FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 28 apr 2010, 18:15

Evo da ja kazem par rijeci ovim navijacima Zeljeznicara od kojih nemamo mira od kad su se izjednacili s nama bodovno!Pa dajte ljudi,evo zivota mi dosadili ste bogu i narodu!Cast izuzetcima naravno,ali ima par imena koja se konstantno pojavljuju na ovoj temi,i stalno pisu gluposti!Kad nas je Sarajevo pobijedilo u sred Banja Luke,niko se nije javljao,mozda po koji provokator,ali sve u sali,nek su se javljali,nema ljutnje za malo bockanja,ali vi ste stvarno prevrsili svaku mjeru!Zar ne shvatate da niste zanimljivi?! :roll:

Sad da kazem par rijeci oko titule.Vi ne shvatate da nekima,a mislim vecini,al eto da se neko ne nadje uvrijedjen,ta titula ne znaci ni pisljiva boba!Meni licno!Kaze jedan,zasto se radujete golu u 94. minutu,zasto ovo zasto ono?!Pa da vama vadimo mast,da se pojedete,da vam bude krivo,jer vi tu titulu hocete vise nego ista,a sama pomisao da je mi vama otmemo ispred nosa,meni donosi neopisivu radost!Jos jedna stvar u vezi titule je ta,da ce moj klub dobiti vise novca,i da ce igrati u kvalifikacijama za Ligu sampiona,a ne u kvalifikacijama za Ligu Evrope!A trofej sampiona BiH kao trofej,kao neki simbol,kao pehar,to bi ja bacio u smece,jer mi nista ne znaci!Eto onako iskreno i od srca vam tvrdim!
Treci put castimo

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 28 apr 2010, 18:24

opustenoBL je napisao/la: ma stavice i zaru mjesto puzija,jest da i puzi ne pokazuje bog zna sta,al je korisniji od zare.I jos nesto,malo me sakan izbija u posljednje vrijeme,tu treba traziti igraca na ljeto,nekog kreatora,fali nam strasno marko al sta bi sad,mozda pokusavati sa grahovcem,jer ako mu se neda neka prilika nece on ni proigrati.Tako je bilo i sa stanceskim,sve dok nije bio primoran da igra sa njim,drzali ga na klupi i povremeno ubacivali,i sta je sad,postao konstantan igrac koji je najvise napredovao,bas zato sto mu se pruzila prilika.
Grahovac je povrijedjen i nema ga ove sezone vise...
Treci put castimo

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 apr 2010, 18:31

tatamata je napisao/la:Evo da ja kazem par rijeci ovim navijacima Zeljeznicara od kojih nemamo mira od kad su se izjednacili s nama bodovno!Pa dajte ljudi,evo zivota mi dosadili ste bogu i narodu!Cast izuzetcima naravno,ali ima par imena koja se konstantno pojavljuju na ovoj temi,i stalno pisu gluposti!Kad nas je Sarajevo pobijedilo u sred Banja Luke,niko se nije javljao,mozda po koji provokator,ali sve u sali,nek su se javljali,nema ljutnje za malo bockanja,ali vi ste stvarno prevrsili svaku mjeru!Zar ne shvatate da niste zanimljivi?! :roll:

Sad da kazem par rijeci oko titule.Vi ne shvatate da nekima,a mislim vecini,al eto da se neko ne nadje uvrijedjen,ta titula ne znaci ni pisljiva boba!Meni licno!Kaze jedan,zasto se radujete golu u 94. minutu,zasto ovo zasto ono?!Pa da vama vadimo mast,da se pojedete,da vam bude krivo,jer vi tu titulu hocete vise nego ista,a sama pomisao da je mi vama otmemo ispred nosa,meni donosi neopisivu radost!Jos jedna stvar u vezi titule je ta,da ce moj klub dobiti vise novca,i da ce igrati u kvalifikacijama za Ligu sampiona,a ne u kvalifikacijama za Ligu Evrope!A trofej sampiona BiH kao trofej,kao neki simbol,kao pehar,to bi ja bacio u smece,jer mi nista ne znaci!Eto onako iskreno i od srca vam tvrdim!
A trofej sampiona BiH kao trofej,kao neki simbol,kao pehar,to bi ja bacio u smece,jer mi nista ne znaci!Eto onako iskreno i od srca vam tvrdim![/quote] Zašto? Može li neko objašnjenje? :?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 28 apr 2010, 18:36

A trofej sampiona BiH kao trofej,kao neki simbol,kao pehar,to bi ja bacio u smece,jer mi nista ne znaci!Eto onako iskreno i od srca vam tvrdim![/quote] Zašto? Može li neko objašnjenje? :?[/quote]

ma poslijeratni banjalucanin! :)

