Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
na nets daily gotovo 500 komentara svima je zao sto je otisao... sunsi su opet sretni i zadovoljni , najgore je nama zbog termina bolje je ustajat u 6 pa gledat 2 poluvrijeme nego se patit cekajuci XD
bas tako. tekma kad je u 1, dok sacekas pregledas, 4. ni tamo ni vamo.grgr je napisao/la:na nets daily gotovo 500 komentara svima je zao sto je otisao... sunsi su opet sretni i zadovoljni , najgore je nama zbog termina bolje je ustajat u 6 pa gledat 2 poluvrijeme nego se patit cekajuci XD
ovako odspavamo do 3-4, odlgedas tekmu i na poso...
bice to dobro!

Samim tim i Sarah Kustok.akisarajevo92 je napisao/la:YES TV odlazi u historiju.

Mirza vrati se!
Sretno u novom timu, majstore, da nam zaigraš na Eurobasketu. 

Love Mirza's game. Nets rescinding might be a red flag, or they're just being dumb I have no idea. Blood clot iirc. Too bad he didn't enter the NBA 5 years younger. He could've been devastating with some development. But then again he should age well.
A ljudi dragi prodjose 3 godine od kad je otisao u NBA , vrijeme stvanro leti sjecam se ko jucer one utakmice protiv OKC kad je definitivno bio izgubljen jbt ja sav ko popisan otiso lec reko sta je sebi uradio XD
hoću da konačno uživam i da gledam kako Tele uzima šuteve, hoću da uzima 10 šuteva po tekmi 

Dobit će Mirza dosta slobode u igri. 25-30 minuta u prosjeku, jedan od bolji šestih igrača naredne sezoneChinaglia je napisao/la:hoću da konačno uživam i da gledam kako Tele uzima šuteve, hoću da uzima 10 šuteva po tekmi

BALL DON'T LIE
Citao sam malo o Mirzinom ugovoru.
-Netsi su imali do 23.7 da povucu Qualifying Offer koji su mu ponudili u junu.
-Povukli su ga sinoc da Mirza ima vremena da nadje novi ugovor prije nego sto ekipe popune rostere.
-Potpisao je ispod svoje vrijednosti. Ostali "Stretch 4" igraci imaju ugovore vrijedne 8M$.
-Netsi su imali do 23.7 da povucu Qualifying Offer koji su mu ponudili u junu.
-Povukli su ga sinoc da Mirza ima vremena da nadje novi ugovor prije nego sto ekipe popune rostere.
-Potpisao je ispod svoje vrijednosti. Ostali "Stretch 4" igraci imaju ugovore vrijedne 8M$.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
ama ne treba brinut za njega, namace on lovu od sljedeceg ugovora. samo nek osatne zdrav i odigra dobru sezonu(procenti za tri prije svega)
bice minuta, sistem mu pase...cak ni ovaj markieff morris, startna cetvorka, nije siguran u PHO, navodno bi ga voljeli trejdovat..nije neki igarc a i problematican je (jednom suspendovan jer se izderao na trenera u toku utakmice)
bice minuta, sistem mu pase...cak ni ovaj markieff morris, startna cetvorka, nije siguran u PHO, navodno bi ga voljeli trejdovat..nije neki igarc a i problematican je (jednom suspendovan jer se izderao na trenera u toku utakmice)
Mirza hvala ti
sad cu jos manje spavati.

Valja uskoro svaka treca noc ce biti neprospavana,jos sekiracija i odusevljenje kad se spoji...bice nam veselo 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Da vas puno euforija ne hvata, Mirza potpisom ovog ugovora će biti udaljen od reprezentacije svjetlosnim godinama.Claus je napisao/la:Sretno u novom timu, majstore, da nam zaigraš na Eurobasketu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
A ti si prisustvovao sastanku na kojem je potpisan ugovor i dogovoreno da li ce igrati za reprezentaciju, koji usput receno nije jos ni odrzan ?neko_iz_mase je napisao/la:Da vas puno euforija ne hvata, Mirza potpisom ovog ugovora će biti udaljen od reprezentacije svjetlosnim godinama.Claus je napisao/la:Sretno u novom timu, majstore, da nam zaigraš na Eurobasketu.
Na forumu se sve zna!Internet je cudo .Danas covjek ode u wc I svak zna yebo te .
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nisam ja prisutvovao sastanku, a znam da potpisom za Sunse neće igrati za reprezentaciju.mirzatele je napisao/la:A ti si prisustvovao sastanku na kojem je potpisan ugovor i dogovoreno da li ce igrati za reprezentaciju, koji usput receno nije jos ni odrzan ?neko_iz_mase je napisao/la:Da vas puno euforija ne hvata, Mirza potpisom ovog ugovora će biti udaljen od reprezentacije svjetlosnim godinama.Claus je napisao/la:Sretno u novom timu, majstore, da nam zaigraš na Eurobasketu.
Eto, slobodno zabilježi ovaj post pa se javi kad pođe Eurobasket.

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Dobro Misko.
nele-BHF je napisao/la:Samim tim i Sarah Kustok.akisarajevo92 je napisao/la:YES TV odlazi u historiju.![]()
Mirza vrati se!

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- masteRofPoker
- Kontakt:
Auuu, e sada vrijedi ostajati budan kada ih Mirza zatrpa pa ova ljepotica uzme mikrofon u svoje ruke. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
x puta ljepša od Sare