FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Mortus » 14 jul 2015, 10:29

tm8782 je napisao/la:Kada su ovakve stvari u pitanju misljenja sam da nije bitno ko je ko(gledano navijacki). Ovo su trenutci kad trebas biti Bosanac i Hercegovac. Imamo mi podjele po tribinama kad je odredjena vrsta utakmice i sl. Misljenja sam da smo Mi tako mali i ima nas malo u ovom dijelu svijeta/Evrope. Ako je neko dosao sa parolama/uzvikivanjem/provociranjem onda nije bitno jesi li HZ,TM,Rob,Fuk,RA itd. Slazem se da treba biti zezanja u slucaju nekih rezultata na terenu, medjutim ovo nije situacija u kojoj trebama da provociramo/zezamo jedni druge. Nije lijepo ni govoriti nekome odakle je ko i sta je ko. Mnogo heroja/boraca iz raznih dijelova zemlje je izgubilo glavu za ovaj grad/drzavu. Najlakse je doci i nekoga podjebav.ati/provocirati. Bilo pa proslo i nas Manijake ceka 23.07. mozda nesto slicno. Trebamo biti jedni uz druge kao sto su to radile generacije prije rata. Izvinite na malo duzem postu imao bi jos toga napisati, ali dotakao sam sustinu.
Ma jbg druze, sve to stoji sto si napisao, trebamo se podrzavat. ali zasto bi sad recimo mi u Tz trebali ljude napast iz cista mira ako su njihove pajde pravile probleme po SA. oni ne prave belaj po TZ i zasto izazivat.
Druga stvar je da je nas lik jucer na ovoom istom forumu skrenuo paznju i postavio sliku i rekao hotel u kojem ce odsjest ovi huligani, a nakon toga bio ismijan rijecima sta ce te vi nas upozoravat mozemo se mi sami branit.
Msm da je to izraz nezahvalnosti i kako sad da se ocekuje neko posebno suosjecanje i solidarnost.
ono sto ohrabruje da je u pitanju par balavaca i da postoje normalni ljudi koji nece dopustiti da pojedinci preovladaju. Zbog toga smo vam opet dali dodatne informacije o ekipi koja od nas dolazi gore. Nas doprinos je toliko a vi radite s njima sta hocete.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 jul 2015, 10:30

Ali stvarno, svaka cast pojedinim komsijama. Kako ovdje na komentarima tako i momcima koji su se sinoc saketali. :tokralju:
1946

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 jul 2015, 10:31

Tifoz je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Idi ba pastrmka u krc vazda ti pametan ne laprdaj vise majke ti
Ne kontaš brato. Ovo je čast čitave države. Šta treba pustit da se poljaci seru po nama. U svakom dijelu države ih treba napadat i yebat im mamaru da se vrate s traumama kuci. Ja bi se popišao po svom gradu da gledam 50 poljaka kako mi se qurče. Bilo bi i nas u bolnici ali bi oni svi završili
Pa ne kurce se jel ne slusas? Nista ne rade ovdje i u ovom dijelu grada kao sto rekoh nema puno navijaca ima krimosa al niko nece tvorza rizikovat radi tam nekih poljaka ako naprave belaj kakav druga ce prica biti...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 14 jul 2015, 10:32

emirzlaTu je napisao/la:Spremite se,pun qurac Poljaka prolazi kroz Tuzlu.Sad ih murija zaustavi..tri velika kombija i pun bus od sinoc u Tuzli.
Idu li na Zenicu?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 jul 2015, 10:33

Tacno se vidi zasto je pametno na ovom forumu zabraniti diskusije o domacim navijacima. Ljudi moji, pamet u glavu, nemojte bezze loziti jedni druge. Igra se utakmica sa timom za cije se navijace vec ranije kroz medije znalo da vole ovakve stvari. Do sada se nije desilo nista puno gore nego inace ovakve grupe prave, dopustite da na tome stane i fokusirajte se na fudbal.
#divovi

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 14 jul 2015, 10:33

svaka cast pojedinim manijacima koji su sinoc bili sa nasim ljudima i sto smo koliko toliko pruzili otpor poljacima kojih je bilo dosta vise...brz oporavak momcima u bolnici

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 14 jul 2015, 10:33

vivaILchelik je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Spremite se,pun qurac Poljaka prolazi kroz Tuzlu.Sad ih murija zaustavi..tri velika kombija i pun bus od sinoc u Tuzli.
Idu li na Zenicu?
price o robijasima huliganima se prepricavaju i u poljskoj s toga su ljudi odlucili zaobici zenicu.. sto je sigurno, sigurno je

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 14 jul 2015, 10:34

Neandertalac je napisao/la:
RN87 je napisao/la:@Corleone Ma naravno, mislim jasno nam je svima da u ovomg gradu ima više od 50 huligana koliko ih je bilo sinoć sa naše strane i koji sigurno nisu 99. godište.

