KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: KK Bosna
naravno da nije...mislim da nismo igrali 2003/2004, kada su igrali siroki i borac, odnosno banjalucka pivara, mislim da su se tako zvali, i 2007/2008 kada je siroki sam igrao NLB...ovo se moze provjeriti, sada mrsko mi da trazim, ali mislim da sam upravunewton_heath_lyr je napisao/la:Je li se KK Bosna dosada takmicila u svakoj sezoni Jadranske lige?

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da da,sad sam se sjetio.Ma onako posto je KK Bosna jedan od osnivaca udruzenja "Sidro",pa sam mislio reko da im je bilo zagarantvonao ucesce dosada.neno#4 je napisao/la:naravno da nije...mislim da nismo igrali 2003/2004, kada su igrali siroki i borac, odnosno banjalucka pivara, mislim da su se tako zvali, i 2007/2008 kada je siroki sam igrao NLB...ovo se moze provjeriti, sada mrsko mi da trazim, ali mislim da sam upravunewton_heath_lyr je napisao/la:Je li se KK Bosna dosada takmicila u svakoj sezoni Jadranske lige?![]()
![]()
BosnaE
NIsam mislio na platni momenat to kod Igokee bar nije problem, vec na bas voljni . Kad mu se igra skace kao lud posebno u ofanzivi.
samo vi palite Milijana, on je najgori kad ga provociraju, bolje mu aplaudirajte jer ce onda da se izgubi
samo vi palite Milijana, on je najgori kad ga provociraju, bolje mu aplaudirajte jer ce onda da se izgubi

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
ma bocka uopce ne moze sam nesto da odluci...jer nema taj kvalitet....moze da postigne par poena u nizu i onda napravi isto toliko gresaka....bosna ovo sigurno dobija.....BrigateBL je napisao/la:NIsam mislio na platni momenat to kod Igokee bar nije problem, vec na bas voljni . Kad mu se igra skace kao lud posebno u ofanzivi.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Baš ćemo da mu aplaudiramo, naročito kad, kao i prije 2 godine podigne 3 prsta (ono ko tricu dao). Daj ba, nikakav je igrač, zalijeće se ko june u tarabe. Onu u čemu je zaista dobar, veliki je provokator i iritantno djeluje na publiku, a takve uoće ne želim da gledam na parketu , a kamoli da im aplaudiram. Onakve kao št je on treba max. ignorisati. Jedini on može da umrlja prilično korektnu atmosferu u Ligi 6 ove godine. Ostalim momcima u Igokei svaka čast i bujrum, a za njega mogu reći samo - fuj.BrigateBL je napisao/la:NIsam mislio na platni momenat to kod Igokee bar nije problem, vec na bas voljni . Kad mu se igra skace kao lud posebno u ofanzivi.
Neno, garantuješ li ovo da odigram sportsku, ili da ipak kao i dosad (kad je kkb u pitanju) igram na zbir koševa?neno#4 je napisao/la:ma bocka uopce ne moze sam nesto da odluci...jer nema taj kvalitet....moze da postigne par poena u nizu i onda napravi isto toliko gresaka....bosna ovo sigurno dobija.....BrigateBL je napisao/la:NIsam mislio na platni momenat to kod Igokee bar nije problem, vec na bas voljni . Kad mu se igra skace kao lud posebno u ofanzivi.
@Pašalić, dobijamo ovo.....nemaju oni sirinu izvana.....a iz provjerenih izvora znam da ce nasi da se naloze i da odigraju jednu dobru tekmu

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Da li vi vidite smjeska na kraju ili da vam posudim cvike
Milijan je najveca opasnost po svoj tim ...
A sirina na spoljnjim linijama hmmm, pa nije bas da nemaju zamjena

imaju oni zamjena, ali nemaju dovoljno kvalitetnih....bocka a pogotovo batler ne mogu nista da organizuju....jedino djerasimovic kada ga krene izvana, ali i on je prosjecan, cak i za ovu ligu.....BrigateBL je napisao/la:Da li vi vidite smjeska na kraju ili da vam posudim cvike![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa Neno mislim da Zujovic i Janjusevic takodje mogu itekako pogoditi. Tu je i Djurkovic koji cesto sutne van 6. 25 upravo je on i pogodio kljucne trojke protiv Sirokog
Igokea moze odigrati jaku odbranu. Ako to odigraju kako znaju bice vam veoma zajebano . Medjutim budu li kao protiv Sirokog ostavljali Sehovica i Minju same onda mogu odmah da se vrate u Aleksandrovac
Prije par strana sam napisao da ste jaci na vanjskim a Igokea na unutrasnjim pozicijama
Igokea moze odigrati jaku odbranu. Ako to odigraju kako znaju bice vam veoma zajebano . Medjutim budu li kao protiv Sirokog ostavljali Sehovica i Minju same onda mogu odmah da se vrate u Aleksandrovac
Prije par strana sam napisao da ste jaci na vanjskim a Igokea na unutrasnjim pozicijama
Ma Bajić će da pojede MesijaBrigateBL je napisao/la:Pa Neno mislim da Zujovic i Janjusevic takodje mogu itekako pogoditi. Tu je i Djurkovic koji cesto sutne van 6. 25 upravo je on i pogodio kljucne trojke protiv Sirokog

