Mozda dobije i jednog sunarodnjaka pa bude imao s kim muhabetiti...ChWilla je napisao/la:na kojem li oni jeziku muhabete...?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I to ko da su tamo rođenipetisesti98 je napisao/la:EsperantoChWilla je napisao/la:na kojem li oni jeziku muhabete...?

Jos reci da ce doci jos jedan sunarodnjak pa da potvrdimo to janjepile87 je napisao/la:Mozda dobije i jednog sunarodnjaka pa bude imao s kim muhabetiti...ChWilla je napisao/la:na kojem li oni jeziku muhabete...?

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Diata senegalac, Tiagao brazilac ... ko ce ga znati na kojem parlaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hamziga ho, hamziga ho
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma tuzno je to sve. Nece li se prodati dijamanat da hajrujemo nekih para vidis da ovi ne mogu unijet 2 marke u klub.Elegant je napisao/la:Zalosno je to.samogrbavica je napisao/la:To je jedno 20 rok do sadNasa pravna sluzba radi sve sto je u nasoj moci 6 godina
KHAJ PRICE
Mozda ga uci jeziku 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
sad mi valja janje prodat a tele kupitpile87 je napisao/la:Mozda dobije i jednog sunarodnjaka pa bude imao s kim muhabetiti...ChWilla je napisao/la:na kojem li oni jeziku muhabete...?

Ima li kakvih informacija, da li ce biti prijenos tekme iz Madjarske?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Trebate svratiti u neko povratnicko mjesto i klanjati sa nasom bracom ukoliko budete u prilici.miretm je napisao/la:Nego gdje bi mogli klanjat bajram u povratku
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
priznaj da je ronaldinho u pitanju. stiže na posudbu kod nas 6 mjeseci, a kvesa ide u kod turaka za 100 milja evrićapile87 je napisao/la:Mozda dobije i jednog sunarodnjaka pa bude imao s kim muhabetiti...ChWilla je napisao/la:na kojem li oni jeziku muhabete...?
H-beg je napisao/la:Ima li kakvih informacija, da li ce biti prijenos tekme iz Madjarske?
Bit ce prenos na TV-u 100%, nema nikakvih izgovora jer će mađari raditi prenos. Čak i ako ne bude na našoj TV bit će stream.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Zajebao nas, otisao u Fluminense.Ipee je napisao/la:priznaj da je ronaldinho u pitanju. stiže na posudbu kod nas 6 mjeseci, a kvesa ide u kod turaka za 100 milja evrićapile87 je napisao/la:Mozda dobije i jednog sunarodnjaka pa bude imao s kim muhabetiti...ChWilla je napisao/la:na kojem li oni jeziku muhabete...?
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako je vjerovati sutrasnjem izdanju Oslobođenja,Kvesic ostaje.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Lose odigrao protiv Balzana.
- corleone87
- Kontakt:
Ko nije lose odigrao..?cala je napisao/la:Lose odigrao protiv Balzana.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Njega su tad gledali, on je tad trebao zapet i imao je prilika, dosta lopti je islo njemu i nista nije uradio. Ljudi vidjeli to i transfer propao.
- champions1921
Čitava ekipa je loše odigrala protiv Balzana i on se utopio u to sivilo.. Nisu ni ti Turci levati pa da procjenjuju igrača na osnovu već riješene tekme protiv nekih amatera.. Kvesa definitivno nije onaj stari od kako se oporavio ali i kao takav je najbolji lijevi bek u ligi.. Još bih dodao da je puno bolje izgledao u utakmicama koje je igrao sa Djelmićem na istoj strani u odnosu na one kada igra sa Kokotom a gdje maltene sam pokriva cijelu stranu.. I da je zabio tri gola protiv amatera sa Malte to ne bi bilo neko mjerilo njegovog kvaliteta..
BUDI ŽELJO !!!