Nepromišljen napad je doveo do toga da se blati ime Hordi, mada svakako treba priznati da su ovi definicija huligana. Ipak, sumnjam da će se na ovom završiti, ako bude prilike, da je bila bolja organizacija s naše strane, sinoć smo ih imali na ziceru. Sad je valjda i ovoj muriji jasno kol'ko je sati.

@Neandertalac, nek se nešto dešava iskreno, godinama se ložimo na tu ultras furku, pobili smo se dva puta van države :mrgreen:
Ma ja se ne lozim drug, preiskusan sam za tih sranja ali ne bjezim od fajta pogotovu kada je ovako nesto u pitanju.
Ovo sada nije vise hz tm u pitanju, nego Sarajevo grad vs Poljaka.
Interesantan si ti lik kolike samo gluposti stalno pišeš danima i mjesecima. Nekad pomislim da se u stvari zezaš jer ne mogu da vjerujem. Čuj grad Sarajevo protiv Poljaka. Istina ti je da su huligani iz tzv. hordi zla oni isti zbog kojih naša djeca ne mogu hodati po gradu u dresovima Želje napali nekoliko momaka koji su šetali gradom i to iz čista mira. A poslije toga su se organizovali i napali na hotel u Vogošči gdje su naravno dobili batina jer su miševi koji smiju samo slabije tuči. Vrijeme je da se tim huliganima iz prigradskih naselja stane več jednom u kraj a ne da im se još daje i podrška. Stvarno kad bude pala mrtva glava onda se pitajte svi vi koji ih podržavate zbog čega to stajete na stranu degenerika koji uništavaju fudbal i sramote nam grad. Ne radi se ovdje ni o kakvom napadu na državu več o čistom huliganstvu i nek je sramota i Manijaka koji ih podržavaju jer mi nikad nismo bili kao oni.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 jul 2015, 10:34

Tifoz je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Idi ba pastrmka u krc vazda ti pametan ne laprdaj vise majke ti
Ne kontaš brato. Ovo je čast čitave države. Šta treba pustit da se poljaci seru po nama. U svakom dijelu države ih treba napadat i yebat im mamaru da se vrate s traumama kuci. Ja bi se popišao po svom gradu da gledam 50 poljaka kako mi se qurče. Bilo bi i nas u bolnici ali bi oni svi završili
Trebali smo u vasem stilu, odma ih sve u more pobacat
Nad tobom sunce najljepše sja

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 14 jul 2015, 10:35

Mortus je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Kada su ovakve stvari u pitanju misljenja sam da nije bitno ko je ko(gledano navijacki). Ovo su trenutci kad trebas biti Bosanac i Hercegovac. Imamo mi podjele po tribinama kad je odredjena vrsta utakmice i sl. Misljenja sam da smo Mi tako mali i ima nas malo u ovom dijelu svijeta/Evrope. Ako je neko dosao sa parolama/uzvikivanjem/provociranjem onda nije bitno jesi li HZ,TM,Rob,Fuk,RA itd. Slazem se da treba biti zezanja u slucaju nekih rezultata na terenu, medjutim ovo nije situacija u kojoj trebama da provociramo/zezamo jedni druge. Nije lijepo ni govoriti nekome odakle je ko i sta je ko. Mnogo heroja/boraca iz raznih dijelova zemlje je izgubilo glavu za ovaj grad/drzavu. Najlakse je doci i nekoga podjebav.ati/provocirati. Bilo pa proslo i nas Manijake ceka 23.07. mozda nesto slicno. Trebamo biti jedni uz druge kao sto su to radile generacije prije rata. Izvinite na malo duzem postu imao bi jos toga napisati, ali dotakao sam sustinu.
Ma jbg druze, sve to stoji sto si napisao, trebamo se podrzavat. ali zasto bi sad recimo mi u Tz trebali ljude napast iz cista mira ako su njihove pajde pravile probleme po SA. oni ne prave belaj po TZ i zasto izazivat.
Druga stvar je da je nas lik jucer na ovoom istom forumu skrenuo paznju i postavio sliku i rekao hotel u kojem ce odsjest ovi huligani, a nakon toga bio ismijan rijecima sta ce te vi nas upozoravat mozemo se mi sami branit.
Msm da je to izraz nezahvalnosti i kako sad da se ocekuje neko posebno suosjecanje i solidarnost.
ono sto ohrabruje da je u pitanju par balavaca i da postoje normalni ljudi koji nece dopustiti da pojedinci preovladaju. Zbog toga smo vam opet dali dodatne informacije o ekipi koja od nas dolazi gore. Nas doprinos je toliko a vi radite s njima sta hocete.
Mortus apsolutno se slazem sa tobom,uopste ne trebate napadati gore te sto su po Tuzli,samo bi jos vece belaje izazvalo..Ljudi su dobro organizovani i ne bi bilo pametno ih napadati..Grupa po carsiji koja je hodala,grupa po Vogošći sto je izazvala haos,ti u Tuzli,cak je neko sinoc pisao kako su i kod Doboja neki u satorima nocili,ne znam sad da li se zajebavao..Znaci ljudi su maksimalno spremno isli na ovo i fino se rasporedili prije ove glavne grupe sto im treba doci danas..I istina pojedinici su se juce bas ruzno ponijeli prema pojedinim likovima iz Tuzle koji su davali informacije ali jbg idemo dalje..
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 14 jul 2015, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 jul 2015, 10:35