cekaj malo pricamo ovdje o ozbiljnim igracima, a ne o Zujovicu i JanjusevicuBrigateBL je napisao/la:Pa Neno mislim da Zujovic i Janjusevic takodje mogu itekako pogoditi. Tu je i Djurkovic koji cesto sutne van 6. 25 upravo je on i pogodio kljucne trojke protiv Sirokog

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
.....nije Igokea toliko jaca unutra, da je Sejo IN, oni uopste ne bi bili jaci......[/quote]
Šta je s njim ? Rekoše da će biti spreman za drugi dio lige 6, pa ga ne bi. Hoće li biti spreman za play off , ili je završio sezonu?
Dobar je Sejo. S njim smo jači barem 10 %.
Šta je s njim ? Rekoše da će biti spreman za drugi dio lige 6, pa ga ne bi. Hoće li biti spreman za play off , ili je završio sezonu?

Bolji smo od Igoke-e i ako budemo igrali kao protiv Širokog nakon onih tehnički onda pobjeda nebi trebala doći u pitanje.Igokea dosta slabo igra u gostima mada im je sad najbitnija utakmica tako da im motiva neće nedostajati.Biće guravo pod košem Đikanović će pošamarati one naše patuljke
Za početak glavna taktika isprovocirati Bocku da se nerezonski raspuca 

nazalosy za ligu kakva je BIH Janjus i Zuja su solidni igraci
nece biti opasnost djikanovic, vec Mesi i Djurkovic. takodje u ofanzivnom skoku mora se paziti na Blansarda koji odlicno skace ali i asistira .
za minju sam rekao da je opasnost spolja ali kad ga ide,...
e sad igokea je na strani pobjedila samo zrinjski tako da su puno losiji na gostovanjima, mada su svjesni koliku prednost donosi domaci teren

nece biti opasnost djikanovic, vec Mesi i Djurkovic. takodje u ofanzivnom skoku mora se paziti na Blansarda koji odlicno skace ali i asistira .
za minju sam rekao da je opasnost spolja ali kad ga ide,...
e sad igokea je na strani pobjedila samo zrinjski tako da su puno losiji na gostovanjima, mada su svjesni koliku prednost donosi domaci teren
- Barney Stinson
- Kontakt:
Hebo ovog naseg kapitena, eno mu kafane pa nek se tamo zajebaje, ko ga dovede kloca, samo sebe gleda i svoju statistiku, zar bas mora zabijati 20+ poena u odlucujucoj tekmi,
pored velikana kluba poput felixa i zlaje, te bajnih pojacanja bajica i rakocevica, bosnin podmladak se nasao kofrciti i demolirati igokeu.
sram vas bilo kapitenu i bozo, stidite se, ne igrajte samo za svoju statistiku ostavite nesto lopti da mogu minja i zlaja potrositi!
pored velikana kluba poput felixa i zlaje, te bajnih pojacanja bajica i rakocevica, bosnin podmladak se nasao kofrciti i demolirati igokeu.
sram vas bilo kapitenu i bozo, stidite se, ne igrajte samo za svoju statistiku ostavite nesto lopti da mogu minja i zlaja potrositi!
Cuva Bog Zelju svog!
halo momak sta je s tobom:Dmirzza je napisao/la:Hebo ovog naseg kapitena, eno mu kafane pa nek se tamo zajebaje, ko ga dovede kloca, samo sebe gleda i svoju statistiku, zar bas mora zabijati 20+ poena u odlucujucoj tekmi,
umjesto da pohvalis seju i bozu ti njih blatis...hahaa ja lika majko mila
feliks je pokazo kolko vrijedi..od zlaje se ocekuje vise..ali nisu zato krivi sejo i bozo..
a kolko bajic vrijedi vidilo se je kad izadje rakocevic, odmah messi zabija ko lud pored njega...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.