AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Šta je reći za Romagnolia ?? nekako igrac za kojega roma hoce 30 mil da uzme, iskreno da valja zar ga oni ne bi zadržali?? ajde bertolacc i iskreno nema ni mjesta u veznom redu Rome, jer je stvarno dobar, ali u odbrani ima deff
Pa fazon je u tome sto im treba para za Dzeku (odnosno, trebaju im novci od prodaje vlastitih igraca da im se ffp ne bi naklatila na grbacu), a mi smo jedini koji nude te pare za Romagnolija, tako da... 
A i on sam je valjda izrazio zelju da predje tako da ocekujem da se sve finalizira u narednim danima.
Sto i dalje ne mjenja cinjenicu da nam treba jos jedan dobar stoper pored njega (a da to nije Maksimovic i slicni), slabo ce to pojacanje biti ako ostanemo samo na zelenom balavcu.

A i on sam je valjda izrazio zelju da predje tako da ocekujem da se sve finalizira u narednim danima.
Sto i dalje ne mjenja cinjenicu da nam treba jos jedan dobar stoper pored njega (a da to nije Maksimovic i slicni), slabo ce to pojacanje biti ako ostanemo samo na zelenom balavcu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad mi kupujemo onda Romanjoli vrijedi 30mil, a da li ga prodajemo, glavu dajem da bismo uzeli vise od 15-16mil. Mi i nasa Uprava.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Nakon 12h posla dodjem na ovu temu obavezno da pročitam sta rope kaže jer je svaki post legendaran..
Msm da Milan ovim igracima sluzi za nabijanje cijene ili kao druga opcija dok ne dodje sta bolje..Romagnoli i Witsel realno ce tesko dobit bolje ponude al et

Msm da Milan ovim igracima sluzi za nabijanje cijene ili kao druga opcija dok ne dodje sta bolje..Romagnoli i Witsel realno ce tesko dobit bolje ponude al et
e svasta s vama ljudi.

et' ga, faraon i zvanicno bivsi.
a nista, hvala na svemu i sa srecom, mi idemo dalje.
evo jedna, pa hajmo reci lijepa vijest jer ne znam sta je u pitanju, ali za petak je rezerviran neciji ljekarski
toplo se nadam da je romagnoli, ne mogu vise da slusam o njemu. 

et' ga, faraon i zvanicno bivsi.

a nista, hvala na svemu i sa srecom, mi idemo dalje.
evo jedna, pa hajmo reci lijepa vijest jer ne znam sta je u pitanju, ali za petak je rezerviran neciji ljekarski

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Galijanija srce preskace...
Treba iz udinesea onog Hertauxa ili kako vec zaganjat do ne nabije cijenu..ne bi vam bio lose ni da se chanaloglu probao dovest svakako potrebniji od Bacce..Adriano bi tu bio dovoljan...
Nesto kontam kako bi vama moj miljenik Rosicky lego..i sa 34 može trčat i igrat bolje nego 80% vasi igraca..sto je pokazao i u Arsenalu
Treba iz udinesea onog Hertauxa ili kako vec zaganjat do ne nabije cijenu..ne bi vam bio lose ni da se chanaloglu probao dovest svakako potrebniji od Bacce..Adriano bi tu bio dovoljan...
Nesto kontam kako bi vama moj miljenik Rosicky lego..i sa 34 može trčat i igrat bolje nego 80% vasi igraca..sto je pokazao i u Arsenalu

Milan channel posts this for a defender who looks exactly like Mats Hummels.

Romagnoli je nas

Romagnoli je nas

FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
- _forzamilan_
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ispostavilo se da je to gore za Humelsa fejk,naravno 

ma znao sam da je fejk odma zato sam is tavio ovog smajlija sto se kleberaUrbyEmanuelson je napisao/la:Ispostavilo se da je to gore za Humelsa fejk,naravno

FORZA MILAN!
Stephan El Shaarawy’s letter to the fans:
“At this moment it really is difficult for me to find the words to describe my state of mind.
It all happened very quickly and in 24 hours I found myself having to make a decision that I am certain can be the best for me and for my career.
I don’t need to underline how disappointed I am to leave a club like Milan and its fans. Other than the fact I’ve been tied to these colours since I was little, it’s difficult to leave a club that has always supported and had confidence in me, even in the worst moments.
However, I think the moment has come for me to change direction and take on a new professional challenge with grit and the utmost enthusiasm.
I’m sorry, too, that I was unable to give my total contribution due to injuries over the last two seasons… but I always honoured and respected this jersey, from the first day to the last.
These four years have given me so much, helped me to grow, enriched me as a player and a man.
I thank Milan, all the members of staff and all my teammates over these seasons. We had many victories, as many defeats, but always alongside great people. I will hold on to every teaching and every piece of advice I was given.
And finally I must thank you, the fans, last but not least… in fact, unique and special… Thank you for the affection you’ve always shown in every occasion, above all in the negative periods. And thank you for the wonderful words and message that even today, despite the fact I have changed shirt, you continue to send me. I will carry them in my heart forever.
“Truly thank you to everyone.
Au revoir. Stephan El Shaarawy.”

jedan od mojih zadnjih postova na ovu temu, vakat je zavrsiti s tim.

bilo proslo, idemo dalje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- akisarajevo92
- Kontakt:
So long Stephan, I will miss those 4 months when you absolutely dominated, like 2 and half years ago.