pijanBabo je napisao/la:
Idu li na Zenicu?
price o robijasima huliganima se prepricavaju i u poljskoj s toga su ljudi odlucili zaobici zenicu.. sto je sigurno, sigurno je
Kako si duhovit majko draga.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 14 jul 2015, 10:35

DoeTz je napisao/la:Znaci prvi put sam skrenuo pogled s nekog ...u likovima je 2m i nijedan nema ispod 100kg kako me je gledao lik izgleda da su mnogo nabrijani i da samo traze belaj..cuvajte se vi stvarno je strasna ekipa koja treba krenut odavde
Doe ne qurče se?

Ti čekaš da ti dođe opalit tac
DŽELO ODLAZI

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 jul 2015, 10:36

Idu li na Zenicu?
Preko Karaule će pa ih gore sačekajte sa janjetinom i pivom :urnebes: :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 jul 2015, 10:37

Mortus je napisao/la:
U svim navijackim skupinama ima kukolja, zato se i ne obazirem na neke pojedince. Ovdje ima puno ljudi iz drugih navijackih skupina, koji su prije svega normalni, koje postujem. Opet kazem svugdje ima svacega. U ovake stvari covjek treba biti dobro pripremljen. Imao sam puno losih iskustava prije i znam kakve su to situacije. Iskustva su bila sa nasom pogan od policije. Sad sam malo smiren porodicni covjek, zena, djeca, ali opet kad treba tu sam. Ovo je moja drzava, moj grad i moje sve. Kad je utakmica ja jug, prijatelji sjever i poslije ide meza, ko kome. To je rivalstvo. Meni ne moze pojedinac ili manja grupa njih oduzeti moje djetinjstvo, prijateljstvo sa mojim prijateljima sa suprotne tribine. Uvijek trazim nesto sto ih mogu podjebavati vezano za njihov klub ali u okvirima normale. Takav sam da ne diram nikoga, ali ako taj neko pocne mene onda... Ako neko dodje u grad i pocne se kur.citi onda...Najgori su nasi pojedini dusmani...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 jul 2015, 10:37

bojamora je napisao/la:
RN87 je napisao/la:@Corleone Ma naravno, mislim jasno nam je svima da u ovomg gradu ima više od 50 huligana koliko ih je bilo sinoć sa naše strane i koji sigurno nisu 99. godište.

Nepromišljen napad je doveo do toga da se blati ime Hordi, mada svakako treba priznati da su ovi definicija huligana. Ipak, sumnjam da će se na ovom završiti, ako bude prilike, da je bila bolja organizacija s naše strane, sinoć smo ih imali na ziceru. Sad je valjda i ovoj muriji jasno kol'ko je sati.

