**** majku ba više, trebo u 23h u krpe, sutra u 7h imam ispit i cijelu noć strepim i pratim dešavanja. Priznajem, niti sam član FKS, niti sam redovan navijač. Bio sam na Levskom, par puta na derbiju, Borac i to je to. Dolazim iz Ze-do grada, i šta ćeš, da živim u SA bio bih svaku tekmu tu, al' jbg ne može se. Ako ništa srce mi je bordo i pratim ovako koliko mogu. Kao prvo, poserem se na ove "moje Zeničane". Kako vas nije stid u pm? Ljudi brane čast naše navijačke scene i na kraju krajeva i države jer nam lupaju i lome po gradu a vi se naslađujete. Idite u sto pm. Po ovim klipovima vidi se i da su Lehovci bježali, da su naši bježali, ima svih na CUMu, izboden nožem i vi ovdje počeli praviti priče. Samo oni kojo su bili u gradu i u Vogošći znaju šta je bilo tačno. I ovog manijaka što je objavio klip i to na engleskom naziv kako HZ bježi nabijem na ****, seljačina jedva dočekala. Tvoj grad napadaju **** ti materina glupa. Hajde HZ molim vas **** im mater sutra, odbranite čast i grupe i grada i države. Odbranili ste se od četnika a da vam/nam neki ćelavi debilni Poljaci drže lekcije? Ma mamu im **** u usta. Hvala mojim Tuzlacima na podršci, studiram ovdje i vidim da moje mišljenje o Tuzlacima nije pogrešno.
Sretno nam svima sutra, i na terenu i van njega, očekujemo svi 2 pobjede, HZ i FKS mogu to!!!
A ja ****, neću spavati do ispita, ne znam ni kako ću stići sve al' jbg Sarajevo je Sarajevo.
Pozdrav svim normalnim ljudima.

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."