FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evolution87 » 14 jul 2015, 02:21

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 jul 2015, 02:22

suhakrpa je napisao/la:
Jarane ja ne smijem zaspat dok ne svane, ko zna na sta su oni sve spremni :D

Inace ocekujem da ih Horde sutra poderu. Ako ne prije utakmica, onda na tribini. :)
Iznesima ljudima ujutro kahvu bolan, da ne bude Bosna 'naka Bosna 'vaka. :mrgreen:

Odoh, evo počeo se mutavi bošnjo klat između sebe, ajd uzdravlje svima.

@zubar - Niko od tuzlaka ništa Hordama nije prigovorio. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jul 2015, 02:22

Ako ih ima negdje oko Tuzle sad ce njih Joge pocerati prema Sarajevu - sukurac nec'te vi meni oko Tuzle hodati
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 14 jul 2015, 02:23

Kontao sam da su ovi poljaci ozbiljni da ce upast u grad vecer prije,a oni prave belaje po periferiji da bi kasnije mogli pricat po svijetu da su pravili belaje,ko tamo kod njih zna gdje Vogosca a gdje Bascarsija :think:
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 14 jul 2015, 02:24

Recicu dvije stvari
-respekt za ovu nasu omladinu sto stadose divljacima na crtu i nedadose im mogucnost da prave klipove kao iz Stokholma i drugih Evropskih gradova
-druga stvar ,neka se sagnu svi ovi misevi sto su ovdje k'o iz jazbine vrebali i cekali vijest kako je neko zijanio glavu ili kako su udesili bruku ljudi ,znaci nasipu se taki dragi misevi i mrs nazad u rupe :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 14 jul 2015, 02:25

Trebaju Tuzlaci onaj trans sa Gokuom na aerodrom staviti pa kada Poljaci slete da vide kako smo mi zajebani i o kakvim se grupama ovdje radi. Okrenut ce se odma kuci.

Pacov

Post Postao/la Pacov » 14 jul 2015, 02:25

Poradite vi malo po svom gradu, pa onda provocirajte druge.
Treba vam naša murija spašavati glave, ko i 92' ? :D
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 14 jul 2015, 02:26

Sabinho je napisao/la:Ako ih ima negdje oko Tuzle sad ce njih Joge pocerati prema Sarajevu - sukurac nec'te vi meni oko Tuzle hodati
ovaj prica 60 ih u tuzli...pa posaketajte se sa njima da vidimo ta muda a ne sjedit za tastaturom i pisat...

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 jul 2015, 02:26

zubar je napisao/la:Ja opet hocu da podsjetim da se ovde radi o jednoj od najjacih i najorganizovanijih huliganskih grupa na svijetu, momci iz VG su drzali crtu koliko toliko, u gradu su danas dobili batine poljaci, tako da i nije lose proslo sve, sutra je tek pravi ispit ;) ove tuzlake i zenicane ignorisite, sta znaju levati sta znaci tuca, ono naslo nama govort sta znaci branit grad :crazy: pored tm i hz samo jos jedna ozbiljna grupa urgira po bih, ovo ostalo (rz,f-tz itd..) korida.. Komsije sretno sutra i na terenu ;)
Izvini molim te al gdje vam Tuzlaci pisu ista?

EDIT za rodjenog, niko i ne zna da su tu, ja slucajno zivim kraj tog hotela pa vidim...
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 14 jul 2015, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jul 2015, 02:26

dosta dosta djece izgleda pise po ovom forumu, i imam osjecaj da nikad nisu otisli na gostovanje, a kamoli bili u nekoj akciji ali su zato iza ekrana glavne face.

