FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Burazeru, pogresnim ljudima tersas psujes i obracas se. Zovi policiju ako mislis da je takvo stanje. Sta pises onda po forumu.[/quote]
Nikome ja nisam tersao, napisao sam da je haos u Vogosci, a onda su me ovi internet huligani i kofa mangupi napali da lazem i da Hz nisu u Vogosci. Sta mene zanima ko je u Vogosci, a ko nije. Kaze ja odvracam narod da ne ide sutra na utakmicu, a mangup sjedi kuci na forumu i hvali se kako su negdje napadnuti Poljaci( tj, njih 5 ili 6)
Nikome ja nisam tersao, napisao sam da je haos u Vogosci, a onda su me ovi internet huligani i kofa mangupi napali da lazem i da Hz nisu u Vogosci. Sta mene zanima ko je u Vogosci, a ko nije. Kaze ja odvracam narod da ne ide sutra na utakmicu, a mangup sjedi kuci na forumu i hvali se kako su negdje napadnuti Poljaci( tj, njih 5 ili 6)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Veca panika u tz nego u sa 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Napise pa uklonicorleone87 je napisao/la:Torla najveci furac na fbfedeltafrotta je napisao/la:Na pocetku raznijeli dvije patrole murije, evo vratili se pred ovaj neboder odakle info dobijam. Uglavnom ganjaju se po vogosci sad su svi na istoj raskrsnici dolazi murija.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- corleone87
- Kontakt:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ev sad sam se cuo sa rodicom iz vogosce kaze da je ratno stanje

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Probaj ti objasniti onom internet mangupu sta se desava, da ne pomisli da neko nekoga odvraca od utakmica. Ovo je daleko i od fudbala i od sporta uopste.esprit24 je napisao/la:Ev sad sam se cuo sa rodicom iz vogosce kaze da je ratno stanje![]()
![]()
Hoce li Manijaci uskocit?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kakvi mi ba.. mi bi se pobili na putu od Grbavice do Vogosce 3 puta izmedju sebeDoeTz je napisao/la:Hoce li Manijaci uskocit?

-
- Kontakt:
odakle znas da nisu bili ?DoeTz je napisao/la:Hoce li Manijaci uskocit?

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHpijanBabo je napisao/la:Kakvi mi ba.. mi bi se pobili na putu od Grbavice do Vogosce 3 puta izmedju sebeDoeTz je napisao/la:Hoce li Manijaci uskocit?
Evo ne znam..
Pa bili bi im dobro pojacanje, realno...pijanBabo je napisao/la:Kakvi mi ba.. mi bi se pobili na putu od Grbavice do Vogosce 3 puta izmedju sebeDoeTz je napisao/la:Hoce li Manijaci uskocit?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hoce specijala iz TK, to povlaci vjerovatno i SBK, ZDK i HNK ajmo mi sutra demolirat Kuku i BeguDoeTz je napisao/la:Hoce li Manijaci uskocit?

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Šta misliš jesu li bili, nek ti kaže onaj pitar što je kao upućenpijanBabo je napisao/la:Kakvi mi ba.. mi bi se pobili na putu od Grbavice do Vogosce 3 puta izmedju sebeDoeTz je napisao/la:Hoce li Manijaci uskocit?

Ali svejedno si me nasmijao

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja ne znam ko u ovakvim stvarima pravi razliku između hordi i manijaka.
Ljudi sa strane dosli i razbijaju grad i jednim i drugim,pucaju izlozi i steta se pravi svim gradanima Sarajeva a ne Hordama ili Manijacima.
Ljudi sa strane dosli i razbijaju grad i jednim i drugim,pucaju izlozi i steta se pravi svim gradanima Sarajeva a ne Hordama ili Manijacima.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Hočemo al protiv vas uz Poljake. Vaši huligani odavno pokazuju svoje lice i več duže vremena djeca u Željinoj majci ne mogu priči kroz grad. Baš ste zaslužili pomoć.pijanBabo je napisao/la:Kakvi mi ba.. mi bi se pobili na putu od Grbavice do Vogosce 3 puta izmedju sebeDoeTz je napisao/la:Hoce li Manijaci uskocit?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hmm nisam ovo ocekivao ..ali dobro ipak je Vogosca, nije carsija
mada izgleda nismo mi jos spremni za ovakve grupe , ni navijaci ni policija
mada izgleda nismo mi jos spremni za ovakve grupe , ni navijaci ni policija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Po ovim slikama sa Klixa vidi se da su poljaci organizovani sto se ovog tice nije malo, nije im ovo prva tuca ni akcija, nebitno jesul dobili il nisu, muda do poda i organizacija svaka cast
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
bem im mame,trebaju se svi okupit,kome oni glume,silu prosipaju ako nista poranjavat ih 

Hvala Bogu pa tako nisu razmišljali svi momci, hvala Bogu pa ja koji ima veliki broj prijatelja pitara za koje bi krvi dao ne razmišljam takobojamora je napisao/la:Hočemo al protiv vas uz Poljake. Vaši huligani odavno pokazuju svoje lice i več duže vremena djeca u Željinoj majci ne mogu priči kroz grad. Baš ste zaslužili pomoć.pijanBabo je napisao/la:Kakvi mi ba.. mi bi se pobili na putu od Grbavice do Vogosce 3 puta izmedju sebeDoeTz je napisao/la:Hoce li Manijaci uskocit?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, goGlobal, ik0ik0, Orvel, riki46, worchester i 44 gosta.