FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 jul 2015, 10:47

pijanBabo je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
pijanBabo je napisao/la:Pa ako im ono nije glavna ekipa, kakva je tek glavna Bog te...
**** sa ove teme
Shvatam da si istraumiran nakon sinocnjih dogadjaja, ali ne kontam sto glumis drota ? Prva ekipa poljaka jos nije stigla, samo podvlacim da bi moglo biti vise nereda dok ovi dodju.
@pijanBabo
Vidis da nikoga nije briga sta ti mislis a jos manje sta pises. Meni nisi odgovorio na konkretno pitanje. Odakle si ti i za koga ti navijas?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 14 jul 2015, 10:49

BernardBarnjak je napisao/la:
pijanBabo je napisao/la:
Ado76 je napisao/la: **** sa ove teme
Shvatam da si istraumiran nakon sinocnjih dogadjaja, ali ne kontam sto glumis drota ? Prva ekipa poljaka jos nije stigla, samo podvlacim da bi moglo biti vise nereda dok ovi dodju.
@pijanBabo
Vidis da nikoga nije briga sta ti mislis a jos manje sta pises. Meni nisi odgovorio na konkretno pitanje. Odakle si ti i za koga ti navijas?
Grbavica, Zeljeznicar.
I plaho me boli tuki sto vas ne interesuje sta pisem :mrgreen:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 14 jul 2015, 10:50

fakat ba sa vam je vise posorali se malo , daj ba o fudbalu malo. Mislim znate da ce murija bit na svakih 5 metara veceras i da ce oko poljaka bit 5 kordona ako im uopste dopuste na stadion.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 14 jul 2015, 10:52

Pijan babo , idi ba mantaj se o Ferencvarosu, Ko da je eto prvi belaj bio . Prezivjeli smo rat prezivjecemo i saku poljaka

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 14 jul 2015, 10:54

Dajte ba skinite se ljudima sa teme i manite se glupih komentara.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 14 jul 2015, 11:28

aleksandar_veliki je napisao/la:Babo je banovan jer nije postovao pravila foruma. I svi ostali koji ne budu postovali pravila bice odstranjeni sa foruma. FK Sarajevo igra večeras sa Lechom, pa opletite. O huliganima mozete na opstoj diskusiji. Dakle, ovdje fudbal, a tamo opletite u huliganizmu...
Pa ja , posli drobit ko je koga udario,Igramo tekmu ba veceras , pun stadion furka, sta me briga za par nakih idiota koji su mozda na putu kuci. Sa mislite ko je prvih 11 . Meni licno ce pozlit ako vidim Barica na beku , i Berberovic koji ne moze trcat 20 minuta na toj poziciji je bolji , mada je i on uzas.Nes kontam da bi dobro bilo da ih izvucemo pa na kontru nalupamo. Sojcev mora odigrat zivotnu i Cimirot

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 jul 2015, 11:30

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jul 2015, 11:34

Prema Sportu:

Oštraković
Hebibović-Stepanov-Barba-Puzi
Cimi-Radovac (Meša)
Duljević-Miloš-Krste
Benko
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 14 jul 2015, 11:36

BernardBarnjak je napisao/la:slika
slika

:P
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 jul 2015, 11:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:Prema Sportu:

Oštraković
Cimi-Radovac (Meša)
Duljević-Miloš-Krste
Benko
izgleda da je jedina nedoumica bio Miloš ali vjerovatno da ce bas ovaj sastav istrcati...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jul 2015, 11:48

Oštraković
Cimi-Radovac (Meša)
Duljević-Miloš-Krste
Benko
Onaj ko je samo gledao pripremne utakmice i nije puno upoznat sa timom ne bi mogao odrediti prvih 11. Mada se to kod nas zna.

To je otprilike ovako kako je kolega postavio, mada nemojte se iznenaditi ako Berberovica vidimo na mjestu stopera uz Stemanova ili Barbarica, mozda cak i Barbaric ima prednost jer nije imao pauzu.
Zasto Berberovic, zadnji dio sezone je odigrao dosta dobro, iskusan igrac, uigran sa ekipom i mozda se Dzeno nece kockati da cetiri igraca koja nikad nisu igrala zajedno pocnu u zadnjoj liniji ovako jednu vaznu utakmicu. Plus golman.

