FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 apr 2010, 19:12

Meni ne smeta Olic i ja ga postujem zbog njegovog truda, ali mi ide na zivce sto neki "Hrvati" ovde vazda govore kako je Olic najbolji u Bayernu i da nebi dovde dogurali da nije njega.
^ Prvo Van Gal, Robben pa tek onda Olić :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 apr 2010, 19:18

armin90 je napisao/la:Pa evo sto sam to reko znao sam bit ce rasprava. Ajde et jesam glup nemam veze o fudbalu. Eto ga, nezelim da se raspravljam, znam tri gola u polufinalu su WOW nemam argumenata i volio bi da Olic jest svjetska klasa il bar da postane ako to nije jer volim Bayern. Eto napdajte i pisite sta hocete ja se necu vise raspravljat samo sam htio reci sta mislim nisam reko da sam upravu ;).
prvo, ostao si mi duzan objasnjenje za ono gore.
drugo, ti si moj sugradjanin(iz kojeg si dijela?) herr slani.
trece, volis bayern, mi volimo tebe, i nik ne sme da te bije i napada jer ce imati posla sa mnom. ;)
cetvrto, priznao sam ti da ola nije neki igrac, i daleko od toga da je najbolji u bayernu.
imas li jos kakvih zelja :?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 28 apr 2010, 19:19

Iskreno,cinjenica je da nas je Olić dobrim djelom odveo u finale,u grupi je dao odlucujuci gol protiv Maccabia,gotovo sam sprasio Juventus,protiv Viola usao s klupe asistiro za Kloseov gol iz offsida,dva puta pomogo golom u rusenju Uniteda,jucer sam sprasio Lyon.Smijesno je negirat ove cinjenice samo zbog njegove nacionalnosti kao sto to ovdje neki rade.Olić je svoje igre konstantno pruzao u velikim utakmicama,sto za Bayern,sto za HSV,sto sa hrvatsku repku.Suludo je takodjer dizati Pjanica u zvijezde samo sto je "naš",realno u dvije utakmice najzapazeniji je bio na zagrijavanju prije utakmice.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 apr 2010, 19:23

secer je napisao/la: vidis da neas blage. ja sam(dvonesti) igrac utakmice. da mene nije bilo, qrac bi galonja dosao na ideju da ubaci hamita, postavi ekipu..
:lol: :lol:

A ja sam mu predlozio da rovitim stoperima podijeli po jedno poluvrijeme. :mrgreen:
Evo skont'o je da Gomez nije za uloge jokera. Ili ga furaj od starta il' mu ne pruzaj sansu da se oznoji.
Posto neki pricaju o "ljepoti" ekipe, pa da dodam...da nam lipi Mario ne pokvari prosjek. :D

Olic je najbolji transfer u citavoj Europi, po misljenju mnogih eminentnih strucnjaka. Pa zasto bi mi glumetali nesto, kada je to vise nego evidentno. Covjek je zasluzio sav moguci respekt. A simpatije isl su drugi par cipela.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 apr 2010, 19:24

Nisam sinoc bio tu pa evo da Vam s zakasnjenjem cestitam plasman u finale LP. Nadam se da ce te otici do samog kraja i vrijeme je da konacno pokazemo koliko Njemacki fudbal vrijedi.

Sta mislite ko ce Vam biti trener sljedece godine ?

Gaalonja je rekao ukoliko osvoji triple da odlazi s mjesta trenera Bayerna. Bundesliga je skoro pa sigurna, kup isto ukoliko pruzite ovu igru, eh jedino LP ce biti problem. Ja bi Vam preporucio da se vrati Klinsi-Grinsi mozda je covijek nesta i naucio. Kako on ono rece, svakog ce igraca svakim danom napraviti boljim. :D :D
:D :D
Gaalonja ce onda preuzeti HSV, jer je covijeku dosadno stalno da pobjedjuje treba mu malo izazova, a HSV je to 100000 %. :D :D
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 28 apr 2010, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 apr 2010, 19:29

