Nakon dogovora sa morganom
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nakon Fergia ovom timu je i bila potrebna velika promjena.. Jasno je da Moyes i LVG ne mogu dominirati sa jednim Evansom, Clevzom, Andersonom i ostalim..Junajted89 je napisao/la:daj luju para samo i mjenace nam ekipu svake godine
iskreno se nadam da ce se isplatit sva pojacanja, i da ce se svi uklopitwayneroo je napisao/la:Nakon Fergia ovom timu je i bila potrebna velika promjena.. Jasno je da Moyes i LVG ne mogu dominirati sa jednim Evansom, Clevzom, Andersonom i ostalim..Junajted89 je napisao/la:daj luju para samo i mjenace nam ekipu svake godine
LVG dovodi ciljana pojacanja (Herrera, Shaw, Di Maria, Depay, Svajni, Morgan, Darmian...) ugl sve igraci koji su nam potrebni bili..
United squad fly to Seattle at 2:30pm BST today for #MUtour. Depay, Darmian, Schweinsteiger & Schneiderlin all expect to be travelling.
Ko su ti drugi?IlPrincipino je napisao/la:Nije mi jasno zasto se bas zapelo toliko za Otamendija![]()
Da, potreban vam je stoper ali nije Otamendi jedini stoper koji vam moze pomoci da rijesiti probleme u odbrani.![]()
Sem toga Otamendi ce sigurno da kosta 40+ miliona a za te pare mozes dovesti dvojicu fenomenalnih pojacanja u odbrani
Mislis da ne mozes dovesti Abdennoura i Romagnolia za 40 milionaCartman je napisao/la:Ko su ti drugi?
Pred Turneju za SAD bi trebali biti predstavljeni Schweini i Scnheiderlin.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Hoće l' bit kakvih potvrda danas? Ni Schweini još nije potvrđen.
Teško da mi nešto bolje znamo oko tog stopera. Ova ekipa na celu s Galom i Edom radi yeben posao, kada potpišu igraca, to izleti samo 24h prije i tu je kraj price.IlPrincipino je napisao/la:Mislis da ne mozes dovesti Abdennoura i Romagnolia za 40 milionaCartman je napisao/la:Ko su ti drugi?![]()
Romagnoli jedan od najboljih stopera u talijanskog ligi u Sampdoriji. A jos 'bambino'. Sigurno ce biti jedan od najboljih stopera u buducnosti. A mislim da nema potrebe da puno komentarisem Abdennoura.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.