FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
sto nas boli nas tuki za njima, neka ih i 100 dana kad ne trazimo belaja i ne provociramo onda i nemamo problema, a vi koji ste s njima zakuhali sad se i obracunavajte.revolt je napisao/la:Jeste li im ga dobro popisili za sretan put. Ljudi vam 2 dana u gradu, niste ih smjeli ni ruzno pogledati a ovdje serete po hordama...carsijamosnik je napisao/la:http://www.****/clanak/186773/novi-d ... automobila eto tako ti je to kad se djeca uskurce sad nek gledaju tekmu iz bolnickog kreveta ej pitarcici al ste naivni i glupi i jos da tek vidite ekipe koja ce danas krenut za sarajevo juce su stigli u TUZLU ljudi masine ccc . djeco smirite se dostaj belaja i problema u ovoj drzavi pustite neka bude tekma tekmom ! 2 na poljake
Kakvi debili...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:eto pitari, vidite koliko dusmana imate u bih...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Znaci prvi put sam skrenuo pogled s nekog ...u likovima je 2m i nijedan nema ispod 100kg kako me je gledao lik izgleda da su mnogo nabrijani i da samo traze belaj..cuvajte se vi stvarno je strasna ekipa koja treba krenut odavde
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:@gringonja
Nije, ja sam samo realan.. Nismo mi takva sredina da se mlatimo ovako
Kod nas je navijacka scena odlicna na tribini, kada se Horde i Manijaci skupe i naprave atmosferu ali sto se tice udaranja najvise su to kamenovanja kada ides u goste. Jednostavno ovi Lechovi su istrenirani, bukvalno ovo vjerovatno rade svaku utakmicu..
znam ja da su poljaci zaje*ani, ali brate mili opet valjda ima 20-30 sposobni momaka u hz, koji se mogu suprostaviti tim divljacima.....pa ja.....neznam licno kakva je tuca bila, al ako su poljaci imali sipke, kamenje i slicno, pa valjda mogu i sarajlije tako nesta uzet u ruke.....brate mili sramota, pa ja, nisu poljaci kalasnikovom pucali po raji.....jbg......da sam clan hz, bilo bi me pravo sramota, nebi izlazio danas vani....
- Neandertalac
- Kontakt:
Raznijeli nas ljudi, treba biti iskren pa priznati, upuceni znaju kako je bilo.
Danas ako se skupe u jos vecu grupu bice havarija.
Kao sto rekoh nisam pristalica, ali moram i ja na crtu.
Balavci i dusmani, smanjite malo dozivljaj.
Danas ako se skupe u jos vecu grupu bice havarija.
Kao sto rekoh nisam pristalica, ali moram i ja na crtu.
Balavci i dusmani, smanjite malo dozivljaj.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Cuj raznijeli nas i sramota za Horde Zla 
Idite janje okrecite.

Idite janje okrecite.

Logika pojedinih je, ako prema tebi ide grupa huligana, nadmocnija za 3-4 puta, ti treba da budes budala i jedini stanes ispred njih i da pokazes muda

- Neandertalac
- Kontakt:
Ko je rekao sramota? Procitaj napisano, i pricam iz prve ruke. Stane ti 50 ljudi koji se ne povlace, da nije kamenja bilo poraz bi bio dosta tezi.pitar079 je napisao/la:Cuj raznijeli nas i sramota za Horde Zla
Idite janje okrecite.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ma nemoj druze, jucer si ih obavijestio i to bas za Hotel Sunce, pa su ti se smijali i govorili da ih mi iz TZ ne trebamo obavjestavat.DoeTz je napisao/la:Znaci prvi put sam skrenuo pogled s nekog ...u likovima je 2m i nijedan nema ispod 100kg kako me je gledao lik izgleda da su mnogo nabrijani i da samo traze belaj..cuvajte se vi stvarno je strasna ekipa koja treba krenut odavde
Na dobronamjerne poruke odgovorili su podsmjesima, pogotovo onaj Zale ili kako vec.
zao mi je sto je tako, nisu sve SA takve, al jbg dovoljno je par njih da bace ljagu na vecinu i ispadne da su nezahvalni.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Komsije ne znam kog se vraga raspravljate sa sabanima iz zenice i tuzle, poljaci im 2 dana dole nisu ih smjeli pogledat, fol nece belaja, nije da nece nego muda mitiseri, pustite ba seljake, ono naslo naslo nama govorit sta znaci odbrana grada jao jao , samo ignore laganica 

