FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hakkaDunne
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra sretno igračima, pogotovo navijačima, želim im što više uspješnih uboda. Pozdrav.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
Kad će navijači leha u Sarajevo doći, zna li iko?
-
- Kontakt:
Djubrad iskompleksirana koja se nasladjujete ovim dogadjajima, da Bog da vam se isti desavali u porodici, vise puta na dan ! Moderatorima veliko BRAVO sta sve dopustaju na temi...
#u #inat #svima
#u #inat #svima
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Nerminovic
- Kontakt:
PerryFred je napisao/la:hakkaDunne je napisao/la:BODITE IH **** IM MAJKU! BODITE IH! UBIJAJTE IH! POLICIJO, HAPSI OVE POLJAKE I PUŠTAJ KEROVE! PUSTI NAROD DA SE SA NJIMA OBRAČUNA!![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
prenosi li neka tv utakmicu ?
Face tv koliko ja znam..zgembo89 je napisao/la:prenosi li neka tv utakmicu ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Nerminovic
- Kontakt:

jos veceras bila 27. noc, ko je veceras batine dobio racuna mu se dvaput hahahahahahha
kazu da ce nam navijaci leha pored svega pruziti ruku pomirenja
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Evo da vam izvještaj dam svoj...
Oko 22:30 Poljaci marširaju glavnom ulicom Sarajevo -Vogošća i idu prema hotelu Sunce i ima ih oko 50, a Horde Zla se okupili ispod srednje škole i ima ih oko 100 i u 23 h Hz idu juriš prema Hotelu sa 3 strane. Gore su bile bakljade, kamenovanje,i nesta malo šaka... Onda su pola poljaka ostali kod hotela, a pola otišli gore na glavnu autobusku stanicu,razvalili slasticarnu Floru,uzeli stolice i krenuli na grupu Hz od oko 20 ljudi i povrijeđeno je nekoliko Hz..dok kod hotela oko 70 Hz napadaju Poljake i povrijedili su njih 10 bar.. Pola Vogošće je polupano i razvaljeno...
Oko 22:30 Poljaci marširaju glavnom ulicom Sarajevo -Vogošća i idu prema hotelu Sunce i ima ih oko 50, a Horde Zla se okupili ispod srednje škole i ima ih oko 100 i u 23 h Hz idu juriš prema Hotelu sa 3 strane. Gore su bile bakljade, kamenovanje,i nesta malo šaka... Onda su pola poljaka ostali kod hotela, a pola otišli gore na glavnu autobusku stanicu,razvalili slasticarnu Floru,uzeli stolice i krenuli na grupu Hz od oko 20 ljudi i povrijeđeno je nekoliko Hz..dok kod hotela oko 70 Hz napadaju Poljake i povrijedili su njih 10 bar.. Pola Vogošće je polupano i razvaljeno...
Sabrine mi moje!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
I bilo je dosta policajaca i specijalaca nemojte odmah na njih,ima ih i sada po vg-u. Ali da vidite uživo Poljake koliki su bajo moj...ko nije sinoć vidjeti će vcrs. Samo natural bajo moj...
Sabrine mi moje!
Komšije, nema labavo, samo jako i u kost
ološ poljski je došao u sred ramazana da pravi cirkus po šeheru, navikli valjda tako po poljskoj neku silu prosipat
e pa nece moci u ovom gradu
pogrešna adresa glupani nabildani...ovaj grad je preživio milion puta veca sranja, da bi se danas neko plašio nadrogiranih poljskih papaka
i da, veliki minus za policiju, koja je opet zakazala
ovaj put u Vogošči.

ološ poljski je došao u sred ramazana da pravi cirkus po šeheru, navikli valjda tako po poljskoj neku silu prosipat
e pa nece moci u ovom gradu

i da, veliki minus za policiju, koja je opet zakazala

Ma horde ce osvjetlati obraz u poljskoj ima di ih gore slome
Hmm kome vjerovati?
http://www.****.ba/mobile/novost/194661
Btw zao mi momaka, danas im yebat mater nekako
http://www.****.ba/mobile/novost/194661
Btw zao mi momaka, danas im yebat mater nekako

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Sarajevo29
- Kontakt:
Ma ljudi nece bit belaja danas ce murije bit metar i ako bude murija ce nalemat nekog, I o ko je koga nalupo je prica onih koji nikad nisu bili u masovnim tucama.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ja ne mogu shvatiti da zdrav ljudski mozak može pozivati na nešto što ugrožava ono najvrijednije na svijetu - ljudski život.
Ove koji su sinoć pravili probleme u Vogošći po hitnom postupku depotrovati iz zemlje a za ove koji dolaze angažovati i vojsku ako treba da budu pod kotrolom i da ne bude belaja.
Ove koji su sinoć pravili probleme u Vogošći po hitnom postupku depotrovati iz zemlje a za ove koji dolaze angažovati i vojsku ako treba da budu pod kotrolom i da ne bude belaja.
- sef_mafije
- Kontakt:
let3 je napisao/la:Komšije, nema labavo, samo jako i u kost![]()
![]()
e pa nece moci u ovom gradupogrešna adresa glupani nabildani...ovaj grad je preživio milion puta veca sranja, da bi se danas neko plašio nadrogiranih poljskih papaka
i da, veliki minus za policiju, koja je opet zakazalaovaj put u Vogošči.
trebali su manijaci i horde zajedno ih izlupat ko džezvice

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Pa citas li kako je pocelo? Da je bilo sta organizovano mislis da bi nas gore bilo 30?invincible1921 je napisao/la:Nisu navijaci srajeva znali da ce ovi bit u tom hotelu prije jendo 3-4 dana....daj molim te....Mislim svaka cast momcima sto su stali na crtu to niko ne spori, ali kad se vec islo na belaj moglo se i bolje organizovat. Ove price daleko vogosca i slicno padaju u vodu...tolko huligana po fb, tolko najava, a na kraju poljaci ipsadose mudonjepitar079 je napisao/la:Izasli iz hotela i poceli se kofrcit. Ganjali obicne gradjane, onda im Horde stale na crtu sa par Manijaka. Malo se saketalo, a huligani kasnije razbijali stakla i auta. Lahko udarat po necem sto ne uzvraca. Sad sve mirno.
-
- Kontakt:
Nije istina da su ljudi provocirali ikoga, i uopste nisu srbiju spominjali, normala stajali u parku pored hotela, pili pive i cak nisu ni glasno pricali. Ja sam prosao pored njih oko 23.00.