FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

pijanBabo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la pijanBabo » 14 jul 2015, 03:07

treba sutra cakije prodavati bez zajebancije.. ici ce to bolje nego ramazanska halva za 27.noc..

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 14 jul 2015, 03:11

ne treba **** te cakija

prodaj sataru :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 14 jul 2015, 03:12

Pacov je napisao/la:Ja fakat ne kontam vas.Vi se **** tu oko kruznih tokova i CO2,S02,a ovamo vam 100 nekih balavaca (93,94..) razbija ispred nosa.Vi tu zapeli za Zenicane (ima padobranaca vazda,sto jest jest),ovo ono...Aj realno sagledajte situaciju,sta ste se usrali stereoidasa jbt.Ako je neki tamo sparingovo sa klickom petorica ga mogu savladat da ga ebes.Okupite momke,i posaljite to kuci i cao.Nema price tu neke.
Samo bih zamolio da se ne primate ko saucesce na ovog trola. Pa zar ne vidite da vas provocira.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 14 jul 2015, 03:15

solinas je napisao/la:6 navijaca sarajeva teze ozlijedjeno..troica konstantno krvare i u zivotnoj su opasnosti..sad procitah na jednom portalu izvjestaj iz klinickog centra sarajevo valjda..**** im rod i porod,pobijte **** :plac: :evil:
Ne, 3 nasa, 3 njihova + 2 sto su dobili na Carsiji pa pusteni.
Pametno su ovo poljaci odradili, ali nisu mudonje kao sto sam mislio. Poslali izvidnicu u Centar, izvidnica nastradala i onda krenuli pravit belaj nad obicnim narodom u Vogosci. Dobro su prosli, jer je mogla mrtva glava pasti. Dosta ljudi branilo samo svoje kuce i stanove. Cak me i cudi sto neki stariji nisu iskopali AK47 pa zapucali, sreca u nesreci.
Sve u svemu ponosan na svoje Horde. Manijaci Vogosca, kapa do poda jos jednom.
Sutra ce stadion biti skoro pun sigurno, bojim se nekih incidenata od strane obicnog naroda koji ce sutra maksuz doci.

Sve u svemu, poljaci ovo odradili vrlo pametno, cak sta vise sumnja se da im je i receno kako, sta i gdje mogu. Ovo im je hardcore ekipa bila sa crne liste.
Samo ne znam sto su na kraju zvali ambasador, kad nasi iz grada nisu ni mogli uci u Vogoscu.

Fala Bogu bez tezih povreda sve proslo. I jos jednom za kraj, ponosan sam na svoje Horde i manijake koji su bili tu. Laku noc.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 14 jul 2015, 03:17

Meni 80% familije pitari (kaznjeni na to) I kako mogu biti uz poljake ,haj nek mi neko to objasni . Pustis danas poljacima za par dana madjaricama to je izgubljena bitka I za drzavu I navijace. Murija samo nas zna mlatit a strance cuvaju ko kap vode. Eto drotovi I vasa je drzava a ima te dozvolu za mlacenje,ma odma to lupaj,ne mozes doci u seher I pravit belaj znaju oni iz 92. Nek vam objasne braca sta je rajvoSa.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 14 jul 2015, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 14 jul 2015, 03:18

brile je napisao/la:Sreca njihova pa nisu u Zenicu otisli, pola bi ih prebili strasni Robijasi, a pola bi ih se pogusilo od smoga
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 jul 2015, 03:19

Mogla bi se murija sutra na nekome dobro potrošiti... Samo pametno sutra i ništa ne započinjati...
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jul 2015, 03:21

messilla je napisao/la:Mogla bi se murija sutra na nekome dobro potrošiti... Samo pametno sutra i ništa ne započinjati...
Započeto je već, ali se mora završiti.
SRETAN BROJ - 1725

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Amarildo » 14 jul 2015, 03:22

MuhamedTM je napisao/la:Meni 80% familije pitari (kaznjeni na to) I kako mogu biti uz poljake ,haj nek mi neko to objasni . Pustis danas poljajcima za par dana madjaricama to je izgubljena bitka I za drzavu I navijace. Murija samo nas zna mlatit a strance cuvaju ko kap vode. Eto drotovi I vasa je drzava a ima te dozvolu za mlacenje,ma odma to lupaj,ne mozes doci u seher I pravit belaj znaju oni iz 92. Nek vam objasne braca sta je rajvoSa.
(Y) Logično. Nisu otišli serendat pred Koševo, već po gradu.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 jul 2015, 03:23

Ma iskren da budem mislim da je to to sto se tice nekih vecih nereda. Sutra ce sve vrviti od policije, tako da ce se moci samo neki manji sukobi desiti. Sve u svemu mislim da HZ nisu lose odradile ovo. Ovakvu slicnu situaciju smo imali i mi sa TM, samo njih je bilo manje pa su nasi jos bolje reagovali.
Celik!3,2,2.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 jul 2015, 03:23

pitic je napisao/la:Započeto je već, ali se mora završiti.
Ma ova grupica će vjerovatno otići. Ovi što dolaze bi to mogli itekako iskoristiti da ispadnu tobože neke žrtve. Strah me sankcija uefe...
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Pacov

