FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la rudarprijedor » 28 apr 2010, 18:06

e momci da nije neko bio danas na tusnju igrali su Sloboda-Rudar omladinsku ligu???
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 28 apr 2010, 18:20

kakvo je stanje s' tribinom za gostuuce navijace?! jel to zavrseno...
ili cemo djeliti tribinu?! jao,kako bi to bilo fino 8-)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 28 apr 2010, 18:23

radebl je napisao/la:kakvo je stanje s' tribinom za gostuuce navijace?! jel to zavrseno...
Dolaze li Lešinari i ako dolaze koliko će vas bit'.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 28 apr 2010, 18:27

AulleTa je napisao/la:
radebl je napisao/la:kakvo je stanje s' tribinom za gostuuce navijace?! jel to zavrseno...
Dolaze li Lešinari i ako dolaze koliko će vas bit'.
ddoci ce nas 16...idemo preko laktasa...
xaaxxaxaxaxa...aj bjez!
kakava su to pitanja....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 28 apr 2010, 19:11

Probisvjet je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Svi na Tušanj... očekujem jako veliku, ako ne i rekordnu posjetu ove sezone, jer je ova utakmica od krucijalnog značaja za opstanak. Ako ovo dobijemo, nema više straha ni od fuck'ng komisija ni sranja. Nek daju lihnjama proklete bodove, pljunem im po tabeli, nema od njih časne i poštene ekipe NIKAD.
Torpedo nece imati nista od ta tri boda i ako dobiju, jer ce izgubiti od Zelje! Volio bih da ih Zeljo podere!
Ko su njanje :mrgreen:
Sto si isfrustriran djecak?! Jel to hoces da kazes da se Sarajevu najcvse steli u ligi?! To ako govoris onda se rokni odmah jer si prilicno glup...pored toga sto si ocigledno isfrustriran i kompleksas...naravno da je trebalo biti 0:3...to je i Uefa rekla...MA JA I NJU SMO POTKUPILI...hahahaha! Koji si ti kloc...idi uzmi casu vode i razmuti malo soli i detrdzenta pa uzmi koji guc...mozda se dozoves...

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 28 apr 2010, 19:14

Eto sad se vidi ko je u pravu bavili ste se ilegalnim radnjama,progledali vam kroz prste i to preko nasih ledja a ovdje ste smarali kako mi imamo cijeli savez iza ledja eto barem se sad zna koliko ste bili objektivn sto mi je draze od ta 3 boda! Nas su pokrali u Mostaru 20 metara lik u opsajdu,pa u BL isto kad je sviran onaj penal itd. ubjedljivo ekipa koju najvise zakidaju,al vazno je da se ova gospoda iz Tuzle zali da smo odvratnii da smo ljige jer smo EJJJ htjeli pravdu po pravilima UEFE koja u tom slucaju propisuje 0-3! Gledajte prvo ispred svojih vrata pa pljujte druge jer sve sto ste pisali vazi za bvas,da vam stele tekmu da dobijete jer je trebalo 0-3 po pravilima da bude al imate jace veze i to je to!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 apr 2010, 19:18

samo rajvosa je napisao/la:Eto sad se vidi ko je u pravu bavili ste se ilegalnim radnjama,progledali vam kroz prste i to preko nasih ledja a ovdje ste smarali kako mi imamo cijeli savez iza ledja eto barem se sad zna koliko ste bili objektivn sto mi je draze od ta 3 boda! Nas su pokrali u Mostaru 20 metara lik u opsajdu,pa u BL isto kad je sviran onaj penal itd. ubjedljivo ekipa koju najvise zakidaju,al vazno je da se ova gospoda iz Tuzle zali da smo odvratnii da smo ljige jer smo EJJJ htjeli pravdu po pravilima UEFE koja u tom slucaju propisuje 0-3! Gledajte prvo ispred svojih vrata pa pljujte druge jer sve sto ste pisali vazi za bvas,da vam stele tekmu da dobijete jer je trebalo 0-3 po pravilima da bude al imate jace veze i to je to!
Idi placi sa Sumanom i ekipom,nek vam dadnu 3 boda,kad ste toliko zapeli za njih,ionako vam se tim raspao,ne bih ni izborili evropu,jedino vas ova 3 boda mogu spasit.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 28 apr 2010, 19:26

