Inače ovaj momak (desni) radi na aerodromu i kaže kako se Reus ukrcao na avion koji leti za Liverpool. Pa koliko tu ima istine, ne zna se.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Vjerujem da placa nije bila toliki problem koliki taj da Sterling svim silama želi iz Liverpoola. Forsira taj odlazak već neko vrijeme i ne vjerujem da bi ostao ni da mu je ponuđeno 200k. LFC bi mu trenutno i mogao dati toliku placu jer se oslobodilo dosta wage budgeta odlaskom Glena Johnsona i Gerrarda jer su obojica imala 100k+ tjedno.Rooney88 je napisao/la:A sada cemo se praviti da Sterling nije jedan od najvecih talenata svjetskog fudbala? Definitivno jeste i bio sam siguran da ce mu LFC dati tu platu, ne isplati se sezonu nakon Suareza ostati i bez Sterlinga. Trziste je takvo kakvo jeste, mlad igrac njegove klase danas moze dostici ovoliku vrijednost. Druga je stvar sto to nije moralno i bla sta vec bla ali to je jednostavno biznis, marketing igra veliku ulogu, City ovim potezom u svoje redove dovodi ponajboljeg mladog Engleskog igraca. Ne vjerujem da ce to Liverpool previse osjetiti, ofanzivno se sasvim solidno pokriveni. Od para za njega sredis odbranu i to je to. Naravno sve ovo pod uslovom da uopste ode.
zasto jedan kad mogu obojica za 40-45M funtiEdoMajka je napisao/la:Reus,Lacazete-daj bilo kojeg od ove dvojice i LS 99% osigurana.
Benteke igra u Engleskoj zato i jeste takva cjena,preplacivanje je dio EPL u drugim ligama je malo drugacije mislim na Francusku i Njemacku...Portugalci i Spanci stavljaju nenormalne cijene kao i uvjek...IlPrincipino je napisao/la:Sa ovakvim cijenama kakve su trenutno tesko se mogu dobiti obojica za te pare![]()
Pa kad Benteke kosta 32.5 mil funti
bez namjere da provociram ili podje.bavam kada je to Liverpool pametno reinvestirao novacnerkolfc je napisao/la:Dok mi docekamo da Ibe ili neko drugi iz te kategorije dođe na Sterlingov lvl i Coutinho ce otići. Ovo će biti dobro po nas samo ako se pare pametno potrose.
Uzmi primjer kada neki drugi klub dovodi nekog igraca iz Engleske. Da li ga preplacuju?Ponos Torina je napisao/la:Benteke igra u Engleskoj zato i jeste takva cjena,preplacivanje je dio EPL u drugim ligama je malo drugacije mislim na Francusku i Njemacku...IlPrincipino je napisao/la:Sa ovakvim cijenama kakve su trenutno tesko se mogu dobiti obojica za te pare![]()
Pa kad Benteke kosta 32.5 mil funti
Lacazete-£21million
Reus-£25-28million
![]()
Ma kad moze Real..kad moze Barca koja ima ban..nek trosi i City...topnik1 je napisao/la:Sitiju to nažalost ( po nas ostale ) apsulutno ništa ne znači. Nek njima platini ukida sankcije, oni će kupovati i po 200 miliona ako treba. I kad neki kažu dobro poslovanje.