FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 13 jul 2015, 01:34

Kvesic ide, pustite suplje price vise.
KHAJ PRICE

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 13 jul 2015, 01:38

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 jul 2015, 01:40

Bilo je price da ce ga turci gledat i da mu o toj utakmici zavisi transfer. On je mogao bolje odraditi, stvarno je dosta napada islo preko njega a nije upotrebljivog centarsuta imao za citavu tekmu. Eh sad postoji mogucnost da ce doci i protiv Madjara jer je to pravi ispit za sve.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 13 jul 2015, 01:42

FKZ1921 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:a hajnal, sestak ?
Hajnal 34, Sestak 32... Ali nisu ni jednu utakmicu odigrali do sad(ovog ljeta).
Sestak povrijedjen, a Hajnal propao kao kauč. Nema on mjesta pored Zoltana.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jul 2015, 01:44

onda se nadam da ce kosoric jednim startom izvrnut zglob geri, da ce memija slucajno lamaha u koljeno roknut i da ce bogdanovic nehoticno glavom bodea nokautirat, imamo onda sanse :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 13 jul 2015, 01:44

samogrbavica je napisao/la:Za Kvesica cemo dobiti [email protected] eura. Antolovic oko 70.000 eura
8. jula sam pisao ovo, i stojim iza toga!
KHAJ PRICE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 jul 2015, 01:46

Uopšte ne vjerujem u ovaj intervju i bilo koju vijest koju napiše ljudski šljam Ligata..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 13 jul 2015, 01:51

pile87 je napisao/la:
cala je napisao/la:Jel' se brazilac imalo adaptirao, jezik i komunikacija opcenito? Zna li iko koji je njegov status, kad bi mogao zaigrati?
Trebao bi imati papire za pocetak lige.Ni malo me ne bi zacudilo da bude u prvih jedanaest.
danas malo samo propratio trening tačnije one okršaje bijeli-zeleni-narandžasti :D
neću da budem pesimista ali daj Bože da od Tiaga bude nešto. Previše samostalno nastupa, ne dodaje, ne igra igru već ili dribla ili šuta...i sve to loše rada
ono malo što sam primjetio stokić ne da će biti pojačanje nego će biti ključni igrač
dribla, šuta...jednostavno izgleda ko nogometaš kad je sa a i bez lopte :D
blagojević se takođe ističe
jel ono danas žerića izvrnu (mesčini uzelac), iznesoše ga...

EDIT: šta se ovo spominje posudba Džeke :(
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 13 jul 2015, 01:53

fedeltafrotta je napisao/la:onda se nadam da ce kosoric jednim startom izvrnut zglob geri, da ce memija slucajno lamaha u koljeno roknut i da ce bogdanovic nehoticno glavom bodea nokautirat, imamo onda sanse :D
Ako ih uspiju stignuti. Ima ferencvaros dobru ekipu, par jakih igraca koji su baš klasa.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 13 jul 2015, 02:20

Ma onda ne treba ni ici gore kod tih svemiraca kad tako razvaljuju lopte,grob vas **** pregledali dvije utakmice i odmah sve znaju.Srce na teren,hrabro i borbeno od prve do zadnje minute i rezultat ce doci.svi oni imaju po par nogu i ruku ko i mi,ko bude imao vecu zelju i snagu proci ce a i vreijem je da i nas malo sreca pogleda
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 13 jul 2015, 02:37

Gredic je upravu, neozbiljno je da pustimo čovjeka između dva pretkola, a nemamo nikakvu alternativu na njegovom mjestu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 13 jul 2015, 02:46

Kako bih volio da Antolović ode, em bi dobili pare em je on loš golman. Ne sjećam se kad je zadnji put spasio Želju. Bilo je tekmi kad je branio "okej". A npr od Sheriffa smo ispali samo zbog njegovih "intervencija" pri kraju utakmice. Čak mu ne bi trebali tražiti zamjenu jer imaju Kjosevski, Ćeman, Ćutahija.
Kad već nema tog najavljenog janjeta, ovo bi me isto zadovoljilo :)