harry_90 je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Eto sad se vidi ko je u pravu bavili ste se ilegalnim radnjama,progledali vam kroz prste i to preko nasih ledja a ovdje ste smarali kako mi imamo cijeli savez iza ledja eto barem se sad zna koliko ste bili objektivn sto mi je draze od ta 3 boda! Nas su pokrali u Mostaru 20 metara lik u opsajdu,pa u BL isto kad je sviran onaj penal itd. ubjedljivo ekipa koju najvise zakidaju,al vazno je da se ova gospoda iz Tuzle zali da smo odvratnii da smo ljige jer smo EJJJ htjeli pravdu po pravilima UEFE koja u tom slucaju propisuje 0-3! Gledajte prvo ispred svojih vrata pa pljujte druge jer sve sto ste pisali vazi za bvas,da vam stele tekmu da dobijete jer je trebalo 0-3 po pravilima da bude al imate jace veze i to je to!
Idi placi sa Sumanom i ekipom,nek vam dadnu 3 boda,kad ste toliko zapeli za njih,ionako vam se tim raspao,ne bih ni izborili evropu,jedino vas ova 3 boda mogu spasit.
Znas koliko me zaboli za ta tri boda draze mi je da ostanu kod vas da upravu smijenimo tako da necu plakat nego se veseliti ako vam ostanu,nego sam htjeo samo da se javim da vam se pokaze koliko ste nisko spali bili i vi i vasa uprava protiv koje kao bojkotujete pa se opet vratite,i kako pljujete nas zbog nekih stvari a u stvari vi ste te stvari radili a ne mi i nije vam dzaba ime FUKARE!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 apr 2010, 19:27

harry_90 je napisao/la:
Sine,vi jos niste obezbjedili opstanak, prema tome..sssss...tisina :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 apr 2010, 19:30

buregdzijske ljige STRIKE AGAIN :D :D ......koji ste vi smradovi to je nevjerovatno :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 apr 2010, 19:39

samo rajvosa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Znas koliko me zaboli za ta tri boda draze mi je da ostanu kod vas da upravu smijenimo tako da necu plakat nego se veseliti ako vam ostanu,nego sam htjeo samo da se javim da vam se pokaze koliko ste nisko spali bili i vi i vasa uprava protiv koje kao bojkotujete pa se opet vratite,i kako pljujete nas zbog nekih stvari a u stvari vi ste te stvari radili a ne mi i nije vam dzaba ime FUKARE!
A ti dugo nisi bio na temi da provociras,kako se smirio slucaj ni tebe nema,al cim opet dodje na repertoar ti si tu,sta ces ako se tako zovemo,ni vase ni Bog zna kakvo ime HZ,mi barem ne lomimo svoje,kao vi,cuj mene,pa vi i nemate stadion,igrate pod kirijom,pa mozete razvaljivat .
Gigant je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Sine,vi jos niste obezbjedili opstanak, prema tome..sssss...tisina :)
a tebe nije dugo bilo na temi,pssst ni vi necete vidjet titule :lol: :lol: a toliko najavljivana :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 28 apr 2010, 19:58

Ljudi moji ja se iskreno vec zabrinuo ove buregdzije iz seher Sarajeva spavale dugo ih nije bilo kada eto ih pokrenuo se slučaj Gavarić eto i njih dajte im3 boda ko boga vas molim :D Red je ipak mole vec dugo vremena :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 apr 2010, 20:01

Salihbašić: Prekinuo sam cirkus!

Iako se očekivalo da će Izvršni odbor, NS BiH danas u Zenici konačno staviti tačku na slučaj Gavarić to se nije desilo iz razloga jer je sjednicu odlučio napustiti Suad Salihbašić, pa je zbog nedostatka kvoruma sama sjednica prekinuta a nova je zakazana za naredni utorak.

Naime, iako je prvobitno najavljeno da će na današnjoj sjednici biti potrebna jednoglasna odluka 12 članova IO, što se tiče slučaja Gavarić, pred sam početak sjednice, saopćeno je da će biti potrebna zapravo prosta većina odnosno 8 glasova, što se nije svidjelo, predsjedniku NS TK i članu IO, Suadu Salihbašiću koji je odlučio napustiti sjednicu.

