a nebi mi bilo toliko krivo ako ne prodjemo (osim ako ne udje kakva frljoka u 90. min.)
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
veceras ocekujem pobjedu i naravno prolaz dalje....
a nebi mi bilo toliko krivo ako ne prodjemo (osim ako ne udje kakva frljoka u 90. min.)
Por que ? Por que somos los mejores...
- -Barcelona-
- Kontakt:
veceras ako Bog da prolazimo intera,sigurno nece biti lako al ovi igraci to mogu...uz Boziju pomoc do nove pobjede 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ovi smorovi i beskicmenjaci koji su napali temu da vam kazem
razlog vaseg dolaska na ovu temu i pisanje po istoj odnosno pisanje cistih provokacija nije to sto vi mrzite barcu nego vi ste jednostavno impresionirani barcinim stilom i njenom igrom i fenomanalnim igracima koji nastupaju i brane boje barce i vi bi sve dali da vasi luzerski timovi takko igraju
zato haj zdrao i ako nemate sta pametno napisati odskakutajte s teme
razlog vaseg dolaska na ovu temu i pisanje po istoj odnosno pisanje cistih provokacija nije to sto vi mrzite barcu nego vi ste jednostavno impresionirani barcinim stilom i njenom igrom i fenomanalnim igracima koji nastupaju i brane boje barce i vi bi sve dali da vasi luzerski timovi takko igraju
zato haj zdrao i ako nemate sta pametno napisati odskakutajte s teme
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
scenarij za veceras za infarkt....
povedemo 1:0 krajem 1. pol. (pedro)
i onda napadi citavo 2. poluvrijeme.....
sudija produzuje utakmicu 3. min
istice 2 minut sudijske nadoknade...
korner za Barcu, najvisi u skoku Biskvit
iiiiiiiiiiiiiiiiii NISTAAAAAAAA
ili cemo jednostavnije, razmontiramo ih do kraja 1. pol. i onda uzivamo u drugom
4:1
ako Bog da
korner za Barcu, najvisi u skoku Biskvit
ili cemo jednostavnije, razmontiramo ih do kraja 1. pol. i onda uzivamo u drugom
ako Bog da
- -Barcelona-
- Kontakt:
ja bi ovo jednostavnije jer jednostavan sam cojekmake je napisao/la:scenarij za veceras za infarkt....
korner za Barcu, najvisi u skoku Biskvit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako Bog da
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
-Barcelona- je napisao/la:ja bi ovo jednostavnije jer jednostavan sam cojekmake je napisao/la:scenarij za veceras za infarkt....
korner za Barcu, najvisi u skoku Biskvit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako Bog da
zamisli ono prvo bude....
uhhhhhhhhhhh
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Nadam se odličnoj partiji i naravno pobjedi i prolazu Barcelone.-Barcelona- je napisao/la:veceras ako Bog da prolazimo intera,sigurno nece biti lako al ovi igraci to mogu...uz Boziju pomoc do nove pobjede

- prasovic89
- Kontakt:
koja nervoza...k'o da ja igram ili ko da sam na camp nou vec
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Uff , i meni je nes slicno .prasovic89 je napisao/la:koja nervoza...k'o da ja igram ili ko da sam na camp nou vec
Ne mogu docekati tekmu veceras , ima da bude ludilo na Camp Nou .
Ocekujem pobjedu i prolaz Barce , ipak navijam za njih , a sada sta ce biti vidit cemo veceras.
Visca el Barca
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da li moze ovaj covjek veceras da uradi nesto za svoj klub

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Uhhh braćo, vec je pocela nervoza kod mene, odavno ovako nije bilo, nek se desio onaj rezultat i Milanu , vjerujem da smo svi pozeljeli ovakve euforije i neizvjesnosti , a bice ono sto je sudjeno. Nedajte se braco barcelonisti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
evo nesto vise od sat vremena do utakmice... jedva cekam i nadam se golu u prvih 10 min...
ima li neko neki link da se moze pratiti atmosfera u barceloni...ja sam googlao, al slabe su pozicije web camera
ima li neko neki link da se moze pratiti atmosfera u barceloni...ja sam googlao, al slabe su pozicije web camera
Evo i sastava, jbg nema ni Yaye ni Anrija, ali braco in Pep we trust
FC BARCELONA-Inter:Valdés,Alves, Piqué, Touré, Milito,Xavi, Busquets, Keita,Messi, Pedro i Ibrahimović. Visca el Barça!
FC BARCELONA-Inter:Valdés,Alves, Piqué, Touré, Milito,Xavi, Busquets, Keita,Messi, Pedro i Ibrahimović. Visca el Barça!
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
BaDa12 je napisao/la:kurdt je napisao/la: Napisao sam vec da mrzimReal al daleko od toga da ste "vise od kluba" oni imaju 9 naslova LP vi 2-3 ne znam tacno ako ste vi vise od kluba sta su oni.
Jednostavno i mene vuce da se na ovo nadovezem!
Barcin slogan 'Vise od kluba', uopce ne acosira na titule koje osvajaju, a hvala Bogu osvajaju ih, i osvajat ce. Hvala Bogu ne zive na konto historije i tadasnjih titula, kao neki klubovi.![]()
A, slogan vec napisan, prije svega predstavlja sve aktivnosti kluba, ne samo nogometnog dijela, nego i kosarke, rukometa, hokeja.. Sve dobrotvorne akcije, fondacije, udruzenja, i pomoci koje pruzaju. Dakle, to 'Mes que un club' prije svega predstavlja njihovu humanost, ljudskost, pa tek onda sve ostalo.
Jednostavno , Mes que un club predstavlja njihov otpor prema Madridu i Spanskom nacionalizmu i Frankovom fasizmu !!!
Mes que un club , vise od kluba jer je Barcelona i stadion Nou Camp u vrijeme Franka bili jedina mjesta gdje su katalonci mogli slobodno navijati ili kako oni kazu zivjeti !!!
Oni nisu spanci , oni su katalonci i cak imaju poseban jezik , katalonski koji je bio zabranjen !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ima tourea breRomariooo je napisao/la:Evo i sastava, jbg nema ni Yaye ni Anrija, ali braco in Pep we trust
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
sad me je vec totalna nervoza spucala tako da nista ne mogu da napisem, samo sretno i srcano...Cataluna is not spain!
Jao koja atmosferaaaaaa 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
raja jel vas pukla nervoza
ovako mi odavno nije bilo
vcrs uz Boziju pomoc idemo u madrid
ode ja sad svoj sretni dres nabacit na sebe pa se cujemo poslije tekme
jer barca je zaista Més que un club
ovako mi odavno nije bilo
vcrs uz Boziju pomoc idemo u madrid
ode ja sad svoj sretni dres nabacit na sebe pa se cujemo poslije tekme
jer barca je zaista Més que un club
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
dje si vidio?!?Adinjo je napisao/la:Jao koja atmosferaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.