FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hule_barca
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hule_barca » 13 jul 2015, 21:45

Sutra očekujem standardnu postavu sa Stojčevom. Mislim da će Berberović igrati prije Hebibovića na desnom beku, jer ipak krilni igrači Lecha su najveća opasnost, a Berberović kakav god da je, opet je najbolji bek što se tiče odbrane, jer s druge strane je Puzi vrlo ofanzivan. Nadam se nekom dobrom rezultatu, u tom slučaju u Poljskoj bih volio vidjeti malo drugačiju formaciju. Nešto tipa 4-3-3<>4-3-2-1 sa Ikandeom, Radovcem i Cimirotom u sredini.
Mes Que Un Club

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jul 2015, 21:46

paulus je napisao/la:Ma garan su se kofrcili , sumnjam da je iz cistog mira raja naletila na njih
Kao sto sam vec napisao, kod Vatre su najnormalnije se ponasali, 6 likova, da im je bilo do lupanja valjda bi lupali. Jednog njihovog navijaca sam vidio u blizini Bezistana i najnormalnije lik hodao i to sam, sto bi trebalo znaciti da nisu bas dosli da se biju. Mozda je i njega ko napao, ali ono sto sam vidio svojim ocima, te osobe izgledaju zajebano, ali su se ponasali najnormalnije u momentu kada sam ih vidio.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 jul 2015, 21:46

rio_Ferdy88 je napisao/la:Šteta što nismo vratili Delaća ili barem doveli neko provjereno ime, ovako su nam šanse dosta manje, jer je golman sad uvjerljivo najslabija karika u timu i daleko ispod kvaliteta potrebnog za jedan ovakav nivo. :|
Ja nes gledam to nedovodjenje golmana i cekanje Delaca kao i pripreme da je Evropa vazna ove sezone al nije primaran cilj , j ako prodjemo prodjemo , Glavni cilj je dovest zacrtane igrace , postat dominatan u prvenstvu i onda napast Evropska takmicenja .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 13 jul 2015, 21:47

Ima na klix-u par slika i članak.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2015, 21:47

adriano_leite je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Dobili od ljudi iz carsije.. Pa sta cemo im mi radit ako se budu qrcili

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam grupu od 6 Poljaka vidio kod Vjecne vatre i najnormalnije prosao izmedju njih, jos se ljudi sklanjaju (bilo je 8 i 20). Vjerujem da je tuca bila sa tom grupom, ali nije mi jasno zasto bi iz cista mira poceli praviti belaj na Carsiji, a najnormalnije se ponasali kod Poste i Vatre? Iza njih je isla grupica nalozene djecurlije koji su pricali na telefon i valjda se skupljali, ali nesto ne znam da li bi ih oni napali, jer su momci fakat ono ogromni. Moguce je da su oni zasrali znajuci da ce i najobicniji covjek uskociti ako Poljak pocne tuci nekoga. Koliko god volim nase ljude, ne bi me iznenadilo da su nasa djeca zasrala i napala ih, sto nikako nije dobro ako Poljaci nista nisu radili. Ovo samo moze biti lose za ljude koji ce ici na gostovanje :oops: .

I ja sam nasu djecurliju vidio danas,ni jedan nije punoljetan.Kao idu Ferhadijom i zagledaju po kaficima,kao traze Poljake. :facepalm: Sto je najgore oni ce ostati u Sarajevu,a ljudi koji idu u Poljsku ni kriv ni duzni, ima ce problema. :roll:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 jul 2015, 21:48

Glupost je napadati ljude iz cista mira, jedino ako su trazili orobleme

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 jul 2015, 21:49

Nisu ni oni ludi da prave problem u sred carsije...
Ako ce se udarati, najidealnije je na skenderiji... Ovo je vjerovatno neka nasa bagra, koja se nalozila ovde preko foruma..
Mora da je @mirel ovo organizovo, on nas ne voli :?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 jul 2015, 21:49

Daj nemojte me furat' da ih nasa djeca kao traze? :damn: :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jul 2015, 21:49

amypitar je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Dobili od ljudi iz carsije.. Pa sta cemo im mi radit ako se budu qrcili