Sto se tice desnog beka,ja tu vidim samo Hebibovica jer je i na pripremnim utakmica dobro izgledalo po toj desnoj strani sa njim i Duljevicem.
U zavisnosti kako cemo se postaviti od pocetka, da li cemo igrati tvrdo i strpljivo i kroz neku kombinatoriku probati iznenaditi protivnika ili cemo ici malo ofanzivnije, igraci moraju dati svoj maksimum. Posebno ce na velikim "jadima" biti krila i bekovi. Oni zaista moraju biti na nivou.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 14 jul 2015, 12:03

hilmo je napisao/la:

Oštraković
Cimi-Radovac (Meša)
Duljević-Miloš-Krste
Benko
Onaj ko je samo gledao pripremne utakmice i nije puno upoznat sa timom ne bi mogao odrediti prvih 11. Mada se to kod nas zna.

To je otprilike ovako kako je kolega postavio, mada nemojte se iznenaditi ako Berberovica vidimo na mjestu stopera uz Stemanova ili Barbarica, mozda cak i Barbaric ima prednost jer nije imao pauzu.
Zasto Berberovic, zadnji dio sezone je odigrao dosta dobro, iskusan igrac, uigran sa ekipom i mozda se Dzeno nece kockati da cetiri igraca koja nikad nisu igrala zajedno pocnu u zadnjoj liniji ovako jednu vaznu utakmicu. Plus golman.

Sto se tice desnog beka,ja tu vidim samo Hebibovica jer je i na pripremnim utakmica dobro izgledalo po toj desnoj strani sa njim i Duljevicem.
U zavisnosti kako cemo se postaviti od pocetka, da li cemo igrati tvrdo i strpljivo i kroz neku kombinatoriku probati iznenaditi protivnika ili cemo ici malo ofanzivnije, igraci moraju dati svoj maksimum. Posebno ce na velikim "jadima" biti krila i bekovi. Oni zaista moraju biti na nivou.
Druže ne zamjeri ali ja se puno bolje osjećam kad vidim Berberovića na klupi :kafa:
U novi boj ...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 jul 2015, 12:10

Koševo spremno za utakmicu.

slika

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 14 jul 2015, 12:12

hilmo je napisao/la:

Oštraković
Cimi-Radovac (Meša)
Duljević-Miloš-Krste
Benko

Beberovic , ne znam , valjda Dzeno zna sta radi, Volio bi da Mesa konacno odradi nesta za nas veceras .

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jul 2015, 12:19

ko prenosi večeras? poklapa se sa partizanom ali bacim pogled
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 jul 2015, 12:20

DANTES je napisao/la:ko prenosi večeras? poklapa se sa partizanom ali bacim pogled
FACE TV ;)
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 14 jul 2015, 12:20

Face TV

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jul 2015, 12:24

hz033 je napisao/la: Druže ne zamjeri ali ja se puno bolje osjećam kad vidim Berberovića na klupi :kafa:
I ja se nekako nadam da ce tako biti, ali opet ima ta mogucnost, jer mi ne znamo bas u kakvoj je formi Stepanov, struka ima uvid u to najbolje.
paulus je napisao/la: Volio bi da Mesa konacno odradi nesta za nas veceras .
I ja bih, nekako nam je ostao duzan. Mozda on pocne od pocetka umjesto Samira, sto ja ne bih volio. Jer Samir je Samir :kafa:
DANTES je napisao/la:ko prenosi večeras? poklapa se sa partizanom ali bacim pogled
Pored Face TV-a, utakmicu prenosi nacionalni servis Poljske na dva kanala, TVP 1 i TVP Sport (Hot bird 13E), mislim da imaju neki stream na svojoj web stranici, tu sam gledao onu utakmicu BiH / Poljska iz Turske prije nekoliko godina.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 jul 2015, 12:30

Dženo najluđi :mrgreen: :clap:
Imali smo priliku u ovih mjesec dana da pokušamo, je li, da se uigramo i da probamo da budemo ono čvršći, što se tiče, haj da kažem, ono stoperskog para.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 jul 2015, 12:36

Volio bih zbog ovoga svega da ih tresnemo veceras , barem 2:0...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, NazorUso, Pantelija, PeppermintSA, relativizam, roccosiffredi i 46 gostiju.