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la: vidis da neas blage. ja sam(dvonesti) igrac utakmice. da mene nije bilo, qrac bi galonja dosao na ideju da ubaci hamita, postavi ekipu..
:lol: :lol:

A ja sam mu predlozio da rovitim stoperima podijeli po jedno poluvrijeme. :mrgreen:
quote]

haj, dat cu ti dva reda od milke koju sam dobio kao nagradu za najboljeg igraca utakmice.
znas, ona golema, s keksom...
ps
olu treba ga uvalit´ realu.. :lol: ..i uzeti barem 99 miliona evra. 8-) yebiga akje ronaldo kostao 97 onda i ´oleks vrijedi 99. ta gledaj sta radi u lp, a to je ono sto fali realu.. :lol:
jes´ da ce im prodaja dresova ici slabije, al´ lp bi bila in. 8-) :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 apr 2010, 19:45

Zanimljivi je da igraju najbolje kada im najvise treba. Mnogo velikana se ove sezone naslo pod nogama Bayerna, mnogo klubova je stradalo, ali vecinom su to veliki klubovi. Znamo da je Bayern mnogo losih utakmica odigrao protiv relativno slabijih timova, ali kada su u pitanju velikani, tada nema problema.
Vidim prica se o Olicu i to vec nekoliko dana, tacnije od one utakmice protiv Gladbacha. Olic je jedan veliki borac, koji srce ostavlja na terenu, covjek koji daje u svakoj utakmici 120% svojih mogucnosti. Bez njega se Bayern sigurno ne bi nalazio tu gdje jeste. Majstor je veliki i hvala mu za sve sto je do sada pruzio u dresu Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 28 apr 2010, 19:58

hahahahahahahaha

cek jos jednom

hahahahahahahaahahahaha

Pa ljudi dragi sta je ovo, sada sam ispao jos Hrvat, zato sto hvalim Olica a sto "pljujem" mozes mi naci gdje sam ga "pljuvao" rekao sam samo da se nije vidio nas "dijamant nas dragulj nas Miralem nas nas nas nas Maradona nas Messi itd..." Koliko ga ljudi hvale samo zato sto je "nas" Jeste on jedan od boljih mladih igraca al' ljudi koliko ga hvalite pa rekao bi covjek da je Maradona ili Pele, ali takav je kod nas mentalitet svako svog "konja" hvali, ima Miralem da igra jos koliko ti bog oce da bi postao "veliki", ali hajde uredu necu o Miralemu ovdje.
Sto se tice Olica istina da nije neki majstor s loptom, ali ja sam ga zavolio u vrlom kratkom periodu, i ako sam na pocetku "priznajem" bio protiv dovedzenja :roll: Ola igra srcem svih 90 minuta i zato sam ga zavolio, neki ovdje gledaju njegovo ime i prezime i gdje se rodio al' to za mene nije bitno, i jedan je od rijetkih igraca koji daje zadnji atom snage :!: Vidjelo se to pri rezultatu od 0-3 kad je sve bilo gotovo al' Olic i dalje igra kao da je prvi minut :!: Ne treba zaboraviti da je dovedzen kao free igrac a sta je sve do sad uradio, i meni je on najvise zasluzan sto smo u LP dosli dovdje nekazem ja da Robben,Swaini i ostali nisu uradili svoj posao odlicno al' po meni je Ola uz Robbena davao kljucne golove.Ili ga volite ili ga mrzite :mrgreen: Trazio ga je i Man.City gdje bi imao duplo vecu platu ali opet je pokazao kakav je covjek i rekao je da bi volio u Bayernu zavrsiti karijeru.Hvala bogu za Tymu i njegovu zenu i djecu.
Jedva cekam da pocne tekma da vidim ko nam dolazi sljedeci :twisted: Ali naravno prvo se trebamo okrenuti Bochumu i prestati razmisljati o finalu LP, tu nesmijemo izgubiti bodove :!: :!: :!:

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 28 apr 2010, 20:13

"Od čega je umro Ivica Olić? Od smijeha kad je čuo da Usainu Boltu treba 9,58 sekundi na 100 metara".