Manijacima (normalnim manijacima koji su tu kad je u pitanju cast grada i drzave) veliko hvala, i kapa do poda!
isto tako, istim takvim i tuzlacima :bih:

a sutra ce biti veselo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 jul 2015, 02:27

Prozivaju tuzlake a mi cijelu večer na njihovoj strani, neka, neka. :)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 14 jul 2015, 02:28

DoeTz je napisao/la:
zubar je napisao/la:Ja opet hocu da podsjetim da se ovde radi o jednoj od najjacih i najorganizovanijih huliganskih grupa na svijetu, momci iz VG su drzali crtu koliko toliko, u gradu su danas dobili batine poljaci, tako da i nije lose proslo sve, sutra je tek pravi ispit ;) ove tuzlake i zenicane ignorisite, sta znaju levati sta znaci tuca, ono naslo nama govort sta znaci branit grad :crazy: pored tm i hz samo jos jedna ozbiljna grupa urgira po bih, ovo ostalo (rz,f-tz itd..) korida.. Komsije sretno sutra i na terenu ;)

EDIT za rodjenog, niko i ne zna da su tu, ja slucajno zivim kraj tog hotela pa vidim...
pa sto ne javis fukarama eto imju priliku da akcijaju malo

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 jul 2015, 02:30

pravnik1981 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:

pa sto ne javis fukarama eto imju priliku da akcijaju malo
Nisam ja u tim vodama dugo vec, ja mogu okupit ovu raju odavde i pisao sam nesto na forumu vam al ja sto mogu okupit vise je njih neg nas, u mom kraju su ti sve krimosi boli ih tuki za navijace ako ne budu pravili probleme nece ih niko dirat :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 jul 2015, 02:30

VolimTz je napisao/la:Prozivaju tuzlake a mi cijelu večer na njihovoj strani, neka, neka. :)
sarajlijama CO2 unistio mozak nemoj im zamjeriti...
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 14 jul 2015, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 14 jul 2015, 02:30

Sutra svi na noge, stize specijalna ;) pun stadion garant

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 14 jul 2015, 02:31

VolimTz je napisao/la:Prozivaju tuzlake a mi cijelu večer na njihovoj strani, neka, neka. :)
pusti jednog lika, vama hvala na informacijam i sl stvarima :thumbup: kao i mostarcima na podrsci :thumbup:

a za ovog pacova bolje nemoj spominjati ko je nama 92 glave stitio i sl sranja, jer je dosta raja i sa sjeverne i juzne tribine dalo svoje zivote za odbranu ovog grada
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 14 jul 2015, 02:31

flwz je napisao/la:Ovo je zalosno. Sve ovo. Iz vise razloga naravno i tek sad sam nazalost vidio i shvatio da ne mogu vjerovati nasim navijackim skupinama i da nama jos mnogo mnogo treba da se popnemo na stepenicu ozbiljnih navijackih skupina, kao sto su Lehovci. Zasto?
Trazimo previse izgovora, hvatamo se neceg sto uopste nije bio navijacki sukob (napad na lehovce u centru). U tom obracunu su ucestvovali 5-6 lehovih navijaca i bar 15 pitara te gradjana Sarajeva, i onda nas nije stid da kazemo "dobili po picki". To je izgovor, to nije bio navijacki sukob i niko ali niko ga kao takvog nece okarakterisati.
Drugi izgovor je "Vogosca je daleko, Vogosca nije Sarajevo". Prije dva dana se znalo da poljaci dolaze u hotel Sunce u VG.Gdje je ta navijacka organizacija? Gdje je to pokazivanje zuba poljacima i razbijanje glava u pravom navijackom sukobu? Hocete da kazete da je vas ovaj ispad poljaka u vogosci iznenadio. Lazete sebe pa onda mene i sve ostale. Ja prvi sam znao da ce se ovo desiti, ali nisam u tom svijetu i ne vidim se u tome da razbijene glave visim na KUM-u. Ali vi koji se vidite tako, koji ste se furali sve vrijeme kako cete pojesti poljake, gdje ste vi tu? Gdje ste vi da date pocetni udarac? Sve sto slusam veceras su izgovlri. Organizacija 0, n. skupine 0, te svi moramo priznati da smo na dosta nizem levelu od ovih neandertalaca.

