u bih arenasport 1 po programu prenosiSignore je napisao/la:Arena 3SlevinKelevra je napisao/la:Pa, prenosi li iko derbi?
Preko 3.000 Bad Blue Boysa s Kvatrica krenulo prema Maksimirskoj 128.
GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Nemam pojma, znam da neka Arena prenosi, imam ih sve, a doviknuo brata iz sobe jel zna koja je tocno kad je ovaj upitao i on mi rece Arena 3.
I dalje cirkus na sjeveru, policije sve vise i vise. Placenicima ipak nije ustupljen srednji sektor kako se pisalo. Smjesteni su u cosak. Budale, ne znam kakve pare mi netko treba dat da tako glavu riskiram, pa sigurnije im je u Afganistanu.
I dalje cirkus na sjeveru, policije sve vise i vise. Placenicima ipak nije ustupljen srednji sektor kako se pisalo. Smjesteni su u cosak. Budale, ne znam kakve pare mi netko treba dat da tako glavu riskiram, pa sigurnije im je u Afganistanu.
pisalo je na trojci sinoc sada kada okrenes 1 ima najava gore ispod logoa
...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima li ko kakav link ljudoviii 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma bitno da se prenosi, sad kad ih imam sve najmanje bitno je jel prvi il treci 

Signore je napisao/la:Ma bitno da se prenosi, sad kad ih imam sve najmanje bitno je jel prvi il treci

Čudi me da ih nisu na zapad smjestili kao i prošle godine protiv Osijeka. I na gostovanjima ne bude nekih incidenata, obično ih policija razdijeli i to je to.Signore je napisao/la:
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
-
- Kontakt:
Molio bih ako neko bude imao dobar link, da okaci tu 

Ovaj put ne. Masa ljudi s kartom za sjever dolje je na sjever gore. Kaze mi da su tri sektora s donje prebacena na gornju tribinu. Na jednom su mamicevci, a dva su tampon zona. Eto koje su to budale jbt. Ovo je sigurno uradila policija, al klub je trebao prije razmislit i dogovorit sa mamicevcima da idu negdje drugo. Moze glava lako past.spajk je napisao/la:Čudi me da ih nisu na zapad smjestili kao i prošle godine protiv Osijeka. I na gostovanjima ne bude nekih incidenata, obično ih policija razdijeli i to je to.Signore je napisao/la:
http://sportska-tv.orgMortemHz je napisao/la:Ima li ko kakav link ljudoviii
Jos uvik ne mogu vjerovat da je ovo istina. Narkoman u prdekani, pun stadion, jos samo da je pobacat ovu saku jada sa tribine.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Zanimljivo da na ulazu nisu uopce ili su skroz malo pretresali. Eto, toliko od mene, idem pod tus pa pogledat na miru utakmicu.
-
- Kontakt:
Imal link od arene ?
- rob do bagro
- Kontakt:
http://live.realstreamunited.com/static ... 82090.htmlConvicts1988 je napisao/la:Imal link od arene ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jao ovih tkz navijaca koji su protiv mamica
Klub ispasta zbog bezvrijedne borbe protiv covjeka koji je stvorio ovaj danasnji dinamo
Koji debili, klubu su okrenuli ledja, i sada oni nasli da se obracunavaju s navijacima koji su bili uz Dinamo kad niko nije htio da bude...
Zbog jednog covjeka su oni okrenuli ledja, i sada se nasli qurciti nesto po gradu...
BBB skupina huligana, koja jedino sto je znala napraviti za Dinamo je bruka i fakture od Uefa-e

Klub ispasta zbog bezvrijedne borbe protiv covjeka koji je stvorio ovaj danasnji dinamo

Koji debili, klubu su okrenuli ledja, i sada oni nasli da se obracunavaju s navijacima koji su bili uz Dinamo kad niko nije htio da bude...
Zbog jednog covjeka su oni okrenuli ledja, i sada se nasli qurciti nesto po gradu...
BBB skupina huligana, koja jedino sto je znala napraviti za Dinamo je bruka i fakture od Uefa-e

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zahvaljujemrob do bagro je napisao/la:http://live.realstreamunited.com/static ... 82090.htmlConvicts1988 je napisao/la:Imal link od arene ?

Ne radi. http://www.sports-x.net/arena1.htmlMortemHz je napisao/la:Zahvaljujemrob do bagro je napisao/la:http://live.realstreamunited.com/static ... 82090.htmlConvicts1988 je napisao/la:Imal link od arene ?

Evo ne znam..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radi ali je poceo malo stopati
http://www.sports-x.net/arena1.html Nije ovaj. Taman.MortemHz je napisao/la:Radi ali je poceo malo stopati
Evo ne znam..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.