se qurče u gradu. To je ta razlika između vas i nas u mentalitetima. Životom ti garantujem da bi tih 50 sto vas poprijeko gledaju po vašem gradu završilo u bolnici. Bilo bi i nas ali bi oni svi. Nije RA 100 momaka sto bude na tribini. Ovaj old school bi isao do zadnje kapi krvi. Haj sad u skokovima i bacajte im cvijece grob vas yebo pickasti samo sramotite ovu drzavu
Daj čovječe ne budi smiješan. Eto ti prilike. Ko naručeni iz Splita i vjerovatno će na Mostar. Čuli da u Mostaru ima strašni RA, pa im to izazov :rol:

Nego, centimetra niste mogli kad ste trebali . ..

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 jul 2015, 11:20

let3 je napisao/la:
manijakdokraja je napisao/la:Ama ja jucer normalno hodao po gradu u majici manijaci i nikom nista. Manite se tih prica
:shock: kakve to veze ima sa ovim poljskim ološom i sa ovom pricom :? i ja sam sto puta išao po gradu sa šalom Želje i šta treba, da me napadnu jarani sa kojim sam išao u školu i odrastao :facepalm:

Boli me q za FKS i utakmicom, neka zijane 20-0 baš me briga, ali ovdje je u pitanju druga stvar. Ne smiju se poljski klošari qrciti po šeheru i glumiti mangupe.
Čovjek replicira jer je jedan vaš navijač rekao da ne smije hodati po gradu u dresu Želje jer kao navijači Sarajeva odmah napadaju ;)
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jul 2015, 11:25

Moj Pastrmka,ljudi ocima Tuzle nisu vidili,nit se qurcili.Ljudi vjerovatno preferiraju pwriferiju grada i to pored murije hotel,sto pokazuje u Tuzli i Vogosci.Vas se ne moze skupit na male lopte,a kamoli koga da ispickate :urnebes: l
Zlatan Nalić sin tuzlanski

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 jul 2015, 11:26

Ado76 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Čovjek replicira jer je jedan vaš navijač rekao da ne smije hodati po gradu u dresu Želje jer kao navijači Sarajeva odmah napadaju ;)
onda se izvinjavam @manijakdokraja
nisam skonto da nekome replicira

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jul 2015, 11:26

Kako je uopšte država pustila ove huligane da uđu u BiH ako su već ranije dobili podatke od njima kakvi su? :x

Ko će sada ljudima platiti štetu? :roll: :oops:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 14 jul 2015, 11:27

emirzlaTu je napisao/la:Vas se ne moze skupit na male lopte,a kamoli koga da ispickate :urnebes: l
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DD

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, gh0stHZ i 54 gosta.