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 28 apr 2010, 18:47

Ma dajte, sta ste navalili na ljude. Njima taj pehar nista ne znaci i tacka. Ne moraju nikome objasnjavat zasto je to tako. Sta koga boli sto ljudi nisu materijalisti, pa im pehari nista ne znace (ionako ne skupljaju te stvari za neki klupski muzej. Vazno je da gledaju dobre utakmice na svome stadionu, da im u goste dolaze veliki timovi, a pehar.. pih, ko ga je*e, pa da je i pehar Lige prvaka u pitanju rekli bi vam isto (evropa nije bitna, bitno da se igra)... I nemojte vise daviti ljude, sto vi budete vise navaljivali, odgovori ce biti sve komplikovaniji, i onda smo svi dobili besmislenu raspravu. TACKA :D

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 28 apr 2010, 18:55

samo me zanima ko vam je pisao onu historiju navijaca na stranici lesinari 1987 . net???

fkt ko god da je veze nema sa historijom BL i navijacima

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 apr 2010, 18:55

blablabla je napisao/la:A trofej sampiona BiH kao trofej,kao neki simbol,kao pehar,to bi ja bacio u smece,jer mi nista ne znaci!Eto onako iskreno i od srca vam tvrdim!
Zašto? Može li neko objašnjenje? :?[/quote]

ma poslijeratni banjalucanin! :)[/quote]

Vjerovatno je to, ne vidim drugi razlog!?

Pitam se zašto sam se ja radovao? Zašto mi je srce bilo kao Trebević i ako navijam za Želju, kad je prije 20 i kusur godina jedan "Mali Borac" pobijedio jednu "veliku zvezdu"!? Kad je "piksi" omalovažavajući sve ono što što je
godinama predstavljao Borac izvodio penal na način kojim je htio reći "vi ste mali a mi smo veliki" i kad je golman
Borca uhvatio loptu nije bilo kraja mojoj sreći, jer je Banja Luka uvijek bila i moj grad!

NEKA VAM JE NA ČAST!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 28 apr 2010, 18:59

za otpravnik vozova

kako ne shvatas da 90% ovih sa foruma uopste im BL grad...pitaj ih bolje odakle im je otac i dedo :)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 apr 2010, 19:30

Jbt,izgleda da bih jedino ja volio da budemo prvaci :cry: :cry:

Ma sta prvaci,volio bih da duplu krunu uzmemo! Nadam se da igraci ne citaju ovo sto pisete jer kad bi i oni tako razmisljali istrcali bi prekosutra totalno nezainteresovani jer evropa je izborena a titula nije vazna.

Ибро Дирка Наш
Kontakt:

Post Postao/la Ибро Дирка Наш » 28 apr 2010, 19:45

Schlager je napisao/la:Jbt,izgleda da bih jedino ja volio da budemo prvaci :cry: :cry:

Ma sta prvaci,volio bih da duplu krunu uzmemo! Nadam se da igraci ne citaju ovo sto pisete jer kad bi i oni tako razmisljali istrcali bi prekosutra totalno nezainteresovani jer evropa je izborena a titula nije vazna.

Пјевање ''? ' не &...'' је % ? % $ " група & $ " ? свој ?, ' "..... :? :? :?
$ & " " ? на ? $ то ?!!!!......

? ' &!!!!
$ ' ?, $ - с ' ?......

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 28 apr 2010, 19:49

Schlager je napisao/la:Jbt,izgleda da bih jedino ja volio da budemo prvaci :cry: :cry:

ima nas jos koji bi htjeli da uzmemo titulu jer bi sa tim dobili vise novca,vise sponzora,povecale bi se cjene igraca ,imali bi sanse da odigramo vise evropskih utakmica,da naprkosimo ovim Zeljovcima koji su vec upisali duplu krunu...

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 28 apr 2010, 19:50

& ' ? $ ? све " & $ " не $ " не ? % ' ? не &... " & на ? & $ " " & " расправу $ у ? $... & $ у ? па & се " ", ово је " ' " $ се $ & " остане. "? те &" ;) " % % " " о пехару & ?, " " & а не $ " ? $ се " $ " " & ? него % &.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 28 apr 2010, 20:09

Decko, misljenja sam da nisi zloban momak! Svaka cast za postove, takvi kao ti daju nadu za bolje sutra.
Cestitke sto ce te igrati u evropi i bilo bi mi drago da uzmete najmanje jedan trofej.

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 28 apr 2010, 20:31

? 2 - ? je napisao/la:& ' ? $ ? све " & $ " не $ " не ? % ' ? не &... " & на ? & $ " " & " расправу $ у ? $... & $ у ? па & се " ", ово је " ' " $ се $ & " остане. "? те &" ;) " % % " " о пехару & ?, " " & а не $ " ? $ се " $ " " & ? него % &.
Lazarevo(jel' to Budzak)meni titula treba,a ti zadrzi svoje misljenje za sebe.Ako treba i dupla kruna!!!!!

Ибро Дирка Наш
Kontakt:

Post Postao/la Ибро Дирка Наш » 28 apr 2010, 20:45

Eво % $ $ ове " &, " $ ? заставе, " % ' " " ? пјевају ''? ' не &, јер " " % $!!!''..... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
$ ' ?, $ - с ' ?......