@Neandertalac, nek se nešto dešava iskreno, godinama se ložimo na tu ultras furku, pobili smo se dva puta van države :mrgreen:
Ma ja se ne lozim drug, preiskusan sam za tih sranja ali ne bjezim od fajta pogotovu kada je ovako nesto u pitanju.
Interesantan si ti lik kolike samo gluposti stalno pišeš danima i mjesecima. Nekad pomislim da se u stvari zezaš jer ne mogu da vjerujem. Čuj grad Sarajevo protiv Poljaka. Istina ti je da su huligani iz tzv. hordi zla oni isti zbog kojih naša djeca ne mogu hodati po gradu u dresovima Želje napali nekoliko momaka koji su šetali gradom i to iz čista mira. A poslije toga su se organizovali i napali na hotel u Vogošči gdje su naravno dobili batina jer su miševi koji smiju samo slabije tuči. Vrijeme je da se tim huliganima iz prigradskih naselja stane več jednom u kraj a ne da im se još daje i podrška. Stvarno kad bude pala mrtva glava onda se pitajte svi vi koji ih podržavate zbog čega to stajete na stranu degenerika koji uništavaju fudbal i sramote nam grad. Ne radi se ovdje ni o kakvom napadu na državu več o čistom huliganstvu i nek je sramota i Manijaka koji ih podržavaju jer mi nikad nismo bili kao oni.
A koje ti gluposti pišeš i doktori u Jagomiru bi se sjebali
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 jul 2015, 10:39

Mi nemamo poštene tuče, jedino ono nase s torcidom al i to je bio cirkus od organizacije, ja sma odma reko da ce Poljaci kino nam napravit i da nemamo kapacitet da ih zadržimo, haj zdravo, svakom ko i malo vidi bilo.je jasno da će nas razbijat, nismo jedini, da su se digle prve ekipe hordi i manijaka bilo bi upitno ko.bi ulovio

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 jul 2015, 10:43

Bojamora@ zaobidji me svega ti. To sto ti ne smijes u grad je tvoj problem, ja sam gore citav zivot, a i svaki dan vidjam nase momke sa obiljezjima, tako da i to lazes.
Poz, da ne brljamo temu, samo me zaobidji. Hvala.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 14 jul 2015, 10:47

Tuzlak04 je napisao/la:
Jest, jest, trebali ste muda pokazati u ratu. Mlatili su vas kako su znali :salut:
Hajde skupi damu i dodji na dedare da nam to kazes, Sutina bi te besplatno vratila kuci u tabutu.
lezVe do bagro

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la anonimni » 14 jul 2015, 10:47

bojamora je napisao/la:

Stani malo, ti bi radije da ti Poljaci demoliraju sta stignu i da neko iz HZ zavrsi u bolnici ili ne daj Boze umre, a da im se ne pomaze ? Mozda se mi ne podnosimo, provociramo jedni druge itd., ali je ovo puno ozbiljnije od tih sitnih provokacija i nasih fajtova, bjezanja i ostalog... Ne bih imao tvoju pamet da mi sve na svijetu daju, ne znam ko ovakve gluposti moze pricati...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 jul 2015, 10:48

1) Napadnuta im izvidnica u gradu i dobili po picki, onaj krvavi u zutoj majici prvi poceo bjezati.
2) Poslije nisu dolazili u grad. Horde im napale hotel. DVA puta ih potisnuli skroz do ulaza u Sunce, fajt trajao 20-25min. Momci se na kraju povukli, ne kontam sta je trebalo? Uci u hotel?
NISU Poljaci otjerali HZ, momci se povukli sami jer vise nije bilo nikakve svrhe + sto je dobar dio momaka nastradao od kamenja i cigli u glavu, prsa, ledja u ta prva dva napada. Bas je gadnih scena bilo.

Neka mi neko nadje primjer gdje je ovima bilo ko napao hotel u kojem odsjedaju.
Vecina ovih snimaka je nastala debelo nakon belaja, dobar dio momaka je vec napustio Vogoscu bio ili su bili na skroz suprotnoj strani Vogosce (oko dzamije, prema izlazu).
Sacuvan je obraz i grupe i grada u navijackom svijetu (ako ostane na ovome i danas).
Horde se prosle godine kroz **** Atinu napravili korteo i satima bili na Sintagmi. U Atini! To niko nikad u Sarajevu nece moci napraviti.

Pun mi je **** vise omalovazavanja nasih grupa od strane isfrustriranih pickica i paceniku koji svoje frustracije lijece po internetu. Manijaci jesu zajebali stvar sa Torcidom, na foru ih ovi uzeli ali kada su se organizovali u Miljacku su bacali tovare.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 14 jul 2015, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.