Gracias por todo!
#UnaVida
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Epidaurus je napisao/la:Ne znam kako da opisem ovo, ne mogu shvatit da je doslo do ovoga, tesko mi je prihvatit iskreno. Otisao je i zadnji igrac iz vremena u kojem sam ja pocinjao navijati za ovaj klub, otisao je neko ko je ovaj klub zivio i srcem i dusom, neko koga neizmjerno volim zbog svih onih trenutaka koje nam je odbranama priustio. Sjecam se svih suza prolivenih nakon sto smo ispali 2003. od Juvea u polufinau, pa onih silnih razocaranja u osmini finala, suza nakon ispadanja od Rome i Pjanicevog gola ali se nijedna od tih tuga ne moze mjeriti sa ovom. Ovo je nesto sto slama srca, sto zavrsava jednu epohu najveceg kluba svijeta. Odlazi Iker. Nas najveci golman ikad i top 3 Madridista ikad. Odlazi taj nasljednik velikog Raula, neko ko je u sebi imao taj Madridismo. Nikad necu zaboraviti one suze Ikerove nakon La Decime, nikad necu zaboraviti onu nemogucu odbranu protiv Seville, svako vadjenje lopti protiv Barce, nikad necu zaboraviti jos jednog naseg vjecnog kapitena ... Volio bih da je mogao do kraja karijere ostati nasa jediica i da nikad nije pao s izvedbama, volio bih da je digao jos klempi, volio bih da nas i dalje uveseljava onim bolesnim odbranama al vrijeme mu je izgleda proslo. Danas je dofinitivno kraj jednog perioda Madrida, kraj perioda u kojem je jedna citava generacija pocela navijati za Madrid jer odlazi i zadnji i uz Raulcinu (kako bi moj dido rahmetli rekao) najveci simbol i predvodnik te generacije. Ikere brate sretno ti u Portu i da se jednom vratis u Real. Nadam se da ces dobiti najveci moguci ispracaj, upravo onakav kakav jedna velika legenda i jedan od bogova Madrida zasluzuje.
HVALA ZA SVE LEGENDO NASA !
Ma mani budala,u istom danu Bayern se odrekne svoje legende Bastiana,koji je u poznim igrackim godina i niko nista,isto to Real napravi,napravi se odma buka,cak nije ga se ni odrekao kako je Perez rek'o,vec je Ikeru vec postalo jasno da vise nije za Real i da je bolje i za njeg i za Real da ode negdje drugo,treb'o je to uradit i ranije,svima je jasno bilo da je Lopez bolji golman od njega ali je tu odigrao na kartu legende i dzaba otjerase boljeg golmana.Harrison je napisao/la:Sve neka prica legenda kluba ovo-ono, on je dao za Real koliko niko drugi bla bla bla... Nek neko napise koliko je on uzeo para od Reala na ime plata od pocetka karijere? Svega mi i ja bih plak'o ko dijete da sam naplatio koliko on.
Nije branio za djaba tolike godine pa da ga ima neko zaliti. Nasi radnici rade mjesecima bez plata koja je 400KM i niko ih ne zali, kazu ko ih yebe...
Perez gospodinandro234 je napisao/la:Inace cupo je produzio prije 2 dana
Sljedeca sezona ce mu biti vec 10. u Realu![]()
na dobrom putu da postane legenda kluba
tesko da ce Morata biti ikad vracen s obzirom da je Benzemi tek 27 tako da je on siguran starter jos bar 3 sezonegodrina je napisao/la:Casemiro je vracen jelda ?? Sta je sa Moratom zna li se njegov status ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.