Nadam se sutra da ce me obje navijacke skupine pobiti u mojim tvrdnjama i da ce mi zacepiti usta. Ovo veceras je veliki poraz za navijacku scenu u Sarajevu. Sutra ako ste vec u tom fazonu, pokazite se u boljem svjetlu a ne hvatajte se toga "dobili su oni svoje u centru". To je jadno.

Sretno sutra obje skupinama i uradite to za sta mislite da ste sposobni ili jednoatavno se spustite na zemlju i smatrajte da jos toga morate nauciti.

Nisi prvi i jedini sa ovakvim komentarom. Ali tebe citiram, jer si odvojio vremena. Ovaj način pisanja, i ovakav komentar je jadan. Ti si jadan. Nisi u tom svijetu, šuti onda. Kakvo ba vraćanje, kakvo pokazivanje u boljem svjetlu !? Raja smirite tenzije. Ne valja ba ništa od ovoga, ni ono što je bilo u centru, ni ovo u Vg večeras, šta vam je. Da samo završi na ovim razbijenim glavama, sa što manje slika, videa, halo Liga je prvaka ba, klub nam igra, mi smo Saraj'vo! Ako neko traži od mene da ležim na tribini, ja bih ležao za to Saraj'vo, a kamoli da ne palim baklje i pravim nerede. Eto, mediji su najavljivali, nadam se da su se nahranili ovim večeras. FCS IZNAD SVIH!!! IZNAD MENE, IZNAD NAS!!! Čekamo godinama, jel nam to treba naše pokazivanje muda da bude preče od bordo svetinje!? Molim vas odgovorite negativno. Šta god bilo, ko god izazvao incident, UEFA će kazniti nas, dohavizajte se, jer Poljaci to znaju. Kad guglate o navijačima, guglajte i gdje su pravili incidente? Nikad i nigdje gdje je situacija obrnuta i gdje bi UEFA njih nogirala bez saslušavanja. Polahko. Ništa je ovo, i kao takvo i predstaviti. Ovi što likuju i prozivaju HORDE ZLA, su isti oni što su jedini put otišli na lokalni stadion, svog lokalnog kluba onda kad im je dolazio veliki FKS. Sa zavišću. Isti će likovati i ako porazbijamo sve Poljake, pa nas UEFA izbaci. Jer im je jedini uspjeh, naš neuspjeh. A ne znaju da je naša ljubav veća od njihove zavisti, veća od Sarajeva, veća od Poljske. Ima nas koje je ta ljubav vozila danima autom do Orebra, i ima nas koje će ta ljubav akobogda voditi i u Poznan, i ko zna sve gdje, dok je zdravlja i života. Nek' rade svi šta god hoće, ko nije kupio kartu sutra ranom zorom, mi ispunimo Koševo, ispunimo ga ljubavlju, onako kako znamo, Vogošća je daleko, ali nek se bar do Vogošće čuje huk Sjevera.

DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2015, 02:32

Mnogima je davno mjesto bilo u krevetu.. Svako bi da nesto napise i ispadne pametan. Na kakve se furke palite da te Bog sacuva

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 14 jul 2015, 02:33

Kornjače stigle tek prije 15min
slikaslika

Pacov

Post Postao/la Pacov » 14 jul 2015, 02:34

collector je napisao/la:
a za ovog pacova bolje nemoj spominjati ko je nama 92 glave stitio i sl sranja, jer je dosta raja i sa sjeverne i juzne tribine dalo svoje zivote za odbranu ovog grada
Pa i ti se malo raspitaj onda :)
Neki vam tamo nabildani smekeri ruse po gradu,a onda dodje murija koja je udaljena 70 km od istog da smiruje https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56114B25 (ovo je uniformisana specijalna jedinica i neki su sa dugim cijevima)
..bez obzira na te navijcke gluposti,nesto vam ne stima u gradu totalno.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”