RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- elbflorenz
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pa trebali ste pitati Ibrahimagu sta je i koliko potpisao. Zar nije @pappy pisao da se amaterski moze potpisati 1+1 ? Ako ovo cita neka nam potvrdi ili negira.
Ako je tako, a izgleda da jeste, onda ste ponovo vi krivi jer se nasjeli na pricu da nema ugovora.
Evo neka nam neko napise oko tih ugovora, da jednom rijesimo taj problem.
Ako je tako, a izgleda da jeste, onda ste ponovo vi krivi jer se nasjeli na pricu da nema ugovora.
Evo neka nam neko napise oko tih ugovora, da jednom rijesimo taj problem.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajde ba opste je poznato da Husica svi igraci i treneri koji su bili ovdje hvale na sva usta, najredovnije plate u ligi, nikad nikakvih trzavica, svaka obaveza, lijecenje i sve drugo ispostovana. I sada odjednom ispade Husic kao neki zli lik, a na sve strane mu se podvaljuje...
Ali nije ovo nikakav problem, sve ce ovo proci
Ali nije ovo nikakav problem, sve ce ovo proci

Javi se proćelavom tipu, i samo reci da sam te ja poslaorodjenisa je napisao/la:Hajd tuzlak dodji da ti ja prodam Sarajevsku vjecnicu ,moja je 100% majkemi![]()

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- elbflorenz
- Kontakt:
Ja se nadam sa finansijskom satisfakcijom Veleza.
marku, marku , ali cast i ponos kluba je bitan.
I da, ja bih Skahica stavio da igra za Velez, bez bilo kakvih kazni.

I da, ja bih Skahica stavio da igra za Velez, bez bilo kakvih kazni.
- tuzlak1987
- Kontakt:
[quote="elbflorenz"]Ja se nadam sa finansijskom satisfakcijom Veleza.
marku, marku , ali cast i ponos kluba je bitan.
I da, ja bih Skahica stavio da igra za Velez, bez bilo kakvih kazni.[/quote]
To se nadaju vasi od starta jer su namirisali novac

I da, ja bih Skahica stavio da igra za Velez, bez bilo kakvih kazni.[/quote]
To se nadaju vasi od starta jer su namirisali novac

Mislim da je uzaludan trud ,momku objasniti koliko je 2+2 ,ali nacitao sam se svega na ovom forumu pa mogu i ovozizu1991 je napisao/la:Javi se proćelavom tipu, i samo reci da sam te ja poslaorodjenisa je napisao/la:Hajd tuzlak dodji da ti ja prodam Sarajevsku vjecnicu ,moja je 100% majkemi![]()

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- elbflorenz
- Kontakt:
Pa kada imas neozbiljne ljude kao sto su vasi u klubu, logicno je da ces iskoristiti priliku. Samo treba postovati zakon, svima ce nam biti bolje.
Zadnja izmjena: elbflorenz, dana/u 12 jul 2015, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Brato puni ste para. Dajte koju marku sirotinji. Dovitljivoj sirotinji ako smijem dodati. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj put eto vama Skahic sa kojim ste posvadjani od aprila, a mi cemo naci nekog vec..zizu1991 je napisao/la:Brato puni ste para. Dajte koju marku sirotinji. Dovitljivoj sirotinji ako smijem dodati.

Eto nam ga..to nam ga poklanjate? Ja kont'o on Slobodin? 

-
- Kontakt:
Daj nam Skahica da potpisemo nove ugovore sa njim 1+1+1
Sacekajmo svi kako ce se zavrsiti sa ovim,vratio ga TM u Velez i sad svi kontaju on je nas polako da vidimo sta ce NS rec.

Sacekajmo svi kako ce se zavrsiti sa ovim,vratio ga TM u Velez i sad svi kontaju on je nas polako da vidimo sta ce NS rec.