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 28 apr 2010, 20:46

Amadeus je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:& ' ? $ ? све " & $ " не $ " не ? % ' ? не &... " & на ? & $ " " & " расправу $ у ? $... & $ у ? па & се " ", ово је " ' " $ се $ & " остане. "? те &" ;) " % % " " о пехару & ?, " " & а не $ " ? $ се " $ " " & ? него % &.
Lazarevo(jel' to Budzak)meni titula treba,a ti zadrzi svoje misljenje za sebe.Ako treba i dupla kruna!!!!!
Све % $. $ " " $ срца па & " $ ' на " - ? ' не &... " наравно све % " " у своје " " то је ' " % $ га "... " & " " $ пјевају на ", $ ", - ", ¥ ?...
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 28 apr 2010, 20:54

Reći i misliti da ne zelis prvo mjeto a ucestovati u tom takmicenju je apsurd i glupost.
Naravno da zelim prvo mjesto u svakom takmicenju u kojem igra moj klub, prosto zato sto zelim da moj klub bude najbolji u takmicenju u kojem igra.

Kakva je to filozofija, titula mi ne treba, a igram u toj premijer ligi, kad je neko frajer nek kaze, ne treba mi pasos pa bude principijelan, sto ne kaze ne treba a mi licna karta da ne nabrajam.

to su gluposti, al u principu taj slogan titula nam ne treba u stvari predstavlja bockanje a nikako izraz pravog nedostatka zelje da se POBJEDI.

jA ZELIM DA MOJ KLUB POBJEDI U SVAKOM TAKMICENJU U KOJEM IGRA, SVE OSTALO NIJE PRIRODNO .
ko drugacije kaze il laze il nije normalan, il ( sto je su stvari istina) BOCKA:)
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 28 apr 2010, 21:15

za puno tezi udarac laktom u lice od ovog interovog sa barselonom (ovaj je bezazlen u odnosu na onaj) igrac zeljeznicara beslija ja mislim nije dobio ni zuti, a bilo je lakat u lice petrica
TREĆI PUT ČASTIMO !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 apr 2010, 21:47

Jeli vam ovo ode Puzigaca u lale od leta?Citam danas u novinama pa da pitam jer meni se on cini da on nije bas nesta extra igrac koji bi puno pomogao Vosi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

davor-bl
Kontakt:

Post Postao/la davor-bl » 28 apr 2010, 21:49

Uz dužno poštovanje prema svim odanim navijačima Borca koji su se ovdje skupili i uz svo moguće uvažavanje njihovih mišljenja moram i ja nešto da napišem.

Onaj stih "titula nam ne treba" predstavlja razmišljanje Lešinara o tome šta oni u stvari misle o ovoj državi. Kao što je već napisano to je više neko bockanje nego stvarno razmišljanje o tituli, jer bez obzira šta mislili o ovoj državi nama svima ta titula jako treba i svi je želimo.

I lešinari žele tu titulu ne zato što im je čast da njihov klub bude prvak ove zemlje, nego iz nekih drugih razloga koji su ovdje već navedeni od strane nekoliko momaka.
Sve u svemu, hoću da kažem, da bez obzira da li mi smatramo BiH za svoju zemlju ili ne, svi mi želimo titulu i duplu krunu i bili bi licemjeri ako kažemo da nije tako. Jer ta titula bi značila da je Borac najbolji u BiH, ta titula bi značila da imamo jak tim sa kojim možemo izaći u Evropu, ta titula bi značila možda i nove sponzore i mnogo mnogo drugih pozitivnih stvari.
Evo ja prvi nikoga ne mrzim, ali bih najradije volio da vidim Republiku Srpsku kao nezavisnu državu, ali bez obzira na moj stav o ovoj državi u kojoj živimo, i dalje smatram da nam treba titula, i bez obzira iz kojih razloga ju mi priželjkujemo, glavno je da svi navijači Borca priželjkuju tu titulu i da ćemo se svi radovati toj eventualnoj tituli ili duploj kruni, jer što je najvažnije ta titula bi značila da se Borac polako uzdiže i da se vraća na mjesto koje zaslužuje.

I još nešto, opazio sam da ovdje ima članova koji govore to titula nam ne treba u ime svih navijača Borca. Mislim da to nije u redu, jer bez obzira što većina nas možda ne želi da bude dio ovakve države, ipak treba biti tolerantan prema onim ljudima kojima ne smeta život u ovakvoj BiH. A ja znam da ima i dosta onih kojima smeta ta uzrečica "titula nam ne treba", pa bi bilo dobro da kad ispoljavate takva mišljenja govorite samo u svoje ime ;)

i još da kažem da uživam čitajući ovu temu, samo tako nastavite, i da uskoro svo zajedno slavimo na ulicama BL duplu krunu našeg Borca, bez obzira iz kojih razloga se radovali toj tituli i duploj kruni ;)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.