Današnja sjednica IO, zakazana je kao redovna sjednica i ta redovna sjednica ima statutarne odredbe po kojima je za samo njeno održavanje potrebno 12 članova a za donošenje neke odluke, isto toliko ruku. Međutim, kada se došlo do tačke "Zaštite zakonitosti FK Sarajevo", odjednom se pojavila priča da je ovo nastavak sjednice u kojoj ne treba 12 ruku, nego prosta većina. Oni su vjerovatno predpostavljali da ja neću glasati u korist Sarajeva što se tiče utakmice 16. kola protiv Slobode. Ja sam bio zaista iznenađen i istog momenta sam ustao i napustio sjednicu IO, znajući da neće imati kvoruma za dalji rad. Odlučio sam prekinuti cirkus, rekao je Suad Salihbašić za Sportin.ba.

Sve isplaniran scenarij pojedinih članova Izvršnog odbora

Kada je prošla sjednica bila zakazana u Sarajevu, ja sam došao kao i većina drugih članova, tada se odjednom pojavila informacija da se sjednica odgađa iz razloga što nisu stigli članovi iz Hercegovine koji su navodno imali zastoj na putu. Međutim, danas sam u razgovoru sa njima saznao da su oni zapravo bili u Sarajevu. Šta to znači? To znači da je sve ovo isplaniran scenarij pojedinaca koji su današnju sjednicu pokušali okarakterisati kao nastavak prošle koja nije održana a sve iz razloga da se promjeni statut po kojem nije potrebno 12 glasova nego 8. To je i više nego sramotno.

Naredna sjednica IO zakazana je za naredni utorak, Salihbašić joj kako kaže neće prisustvovati.

Ja neću biti ni na jednoj sjednici koja ne bude redovna, bit ću samo na redovnoj sjednici kada je za donošenje neke odluke, potrebno 12 članova. Pa meni Sulejman Čolaković, prije početka sjednice kaže, "Ti ćeš vjerovatno glasati protiv", to je nevjerovatno. Znam da je Čelik u teškoj situaciji i da se pojedini trude da zenički tim ne bi ispao iz lige ali ne može na ovaj način. Predstavnike iz RS-a donekle razumijem, oni rade sve kako bi se donijela odluka o registrovanju utakmice 16. kola sa 3-0 za Sarajevo a samo iz razloga da jedan klub spase od ispadanja a mi svi vrlo dobro znamo koji, kazao je na kraju razgovora za Sportin.ba, Suad Salihbašić
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
evo kako radi vrla komisija :D :D .....iako nam ti bodovi nece trebati i ako nam ih oduzmu treba ODMAH istupiti iz lige....time ce se sezona proglasiti neregularnom i niko nece moci u evropu pa ni buregdzije.....tako cemo im se osvetiti....svima je jasno da su najljigavija ekipa ove lige a ako nam ne budu trebali bodovi pustiti i velezu da uzme 3 boda...samo da ljigavci ne idu u evropu.......

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 28 apr 2010, 22:29

harry_90 je napisao/la:

Jesil ti prirodno glup ili se pravis glup...?????.....ovdje ako je ko nisko pao onda ste to vi pa pogledaj 3 put se zalite za ta tri boda....koda su od zlata....nije ni vama dzaba ime PITARI....samo mentalno poremeceni ljudi kao vi smaraju s tim zalbama.....i mentalno poremeceni ljudi hoce da udaraju svoje igrace....smarate s tim slucajem vise....ako imate sta napisati ili istresti se to uradi na forumu FK SARAJEVO....razliguuuuuuu....
FKR 1987..

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 28 apr 2010, 22:54

Znas koliko me zaboli za ta tri boda draze mi je da ostanu kod vas da upravu smijenimo tako da necu plakat nego se veseliti ako vam ostanu,nego sam htjeo samo da se javim da vam se pokaze koliko ste nisko spali bili i vi i vasa uprava protiv koje kao bojkotujete pa se opet vratite,i kako pljujete nas zbog nekih stvari a u stvari vi ste te stvari radili a ne mi i nije vam dzaba ime FUKARE![/quote]

