RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

1922VFC1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 1922VFC1981 » 13 jul 2015, 01:03

kimbo je napisao/la:Samo da mali potpise duzi ugovor inace nikakve koristi nama od njega
Potpisan vec,do 2019 ;)
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 jul 2015, 11:27

rodjak je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Jedva cekam da ga vidim na djelu.Finih stvari sam cuo o momku :clap: :clap:
[youtube][/youtube]

Mali Peco je novi "Fitilj" :tokralju:
Tek sad pogledah ovaj klip :tokralju: :tokralju:
Odmah mu zaduziti dres sa brojem 7 i dati kvalitetan ugovor ,ovakvog nismo imali od vremena Seje Kajtaza :bow: :bow:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 jul 2015, 12:34

Šta sam ti rek'o @rodjeni? Pecu desno, Dinu lijevo, i udarat' Makedonca u čelenku! :rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 13 jul 2015, 12:43

Jeko Makedonac?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jul 2015, 13:01

podhum je napisao/la:Jeko Makedonac?
Najvjerovatnije novi napadač. ;)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 jul 2015, 14:43

zizu1991 je napisao/la:Šta sam ti rek'o @rodjeni? Pecu desno, Dinu lijevo, i udarat' Makedonca u čelenku! :rol:
Vjeruj sanjam nasa mlada krila u startnoj postavi.I mislim da dugo nismo bili blizi takvoj situaciji.Neznas koji je brzi i bolji tehnicar.Neznam kako ranije nisam dobio info za Pecu,Dinu sam gledao i odmah rekao da ce biti vrhunski ali me Peco "obori s nogu"Eto jos taj spic abd ,kako cujem i kako vidjeh CV odlican ...mozemo biti mirniji

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 jul 2015, 16:11

Peco je strašan tehničar. Samo mu mase fali. Mada nije da je na nuli što se toga tiče. Ima njega..ali bi valjalo da još ojača.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jul 2015, 16:16

zizu1991 je napisao/la:Peco je strašan tehničar. Samo mu mase fali. Mada nije da je na nuli što se toga tiče. Ima njega..ali bi valjalo da još ojača.
samo se treba čuvati da ga neko ne pokosi na ovim našim vajnim livadama širom naše jedne jedine... :lol: :bih:

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 13 jul 2015, 16:51

zizu1991 je napisao/la:Peco je strašan tehničar. Samo mu mase fali. Mada nije da je na nuli što se toga tiče. Ima njega..ali bi valjalo da još ojača.
U Rote na cevape,..tri puta na dan

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 13 jul 2015, 17:13

sta ce mu masa drugovi moji. Krilo je, nije kostolomac. Sve sto mu treba je prgavost i još malo iskustva da bude glavni motor Veleža

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 13 jul 2015, 18:13

shaman7 je napisao/la:sta ce mu masa drugovi moji. Krilo je, nije kostolomac. Sve sto mu treba je prgavost i još malo iskustva da bude glavni motor Veleža
Trebalo bi guzu zovnut da Peci koju fintu pokaze. :)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 jul 2015, 18:58

Gledam klip,Velez ne moze zabiti gola,uvaljase ga nekako pri kraju,u zadnjim sekundama.Salu na stranu,dobar ovaj malac.Vraca se nazad,uzima lopte,s lakocom prolazi,dodaje,strasan dribling.Lopta mu se lijepi za noge i samo fali egzekutor da to pospremi.Kakve uvjete imamo,Peco,mali Kina kojeg smo prelako pustili...nelose.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 13 jul 2015, 19:07

Samo završit pomoćni,angažovat dobre trenere i okrenut se omladinskoj školi. Ovo podneblje je vazda davalo stašne igrače. Bola ovdje djeca sa pet godina pepaju naranču po dvjesto puta samo im uslova i nekoga da ih provede od malena profesionalno. Glavu stavljam ako Velež nebi mogao živjeti od njih a uvijek u pogonu imati mahere kao što su bili Baka Duško Sema Sejo Kodro i mnogi drugi. Velež je vazda bio prepoznatljiv po svojoj omladini. Drago mi je što je i pored treniranja na šljunku i u blatu izbacio malog Demira koji ce biti bum za sezonu-dvi a nije iskljuceno ni ove :njanjanja:
DŽELO ODLAZI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 jul 2015, 21:16

shaman7 je napisao/la:sta ce mu masa drugovi moji. Krilo je, nije kostolomac. Sve sto mu treba je prgavost i još malo iskustva da bude glavni motor Veleža
Kostolomci će ga izgurat' uz aut-liniju kuda redovno prolazi, zato mu treba masa.
Ako hoće šta ozbiljnije, teretana, teretana, teretana. A ne vjerujem da već isto i ne radi.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 jul 2015, 21:38