"Od sinoć i Chuck Norris nosi dres Ivice Olića".

:D :D :D nema sta igracina uvijek bio :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 apr 2010, 20:23

Nedo Bog da neko kaze da je Olic bolji od Dzeke. Za sekundu bi postao drzavni neprijatelj broj 1. :mrgreen:
Poenta je da nikog ne treba biti briga na kojem se forumu nalazi i u kojoj drzavi, sve dok zeli realno sagledati stvari. Nekad je to kontra necijeg misljenja, ali i dalje nema potrebe za dizanjem tenzija.

Ja, nikad nisam vjerovao da ce Olic biti jedan od igraca koji ce nam najvise valjati u ovakvim utakmicama. Dosada je to cesto bio Robben, proslih godina je to bio Ribery, iako je ove sezone malo zakazao, sto zbog povreda i nekih manjih sitnica. Kad ovim igracima dodamo van Bommela, Schweinsteigera, Mullera, Lahma, koji isto tako mogu odluciti utakmicu, onda mozemo reci da je to odlicna stvar za nas tim. Veliki broj igraca koji mogu biti prekretnica u vaznim trenucima.

Prvo su govorili da ovaj tim bez Robbena i Riberya ne vrijedi nista, pa onda su govorili kako nas jedino Olic vadi, pa se tu doda uloga trenera. U zadnje vrijeme se polako uvjeravaju u fudbalski talenat Altintopa, Van Bommela, Schweinsteigera i da dalje ne nabrajam. Nije mi bitno da li ce neko reci da je ovo tim jednog igraca, sve dok taj isti tim rusi protivnike, jednog za drugim. Jucer sam se divio fudbalskom umijecu Robbena, danas se divim najvecem borcu, ratniku u modernom fudbalu, Ivici Olicu. Nema razloga da ga ne volim zato sto ga neki hrvati dizu i vise nego sto treba. Isto tako nema razloga da manje volimo Dzeku, Pjanica, Misimovica, zato sto ih svi Bosanci dizu iznad nebesa.
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 apr 2010, 20:34

cim se pohvali olic odmah kritike dodju od pojedinaca....i dalje vazi kod nas pravilo nek komsiji crkne krava....meni je drago sto je olic u bayernu i neka tu ostane do kraja karijere...fenomenalan je i zao mi je sto takvih igraca mi nemamo u repki....imamo znalce ko nekakve, dvojicu trojicu, a nigdje takvih boraca....olic je i borac i paker....i vidim na podforumu lige prvaka neki uzdizu pjanica i porede ga s nekim bayernovim igracima....pjanic je nas dragulj veliki talenat, buducnost ali s mnogim igracima bayerna on se ne moze poredit...da je jaci od pranjica i jos po nekog ok....al ne treba stvari preuvelicavat...cim je nas igrac ispadne da je svjetska klasa.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 28 apr 2010, 20:36

Bilal je napisao/la:Meni ne smeta Olic i ja ga postujem zbog njegovog truda, ali mi ide na zivce sto neki "Hrvati" ovde vazda govore kako je Olic najbolji u Bayernu i da nebi dovde dogurali da nije njega.
Ja nisam Hrvat, ali jesam suigrač Olića iz juniorskih dana u Marsoniji. Da, Olić je trenutno najbolji fudbaler u Bayernu, to ti odgovorno tvrdim. Bayern ne bi bio ovdje jer da nije Ole vjerovatno bi Van Gall nakon remija protiv Maccabia pokupio prnje, došao bi neki novi Klinsmann i sad bi umjesto rasprave o finalu, pričali o planovima za novu sezonu. Jedan savjet, ako se slučajno zatekneš negdje u Bavarskoj, ne bi ti preporučio spominje Olića u negativnom kontekstu na javnom mjestu.
armin90 je napisao/la:Evo nije problem svi znate vise o fudbalu ja nemam pojma al idalje kazem da Olic nije neka igracina. On sto se mene tice nema neke pretjerane fudbalske kvalitete
Zabije jedan ljevicom, drugi desnicom i treći uhom. I to ne Bochumu, nego u polufinalu Lige šampiona na gostovanju. Rasturi sam Juventus. Donese pobjedu protiv Manchestera u prvoj utakmici. U drugoj utakmici inicira preokret. Ola i fudbalske kvalitete, niđe veze. :D
OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Prvo Van Gal, Robben pa tek onda Olić :mrgreen:
Nije Van Gall sačuvao Oliću mjesto u sastavu, nego je Olić njega zadržao na klupi. Obrni redoslijed. ;)