Jesil ti prirodno glup ili se pravis glup...?????.....ovdje ako je ko nisko pao onda ste to vi pa pogledaj 3 put se zalite za ta tri boda....koda su od zlata....nije ni vama dzaba ime PITARI....samo mentalno poremeceni ljudi kao vi smaraju s tim zalbama.....i mentalno poremeceni ljudi hoce da udaraju svoje igrace....smarate s tim slucajem vise....ako imate sta napisati ili istresti se to uradi na forumu FK SARAJEVO....razliguuuuuuu....[/quote] HAHAHAHA kakve veze ime pitari imaju sa poremecenosti HAHAHAH! Sto se tice naseg lomljenja mi nedamo da nam levati ruse klub kao sto ruse vas mi za nas klub ginemo a druga je stvar sto vi nemate navijace a boga mi ni muda!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 28 apr 2010, 23:00

samo rajvosa je napisao/la:Znas koliko me zaboli za ta tri boda draze mi je da ostanu kod vas da upravu smijenimo tako da necu plakat nego se veseliti ako vam ostanu,nego sam htjeo samo da se javim da vam se pokaze koliko ste nisko spali bili i vi i vasa uprava protiv koje kao bojkotujete pa se opet vratite,i kako pljujete nas zbog nekih stvari a u stvari vi ste te stvari radili a ne mi i nije vam dzaba ime FUKARE!

Jesil ti prirodno glup ili se pravis glup...?????.....ovdje ako je ko nisko pao onda ste to vi pa pogledaj 3 put se zalite za ta tri boda....koda su od zlata....nije ni vama dzaba ime PITARI....samo mentalno poremeceni ljudi kao vi smaraju s tim zalbama.....i mentalno poremeceni ljudi hoce da udaraju svoje igrace....smarate s tim slucajem vise....ako imate sta napisati ili istresti se to uradi na forumu FK SARAJEVO....razliguuuuuuu....[/quote] HAHAHAHA kakve veze ime pitari imaju sa poremecenosti HAHAHAH! Sto se tice naseg lomljenja mi nedamo da nam levati ruse klub kao sto ruse vas mi za nas klub ginemo a druga je stvar sto vi nemate navijace a boga mi ni muda![/quote]

haha vidim kako ginete za svoj klub...hocete da izudarate igrace...i sta ce te time postici samo da igraci kazu necemo vise igrati i ko ce vam onda igrati....da necete mozda viii?????...vi imate poremecenost u tome sto svaki put kad ulozite zalbu provocirate i pisete svakakve gluposti....pitaj se zasto je zeljo otjerao olimpik i oni sad igraju na vasem stadionu....da nije mozda upitanju dogovor vama informacija za slucaj Gavaric a vi njima stadion....heheh...providni ste baa....et vi imate navijace ali vecinom djeca i vecinom mentalno poremecenii...ustvari nije vecinom...nego svi ste mentalno poremecenii....
FKR 1987..

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 28 apr 2010, 23:02

ajla je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Znas koliko me zaboli za ta tri boda draze mi je da ostanu kod vas da upravu smijenimo tako da necu plakat nego se veseliti ako vam ostanu,nego sam htjeo samo da se javim da vam se pokaze koliko ste nisko spali bili i vi i vasa uprava protiv koje kao bojkotujete pa se opet vratite,i kako pljujete nas zbog nekih stvari a u stvari vi ste te stvari radili a ne mi i nije vam dzaba ime FUKARE!

Jesil ti prirodno glup ili se pravis glup...?????.....ovdje ako je ko nisko pao onda ste to vi pa pogledaj 3 put se zalite za ta tri boda....koda su od zlata....nije ni vama dzaba ime PITARI....samo mentalno poremeceni ljudi kao vi smaraju s tim zalbama.....i mentalno poremeceni ljudi hoce da udaraju svoje igrace....smarate s tim slucajem vise....ako imate sta napisati ili istresti se to uradi na forumu FK SARAJEVO....razliguuuuuuu....
HAHAHAHA kakve veze ime pitari imaju sa poremecenosti HAHAHAH! Sto se tice naseg lomljenja mi nedamo da nam levati ruse klub kao sto ruse vas mi za nas klub ginemo a druga je stvar sto vi nemate navijace a boga mi ni muda![/quote]

