Uz dužno poštovanje prema svim odanim navijačima Borca koji su se ovdje skupili i uz svo moguće uvažavanje njihovih mišljenja moram i ja nešto da napišem.
Onaj stih "titula nam ne treba" predstavlja razmišljanje Lešinara o tome šta oni u stvari misle o ovoj državi. Kao što je već napisano to je više neko bockanje nego stvarno razmišljanje o tituli, jer bez obzira šta mislili o ovoj državi nama svima ta titula jako treba i svi je želimo.
I lešinari žele tu titulu ne zato što im je čast da njihov klub bude prvak ove zemlje, nego iz nekih drugih razloga koji su ovdje već navedeni od strane nekoliko momaka.
Sve u svemu, hoću da kažem, da bez obzira da li mi smatramo BiH za svoju zemlju ili ne, svi mi želimo titulu i duplu krunu i bili bi licemjeri ako kažemo da nije tako. Jer ta titula bi značila da je Borac najbolji u BiH, ta titula bi značila da imamo jak tim sa kojim možemo izaći u Evropu, ta titula bi značila možda i nove sponzore i mnogo mnogo drugih pozitivnih stvari.
Evo ja prvi nikoga ne mrzim, ali bih najradije volio da vidim Republiku Srpsku kao nezavisnu državu, ali bez obzira na moj stav o ovoj državi u kojoj živimo, i dalje smatram da nam treba titula, i bez obzira iz kojih razloga ju mi priželjkujemo, glavno je da svi navijači Borca priželjkuju tu titulu i da ćemo se svi radovati toj eventualnoj tituli ili duploj kruni, jer što je najvažnije ta titula bi značila da se Borac polako uzdiže i da se vraća na mjesto koje zaslužuje.
I još nešto, opazio sam da ovdje ima članova koji govore to titula nam ne treba u ime svih navijača Borca. Mislim da to nije u redu, jer bez obzira što većina nas možda ne želi da bude dio ovakve države, ipak treba biti tolerantan prema onim ljudima kojima ne smeta život u ovakvoj BiH. A ja znam da ima i dosta onih kojima smeta ta uzrečica "titula nam ne treba", pa bi bilo dobro da kad ispoljavate takva mišljenja govorite samo u svoje ime
i još da kažem da uživam čitajući ovu temu, samo tako nastavite, i da uskoro svo zajedno slavimo na ulicama BL duplu krunu našeg Borca, bez obzira iz kojih razloga se radovali toj tituli i duploj kruni