Btw. Dok ovdje nekima smeta što je Ola Hrvat i najviše ga zbog toga pokušavaju diskreditirati, čovjek zabija golove i redovno poslije utakmica u Minhenu na fešte poziva svoje prijatelje. Poslije utakmice sa Manchesterom na fešti je bio Edo Mujčin, poslije Lyona Sergej Barbarez, sve nešto kontam hoćeli se mene sjetiti barem za finale DBF kupa... :evil:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 21:15

Ovo je zesca glupost sto neko nabija to sto je Olic Hrvat.Pa gluho nebilo ga neko mrzi,kako vidim niko nije napisao da ga ne podnosi zbog tih gluposti.Tip je jednostavno operisan od fudbala,bolje bi kao atleticar prosao.
Za mene kloc,ogranicen ko'pivska flasa,bez ikakve fudbalske taktike,nula u defanzivnom smislu.
To sto ima motor u guzici i moze trcati kao tri zaobadane krave,nema nikakvog ;) pojma sa fudbalom.
Rijec kloc nema veze sa nacionalnoscu.Da mi je najrodjeniji o njemu bi vazda isto mislio.
Jos dok je u Zagrebu igrao to sam mislio o njemu.A on vazda isti,upali motorku u guzu i hajmo beba.Mogao je tako i umjetnickom klizanju prosperirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 28 apr 2010, 21:56

harishp je napisao/la:Ovo je zesca glupost sto neko nabija to sto je Olic Hrvat.Pa gluho nebilo ga neko mrzi,kako vidim niko nije napisao da ga ne podnosi zbog tih gluposti.Tip je jednostavno operisan od fudbala,bolje bi kao atleticar prosao.
Za mene kloc,ogranicen ko'pivska flasa,bez ikakve fudbalske taktike,nula u defanzivnom smislu.
To sto ima motor u guzici i moze trcati kao tri zaobadane krave,nema nikakvog ;) pojma sa fudbalom.
Rijec kloc nema veze sa nacionalnoscu.Da mi je najrodjeniji o njemu bi vazda isto mislio.
Jos dok je u Zagrebu igrao to sam mislio o njemu.A on vazda isti,upali motorku u guzu i hajmo beba.Mogao je tako i umjetnickom klizanju prosperirati.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dobra ti ova: zaobadane krave :D
Kada sam rekao kako neki hrvati govore da je njabolji igrac Bayerna, najprije sam mislio na dabra jer vidi se da ga hvali samo zbog iste nacionalnosti. A to da je najbolji igrac Bayerna, ni blizu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 apr 2010, 21:57

Olic je najbolji igrac Bayerna. :mrgreen: :P
Vom Jäger zum Gejagten

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 28 apr 2010, 21:58

geronimo je napisao/la:Olic je najbolji igrac Bayerna. :mrgreen: :P
:mrgreen: Kako kome :D

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 28 apr 2010, 22:02

Najbolji igrač Bayerna je Arjen Robben. Posle njega sir Ivica, 1. strijelac lige prvaka.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 22:09

I nije mu barem to tesko biti :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 28 apr 2010, 22:11

harishp je napisao/la:
Ma kakav problem, samo su finalisti LP. :lol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 apr 2010, 22:14

harishp je napisao/la:
joj kakve ti gluposti pricas iz dana u dan ,ma sta toliko iz minute u minutu bolan
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.