Post Postao/la Pacov » 14 jul 2015, 03:25

pitar079 je napisao/la: Samo bih zamolio da se ne primate ko saucesce na ovog trola. Pa zar ne vidite da vas provocira.
Ma prijatelju gledaj na to kako ti volja.Naleti padobranac neki,bocne vas i vama tema umjesto poljaci postali kruzni u Ze.
Sutra pamet u glavu.Jaci nisu,da li su iskusniji,ne znam.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 14 jul 2015, 03:25

pitic je napisao/la:
messilla je napisao/la:Mogla bi se murija sutra na nekome dobro potrošiti... Samo pametno sutra i ništa ne započinjati...
Započeto je već, ali se mora završiti.
Tesko brate da ce sutra sta biti, jedino da neke njihove manje grupice zalutaju pa da opet dobiju degenek.
Drzace ih drotovi kao malo vode na dlanu kao i veceras. Ipak ne smijes udarati gospodu iz EU. Hoce dobiti nasi drotovi jos opomenu zbog prekoracenja sile.
Jos jednom,haveri moji, ma braco iz Sarajeva, svaka cast.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 14 jul 2015, 03:43

**** mater degenima, ne dajte na svoj grad !!! U ovo videa sto sam vidio, u najmanju ruku ste ravnopravni, cak ih je i vise izgleda u Vogosci bilo od vas, i debelo naoruzani.. Svaka cast za stajanje na crtu, i drzanje sve vrijeme.. Samo mogu reci da mi je zao sto nije to sve bilo malo blize, **** je ovako bilo vasim ekipama do gore doci, i sigurno ovo ne bi ni slicno izgledalo, dobili po pichki supci momacki.. Sutra pamet u glavu, a o revansu ne treba ni pricati.. Izgleda ce oni popusiti i od hrvata negdje usput, cekaju ih zbog sranje na Euru

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Amarildo » 14 jul 2015, 03:50

firefirefirely je napisao/la:Izgleda ce oni popusiti i od hrvata negdje usput, cekaju ih zbog sranje na Euru
Zato i jesu rasturili bus kojim su došli, da moraju nazad avionom :D
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 14 jul 2015, 04:09

BBB će ih sačekati negdje u to budite sigurni, dužni su im od 2012-e :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 14 jul 2015, 04:13

http://moevideo.net/video/96376.9b98213 ... e4b2deb59c

Momci su fakat dobro držali crtu s obzirom na brojnost. Respekt do poda. :thumbup:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la delinjo » 14 jul 2015, 04:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Ma iskren da budem mislim da je to to sto se tice nekih vecih nereda. Sutra ce sve vrviti od policije, tako da ce se moci samo neki manji sukobi desiti. Sve u svemu mislim da HZ nisu lose odradile ovo. Ovakvu slicnu situaciju smo imali i mi sa TM, samo njih je bilo manje pa su nasi jos bolje reagovali.
Hahahhahaa
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 14 jul 2015, 08:20

messilla je napisao/la:
pitic je napisao/la:Započeto je već, ali se mora završiti.
Ma ova grupica će vjerovatno otići. Ovi što dolaze bi to mogli itekako iskoristiti da ispadnu tobože neke žrtve. Strah me sankcija uefe...
Kakave bolan sankcije uefe.Ne mogu te sankcionisati za nesta sto se nije desilo na stadionu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 jul 2015, 08:21

Devet lakše povrijeđenih policajaca, šest povrijeđenih navijača poljskog fudbalskog kluba Lech i jedan uhapšeni državljanin Bosne i Hercegovine, epilog je sinoćnjih nereda u Vogošći.

Veliki neredi desili su se jučer u glavnom bosanskohercegovačkom gradu između navijača Sarajeva i Lecha, i to pred današnji meč na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Neredi su prvo počeli u poslijepodnevnim satima u starom dijelu grada - Baščaršiji, da bi nešto prije ponoći isti počeli da se odvijaju u naselju Vogošća. Cijela drama i huligansko navijanje trajalo je nešto iza 1 sat, kada se situacija i smirila.

Prema posljednjim informacijama 6 navijača Lecha s povredama je primljeno na Kliniku urgentne medicicine Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo.

"Jutros su pripadnici Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo obavili uviđaj i možemo kazati da je oštećeno 5 policijskih automobila i 8 privatnih. Također povrijeđeno je 9 policijaca, te je polupan jedan autobus", kazao je za ****.ba portparol MUP-a KS-a, Irfan Nefić.

Kako saznajemo, jedna osoba, državljanin BiH, je uhapšena zbog sinoćnjeg incidenta. Pripadnici policije još uvije rade na rasvjetljavanju sinoćnjih nemira.

Nakon horora na vogošćanskim ulicama, i nakon što su sarajevski specijalci smirili situaciju, na lice mjesta je izažao dežurni tužilac koji je obavio uviđaj.

Nefić nam je kazao da, zasad, nije bilo deoprtovanih poljskih navijača.
Glasnogovornik MUP-a je kazao da će policija u Sarajevu danas preduzeti sve mjere kako ponovno ne bi došlo do izgreda.

Na naše pitanje, da li će, možda, navijačima i Lecha i protivnika FK Sarajevo biti zabranjen dolazak na koševski stadion, Nefić je kazao kako u ovom trenutku nema tu informaciju te da će u toku dana imati sastanke s partnerima, tj. organizatorima meča.
Podsjećamo, sinoć su se navijači dva kluba prvo potukli na Baščaršiji, da bi se divljanje poljskih navijača i tuča sa simpatizerima bordo kluba (ali i s nekolicinom građana) nastavilo u Vogošći.

Kako tvrde svjedoci, poljski navijači su uzvikivali 'Ovo je Srbija', a sve se desilo ispred hotela Sunce u kojem se smjestio dio gostujućih navijača.
1946

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Zaboljesutra i 14 gostiju.