Momcina prezadovoljan.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Pele na medicinskim vecerasAlanSmith14 je napisao/la:... i messi i neymar su završeniedoroki je napisao/la:Koji pritisak u prsima majkemi placem od srece,koliko lijepih vijesti i informacija,de gea sad nek ide i za vrecicu brasna nezic kad je supak kreno za zenskom pamecu,**** ga ona,vidil supak kakav se tim pravi,vidil da cemo ubijat,po ovome to ce bit onaj nas united sa ubitacnin presingom kad nam zapne..kakvi transferi nebi me cudilo da je vec i ramos zavrsen i neki opaki napadac,kao i nas lijepi ronaldo i bale naravno,sad je definitvno sve moguce,a joj sweinsteiger haha ma nemogu vjerovat...
ako ima imalo istine,kakav nivo trollanja našeg jedinog i neponovljivog Woodwarda..SPORT English ✔@Sport_EN
Victor Valdes has been offered to Real Madrid http://www.sport-english.com/en/noticia ... id-4353389 …
Nisam mislio nista lose fora prosla,a mozda i nije imate li jos nekog?theboss_RD07 je napisao/la:Pele na medicinskim vecerasAlanSmith14 je napisao/la:... i messi i neymar su završeniedoroki je napisao/la:Koji pritisak u prsima majkemi placem od srece,koliko lijepih vijesti i informacija,de gea sad nek ide i za vrecicu brasna nezic kad je supak kreno za zenskom pamecu,**** ga ona,vidil supak kakav se tim pravi,vidil da cemo ubijat,po ovome to ce bit onaj nas united sa ubitacnin presingom kad nam zapne..kakvi transferi nebi me cudilo da je vec i ramos zavrsen i neki opaki napadac,kao i nas lijepi ronaldo i bale naravno,sad je definitvno sve moguce,a joj sweinsteiger haha ma nemogu vjerovat...
Ovo bi malo moglo pokvariti slavlje dosadasnje..Schweinsteiger and Schneiderlin arrive but Di Maria nears #MUFC exit | @MOgdenTelegraph
Ma sad sam citao. Ali gore u naslovu odmah procitaš Man United transfer news.Narin je napisao/la:Ovo bi malo moglo pokvariti slavlje dosadasnje..Schweinsteiger and Schneiderlin arrive but Di Maria nears #MUFC exit | @MOgdenTelegraph
Sta ce ti Gaitan ako ti ostane Di Maria, bit ce previse na krilima, Depay, Young,Mata,Di Maria, kad bi njega jos dodali bio bi visak, i neko bi morao otici.OnlyUnited je napisao/la:Nece otici, nema smisla. Jos ako je u pitanju cijena od oko 45 mil funti, smijesno. Ako kojim slucajem Luj odluci da ga proda (ponavljam, mislim da od toga nema nista), onda ce ici za deset mil vise, jer je placen skoro 60, a ne moze na osnovu prosjecne sezone toliko izgubiti na vrijednosti.
Btw sto niko nije glas'o za Gaitana.
Vjerovatno ode za sicu, kao po obicaju.United are expected to sell Rafael da Silva to Turkish side Galatasaray. [telegraph]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.