Don't believe the hype.
Hebo ih više Romanjoli, treba ih otkačit, pa za 30 mil možeš dovest Otamendija
Il Club più titolato al mondo!
i meni nije jasno sta su navalili toliko na njega 20 miliona hoces neces,okreci se drugim igracima...igrac za kojeg se bukvalno tek sad culo da vrijedi tolike pare nema sanse..muxa je napisao/la:Hebo ih više Romanjoli, treba ih otkačit, pa za 30 mil možeš dovest Otamendija
#FranceFootball i #lequipe prenose da je Milan blizu potpisivanja Aymena Abdennoura za €23m, ali problem je taj što igrač nema EU pasoš.
pa kako ga onda potpisati i kako su blizu?

FORZA MILAN!
Ja mislim da se to rijesava oslobadjanjem ( prodajom ili prekidom ugovora) igraca koji nema EU pasos a koji je 3 ili vise godina u klubu, ima li takvog kod nas, Zapata? koliko je on dugo u klubu.Champion1 je napisao/la:i meni nije jasno sta su navalili toliko na njega 20 miliona hoces neces,okreci se drugim igracima...igrac za kojeg se bukvalno tek sad culo da vrijedi tolike pare nema sanse..muxa je napisao/la:Hebo ih više Romanjoli, treba ih otkačit, pa za 30 mil možeš dovest Otamendija
#FranceFootball i #lequipe prenose da je Milan blizu potpisivanja Aymena Abdennoura za €23m, ali problem je taj što igrač nema EU pasoš.
Milan increased their offer for Romagnoli to €25m today, but Roma rejected it, according to Milan Channel.
Da su pametni sad pa da ga se skroz okane, ovi navalili cijenu kao da Reusa dovodimo a ne yebenog rominog otpatka.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zapata je dosao kod nas sezone 13/14 .... mi smo svoja 2 mjesta popunili bacom i adrianom... ja mislim da jedino mozemo ovog dovesti ako ovaj dobije pasos EU.. znaci i ovo je jedna suplja u nizumilanist je napisao/la:Ja mislim da se to rijesava oslobadjanjem ( prodajom ili prekidom ugovora) igraca koji nema EU pasos a koji je 3 ili vise godina u klubu, ima li takvog kod nas, Zapata? koliko je on dugo u klubu.Champion1 je napisao/la:i meni nije jasno sta su navalili toliko na njega 20 miliona hoces neces,okreci se drugim igracima...igrac za kojeg se bukvalno tek sad culo da vrijedi tolike pare nema sanse..muxa je napisao/la:Hebo ih više Romanjoli, treba ih otkačit, pa za 30 mil možeš dovest Otamendija
Milan increased their offer for Romagnoli to €25m today, but Roma rejected it, according to Milan Channel.
Da su pametni sad pa da ga se skroz okane, ovi navalili cijenu kao da Reusa dovodimo a ne yebenog rominog otpatka.
FORZA MILAN!
Ma kakvi sad će tamam tri godine kako je kod nas. Od ljeta 2012-te.Champion1 je napisao/la:
Zapata je dosao kod nas sezone 13/14 .... mi smo svoja 2 mjesta popunili bacom i adrianom... ja mislim da jedino mozemo ovog dovesti ako ovaj dobije pasos EU.. znaci i ovo je jedna suplja u nizu
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma ako se oni sloze vjerujem da ce i naci nacin da se dovede. Uvijek je tu Genova da pomogne 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
onda sam se ja nesto zbunio, ako bi to moglo proci to bi bilo jednim udarcem dvije muheFaraonTM je napisao/la:Ma kakvi sad će tamam tri godine kako je kod nas. Od ljeta 2012-te.Champion1 je napisao/la:
Zapata je dosao kod nas sezone 13/14 .... mi smo svoja 2 mjesta popunili bacom i adrianom... ja mislim da jedino mozemo ovog dovesti ako ovaj dobije pasos EU.. znaci i ovo je jedna suplja u nizu

Daj dovedite Witsela i Calhanoglua u sredinu i to rijesite i 2 stopera (Romanogli i Abdenhour) i kakav bi to prelazni rok bio.. znam nerealno al kako bi to bilo lijepo

FORZA MILAN!
Ne moze se ni na kakav nacin osloboditi to EU mjesto, ako je popunjeno, onda je popunjeno. Ali kao sto milanista kasnije rece tu je Genova, moze se nesto bratski isposlovati, oni ga zvanicno dovedu i nama ga na pozajmicu, ista stvar kao sto je bila s Boatengom 2011-e godine.
Jer ako igrac prelazi iz Italijanskog kluba u npr. Milan on ne zauzima non-EU mjesto bez obzira da li ima EU pasos ili ne.
Jer ako igrac prelazi iz Italijanskog kluba u npr. Milan on ne zauzima non-EU mjesto bez obzira da li ima EU pasos ili ne.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.