Za sve sjever je 5,gdje god da odesantena je napisao/la:Da li je za sve sjever 5 ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Joj ne sviđa mi se kragna kod dresova nikako, dizajn, odnosno izvedba boja i slova je super.
U novi boj ...
Sve 5 !ZaLe98 je napisao/la:Članovi 5 KMantena je napisao/la:Da li je za sve sjever 5 ?
Ulaznice po redovnoj cijeni: 10 KM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haad odlazi

To sam čuo i ja. A na svakom članku ss.ba piše kao što sam napisao gore.edRed je napisao/la:Sve 5 !ZaLe98 je napisao/la:Članovi 5 KMantena je napisao/la:Da li je za sve sjever 5 ?
Ulaznice po redovnoj cijeni: 10 KM

Evo ne znam..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ok, slobodno me napadnite, nisam negativac vec realno govorim. Dresovi su kao da ih je dijete od 7 godina dizajniralo .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nemoj misliti da sam cekao da neko prvi opali negativnu kritiku, nego sam tek sad pogledao slike i da budem blag mogu reci da nisam zadovoljan ovim sto vidim.FrancescoTotti je napisao/la:Ok, slobodno me napadnite, nisam negativac vec realno govorim. Dresovi su kao da ih je dijete od 7 godina dizajniralo .
Moralo je ovo bolje.
Sto bi nas narod rekao srednja zalost. Moglo je ovo puno bolje, ali hajde. Imamo sad i bitnijh stvari. Samo da Cimi i Benkara sutra budu 100% spremni i povrede sanirane. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Slažem se da ovo mora bolje, a ponajviše me nervira da ni nakon ovolikog broja garnitura lik nije skontao prostu činjenicu da su mu KRAGNE ODRON I DA IH SE KLONI!!!hilmo je napisao/la:Nemoj misliti da sam cekao da neko prvi opali negativnu kritiku, nego sam tek sad pogledao slike i da budem blag mogu reci da nisam zadovoljan ovim sto vidim.FrancescoTotti je napisao/la:Ok, slobodno me napadnite, nisam negativac vec realno govorim. Dresovi su kao da ih je dijete od 7 godina dizajniralo .
Moralo je ovo bolje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pusti ss.ba
- trunks1946
- Kontakt:
Mortem hocel biti sutra ispred stadiona 5 km sjever?? nemam vremena danas :S
orde del male
Cimi je na presici rekao da je 100% spreman nemoj se brinuti Cimi je u prvih 11.joker90 je napisao/la:Sto bi nas narod rekao srednja zalost. Moglo je ovo puno bolje, ali hajde. Imamo sad i bitnijh stvari. Samo da Cimi i Benkara sutra budu 100% spremni i povrede sanirane.
btw.
Dres

O ukusima se ne raspravlja.
SRETAN BROJ - 1725
Normalno da ne moze bit nivoa velikih firmi , al solidan je dres , bjeli je meni ekstra , kragna manje vise , bitno je da nasi ljudi rade i zaradjuju platu .FrancescoTotti je napisao/la:Ok, slobodno me napadnite, nisam negativac vec realno govorim. Dresovi su kao da ih je dijete od 7 godina dizajniralo .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
I da FKS ima normalan ugovor za proizvođaćem opreme za razliku od svih prijašnjih ugovora sa prizvođaćima opreme koji su nas vodili u još veću dubiozu.paulus je napisao/la:Normalno da ne moze bit nivoa velikih firmi , al solidan je dres , bjeli je meni ekstra , kragna manje vise , bitno je da nasi ljudi rade i zaradjuju platu .FrancescoTotti je napisao/la:Ok, slobodno me napadnite, nisam negativac vec realno govorim. Dresovi su kao da ih je dijete od 7 godina dizajniralo .
SRETAN BROJ - 1725
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Neka Haad-a. Nasa BiH kompanija. Treba reci NE globalizaciji.pitic je napisao/la:I da FKS ima normalan ugovor za proizvođaćem opreme za razliku od svih prijašnjih ugovora sa prizvođaćima opreme koji su nas vodili u još veću dubiozu.paulus je napisao/la:Normalno da ne moze bit nivoa velikih firmi , al solidan je dres , bjeli je meni ekstra , kragna manje vise , bitno je da nasi ljudi rade i zaradjuju platu .FrancescoTotti je napisao/la:Ok, slobodno me napadnite, nisam negativac vec realno govorim. Dresovi su kao da ih je dijete od 7 godina dizajniralo .
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ma sto bi narod rekao vidi se da ovaj ima p€derski ukus,od biranja kragnica do sranja dizajner obicna curica jedino sto ovaj dres izvlaci je najljepsa boja,i najljepsi grb sreca pa ovaj p€derski dizajner nema pravo mijenjati boje bojim se da bi nam dres bio boje duge
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako se budu kofrčili bit će gađani stolicama i flašama u vugla pa đabe im taman da su iz street fightera izašli.hz033 je napisao/la:Evo ovi bi da zakuhaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[img]http://i.imgur.com/nSBaDef.png[/img]
Tito dragi pa ni K1 im nije ravan

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, badboy, BeHighirly, bhfanatic14, boki86, Bordo10, Fudo, galia95, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], hazarder, HyperOS, James1987, JuricaSpindl, keli, Lecler, ledesma, MaroonWhite1946, mercurial, miguelramos, MokraKifla, mosarajvosa83, n0dix, Napapijri, napoleon72, siroliver69, stokastoka23, strahmeipomisliti, tajsamja, ubipara, Vanja8, Zagor i 290 gostiju.