FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Djeco draga idite spavat' 

Pa ko piše po fb nego djeca. Kad si vidio hardcore huligane da prijete po internetu.invincible1921 je napisao/la:Nisu navijaci srajeva znali da ce ovi bit u tom hotelu prije jendo 3-4 dana....daj molim te....Mislim svaka cast momcima sto su stali na crtu to niko ne spori, ali kad se vec islo na belaj moglo se i bolje organizovat. Ove price daleko vogosca i slicno padaju u vodu...tolko huligana po fb, tolko najava, a na kraju poljaci ipsadose mudonjepitar079 je napisao/la:Izasli iz hotela i poceli se kofrcit. Ganjali obicne gradjane, onda im Horde stale na crtu sa par Manijaka. Malo se saketalo, a huligani kasnije razbijali stakla i auta. Lahko udarat po necem sto ne uzvraca. Sad sve mirno.
Djeca i nabiju tenzije, na kraju krajeva.
4.10.2009.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Bgm mnogi su pisali, ali nij to ni bitno sad.... i 100% bilo je hordi dosta koje su otisle iz grada tako da ova prica "samo raja iz vog" pada u vodu takodjerkoalem je napisao/la:Pa ko piše po fb nego djeca. Kad si vidio hardcore huligane da prijete po internetu.invincible1921 je napisao/la:Nisu navijaci srajeva znali da ce ovi bit u tom hotelu prije jendo 3-4 dana....daj molim te....Mislim svaka cast momcima sto su stali na crtu to niko ne spori, ali kad se vec islo na belaj moglo se i bolje organizovat. Ove price daleko vogosca i slicno padaju u vodu...tolko huligana po fb, tolko najava, a na kraju poljaci ipsadose mudonjepitar079 je napisao/la:Izasli iz hotela i poceli se kofrcit. Ganjali obicne gradjane, onda im Horde stale na crtu sa par Manijaka. Malo se saketalo, a huligani kasnije razbijali stakla i auta. Lahko udarat po necem sto ne uzvraca. Sad sve mirno.
Djeca i nabiju tenzije, na kraju krajeva.
=\_1921_/=
Evo krenuh na spavanje nakon svega ovoga i ajd rekoh da vidim sta pisu tastatura huligani,i gle cuda same gluposti i lazi...
Izvidinica im je dobila po njoji a kad je pravi belaj u Vogosci nastao murija nikome nije dala da udje u VG pa se islo okolo preko Huma ,al ponovo se kasno doslo jer je tu vec murija bila..ne serite djeco i lezite spavati sutra nas ceka tezak dan.
A da su istukli momke koji su bili u VG to jeste tako jbg..murija je zasrala,trebala nas je pustiti sve tamo al supci nisu dali...

Izvidinica im je dobila po njoji a kad je pravi belaj u Vogosci nastao murija nikome nije dala da udje u VG pa se islo okolo preko Huma ,al ponovo se kasno doslo jer je tu vec murija bila..ne serite djeco i lezite spavati sutra nas ceka tezak dan.