#musvdg
- tuzlak1987
- Kontakt:
Naravno, poklon za prijateljski klub. Ovako spremljenog igraca niste imali jos od 1989zizu1991 je napisao/la:Eto nam ga..to nam ga poklanjate? Ja kont'o on Slobodin?

Hvala vam punotuzlak1987 je napisao/la:Naravno, poklon za prijateljski klub. Ovako spremljenog igraca niste imali jos od 1989

-
- Kontakt:
Bjezi monroe tuzlanski dosadan si,ne smaraj visetuzlak1987 je napisao/la:Naravno, poklon za prijateljski klub. Ovako spremljenog igraca niste imali jos od 1989zizu1991 je napisao/la:Eto nam ga..to nam ga poklanjate? Ja kont'o on Slobodin?
#musvdg
Fakat mu dadosmo paznje vise no sto zasluzuje
Ni jedne pametne co'jek ne rece a napisa desetak postova
Ukoliko je danas protiv Celika na Zlatiboru

Ni jedne pametne co'jek ne rece a napisa desetak postova

Daj bolan nemojte nas smarati vise sa Skahicem i ostalim seljackimprovincijalcima.
Ako Velezu bude odgovaralo, Skahic ce prodavat košpice navijacima na tribini, a to sto su Husici , Husarici i ostali k.u.r.c.i.c.i. i palcici poslani po ćevape (desetka upola bez luka) , to nam samo govori o njihovom niskom koeficijentu intelegencije.
I na kraju zamolio bih navijace Slobode - Fukare da te suplje price o Skahicu i ostalim dziberima prepricavaju na svojoj temi, a ne na forumu RSD Velež.
Pa hebote ovo ko turske i indijske serije, nikad kraja , razguliteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ako Velezu bude odgovaralo, Skahic ce prodavat košpice navijacima na tribini, a to sto su Husici , Husarici i ostali k.u.r.c.i.c.i. i palcici poslani po ćevape (desetka upola bez luka) , to nam samo govori o njihovom niskom koeficijentu intelegencije.
I na kraju zamolio bih navijace Slobode - Fukare da te suplje price o Skahicu i ostalim dziberima prepricavaju na svojoj temi, a ne na forumu RSD Velež.
Pa hebote ovo ko turske i indijske serije, nikad kraja , razguliteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
RSD Velež Mostar
Ipak ne igramo prijateljsku na Zlatiboru pored desetine natpisa. Mi smo upravo poceli utakmicu u Novom Pazaru njihova generalna proba i onda idemo kuci. Moguce je da vi igrate protiv nekog drugog danas.rodjenisa je napisao/la:Fakat mu dadosmo paznje vise no sto zasluzuje![]()
Ni jedne pametne co'jek ne rece a napisa desetak postova![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moj @Keno skont'o sam kasnije al mi nije jasno da nas handre u zdrav mozak, pa ne objave vijest o promjeni planova ,niko od raje pojma nema.Inace smo mi ljuti na lose izvjestaje sa priprema ...slabo skroz 

Sto SE ti svadjas SA ljudima kada i beze ti je to.
Velez IMA pravni Tim.azmir je angazovao pravni Tim.
Jedni imaju potpis na ugovor.husara tvrdi da je falsifikovan i da su na vrijeme predali zahtjev za ispisnicu.
Istina CE isplivati jako brzo.kriva je i sloboda.i velez.i husara.i skahic.a najvise savez koji dopusta pojedine stvari kako klubovima tako i igracima i njihovim menadjerima.vidicemo sta CE savez odluciti.beze vam je to.
Velez IMA pravni Tim.azmir je angazovao pravni Tim.
Jedni imaju potpis na ugovor.husara tvrdi da je falsifikovan i da su na vrijeme predali zahtjev za ispisnicu.
Istina CE isplivati jako brzo.kriva je i sloboda.i velez.i husara.i skahic.a najvise savez koji dopusta pojedine stvari kako klubovima tako i igracima i njihovim menadjerima.vidicemo sta CE savez odluciti.beze vam je to.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.