Molim Boga, da se mimoiđu sa onim grdosijama.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nerminovic je napisao/la:Kopenhagen je uz vas, samo jako momci
Nismo ih nasli,kriju se negdjeamypitar je napisao/la:Jutros sjedim u Ferhadiji u basti sa rajom,kad prolaze jedno 5-6 Hordaša.Ni jedan nema vise od 18 godina,i kao gledaju po baštama traze Poljake.Što je smiješnije svi zajedno nemaju 150 kilograma.Prava neka balavurdija.Haj nek se jave bar 2-3 ovog foruma,koja se nađu u ovome komentaru.
Molim Boga, da se mimoiđu sa onim grdosijama.
Neće. Ovo samo danas malo..muhamedhulk je napisao/la:a sta se kisa ispadanadam se da je nece sutra biti.
Vidjet cemo sve sutra kakva ce nas sreca posluzit.klasicnimahalac je napisao/la:A s druge strane, neka nama kise. Kad je kisa dobijamosarajlija je napisao/la:Jos malo braco i sutra pocinje spektakl karta je kupljena idemo ludo, idemo jako.... 1946 <3......., samo molim boga da bude vrijeme fino jer sad evo gledam oblacno, pomalo grmi...
...... ' bem te poznane !!
Schalkea.Buzdovan je napisao/la:Sine @Zale ciji si ti navijac Sarajeva ili Selje???
Koliko si puta bio na utakmici "svog" kluba?ZaLe98 je napisao/la:Schalkea.Buzdovan je napisao/la:Sine @Zale ciji si ti navijac Sarajeva ili Selje???
Vi ste na redu iduce godine.Nerminovic je napisao/la:Kopenhagen je uz vas, samo jako momci
Pa sta traziz onda ovdje?ZaLe98 je napisao/la:Schalkea.Buzdovan je napisao/la:Sine @Zale ciji si ti navijac Sarajeva ili Selje???
Nijednom. Kad dijaspora može voljeti Bosnu, a jednom godišnje dođe u nju i patriota, zašto ja ne bih mogao navijati za Schalke? I otići ću. Znam.hilmo je napisao/la:Koliko si puta bio na utakmici "svog" kluba?ZaLe98 je napisao/la:Schalkea.Buzdovan je napisao/la:Sine @Zale ciji si ti navijac Sarajeva ili Selje???
Hocel te i mene trazitiSabinho je napisao/la:Vi ste na redu iduce godine.Nerminovic je napisao/la:Kopenhagen je uz vas, samo jako momci
Aferim najveći sine skandinavijeNerminovic je napisao/la:Kopenhagen je uz vas, samo jako momci
Naravno, ja cu te zovnuti na kafu i tu ti se gubi svaki trag...Nerminovic je napisao/la:Hocel te i mene trazitiSabinho je napisao/la:Vi ste na redu iduce godine.Nerminovic je napisao/la:Kopenhagen je uz vas, samo jako momci![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.