A da su istukli momke koji su bili u VG to jeste tako jbg..murija je zasrala,trebala nas je pustiti sve tamo al supci nisu dali...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 14 jul 2015, 03:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
evo javlja mi drug koji živi u Vg, kažem ne znam je li istina nisam ja gledao, ali on kaže da je bio tu i njegova verzija priče:
haos stanje, ratno, flaše stolice na sve strane, kaže za poljake da nije normalno kakvi su, sve ijedan isti, ogromni, istetovirani i ćelavi, mrcine prave...
on kaže, da su se naši zaletili, provocirali, da ih se skupilo iz grada i manijaka i hordi.. ljudi izašli iz hotela natabali ih ćao.. kaže da su nas satrali poljaci.. govorim mu, zar nisu poljaci prvo provocirali običan narod, kaže moguće je i to, ali ne zna, bar nije vidio.. kaže dosta naših sreo po ulici, onaj leži noga mu otišla, onom spaljeno lice... ubili nas ljudi.. bar po njegovom, kažem ljudi ne provociram ništa, nit izmišljam samo kažem šta je on rekao
haos stanje, ratno, flaše stolice na sve strane, kaže za poljake da nije normalno kakvi su, sve ijedan isti, ogromni, istetovirani i ćelavi, mrcine prave...
on kaže, da su se naši zaletili, provocirali, da ih se skupilo iz grada i manijaka i hordi.. ljudi izašli iz hotela natabali ih ćao.. kaže da su nas satrali poljaci.. govorim mu, zar nisu poljaci prvo provocirali običan narod, kaže moguće je i to, ali ne zna, bar nije vidio.. kaže dosta naših sreo po ulici, onaj leži noga mu otišla, onom spaljeno lice... ubili nas ljudi.. bar po njegovom, kažem ljudi ne provociram ništa, nit izmišljam samo kažem šta je on rekao
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
slomljena noga, spaljeno lice.. hahah joj cirkusa svako za sebe laže
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
mene su toliko istraumirali veceras sa ovim pricama, ja tetki u Vogoscu na Bajram ne smijem otici...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovo je u rangu onog "rat, ja imam samo noz iskoci 15 cetnika i ja rafal po njima".topnik1 je napisao/la:slomljena noga, spaljeno lice.. hahah joj cirkusa svako za sebe laže
Celik!3,2,2.
kažem ti, nemam pojma jel istina... al sreo je dosta naših povrijeđenih, sad jel slomljena noga ili posjekotina ne znam
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Da sumiram ovo sto sam veceras vidio:
1.Kone su nas najveci rival, ali nisu nam dusmani kad su ovavke stvari u pitanju kao ni mi njima(bojamora, Virtu4al i slicne kompleksase i ne racunam)
2. odnosi Tuzlaka i Sarajlija se popravljaju, mogli bi ti biti bolje u buducnosti
3.Posrbice jedva cekaju da neko napadne "balije" da proradi u njima genocidni gen i da se naslađuju
4. Zenicani bili i OSTALI najveci kompleksasi, mrzitelji i g..vna na dunjaluku!
1.Kone su nas najveci rival, ali nisu nam dusmani kad su ovavke stvari u pitanju kao ni mi njima(bojamora, Virtu4al i slicne kompleksase i ne racunam)
2. odnosi Tuzlaka i Sarajlija se popravljaju, mogli bi ti biti bolje u buducnosti
3.Posrbice jedva cekaju da neko napadne "balije" da proradi u njima genocidni gen i da se naslađuju
4. Zenicani bili i OSTALI najveci kompleksasi, mrzitelji i g..vna na dunjaluku!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- hakkaDunne
- Kontakt:

Prve dvije crte dušu miluju, a ni četvrta nije loša.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
-
- Kontakt:
hahah ja nevjerujem sta masta i ljudi mogu pisati hahahh .pa ljudi tuca kamenjanje ,stolice ,baklje ,sipke letjelo normalno da ima povrijedjeni i nasi momaka i njihovi ,nema tu pobjedio neko nema tu fer tuce . ako cemo realno gledati oni su fakat huligani broj 1 u svijetu i ovdje i jest fazon da znaju da ne mogu sutra doci na carsiju i pravit dernek o tome se radi a ovo u vogosci sto je bilo je isto pokazatelj da momci imaju muda stati na liniju a poljaci jos i nisu dosli u Sarajevo to je poenta price . svi mi znamo da nismo top grupa u evropi ali volimo ovaj grad i klub i nikome necemo dopustiti setnju carsijom .pzzz raja sutra pametno nemoj da fasujete od murije bezzz FKS idemo do pobjede

trebaju otvoriti diplomatski ured na Koševu za ove Poljake u bolnici...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
FK SARAJEVO.
e moj @joker.Gadne komplekse imas za Zenicane.Trn u oku,iako je vecina realno pisala o cijelom desavanju.Sutra to namarisite,posaljite kuci,pa onda pocnite srat za drugi najzagadjeniji grad u BIH.
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Urlaju nesto u po noci pukla ih eksa ili spid ,ne mogu da vjerujem da nema stoljpija niko iz okolinemma_hz je napisao/la:http://moevideo.net/video/96376.9b98213 ... e4b2deb59c

ova sto snima

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Reci mi samo 1 razlog zbog kojeg bih ja trebao da imam komplekse prema Zenicanima, samo jedan valjan razlog!Pacov je napisao/la:e moj @joker.Gadne komplekse imas za Zenicane.Trn u oku,iako je vecina realno pisala o cijelom desavanju.Sutra to namarisite,posaljite kuci,pa onda pocnite srat za drugi najzagadjeniji grad u BIH.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Interista je napisao/la:Nedo bog poljacima da se igra u Krajini utakmica

Sta sve covjek nece procitati ovdje

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4