haha vidim kako ginete za svoj klub...hocete da izudarate igrace...i sta ce te time postici samo da igraci kazu necemo vise igrati i ko ce vam onda igrati....da necete mozda viii?????...vi imate poremecenost u tome sto svaki put kad ulozite zalbu provocirate i pisete svakakve gluposti....pitaj se zasto je zeljo otjerao olimpik i oni sad igraju na vasem stadionu....da nije mozda upitanju dogovor vama informacija za slucaj Gavaric a vi njima stadion....heheh...providni ste baa....et vi imate navijace ali vecinom djeca i vecinom mentalno poremecenii...ustvari nije vecinom...nego svi ste mentalno poremecenii....[/quote]
HAHA da mi smo djeca vi ste giganti,samo sto vam se svi smiju mislim oni koji imalo poznaju navijacki svijet i uzmi heklaj pusti se navijanja majke ti! Dodji nekad na sjever da vidis djecu mozda se zaljubis!
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 28 apr 2010, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 apr 2010, 23:04

Jesil ti prirodno glup ili se pravis glup...?????.....ovdje ako je ko nisko pao onda ste to vi pa pogledaj 3 put se zalite za ta tri boda....koda su od zlata....nije ni vama dzaba ime PITARI....samo mentalno poremeceni ljudi kao vi smaraju s tim zalbama.....i mentalno poremeceni ljudi hoce da udaraju svoje igrace....smarate s tim slucajem vise....ako imate sta napisati ili istresti se to uradi na forumu FK SARAJEVO....razliguuuuuuu....[/quote] HAHAHAHA kakve veze ime pitari imaju sa poremecenosti HAHAHAH! Sto se tice naseg lomljenja mi nedamo da nam levati ruse klub kao sto ruse vas mi za nas klub ginemo a druga je stvar sto vi nemate navijace a boga mi ni muda![/quote]

mnogo ste pomogli klubu....oooo strasni navijaci....a vidimo da ste i upravu odmah smijenili :D :D ....koji ste vi jad...od kluba do tribina....kolko vas ono ode u gradacac...12 :D :D ...razlog :? ....uprava ce vam sigurno odstupit jer vas sad 3 auta ide na gostovanje voljenog kluba :D :D

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 28 apr 2010, 23:07

Sine pogledaj svaku nasu tekmu od gostovanja i na strani a pogledaj vasu tribinu,pardon pa zar Fukare vise postoje,da vidimo ta gostovanja,navijanje i koreografije,zna se koje su grupe glave u Bosni I Hercegovini i dalje vazda bili i ostali,nego stavi nam slike da vidimo vas! I mi do daljeg necemo na tekme dok se ne obracunamo sa upravom kazem ti opet nismo mi Fukare mi idemo do kraja! Nasa tribina je JAD haha to kralju ti si mi idol od sad majke mi moje hajd i ovo da cujem!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 28 apr 2010, 23:10

ajla je napisao/la:

HAHAHAHA kakve veze ime pitari imaju sa poremecenosti HAHAHAH! Sto se tice naseg lomljenja mi nedamo da nam levati ruse klub kao sto ruse vas mi za nas klub ginemo a druga je stvar sto vi nemate navijace a boga mi ni muda!
haha vidim kako ginete za svoj klub...hocete da izudarate igrace...i sta ce te time postici samo da igraci kazu necemo vise igrati i ko ce vam onda igrati....da necete mozda viii?????...vi imate poremecenost u tome sto svaki put kad ulozite zalbu provocirate i pisete svakakve gluposti....pitaj se zasto je zeljo otjerao olimpik i oni sad igraju na vasem stadionu....da nije mozda upitanju dogovor vama informacija za slucaj Gavaric a vi njima stadion....heheh...providni ste baa....et vi imate navijace ali vecinom djeca i vecinom mentalno poremecenii...ustvari nije vecinom...nego svi ste mentalno poremecenii....[/quote]
HAHA da mi smo djeca vi ste giganti,samo sto vam se svi smiju mislim oni koji imalo poznaju navijacki svijet i uzmi heklaj pusti se navijanja majke ti! Dodji nekad na sjever da vidis djecu mozda se zaljubis![/quote]

haj reci ko se to nama smije...mislim malo si pogrijesio...mislim da se vama svi smiju....a sto se tice heklanja sto spominjes mene to ne zanima samo Sloboda i navijanje....na sjever neka hvala....a u mentalno poremecene ljude ja se ne zaljubljujem... :D :D :D
FKR 1987..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.