FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ne bih vam bio u kozi definitivno. Poljska tifo scena je oznacena kao najbrutalnija. Sigurno je da vam dolaze ozbiljni igrači 

-
- Kontakt:
E moj ti. Vidjeces na vijestima sta je bilo i kako. A ti mangupe dodji i objasni mojoj kcerkici od 3 god da se nista ne desava.kanarinac je napisao/la:dodji u carsiju pa **** mater pitarskim balavcima molim tesergejevic je napisao/la:Jeno vam podli manijak mater debili jadni. Dodjite kad ste mangupi i udarajte se sad. Ja gledam svojim ocima sra se desava. Balavci glupi vi neki navijaci znate napast pet momaka gdje ste sad
-
- Kontakt:
bice ovdje svega veceras
breskva je napisao/la:Ne vjerujemo ti dok neki snimak ne staviš, do tada pssst i ti i ovi iz Tuzle koji iz svojih kuća znaju najbolje.
Et @breskva kao što rekoh maloprije, nemoj se kačat bezveze.X31987 je napisao/la:"Polijije obicne 2-3 auta. Stoje sa strana. Nasi se razbjezali. Vecinim mladi momcici sa nase strane. Koliko vidim jaka grupa poljaka. Jos se nisu vratili, ganjaju se po citavoj Vogosci trenutno. Ni jednog specijalca."
preneseno

A ja neću više komentarisat ovdje nek objavljuje raja iz Sa materijal. Sretno Hz-u još jednom.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ako padne Kobilja Glava ode i carsija
Burazeru, pogresnim ljudima tersas psujes i obracas se. Zovi policiju ako mislis da je takvo stanje. Sta pises onda po forumu.sergejevic je napisao/la:E moj ti. Vidjeces na vijestima sta je bilo i kako. A ti mangupe dodji i objasni mojoj kcerkici od 3 god da se nista ne desava.kanarinac je napisao/la:dodji u carsiju pa **** mater pitarskim balavcima molim tesergejevic je napisao/la:Jeno vam podli manijak mater debili jadni. Dodjite kad ste mangupi i udarajte se sad. Ja gledam svojim ocima sra se desava. Balavci glupi vi neki navijaci znate napast pet momaka gdje ste sad
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma raja posaljite vi ovdje specijalce sve raspolozive neka ubiju hljeb u njima. Nismo mi ta sorta za ovog. Bezveze da necija mati place veceras za 27. noc..
Sutra na stadion i poderite navijanjem kao sto rade pravi navijaci..
-
- Kontakt:
tek sad slijedi vatromet
Pao im je trans navodno ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Po meni niko na ovom forumu nema pravo da komentariše situaciju oko navijača!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
BRAVOtuzlak1987 je napisao/la:Ma raja posaljite vi ovdje specijalce sve raspolozive neka ubiju hljeb u njima. Nismo mi ta sorta za ovog. Bezveze da necija mati place veceras za 27. noc..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ljudi i policajce zgazili, sve unistili kafice hotele sve sto im stane na put, fino smo ih naljutili haha
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Vjerovatno su se specijalci cuvali za sutra, nije MUP predvidio da bi mogo njesra biti veceras 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Još jedan dokaz koliko je policija smotana i kakva je bezbjednosna situacija u Bosni i Hercegovini.
I iskreno ne vidim čemu objavljivanje da je neko pjevao pred džamijom Srbija i te stvari... Očekujem video od onoga ko je to izrekao, jer mislim da su takve stvari obično napušavanje.
I neki brljaju stvari, Lehovi ne koriste ladno oružje. To su potpisali na Poznanjskoj konvenciji, internet navijači trebali bi to znati.
I nadam se da će sport pobjediti, jer ljudski život je vrijedniji od svega.
I iskreno ne vidim čemu objavljivanje da je neko pjevao pred džamijom Srbija i te stvari... Očekujem video od onoga ko je to izrekao, jer mislim da su takve stvari obično napušavanje.
I neki brljaju stvari, Lehovi ne koriste ladno oružje. To su potpisali na Poznanjskoj konvenciji, internet navijači trebali bi to znati.

I nadam se da će sport pobjediti, jer ljudski život je vrijedniji od svega.
Čuj nije predvidio. Dolaze najpoznatiji huligani u Evropi, a oni nisu predvidjeli : 

4.10.2009.
TMmanija2012 je napisao/la:Ako padne Kobilja Glava ode i carsija

Evo i reakcije kvazietičara iz vojne baze.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Na pocetku raznijeli dvije patrole murije, evo vratili se pred ovaj neboder odakle info dobijam. Uglavnom ganjaju se po vogosci sad su svi na istoj raskrsnici dolazi murija.

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 14 jul 2015, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- corleone87
- Kontakt:
Torla najveci furac na fbfedeltafrotta je napisao/la:Na pocetku raznijeli dvije patrole murije, evo vratili se pred ovaj neboder odakle info dobijam. Uglavnom ganjaju se po vogosci sad su svi na istoj raskrsnici dolazi murija.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.