"Kada sam saznao da je Manchester zainteresovan za mene, onda je to bila laka odluka za mene."
Svi su ispunili djecacki san

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
bulbasor je napisao/la:Sljedeci posao Eda je da nadje novu zensku De Gei.
99% odlazi u Turskueric_cantona je napisao/la:gledam sad listu igrača koji su krenuli na turneju, i na njoj nema Victora Valdesa, već su golmani De Gea, Lindegaard i Johnstone :O
Jel zna itko razlog?
Iako mirror, vjerujem ovo za Rafu.Brazilian Rafael, who has been told that he does not have a future at Old Trafford, and Valdes have been left behind while their team-mates jetted to Seattle (mirror)
Varela isto nije otišao na turnejuOnlyUnited je napisao/la:Nema Valdesa i Rafe, koji bi vrlo lako mogao napustiti klub. Pored Antonia tu je i Varela.
... i messi i neymar su završeniedoroki je napisao/la:Koji pritisak u prsima majkemi placem od srece,koliko lijepih vijesti i informacija,de gea sad nek ide i za vrecicu brasna nezic kad je supak kreno za zenskom pamecu,**** ga ona,vidil supak kakav se tim pravi,vidil da cemo ubijat,po ovome to ce bit onaj nas united sa ubitacnin presingom kad nam zapne..kakvi transferi nebi me cudilo da je vec i ramos zavrsen i neki opaki napadac,kao i nas lijepi ronaldo i bale naravno,sad je definitvno sve moguce,a joj sweinsteiger haha ma nemogu vjerovat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.