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 13 jul 2015, 02:51

themaniaks je napisao/la:Ma onda ne treba ni ici gore kod tih svemiraca kad tako razvaljuju lopte,grob vas **** pregledali dvije utakmice i odmah sve znaju.Srce na teren,hrabro i borbeno od prve do zadnje minute i rezultat ce doci.svi oni imaju po par nogu i ruku ko i mi,ko bude imao vecu zelju i snagu proci ce a i vreijem je da i nas malo sreca pogleda
:thumbup:
kakvih sam se sve gluposti načitao o ovom ferencvarošu, bgm ko da igramo u najmanju ruku sa šahtarom iz donjecka :D
a ne ono ekipom gle čuda koja je do ove sezone imala haman pa duplo manje bodova na uefinoj listi klubova i iz lige koja je nekih 5-6 mjesta samo iznad nas

raja vidi stadion i odma konta evo ga velesila

napravismo od njih dream team sunce ti ljubim...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Sema1988
Kontakt:

Post Postao/la Sema1988 » 13 jul 2015, 03:41

Da se i ovdje upisem .. Pozdrav za bracu Manijake :)
Ovaj gore sto napisa za Marjana da je los golman - nidje veze
I kad smo to od Sherifa ispali?
Proslu polusezonu je Antolovic bas bio na visini zadatka .. Mozda se nakon ponovnog povratka jedno vrijeme 'trazio' al sad je definitivno top3 golmana u nasoj ligi

Sent from my iPhone using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 13 jul 2015, 04:01

Sema1988 je napisao/la:Da se i ovdje upisem .. Pozdrav za bracu Manijake :)
Ovaj gore sto napisa za Marjana da je los golman - nidje veze
I kad smo to od Sherifa ispali?
Proslu polusezonu je Antolovic bas bio na visini zadatka .. Mozda se nakon ponovnog povratka jedno vrijeme 'trazio' al sad je definitivno top3 golmana u nasoj ligi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nesiguran je realno :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 13 jul 2015, 04:25

"Zahvalili smo im na interesu I poslali odgovor u kojem kazemo da ne mozemo pustiti Kvesica prije nego se zavrse utakmice u Evropskoj ligi. Tek nakon utakmica protiv Ferencvarosa mozemo razgovarati o prodaji nasih igraca, kako Kvesica,tako Memije,Bajica I ostalih."

Ne kontam nikako ,kad se zavrse tekme u EL odnosno poslije tekme sa Madjaricama,jel to se vec "predajemo" I tu nam je fajront ? Sta ako igrom slucajeva prodemo njih ,jel se I onda prodaju ili ostaju?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Harisharis » 13 jul 2015, 04:26

1,44 kvota na ferenc,sto govori da i kladja zna da to nije ni blizu siguran kec!
Samo hrabro i ne predavati se unaprijed!
I za sherif smo kontali slicno,pa se proslo.
S vjerom u Zelju!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 13 jul 2015, 08:13

amar92 je napisao/la:Kako bih volio da Antolović ode, em bi dobili pare em je on loš golman. Ne sjećam se kad je zadnji put spasio Želju. Bilo je tekmi kad je branio "okej". A npr od Sheriffa smo ispali samo zbog njegovih "intervencija" pri kraju utakmice. Čak mu ne bi trebali tražiti zamjenu jer imaju Kjosevski, Ćeman, Ćutahija.
Antolovic branio protiv Sheriffa ? Mi ispali od Sheriffa ? Bas ti hvala na tim novostima, ja bas zivio u zabludi da smo izbacili Sheriffa :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 13 jul 2015, 08:16

Minjore je napisao/la:
amar92 je napisao/la:Kako bih volio da Antolović ode, em bi dobili pare em je on loš golman. Ne sjećam se kad je zadnji put spasio Želju. Bilo je tekmi kad je branio "okej". A npr od Sheriffa smo ispali samo zbog njegovih "intervencija" pri kraju utakmice. Čak mu ne bi trebali tražiti zamjenu jer imaju Kjosevski, Ćeman, Ćutahija.
Antolovic branio protiv Sheriffa ? Mi ispali od Sheriffa ? Bas ti hvala na tim novostima, ja bas zivio u zabludi da smo izbacili Sheriffa :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 jul 2015, 08:16

kakav antolovic smlata prava on jednostavno dodatno unosi nervozu medju igrace za citavu sezonu ja se samo sjecam da je protiv zrinjskog bi na nivou.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, ristagrad, Taree i 17 gostiju.