FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Prema nezvaničnim informacijama, večeras je došlo do fizičkog obračuna navijača na tri lokacije u centru Sarajeva, a nekoliko osoba je povrijeđeno, međutim, niko osim 21-godišnjeg Poljaka nije potražio pomoć u medicinskim ustanovama.
Idemo dalje... Ovde ce se citavu noc i cijeli dan sukobljavati.. Pogotovo kad lechovci krenu prema stadionu
Idemo dalje... Ovde ce se citavu noc i cijeli dan sukobljavati.. Pogotovo kad lechovci krenu prema stadionu
27. je noć. Ko večeras fasuje duplo mu se računa

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
-
- Kontakt:
A vodje mi po Tz-u odmaraju 

EPL je napisao/la:27. je noć. Ko večeras fasuje duplo mu se računa![]()
![]()
![]()
![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Kazu bile nake diplomate
,kazu i kod Alte bjeze krvavi
..reko ja upamtit ce oni rajvoSa...

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
solinas je napisao/la: Neka vide kako bosnjo mjesa Malter do 8 za tri stoje öd 8 bije evropska ****.

FORZA MARŠAL !!!
Istetovirane kocke veceras rastavljene na nekoliko lokacija. Bilo je krvavih glava na sve strane. A kako stvari stoje ceka ih duga noc na ulicama. Lijepo se ovo odradi.
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
hodža je napisao/la:solinas je napisao/la: Neka vide kako bosnjo mjesa Malter do 8 za tri stoje öd 8 bije evropska ****.

1946
jest upamtit ce, a sta mislis da horde ne upamte Poznan o tome niko ne razmislja nego napadaj ovdje ''gore necu ici '' al etoemirzlaTu je napisao/la:Kazu bile nake diplomate![]()
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
A ti znas ko je napado i ko ce ici. De sviju ti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
ma ja pricitaj ponovo i vidi to zadnje da je po navodnicima, nisam rekao da ovi sto su napali nece ici, mozda odu al tesko da ce svi sto su napali, i kazem mislis da poljaci nece vratiti ovo ?AdiFKS je napisao/la:A ti znas ko je napado i ko ce ici. De sviju ti.
51%
51%
Ma ne budali. Horde ce rame uz rame put Poznana. Patrolirali smo Atinom, sto ne bi Poznanom. Bilo je prica da ce nas ovi majmuni nagrdit u nasem gradu pa gledaj sta se desi. Sastavljaju ih po gradu. Opusti se i uzivaj u programusz21 je napisao/la:jest upamtit ce, a sta mislis da horde ne upamte Poznan o tome niko ne razmislja nego napadaj ovdje ''gore necu ici '' al etoemirzlaTu je napisao/la:Kazu bile nake diplomate![]()

neka vrate, samo sto ce sa nama gore biti tona drezdenovacasz21 je napisao/la:ma ja pricitaj ponovo i vidi to zadnje da je po navodnicima, nisam rekao da ovi sto su napali nece ici, mozda odu al tesko da ce svi sto su napali, i kazem mislis da poljaci nece vratiti ovo ?AdiFKS je napisao/la:A ti znas ko je napado i ko ce ici. De sviju ti.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Poredis Atinu i Poznan ti si budala onda al eto uzivaj i tiAlpasinac je napisao/la:Ma ne budali. Horde ce rame uz rame put Poznana. Patrolirali smo Atinom, sto ne bi Poznanom. Bilo je prica da ce nas ovi majmuni nagrdit u nasem gradu pa gledaj sta se desi. Sastavljaju ih po gradu. Opusti se i uzivaj u programusz21 je napisao/la:jest upamtit ce, a sta mislis da horde ne upamte Poznan o tome niko ne razmislja nego napadaj ovdje ''gore necu ici '' al etoemirzlaTu je napisao/la:Kazu bile nake diplomate![]()

51%
51%
Dobro legendo, ja sam budala. Ziv bio pa vidio.
Koliko god nasih tamo da ode bice belaj, ne sto ce traziti nego sto ovi svaku grupu napadaju, jednostavnu su takvi. Ne podnose se na domacem terenu sa Wislom Krakovija, Legija Warsava, a sve strance napadaju.
Najopasnije huliganske grupe u europi su poljaci a tamo treba nasih 200 nesto da glumi, nece ih ni toliko biti.
Najopasnije huliganske grupe u europi su poljaci a tamo treba nasih 200 nesto da glumi, nece ih ni toliko biti.
-
- Kontakt:
cek hoces da kazes da je atina izlet ? jarane skontaj se malo !sz21 je napisao/la: Poredis Atinu i Poznan ti si budala onda al eto uzivaj i ti
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahajahah poredis atinu i poznan?? Daj reci mi da si ozbiljan pa smatras poznan opasnijim navijackim gradom od atine????
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Oni nisu normalni, treba se dobro paziti ko bude isao tamo. Oni u obračunima koriste hladno oruzje, mačete po 70-80cm.
Pusti pricu niko od ove raje sa foruma nece ici tamo jer je ovdje populacija od 14-22 godine.
Ovi stariji sto odu ako namjeravju praviti belaja, neka ga i dobiju, prvo sto su oni tamo luđaci, drugo sto je poljska policija brutalna.
Ovi stariji sto odu ako namjeravju praviti belaja, neka ga i dobiju, prvo sto su oni tamo luđaci, drugo sto je poljska policija brutalna.