Ja sam grupu od 6 Poljaka vidio kod Vjecne vatre i najnormalnije prosao izmedju njih, jos se ljudi sklanjaju (bilo je 8 i 20). Vjerujem da je tuca bila sa tom grupom, ali nije mi jasno zasto bi iz cista mira poceli praviti belaj na Carsiji, a najnormalnije se ponasali kod Poste i Vatre? Iza njih je isla grupica nalozene djecurlije koji su pricali na telefon i valjda se skupljali, ali nesto ne znam da li bi ih oni napali, jer su momci fakat ono ogromni. Moguce je da su oni zasrali znajuci da ce i najobicniji covjek uskociti ako Poljak pocne tuci nekoga. Koliko god volim nase ljude, ne bi me iznenadilo da su nasa djeca zasrala i napala ih, sto nikako nije dobro ako Poljaci nista nisu radili. Ovo samo moze biti lose za ljude koji ce ici na gostovanje :oops: .

I ja sam nasu djecurliju vidio danas,ni jedan nije punoljetan.Kao idu Ferhadijom i zagledaju po kaficima,kao traze Poljake. :facepalm: Sto je najgore oni ce ostati u Sarajevu,a ljudi koji idu u Poljsku ni kriv ni duzni, ima ce problema. :roll:
Upravo tako, to me najvise zivcira. Da nisam vidio te likove i da sam procitao samo ovaj clanak, rekao bih neka smo ih razbili, ali sam vidio ljude najnormalnije hodaju gradom. Nisu se qrcili ni sekunde.

Mes Que Un Club!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 jul 2015, 21:49

hule_barca je napisao/la:Sutra očekujem standardnu postavu sa Stojčevom. Mislim da će Berberović igrati prije Hebibovića na desnom beku, jer ipak krilni igrači Lecha su najveća opasnost, a Berberović kakav god da je, opet je najbolji bek što se tiče odbrane, jer s druge strane je Puzi vrlo ofanzivan. Nadam se nekom dobrom rezultatu, u tom slučaju u Poljskoj bih volio vidjeti malo drugačiju formaciju. Nešto tipa 4-3-3<>4-3-2-1 sa Ikandeom, Radovcem i Cimirotom u sredini.
E ako stavi Berberovica iznerviracu se , covjek ne moze fizicki podnjet transformacije modernog beka 20 minuta .to ako ga stavi veze nema sa kvalitetom vec sa jaranstvom.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 13 jul 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 jul 2015, 21:50

Valjda ce drotovi reagovati pa ako nista da sprijece daljnje belaje...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2015, 21:50

Hajde ne pametujte i ne osudjujte nase navijace kad niko nista ne zna. Ovde pametujemo na forumu iz topline doma. Ono, majka mu stara, kad smo vec iza tastature red je da se ne pravimo pametni i odredjujemo ko je koga napao.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 jul 2015, 21:53

Ako nista, zivnula je tema :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jul 2015, 21:53

Head je napisao/la:Hajde ne pametujte i ne osudjujte nase navijace kad niko nista ne zna. Ovde pametujemo na forumu iz topline doma. Ono, majka mu stara, kad smo vec iza tastature red je da se ne pravimo pametni i odredjujemo ko je koga napao.
Ja nisam bio iza tastature, jer sam prosao u tacno 8 i 20 izmedju 6 Poljaka i pored djece koja su nasa i pricaju na telefon u fazonu ajde skupite se ne dajte im da prodju eto idemo bla bla (ne mora znaciti da su HZ). Razmak izmedju grupe Poljaka i djece je bilo nekih 20 metara. Ne bih sigurno pricao gluposti da nije bilo tako bilo ;) .

Mes Que Un Club!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 jul 2015, 21:54

Bravo Head.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2015, 21:55

Trazili su belaj,ne bi ih bez razloga dirali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 jul 2015, 21:56

Kao bilo je jos tuca u gradu????

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jul 2015, 21:57

MortemHz je napisao/la:Trazili su belaj,ne bi ih bez razloga dirali
Pa ako su se qrcili neka su dobili, ali glupo bi bilo da ih je neko bez razloga napao, jer ce samo nasi ljudi najebati koji budu isli na gostujucu tekmu.

Mes Que Un Club!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 13 jul 2015, 22:00

ma nasha maloumna djechurlija 100%,treba ih sad "interventna" nachi grkljane im ishchupati

VVVBK

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jul 2015, 22:02

Tražili - dobili, tražit će - dobit će.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, GradKamena2, juka55 i 46 gostiju.