Ne treba nnjemu nesto mase extra samo mu treba prije svega dobar kondicioni koj ce mu znati nabiti zilavost i cvrstinu kao i ubrzati onaj okret i start.

U zadnjih deset godina vidio sam u ovoj ligi onako na prvu samo dva ocita talenta. Radovca iz Sarajeva i malog Pecu. Mali ima korak i tehniku za evrope. Ako se imalo bude fino radilo snjim reprezentativni potencijal sigurno. Bit ce ga interensantno pratiti !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 13 jul 2015, 22:42

kimbo je napisao/la:
Ne treba nnjemu nesto mase extra samo mu treba prije svega dobar kondicioni koj ce mu znati nabiti zilavost i cvrstinu kao i ubrzati onaj okret i start.

U zadnjih deset godina vidio sam u ovoj ligi onako na prvu samo dva ocita talenta. Radovca iz Sarajeva i malog Pecu. Mali ima korak i tehniku za evrope. Ako se imalo bude fino radilo snjim reprezentativni potencijal sigurno. Bit ce ga interensantno pratiti !
Kimbo brato mislim da je Zizu u pravu, majke mi moje, treba malom teretane i misica, sjeti se Ronalda kad je igrao za MU i sada za Real kad je nabacio misica.
A znam i po sebi, kad sam bio mlad i zilav. nisam majke mi moje nista mogao vecim zenama, a sada kad sam nabacio misice, kilaza vise kod mene nepredstavlja problem, moze sve majke mi moje do 150 kila, ja vise ne diskriminiram punackije zene.

Nista se ne sekirajte crvena braco, bice ovo sve u redu, mi cemo lako medju prvih deset.

Mostar u Srcu, Velez do Groba! :opaopa: :opaopa: :bih: :bih:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 jul 2015, 11:43

E jest mi neobicno danas ne radi nas forum.
Bice abd ove sezone Dino i Demir unose nemir :)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 14 jul 2015, 13:05

emil02in je napisao/la:E jest mi neobicno danas ne radi nas forum.
Brate,..volio bi je mir sa dva tri dobra pojacanja,..nego nemir s njima dvojicom,..
Svaka cast njima,.ali oni se tek trebaju dokazati uz malo iskusnije igrace,..pozdrav

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 14 jul 2015, 13:16

podhum je napisao/la:
Brate,..volio bi je mir sa dva tri dobra pojacanja,..nego nemir s njima dvojicom,..
Svaka cast njima,.ali oni se tek trebaju dokazati uz malo iskusnije igrace,..pozdrav
Drug ne znam jesil upratio ,ali u Cetvrtak ide predstavljanje novih igraca,2 su sigurna i to jedan izuzetno dobar spic.Uz sve druge nagovjestaje mislim da ce mo dosta bezbrizno pratiti ekipu ove sezone.A ova dva mladica su nasa buducnost i svi izvjestaji govore da mali Peco vec sad zasluzuje punu paznju.Ne znam ,ali ja bi im obavezno pruzao dosta prostora

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 14 jul 2015, 13:21

rodjenisa je napisao/la:
podhum je napisao/la:
Drug ne znam jesil upratio ,ali u Cetvrtak ide predstavljanje novih igraca,2 su sigurna i to jedan izuzetno dobar spic.Uz sve druge nagovjestaje mislim da ce mo dosta bezbrizno pratiti ekipu ove sezone.A ova dva mladica su nasa buducnost i svi izvjestaji govore da mali Peco vec sad zasluzuje punu paznju.Ne znam ,ali ja bi im obavezno pruzao dosta prostora
Nisam znao,..i naravno da ih treba gurat u vatru,..samo se tako mogu razviti u prave igrace,..
Super za te nove igrace,..nisam znao stvarno,..zivio drug

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.