^ Prvo Van Gal, Robben pa tek onda OlićMeni ne smeta Olic i ja ga postujem zbog njegovog truda, ali mi ide na zivce sto neki "Hrvati" ovde vazda govore kako je Olic najbolji u Bayernu i da nebi dovde dogurali da nije njega.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
^ Prvo Van Gal, Robben pa tek onda OlićMeni ne smeta Olic i ja ga postujem zbog njegovog truda, ali mi ide na zivce sto neki "Hrvati" ovde vazda govore kako je Olic najbolji u Bayernu i da nebi dovde dogurali da nije njega.
prvo, ostao si mi duzan objasnjenje za ono gore.armin90 je napisao/la:Pa evo sto sam to reko znao sam bit ce rasprava. Ajde et jesam glup nemam veze o fudbalu. Eto ga, nezelim da se raspravljam, znam tri gola u polufinalu su WOW nemam argumenata i volio bi da Olic jest svjetska klasa il bar da postane ako to nije jer volim Bayern. Eto napdajte i pisite sta hocete ja se necu vise raspravljat samo sam htio reci sta mislim nisam reko da sam upravu.
secer je napisao/la: vidis da neas blage. ja sam(dvonesti) igrac utakmice. da mene nije bilo, qrac bi galonja dosao na ideju da ubaci hamita, postavi ekipu..
geronimo je napisao/la:secer je napisao/la: vidis da neas blage. ja sam(dvonesti) igrac utakmice. da mene nije bilo, qrac bi galonja dosao na ideju da ubaci hamita, postavi ekipu..
Ja nisam Hrvat, ali jesam suigrač Olića iz juniorskih dana u Marsoniji. Da, Olić je trenutno najbolji fudbaler u Bayernu, to ti odgovorno tvrdim. Bayern ne bi bio ovdje jer da nije Ole vjerovatno bi Van Gall nakon remija protiv Maccabia pokupio prnje, došao bi neki novi Klinsmann i sad bi umjesto rasprave o finalu, pričali o planovima za novu sezonu. Jedan savjet, ako se slučajno zatekneš negdje u Bavarskoj, ne bi ti preporučio spominje Olića u negativnom kontekstu na javnom mjestu.Bilal je napisao/la:Meni ne smeta Olic i ja ga postujem zbog njegovog truda, ali mi ide na zivce sto neki "Hrvati" ovde vazda govore kako je Olic najbolji u Bayernu i da nebi dovde dogurali da nije njega.
Zabije jedan ljevicom, drugi desnicom i treći uhom. I to ne Bochumu, nego u polufinalu Lige šampiona na gostovanju. Rasturi sam Juventus. Donese pobjedu protiv Manchestera u prvoj utakmici. U drugoj utakmici inicira preokret. Ola i fudbalske kvalitete, niđe veze.armin90 je napisao/la:Evo nije problem svi znate vise o fudbalu ja nemam pojma al idalje kazem da Olic nije neka igracina. On sto se mene tice nema neke pretjerane fudbalske kvalitete
Nije Van Gall sačuvao Oliću mjesto u sastavu, nego je Olić njega zadržao na klupi. Obrni redoslijed.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Prvo Van Gal, Robben pa tek onda Olić![]()
harishp je napisao/la:Ovo je zesca glupost sto neko nabija to sto je Olic Hrvat.Pa gluho nebilo ga neko mrzi,kako vidim niko nije napisao da ga ne podnosi zbog tih gluposti.Tip je jednostavno operisan od fudbala,bolje bi kao atleticar prosao.
Za mene kloc,ogranicen ko'pivska flasa,bez ikakve fudbalske taktike,nula u defanzivnom smislu.
To sto ima motor u guzici i moze trcati kao tri zaobadane krave,nema nikakvogpojma sa fudbalom.
Rijec kloc nema veze sa nacionalnoscu.Da mi je najrodjeniji o njemu bi vazda isto mislio.
Jos dok je u Zagrebu igrao to sam mislio o njemu.A on vazda isti,upali motorku u guzu i hajmo beba.Mogao je tako i umjetnickom klizanju prosperirati.
geronimo je napisao/la:Olic je najbolji igrac Bayerna.![]()
I nije mu barem to tesko bitigeronimo je napisao/la:Olic je najbolji igrac Bayerna.![]()
Ma kakav problem, samo su finalisti LP.harishp je napisao/la:I nije mu barem to tesko bitigeronimo je napisao/la:Olic je najbolji igrac Bayerna.![]()
![]()
joj kakve ti gluposti pricas iz dana u dan ,ma sta toliko iz minute u minutu bolanharishp je napisao/la:I nije mu barem to tesko bitigeronimo je napisao/la:Olic je najbolji igrac Bayerna.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.