Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nakon 6-7 7-6 znao sam da voda ide na Novakov mlin, 1:50 za ta dva seta su ubila Rogera.
Realno, njegova jedina sansa je bila da povede 1-0, eventualno 2-0 ili ekstremno brza prva dva seta.
Imao je sanse u prvom setu, ali servis nije bio na nivou i nije ni mogao biti kao u petak, jer ono se ne desava tako cesto, imao je Roger bruku dobrih serverskih izdanja ali nikada onako kao protiv Murraya. Ovako iz glave sjecam se Agassia tamo 2005 godine, kada je servirao nenormalno, Nadala na onom WTF-u, Roddick na Wimbledonu, itd itd
Prva dva seta, fantazija!!!! Prestrasan nivo tenisa i Federer je bio ravnopravan cak i sa osnovne linije, prije godinu dana raspadao se sa osnovne i da je danas igrao kao prije godinu dana, brzo bi se ovo zavrsilo. Danas smo imali pravi rat!
Tie break drugog seta fantazija!!!! Ni sam Roger ne zna kako je ono izvukao, a moram priznati da sam se u tim trenutcima uzdao u Novakovu zutu minutu u finalima GS i zamalo to da se desi.
Treci set je Federer mogao otkinuti na prepad, ali opet ne vjerujem da bi izdrzao do kraja.
Novak fantastican, veliki sampion i da nema te zute minute na GSu imao bi dosta vise titula, a vjerovatno i sansu da u Americi uzme kalendarski Grand Slam.
Federer je imao jednu sansu sredinom treceg seta, kisa i duzi prekid bi mu legli kao budali samar, da je prekid potrajao jedno sat vremena mislim da bi imao sansu.
Nema sta, fenomenalan mec i naklon do poda, obojici, pogotovo Novaku

Sto se tice Fedexa ne mora ni uzeti 18ti, ovaj nivo tenisa u 34 godini meni je sasvim dovoljan i to da jos uvijek ima sta da ponudi i da cu ga barem jos neko vrijeme gledati.

Realno, njegova jedina sansa je bila da povede 1-0, eventualno 2-0 ili ekstremno brza prva dva seta.
Imao je sanse u prvom setu, ali servis nije bio na nivou i nije ni mogao biti kao u petak, jer ono se ne desava tako cesto, imao je Roger bruku dobrih serverskih izdanja ali nikada onako kao protiv Murraya. Ovako iz glave sjecam se Agassia tamo 2005 godine, kada je servirao nenormalno, Nadala na onom WTF-u, Roddick na Wimbledonu, itd itd
Prva dva seta, fantazija!!!! Prestrasan nivo tenisa i Federer je bio ravnopravan cak i sa osnovne linije, prije godinu dana raspadao se sa osnovne i da je danas igrao kao prije godinu dana, brzo bi se ovo zavrsilo. Danas smo imali pravi rat!
Tie break drugog seta fantazija!!!! Ni sam Roger ne zna kako je ono izvukao, a moram priznati da sam se u tim trenutcima uzdao u Novakovu zutu minutu u finalima GS i zamalo to da se desi.
Treci set je Federer mogao otkinuti na prepad, ali opet ne vjerujem da bi izdrzao do kraja.
Novak fantastican, veliki sampion i da nema te zute minute na GSu imao bi dosta vise titula, a vjerovatno i sansu da u Americi uzme kalendarski Grand Slam.
Federer je imao jednu sansu sredinom treceg seta, kisa i duzi prekid bi mu legli kao budali samar, da je prekid potrajao jedno sat vremena mislim da bi imao sansu.
Nema sta, fenomenalan mec i naklon do poda, obojici, pogotovo Novaku

Sto se tice Fedexa ne mora ni uzeti 18ti, ovaj nivo tenisa u 34 godini meni je sasvim dovoljan i to da jos uvijek ima sta da ponudi i da cu ga barem jos neko vrijeme gledati.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Gledali smo odličan tenis, to je najbitnije. Novakova titula je sasvim zaslužena kao i svaka prethodna, u ključnim trenucima je bio najbolji, a to je jedini način da velike mečeve okreneš u svoju korist.
Federer nastavlja da impresionira, ta priča o godinama je već izlizana, ali čovjek ne posustaje. Šteta što ne može do trofeja, ali ovo što radi je fenomenalno. Jednostavno, sa druge strane je u ovom trenutku bolji igrač.
Federer nastavlja da impresionira, ta priča o godinama je već izlizana, ali čovjek ne posustaje. Šteta što ne može do trofeja, ali ovo što radi je fenomenalno. Jednostavno, sa druge strane je u ovom trenutku bolji igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- EdoMajka100
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:novakov sam jer sam srbin...
Aaaaaaaaa kontam prvo si bio svicarac pa spanac a sad si srbin ma ja logicno tako je i poredak prvoplasiranog glasijo na atp listi kroz historiju rozer rafa novak iduce godine ces opet biti spanac..

Meni je finale bilo dosadno, mlako s' obje strane, Roger je izašao da izgubi. Od prvog poena se znalo u kojem smjeru meč ide. Finale RGa je meni za ovo druga dimenzija.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- EdoMajka100
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:Meni je finale bilo dosadno, mlako s' obje strane, Roger je izašao da izgubi. Od prvog poena se znalo u kojem smjeru meč ide. Finale RGa je meni za ovo druga dimenzija.

