FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nijedan portal nije nista objavio ili ipak jeste???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
A jebote kazem sto sam vidio. Jesu njihovi. Nisam stao i pitao kako Vam je u gradu. Zato pitam zna li ko sta vise.
http://sportsport.ba/tifo/gosti-iz-pozn ... iji/167114
Evo friskih novosti
Evo friskih novosti
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Mirza muki
Pa gdje ti je dulja ziv bio?
Pa gdje ti je dulja ziv bio?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobili od ljudi iz carsije.. Pa sta cemo im mi radit ako se budu qrcili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pogotovo sad kad se procuje o belaju, ja mislim da se neki nasi sad spremaju za okrsaj 
Bice duga noc, i tezak dan sutra... Nece se ovo smiriti, vjerujte...

Bice duga noc, i tezak dan sutra... Nece se ovo smiriti, vjerujte...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Iskreno ako su se normalno kretali gradom a neko ih od domacih navijaca napao radi nekog navijackog dokazivanja onda to nije uredu to je idotizam, a ako su cak iz Poljske dosli da se kofrce onda ih treba kaznit. Inace su poznati huligani, jako agresivne grupe dolaze iz Poljske.
Isto tako svaki od nasih navijaca koji trazi belaja, glumi huligana i mangupa od srca mu zelim da ga razbiju jer ko trazi neka i dobije.
Isto tako svaki od nasih navijaca koji trazi belaja, glumi huligana i mangupa od srca mu zelim da ga razbiju jer ko trazi neka i dobije.
Head gdje se sutra nalazimo da se malo bijemo prije tekme heheehHead je napisao/la:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Ja sam sa mudrog zapada.MirzaMuki je napisao/la:Head gdje se sutra nalazimo da se malo bijemo prije tekme heheehHead je napisao/la:

1946
dje ce na bosnju ba nisu oni svjesni gdje su dosli, ljudi se odbranili od agresora a da se ovih levata boje

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Opasan sii hahaaHead je napisao/la:Ja sam sa mudrog zapada.MirzaMuki je napisao/la:Head gdje se sutra nalazimo da se malo bijemo prije tekme heheehHead je napisao/la:

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sam grupu od 6 Poljaka vidio kod Vjecne vatre i najnormalnije prosao izmedju njih, jos se ljudi sklanjaju (bilo je 8 i 20). Vjerujem da je tuca bila sa tom grupom, ali nije mi jasno zasto bi iz cista mira poceli praviti belaj na Carsiji, a najnormalnije se ponasali kod Poste i Vatre? Iza njih je isla grupica nalozene djecurlije koji su pricali na telefon i valjda se skupljali, ali nesto ne znam da li bi ih oni napali, jer su momci fakat ono ogromni. Moguce je da su oni zasrali znajuci da ce i najobicniji covjek uskociti ako Poljak pocne tuci nekoga. Koliko god volim nase ljude, ne bi me iznenadilo da su nasa djeca zasrala i napala ih, sto nikako nije dobro ako Poljaci nista nisu radili. Ovo samo moze biti lose za ljude koji ce ici na gostovanjeFrancescoTotti je napisao/la:Dobili od ljudi iz carsije.. Pa sta cemo im mi radit ako se budu qrcili

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šteta što nismo vratili Delaća ili barem doveli neko provjereno ime, ovako su nam šanse dosta manje, jer je golman sad uvjerljivo najslabija karika u timu i daleko ispod kvaliteta potrebnog za jedan ovakav nivo. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma garan su se kofrcili , sumnjam da je iz cistog mira raja naletila na njih
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Večeras u 04:30 u Skenderiji trening KaraTe i Teakwando u jednom samo za Poljake
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: keli, misstianopenaldo, mnon46, MSOZ101, napoleon72 i 67 gostiju.