FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Računam maloprije, ako uračunamo ove novce od Rome na Džeki smo zaradili oko 4.2 miliona KM. Nije to mala cifra, načekat čemo se da nekom igraču
toliko zaradimo.
toliko zaradimo.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
- Kontakt:
manite se suplje, svi po clanske i dres !!!
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ceka se Bajramfedeltafrotta je napisao/la:manite se suplje, svi po clanske i dres !!!

-
- Kontakt:
svi odma sliku objavit da imaju clansku, tek ih onda uzimat za ozbiljno u konverzaciji 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
jest da znam objavit,jedva znam i ovo nakucatfedeltafrotta je napisao/la:svi odma sliku objavit da imaju clansku, tek ih onda uzimat za ozbiljno u konverzaciji

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dokle je to doslo? Ganjamo li ih na nekom sudu?ZaZelju je napisao/la:Nemojte zaboraviti pare za Šehića, 600,000 km nije malo.
Dali su im novi rok, do kraja avgusta da nam moraju platiti, mada, iskreno, ne vjerujem da će se to desitiSlevinKelevra je napisao/la:Dokle je to doslo? Ganjamo li ih na nekom sudu?ZaZelju je napisao/la:Nemojte zaboraviti pare za Šehića, 600,000 km nije malo.
- samogrbavica
- Kontakt:
To je jedno 20 rok do sad
Nasa pravna sluzba radi sve sto je u nasoj moci 6 godina 

KHAJ PRICE
-
Ako sam dobro skontao ŽELJI od transfera pripada 3,5% a to je 500.000,00 funti.SlevinKelevra je napisao/la:Dokle je to doslo? Ganjamo li ih na nekom sudu?ZaZelju je napisao/la:Nemojte zaboraviti pare za Šehića, 600,000 km nije malo.
Preračunato u KM to bi bilo 1.250.000,00.Dodami li tome i zaradu od LE i eventualno dug za Šehića
onda je to solidna cifra. Naravno tu su i dugovi i tekući troškovi.No ipak se eto nešto dobro poklopilo.
Još ako bude i GS onda puna šaka brade.
upravo tako radi sve sto je u nasoj moci, ne produzava im rokove nasa pravna sluzba... fkt peres i smaras da mi se zgadi uci na forumsamogrbavica je napisao/la:To je jedno 20 rok do sadNasa pravna sluzba radi sve sto je u nasoj moci 6 godina
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Da je ovo slucaj u BiH, pa da sudis na osnovu naseg ZOO slucaj bi bio rijesen za 2 dana. Ovako ne znas koji zakon da primjenjujes jer se radi o dvije drzave i uz sve to imas i UEFU i njen statut. Sve ide u nasu koristi, izuzev toga sto Turci imaju jaci lobi u Europi.
Ovo nije do pravne sluzbe, jer ovo moze rijesiti student pravnog fakulteta prve godine uz jednu jedinu odredbu ZOO gdje stoji da se duznost nastala obveznopravnim kontraktom mora nadoknaditi, a u koliko se nenadoknadi za svakih neplacenih 100KM lezi se 1 dan zatvora.. ali to je u BiH samo...
S toga ne treba srati previse na pravnike u klubu, ako i ih ima uopce jer je ovo oko Sehica stvar polozaja kod UEFE.
Ovo nije do pravne sluzbe, jer ovo moze rijesiti student pravnog fakulteta prve godine uz jednu jedinu odredbu ZOO gdje stoji da se duznost nastala obveznopravnim kontraktom mora nadoknaditi, a u koliko se nenadoknadi za svakih neplacenih 100KM lezi se 1 dan zatvora.. ali to je u BiH samo...
S toga ne treba srati previse na pravnike u klubu, ako i ih ima uopce jer je ovo oko Sehica stvar polozaja kod UEFE.
-
- Kontakt:
Gledam i ja ovog Pjacu,lego bi nam lo budali šamar. 95-to godiste,karijera pred njima a cifra 2,5 miliona funti po transfermarketu. Sića za nas 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Evo Are, kako bi nam on dobro došao sa Bajom u napadu. Bili bi noćna mora za sve golmane.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Kako se postavlja slika na ovaj forum
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- corleone87
- Kontakt:
Kopiras url slike,kliknes na ikonu img i zalijepisIvanOsim je napisao/la:Kako se postavlja slika na ovaj forum
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zalosno je to.samogrbavica je napisao/la:To je jedno 20 rok do sadNasa pravna sluzba radi sve sto je u nasoj moci 6 godina
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Armine Ara Hodžiću nema ti nafake bez maminja,vracaj se vamo 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
- Kontakt:
sad cemo vidjeti upravu, fine pare dzeko evropa bajic... Evo im prilike da se popisaju na kriticare... Ako i sljedece godine pocnu o stabilizaciji, onda je to vec zabrinjavajuce... Ova nam ekipa nema balansa, pogotovo u vezi, sve isti igraci, treba jedan defanzivac, fizicki jaci
Treba vise od par miliona da se ocisti smece koje se nagomilavalo deceniju, ne ide to tako lahko.
ma naravno da treba, ali opet će mnogo više ostati i za ove stvari što se vide izvana. samo da bude.
Trenutno korisnika/ca: edinedin, Google Adsense [Bot], Pact1921, Paromlinac i 6 gostiju.