HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ali linije su dobro pokrivale igrace protivnicke momcadi u tim momentima. Covjek koji je asistirao je kod prijema lopte bio okruzen dvojicom koji nisu dobro reagovali a napadac je bio u medjuprostoru izmedju dva stopera. Dakle, nije bio propuh vec su dva defanzivna vezna olako ispala. Kako god zalosno i vise srece iduce godine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Zadnja linija bila u dijagonali, Muminovic je nesto rukom prema lopti, preko ku.rca. Velika steta. Karacic bi to prosao sa tri razlike. Ovaj nema blistavu buducnost u Zrinjskom. Mlad trener, a previse iskusnjara koji su vec dosta vremena tu. Po meni i nije nekakav izbor.Bilo je kvalitetnijih rjesenja, 100%.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Moras uzeti u obzir i Radeljicev te Dujkovicev kiks u Armeniji, tu je bio skoro kraj price. Vinko je dozivio te dvije nesrece tamo i gotovo.UltrasNotRed je napisao/la:Zadnja linija bila u dijagonali, Muminovic je nesto rukom prema lopti, preko ku.rca. Velika steta. Karacic bi to prosao sa tri razlike. Ovaj nema blistavu buducnost u Zrinjskom. Mlad trener, a previse iskusnjara koji su vec dosta vremena tu. Po meni i nije nekakav izbor.Bilo je kvalitetnijih rjesenja, 100%.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Kiksevi su sastavni dio igre. Pogotovo su stoperi i golmani najvise izlozeni, Vinko je danas vratio kikseve i umjesto da je smirio igru imao je zelju zavrsiti, sto je los izbor. Ne mora on biti los trener, vec sumnham da ima kemiju za dobar rezultat u Zrinjskom. On i iz ove tekme mora nesto nauciti, bar se nadam da hoce.
Vita est militia
[youtube][/youtube]
kako je Zakarić odigrao 

-
- Kontakt:
Kao navijac Slobode moguv vam reci da ste po meni odigrali dobru tekmu.Ono sto zelim naglasiti je da ste dobili
Dva sjajna pojacanja naseg Mesanovica ionog malca iz DrineNe znam da li je kod vas jos Cejvanovic,ako jeste onda se nemojte dvojmiti,jerr je dijete Slobode i ima sve odlicne kvalitetNemojte slusati neznalice,koje su iMesanovica smatrale isto losim igracem,a sinoc im je zacepio usta
Dva sjajna pojacanja naseg Mesanovica ionog malca iz DrineNe znam da li je kod vas jos Cejvanovic,ako jeste onda se nemojte dvojmiti,jerr je dijete Slobode i ima sve odlicne kvalitetNemojte slusati neznalice,koje su iMesanovica smatrale isto losim igracem,a sinoc im je zacepio usta
Odlicno kontaju ga u Branitelj na posudbu poslatibrig je napisao/la:kako je Zakarić odigrao

sebalos je napisao/la:Odlicno kontaju ga u Branitelj na posudbu poslatibrig je napisao/la:kako je Zakarić odigrao

NEK ste ispali bas mi je drago sve se to lijepo vrati samo prodajite utakmice mladosti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da su prodali vama nebi se bunili i trazili neku pravdudelegat je napisao/la:NEK ste ispali bas mi je drago sve se to lijepo vrati samo prodajite utakmice mladosti

Re: Odg: HŠK Zrinjski
Stvarno svakakvih bolesnika na ovom forumu."Brig" tamo negdje oko petog kola cemo pricati o Zakaricu kako igra i jeli pojacanje:D:D.I jos samo da pojasnim da "delegat" nije onaj za koga se predstavlja.Svim dusebriznicima samo da porucim po onoj staroj mostarskoj "evo vam ga od sake do lakta".Mi cemo ako Bog da po svemu sudeci opet biti u samom vrhu a ostalo ...."yebes ostale ....."
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Re: Odg: HŠK Zrinjski
pitam za Zakarića onako..nisam gledao utakmicuzrinja05 je napisao/la:Stvarno svakakvih bolesnika na ovom forumu."Brig" tamo negdje oko petog kola cemo pricati o Zakaricu kako igra i jeli pojacanje:D:D.I jos samo da pojasnim da "delegat" nije onaj za koga se predstavlja.Svim dusebriznicima samo da porucim po onoj staroj mostarskoj "evo vam ga od sake do lakta".Mi cemo ako Bog da po svemu sudeci opet biti u samom vrhu a ostalo ...."yebes ostale ....."
Ajmo ljudi sta ste potonuli . . .? Bit ce ovo dobra sezona , imam dobar osjecaj ! 
99% dolazi , Ivan Peko - Kija
dajte stoperaaaa . 

99% dolazi , Ivan Peko - Kija

HSKZ 19/05
Re: Odg: RE: Re: Odg: HŠK Zrinjski
brig je napisao/la:pitam za Zakarića onako..nisam gledao utakmicuzrinja05 je napisao/la:Stvarno svakakvih bolesnika na ovom forumu."Brig" tamo negdje oko petog kola cemo pricati o Zakaricu kako igra i jeli pojacanje:D:D.I jos samo da pojasnim da "delegat" nije onaj za koga se predstavlja.Svim dusebriznicima samo da porucim po onoj staroj mostarskoj "evo vam ga od sake do lakta".Mi cemo ako Bog da po svemu sudeci opet biti u samom vrhu a ostalo ...."yebes ostale ....."
Pa i ja onako odgovorio
Treba vremena da skine par kilograma i bit ce odlicno.Cujem Peko dolazi?Neznam je li to malo previse.Moglo bi biti nezadovoljnih u svlacionici zbog male minutaze a to kvari atmosferu.Sta je sa onim nekim Karamaticem,je l on stoper?
Ako je Zarko Karamatic on je napadac i ima 28g. i talasika , neznam sta ce nam on . :-S
A Tin Karamatic je stoper 190cm, Dinamovo djete , 1993.god. , igrao jos Inter Z. , Slovan L. i Olhanense , al cisto sumljam da bi on mogao doci . . . to je sve o Karamaticima kao igracima
A Tin Karamatic je stoper 190cm, Dinamovo djete , 1993.god. , igrao jos Inter Z. , Slovan L. i Olhanense , al cisto sumljam da bi on mogao doci . . . to je sve o Karamaticima kao igracima

HSKZ 19/05
ili bi pak mogao doci , nema sluzbene utakmice od 2013. u slovanu zakasnili s prijavom , u olhanenseu imali previse stranaca odigrao 1sluzbenu , igrao neke turnire bezze . . .Al makar je stoper .

HSKZ 19/05
-
- Kontakt:
Tin je viđen neki dan na treningu na probi 

Zara nije. On je još na tretmanima za koljeno, teško da će ove jeseni igrati ozbiljan fudbal.smoto7777 je napisao/la:Ako je Zarko Karamatic on je napadac i ima 28g. i talasika , neznam sta ce nam on . :-S

Ja sam cuo da se radi o momku iz Dinamove skole i da je igrao u Portugalu.Znaci to je stoper e sad hoceli ostati vidjet cemo.Ako bude bar priblizno dobar kao Graovac koji je takodjer Dinamovo dijete bit ce ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.