Bio je jedak broj Manijaka sa Hordama gore i treba bit realan i reći da smo se loše mi organizovali. Bilo je i kod njih par da su fasovali, ali su uglavnom naši u težem stanju. E danas sumnjam da se može ponoviti ista greška da se organizuje 50 ljudi, i ovi ako se ikako pojave u gradu bit će svega.Neandertalac je napisao/la:Ko je rekao sramota? Procitaj napisano, i pricam iz prve ruke. Stane ti 50 ljudi koji se ne povlace, da nije kamenja bilo poraz bi bio dosta tezi.pitar079 je napisao/la:Cuj raznijeli nas i sramota za Horde Zla
Idite janje okrecite.
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 14 jul 2015, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Neandertalac
- Kontakt:
To ti pricam, evo meni sad momci prepricavali, kazu da su strasni. I normalno slazem se da je losa organizacija bila, skupis se navrat na nos, neozbiljno je to vs ovakvih ekipa.RN87 je napisao/la:Bio je jedak broj manijaka sa Hordama gore i treba bit realan i reći da smo se loše mi organizovali. Bilo je i kod njih par da su fasovali, ali su uglavnom naši u težem stanju. E danas sumnjam da se može ponoviti ista greška da se organizuje 50 ljudi, i ovi ako se ikako pojave u gradu bit će svega.Neandertalac je napisao/la:Ko je rekao sramota? Procitaj napisano, i pricam iz prve ruke. Stane ti 50 ljudi koji se ne povlace, da nije kamenja bilo poraz bi bio dosta tezi.pitar079 je napisao/la:Cuj raznijeli nas i sramota za Horde Zla
Idite janje okrecite.
Hajde, vidjet cemo danas ko je od cega napravljen.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa mene jucer i nasi napadose bezze al et opet volim pomoc makar da znaju s kim imaju posla...i glupo mi je jos sto govore da ih mi napadnemo pa nismo mi pokusni kunici pa da isprobamo ovu grupu za njih...ljudi ne prave belaj nikakav sto vise ostavise bruku para u cevabdzinici i radnjama okolo...Mortus je napisao/la:ma nemoj druze, jucer si ih obavijestio i to bas za Hotel Sunce, pa su ti se smijali i govorili da ih mi iz TZ ne trebamo obavjestavat.DoeTz je napisao/la:Znaci prvi put sam skrenuo pogled s nekog ...u likovima je 2m i nijedan nema ispod 100kg kako me je gledao lik izgleda da su mnogo nabrijani i da samo traze belaj..cuvajte se vi stvarno je strasna ekipa koja treba krenut odavde
Na dobronamjerne poruke odgovorili su podsmjesima, pogotovo onaj Zale ili kako vec.
zao mi je sto je tako, nisu sve SA takve, al jbg dovoljno je par njih da bace ljagu na vecinu i ispadne da su nezahvalni.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hmm, mogli ste im stavit cijanid u ćevape
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kad padne mrtva glava opamteti ce se svi, nekome je auto poluan ili mozda prozor, izlog, bez potrebe. Ko ce da naplati ?
Prvite se pametni, pogotovo ova djeca nalozena koja bi nesto napadala, pravila probleme.

Prvite se pametni, pogotovo ova djeca nalozena koja bi nesto napadala, pravila probleme.
Sad budi mangup po bolnici i kasije imaj posljedice od rana.Teške povrede zadobio je i pacijent H. E., rođen 1995. godine, zadržan je na Klinici urgentne medicine zbog opservacija, jer je u tuči zadobio višestruke kontuzije.
Također, pacijent inicijala Z. A., rođen 1999. godine, zadobio je teže povrede glave te je i on zadržan na Klinici za neurohirurgiju.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Spremite se,pun qurac Poljaka prolazi kroz Tuzlu.Sad ih murija zaustavi..tri velika kombija i pun bus od sinoc u Tuzli.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma bravo, eto vi ste sarajevska elita pa se pokažite. Al' znate samo pričati kako ste posebni, a ne pokazujete to Bgm ni riječima ni djelima. Uostalom zašto bi neko bio poseban samo jer se rodio u Sarajevu? Pa heroji odbrane Sarajeva su ti iz istočne Bosne.amypitar je napisao/la: Ali dobro nisu Poljaci napali istocnu Bosnu da stanete u odbranu.
I onda vam svi dušmani... Pitam se ko je kome tu dušman

- Neandertalac
- Kontakt:
Pa da bas polude, nemoj boga tiRN87 je napisao/la:Hmm, mogli ste im stavit cijanid u ćevape

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], kolezeljovac i 14 gostiju.