Evo ja kažem da sam ja Ringo Starr, znači li to da jesam
, neće valjda profesionalni sportista da kaže da je došao da izgubi. To se moglo vidjet po njegovoj stegnutoj ruci, kakva mu je uostalom od 2008. godine.
Što se konkretno Viškovića tiče kojem vidim da ne znaš ni ime, on je svako finale Wimbledona imenova epskim od kako radi na Sport Klubu. Živio
I ne kontam ovaj smajli na koljenima, jel mi ga to pušiš

Što se konkretno Viškovića tiče kojem vidim da ne znaš ni ime, on je svako finale Wimbledona imenova epskim od kako radi na Sport Klubu. Živio

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ili se mozda rodio kao Srbin. Ali.. ma ne, ipak, logicnije je to tvoje sto si napisao.EdoMajka100 je napisao/la:DANTES je napisao/la:novakov sam jer sam srbin...
Aaaaaaaaa kontam prvo si bio svicarac pa spanac a sad si srbin ma ja logicno tako je i poredak prvoplasiranog glasijo na atp listi kroz historiju rozer rafa novak iduce godine ces opet biti spanac..
Kako se ti zoves? Mirza, Armin ili mozda Jorge, Sergio, Felipe? Sigurno navijas za Nadala jer ti se svidja na koji nacin vadi gace iz dupeta, a ne zato sto je bio jedno vrijeme najbolji.
U sustini, kada Djokovic pobijedi, drugi igrac je pobijedio sebe. Kada taj drugi igrac pobijedi Djokovica, onda je Djokovic taraba.

- EdoMajka100
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:Evo ja kažem da sam ja Ringo Starr, znači li to da jesam, neće valjda profesionalni sportista da kaže da je došao da izgubi. To se moglo vidjet po njegovoj stegnutoj ruci, kakva mu je uostalom od 2008. godine.
Joj boze sa kim se ja raspravljam

ovo je smajli da prestanes jest g ovna jer vidim da ti skode puno gluposti pises

Jesam te zguzio 

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kamo srece da je netolerancija na gluten otkrivena mnogo ranije, a ne tek prije 5 godina. Vjerovatno bi imao jos masivniji legacy, ali i ovako mu se mora odati naklon.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Novak nije igrao svoj najbolji tenis danas i to dovoljno govori o Federerovoj partiji. Ne pratim tenis toliko dugo, ali definitivno jedan od najlosijih Federerovih meceva u finalima. U TB-u drugog seta je plesao po konopcima, ali se uspio izvuci i spasiti 7 set lopti. Kada je u trecem setu promasio onaj zicer na brejk loptu Novaka krenuo je njegov kraj u ovom mecu.
Novak kao sto rekoh nije igrao najbolji tenis, ali je jako dobro odradio posao jer je samo nastojao da lopticu vraca i cekao je Rogerovu gresku, a ovaj je grijesio jako puno. Na momente je i Novak pokazivao sjajnu igru, prije svega sjajnim returnima. U jednoj situaciji je Roger imao 30-0 na Novakov servis, ali je onda Nole ispalio 2-3 odlicna servisa i okrenuo vodu na svoj mlin.
Ovaj turnir je takodjer naglasio Novakovu psiholosku moc. Nakon onako izgubljenog finala na RG-u tesko koji teniser bi se uspio dovoljno oporaviti i uzeti Wimbledon. Jos jednom, sve cestitke mjastore!!
Novak kao sto rekoh nije igrao najbolji tenis, ali je jako dobro odradio posao jer je samo nastojao da lopticu vraca i cekao je Rogerovu gresku, a ovaj je grijesio jako puno. Na momente je i Novak pokazivao sjajnu igru, prije svega sjajnim returnima. U jednoj situaciji je Roger imao 30-0 na Novakov servis, ali je onda Nole ispalio 2-3 odlicna servisa i okrenuo vodu na svoj mlin.
Ovaj turnir je takodjer naglasio Novakovu psiholosku moc. Nakon onako izgubljenog finala na RG-u tesko koji teniser bi se uspio dovoljno oporaviti i uzeti Wimbledon. Jos jednom, sve cestitke mjastore!!
- shone ultra manijak
- Kontakt:
Novak the best
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Krivo mi je zbog poraza, gubio je dosta mečeva i od Novaka i od ostalih igrača ali za ovaj poraz mi je baš krivo. Cijeli turnir je perfektno odigrao i stvarno je titulu zaslužio ali mora odigrat jedan loš meč na turniru, to je nažalost danas bilo. Nole još jednom pokazao da je najbolji trenutno.
Na US Openu idemo po punoljetstvo
Na US Openu idemo po punoljetstvo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
novak će na USO doći do 1/2 najmanje... e sada hoće li ići do kraja to ne znam jer imao je dosta kikseva u finalima i polufinalima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Steta sto se Rogeru sve poklopilo u polufinalu. Puno bi zanimljivije bilo da je Murray igrao danas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- alan_kardec
- Kontakt:
Samo da se tuspasim
, Novače šampione svaka čast i vladaj još dugo u inat hejterima.
Čestitke i Rogeru.

Čestitke i Rogeru.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Još uvijek pojedinci kmeče i traže preloša opravdanja (sreća i sl) za Federerov poraz, odnosno Novakovu pobjedu 
EdoMajka100, aj ti sine na brdo kamenja skupljaj kani se gospodskog sporta i komentara na isti.

EdoMajka100, aj ti sine na brdo kamenja skupljaj kani se gospodskog sporta i komentara na isti.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Dobar je Novak. Steta sto je Srbin. Siguran sam da bi bio daleko popularniji i omiljeniji da nije. Ne znam kad sam gledao mec da je publika bila na njegovoj strani.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.