Potpisan vec,do 2019kimbo je napisao/la:Samo da mali potpise duzi ugovor inace nikakve koristi nama od njega

Potpisan vec,do 2019kimbo je napisao/la:Samo da mali potpise duzi ugovor inace nikakve koristi nama od njega
Tek sad pogledah ovaj kliprodjak je napisao/la:[youtube][/youtube]rodjenisa je napisao/la:Jedva cekam da ga vidim na djelu.Finih stvari sam cuo o momku![]()
Mali Peco je novi "Fitilj"
Najvjerovatnije novi napadač.podhum je napisao/la:Jeko Makedonac?
Vjeruj sanjam nasa mlada krila u startnoj postavi.I mislim da dugo nismo bili blizi takvoj situaciji.Neznas koji je brzi i bolji tehnicar.Neznam kako ranije nisam dobio info za Pecu,Dinu sam gledao i odmah rekao da ce biti vrhunski ali me Peco "obori s nogu"Eto jos taj spic abd ,kako cujem i kako vidjeh CV odlican ...mozemo biti mirnijizizu1991 je napisao/la:Šta sam ti rek'o @rodjeni? Pecu desno, Dinu lijevo, i udarat' Makedonca u čelenku!
samo se treba čuvati da ga neko ne pokosi na ovim našim vajnim livadama širom naše jedne jedine...zizu1991 je napisao/la:Peco je strašan tehničar. Samo mu mase fali. Mada nije da je na nuli što se toga tiče. Ima njega..ali bi valjalo da još ojača.
U Rote na cevape,..tri puta na danzizu1991 je napisao/la:Peco je strašan tehničar. Samo mu mase fali. Mada nije da je na nuli što se toga tiče. Ima njega..ali bi valjalo da još ojača.
Trebalo bi guzu zovnut da Peci koju fintu pokaze.shaman7 je napisao/la:sta ce mu masa drugovi moji. Krilo je, nije kostolomac. Sve sto mu treba je prgavost i još malo iskustva da bude glavni motor Veleža
Kostolomci će ga izgurat' uz aut-liniju kuda redovno prolazi, zato mu treba masa.shaman7 je napisao/la:sta ce mu masa drugovi moji. Krilo je, nije kostolomac. Sve sto mu treba je prgavost i još malo iskustva da bude glavni motor Veleža
Ne treba nnjemu nesto mase extra samo mu treba prije svega dobar kondicioni koj ce mu znati nabiti zilavost i cvrstinu kao i ubrzati onaj okret i start.zizu1991 je napisao/la:Peco je strašan tehničar. Samo mu mase fali. Mada nije da je na nuli što se toga tiče. Ima njega..ali bi valjalo da još ojača.
Kimbo brato mislim da je Zizu u pravu, majke mi moje, treba malom teretane i misica, sjeti se Ronalda kad je igrao za MU i sada za Real kad je nabacio misica.kimbo je napisao/la:Ne treba nnjemu nesto mase extra samo mu treba prije svega dobar kondicioni koj ce mu znati nabiti zilavost i cvrstinu kao i ubrzati onaj okret i start.zizu1991 je napisao/la:Peco je strašan tehničar. Samo mu mase fali. Mada nije da je na nuli što se toga tiče. Ima njega..ali bi valjalo da još ojača.
U zadnjih deset godina vidio sam u ovoj ligi onako na prvu samo dva ocita talenta. Radovca iz Sarajeva i malog Pecu. Mali ima korak i tehniku za evrope. Ako se imalo bude fino radilo snjim reprezentativni potencijal sigurno. Bit ce ga interensantno pratiti !
Brate,..volio bi je mir sa dva tri dobra pojacanja,..nego nemir s njima dvojicom,..emil02in je napisao/la:E jest mi neobicno danas ne radi nas forum.
Bice abd ove sezone Dino i Demir unose nemir
Drug ne znam jesil upratio ,ali u Cetvrtak ide predstavljanje novih igraca,2 su sigurna i to jedan izuzetno dobar spic.Uz sve druge nagovjestaje mislim da ce mo dosta bezbrizno pratiti ekipu ove sezone.A ova dva mladica su nasa buducnost i svi izvjestaji govore da mali Peco vec sad zasluzuje punu paznju.Ne znam ,ali ja bi im obavezno pruzao dosta prostorapodhum je napisao/la:Brate,..volio bi je mir sa dva tri dobra pojacanja,..nego nemir s njima dvojicom,..emil02in je napisao/la:E jest mi neobicno danas ne radi nas forum.
Svaka cast njima,.ali oni se tek trebaju dokazati uz malo iskusnije igrace,..pozdrav
Nisam znao,..i naravno da ih treba gurat u vatru,..samo se tako mogu razviti u prave igrace,..rodjenisa je napisao/la:Drug ne znam jesil upratio ,ali u Cetvrtak ide predstavljanje novih igraca,2 su sigurna i to jedan izuzetno dobar spic.Uz sve druge nagovjestaje mislim da ce mo dosta bezbrizno pratiti ekipu ove sezone.A ova dva mladica su nasa buducnost i svi izvjestaji govore da mali Peco vec sad zasluzuje punu paznju.Ne znam ,ali ja bi im obavezno pruzao dosta prostorapodhum je napisao/la:Brate,..volio bi je mir sa dva tri dobra pojacanja,..nego nemir s njima dvojicom,..emil02in je napisao/la:E jest mi neobicno danas ne radi nas forum.
Svaka cast njima,.ali oni se tek trebaju dokazati uz malo iskusnije igrace,..pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.