FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa dobro šta ćeš. Ima sutra jelde. Možda su Hz lokalci prenaglili, pa bili brzopleti. Ne možeš ti sa dvije tri lokalne ekipe napast jezgro jedne od najjačih ekipa u Europi. Uglavnom svaka čast Hz-u na mudima. Sretno na tekmi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sto sad ne trenirate strogocu kerovi, radi guza ko meduzarob do bagro je napisao/la:Vidi drotova.sonpenn je napisao/la:
Lehovci..![]()
![]()
![]()
![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ovo je apsurdno da naši na carini nisu javili da ovi dolaze. Murija ih je trebala dočekati i odmah staviti pod nadzor. Stvarno smo ne organizovana država u svakom pogledu!
U novi boj ...
Čujem da sada idu do Breze da prošetaju.
**** ovakve navijače..pola ih nadrogirano, pijano.... Treba ppriznat da mi nismo navikli sa ovakvim debilima se kačiti... Isti oni hitlerovci..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Krenuli po Enu Hasečić.Steph je napisao/la:Čujem da sada idu do Breze da prošetaju.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ironičan post, hitler ih zgazio nogamaZagor je napisao/la:**** ovakve navijače..pola ih nadrogirano, pijano.... Treba ppriznat da mi nismo navikli sa ovakvim debilima se kačiti... Isti oni hitlerovci..

U novi boj ...
Ma i onako ce nas izdominirati u Poljskoj i zato ih sutra treba dobro zgaziti mamu im yebem
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Amin.High je napisao/la:Krenuli po Enu Hasečić.Steph je napisao/la:Čujem da sada idu do Breze da prošetaju.
Nek' pokupe i N. S. i A. usput

Bit će veselo u Poljskoj, ja ću sebi uplatit' hatmu unaprijed

Kakvi su ovo primitivci majko mila. Cuj ih, ko oni iz kamenog doba.sonpenn je napisao/la:
Lehovci..

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa nije ta neka "nasa" grupa u Vogosci ni mogla biti veca od 20setak likova. Ovi Poljaci sto su dosli su odrasli likovi a ovi sto su se danas pominjali da su ih cekali i trazili su mozda i zasluzili batine da malo sazre
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Pa čuj Vogošća, stvarno moraš imat' muda da tamo držiš cirkus. 

jbg..ostalo ime nešto od njih...hz033 je napisao/la:Ironičan post, hitler ih zgazio nogamaZagor je napisao/la:**** ovakve navijače..pola ih nadrogirano, pijano.... Treba ppriznat da mi nismo navikli sa ovakvim debilima se kačiti... Isti oni hitlerovci..![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Jel ono bježi Vučić zajedno sa HordamaHusika je napisao/la:Evo nasi bjezeArhitekt je napisao/la:
update

Zadnja izmjena: bojamora, dana/u 14 jul 2015, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam smijem li ovdje pisat, ne znam koja je tema za šta 
Šta radi policija? Isprebijaj gamad. Došli nam pravid nered u sred države, imamo i bez njih dovoljna problema, ionako je situacija napeta, ovi samo podgrijavaju. Ali kače se sa pogrešnim ljudima, ne znaju oni koje Bošnjo

Šta radi policija? Isprebijaj gamad. Došli nam pravid nered u sred države, imamo i bez njih dovoljna problema, ionako je situacija napeta, ovi samo podgrijavaju. Ali kače se sa pogrešnim ljudima, ne znaju oni koje Bošnjo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ooooo ludila. Mesa ba, baci im suzavac. 
Cim su dosli prije, 'naci traze belaj. Treba ovo dobro natamburati, da ne mogu ni na utakmicu doci.

Cim su dosli prije, 'naci traze belaj. Treba ovo dobro natamburati, da ne mogu ni na utakmicu doci.

Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 14 jul 2015, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ostavite vi Brezu na miru, neka prosetaju ebg nije frka...High je napisao/la:Krenuli po Enu Hasečić.Steph je napisao/la:Čujem da sada idu do Breze da prošetaju.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Bojim se da tek sutra pocinje pravo njesra.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- pravnik1981
- Kontakt:
de sutra kad bude sranje nastavite pisat po ovom forumu i tako stitite svoj grad..ccc
Informacije iz prve rukeee, vjeruj mi ovi cekaju da se nasi skupeee, ludnica se nastavlja za 15 min hahahahaha
Komentar sa fb,**** lud zbunjenog.Jedan prica bjeze Lechinari a drugi prica bjeze horde,jbg kome vjerovati da mi je znati
Komentar sa fb,**** lud zbunjenog.Jedan prica bjeze Lechinari a drugi prica bjeze horde,jbg kome vjerovati da mi je znati