mislim da je altintop pokazao da moze igrati u prvoj protiv manchestera je odradio sjajni posao pa protiv schalkea kada je dobio crveni ali prije toga bio asistent,i sad lyon,
a i jaci je u defanzivi od ribery,tako da se ne moramo bojati nikoga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Zar nisu ova dva navedena igrača protiv Gladbacha zadobili udarce i bili lakše povrijeđeni? Hoću da kažem da povrede ovih igrača nisu relevanti jer bi prema tome i u sinoćnjoj utakmici Bayo primio golove upravo zbog ova dva igrača.Bilal je napisao/la:Sta ovi navijaci barce seru. Ocigledno je da smo u utakmicama protiv Fjorentine i Mancestera bili u krizi. Prvo protiv Fiorentine se Van Buyten tek vratio posle povrede i bio kriv za sve primljene golove. Protiv Mancestera isto tako Demikelis se tek vratio i bio kriv za onaj go u drugoj minuti. Ali sada je i odbrana profunkcionisala i nema sanse da nas neko rasturi. Ako budemo u ovakvoj formi u finalu, imacemo dobre sanse da osvojimo LP.
Pa i Van Gaal tu ima zasluga. Kako vrijeme prolazi sve bolje igramo.Zdena04 je napisao/la:Zar nisu ova dva navedena igrača protiv Gladbacha zadobili udarce i bili lakše povrijeđeni? Hoću da kažem da povrede ovih igrača nisu relevanti jer bi prema tome i u sinoćnjoj utakmici Bayo primio golove upravo zbog ova dva igrača.Bilal je napisao/la:Sta ovi navijaci barce seru. Ocigledno je da smo u utakmicama protiv Fjorentine i Mancestera bili u krizi. Prvo protiv Fiorentine se Van Buyten tek vratio posle povrede i bio kriv za sve primljene golove. Protiv Mancestera isto tako Demikelis se tek vratio i bio kriv za onaj go u drugoj minuti. Ali sada je i odbrana profunkcionisala i nema sanse da nas neko rasturi. Ako budemo u ovakvoj formi u finalu, imacemo dobre sanse da osvojimo LP.
Romariooo je napisao/la:Effenber
Opet ti je bezveze prica, od ekipa koje je Bayern razbio ja sam samo vidio Lion, ak ti mislis da je onaj vas prolaz protiv Uniteda ili Fiorentine razbijanje protivnika, onda si ti necim zaslijepljen i bas kao sto rece nemas pojma o fudbalu. Ja sam vec prije pisao da mislim i nadam se da ce Bayern u finale, tako da te neke tvoje konstrukcije da ja imam nesto protiv Bayerna su apsurdne i ne zelim se nesto tu raspravljati s tobom zbog tvojih nekih pogresnih zakljucaka. Men se cini da je tebi Barca mrska, jer se bojis i imas neko strahopostavanje. Kada Bayern dobije utakmicu obicno ti glumis tu nekog sveznada, ovo ovako, ovo onako, znas kako ce ko spavati, kakva je ko licnost i to. Ti si neki koji se u komunikaciji postavlja arogantno, u nekoliko recenica samo predstavljas se kao neki vrhunski fudbalski strucnjak, vrhunski psiholog i vidovnjak, Pele-Frojd-Nostradamus, 3 u jedan, a ja se sa takvim ne raspravljam, sto zbog sebe, sto zbog ostalih uglavnom realnih navijaca Bayerna, jer sam obican smrtnik a ne tako neki genijalni um. Ti se opusti i slavi uspjeh svog kluba, naravo ako ti se slavi, mozda si ti ovo vec davno predvidio pa i nije ti do slavlja nesto.
Ima vremena kad ga budete hrakali svi od reda.Onda ce se neko grohotom smijati.FC BAYERN je napisao/la:Samo cu reci "Ivica Olic" Bas sad citam postove unazad nekoliko str. i naidzem na ove velike fudbalske strucnjake jedan od njih je i ovaj haris al' sto je najgore tu je bilo i nekoliko bavaraca koji su pljuvali velikog Olu sram vas bilo kakvi ste vi navijaci.Sinoc utakmnica, strasno dosadna vec sam u prvih 10 minuta rekao u sebi Lyon predaj se, jer ono sto su oni igrali nije ni na sta licilo sjebali su utakmnicu strasno, Ja sad nakon ove dvije utakmnice s Bayernom nemogu da vjerujem da je Lyon stvarno dovdje dosao ali otom potom mi idemo u finale, Bayern igrao koliko je htio siguran sam da im je trebao jos koji pogodak da bi ga zabili al' nije bilo potrebe inace bi to bila velika sramota za "Klince". Ja da sam haris mene bi bilo stid javljati se na forum banovo bi sam sebe, sada im je kriv i trener, prije utakmnice je bilo nece nam igrati Pjana cuvamo ga za finale, ako cemo realno jel igrao Pjanic uopste ja ga nisam vidio cek ustvari jesam kad je ulazio u igru i imao je nekoliko slobodnih koji su otisli pet metara od gola Butta.Haj nebitno bolji klub je prosao, Lyon se osramotio i osramotio polufinale nikad dosadnije ono je bilo silovanje.
Sto se tice Inter - Barca meni je svijedno ne kazem da cemo osvojiti LP ali mi smo uradili i vise nego sto smo svi mi ocekivali ali opet imamo velike sanse u finalu ipak mi smo Nijemci i igramo dok sudija ne odsvira kraj.LvG je stvarno mnogo uradio i to se sve vise i vise vidi iz u utakmnice u utakmnicu pogotovo sa mladim igracima, neke je prebacio na druge pozicije i preporodili su se mogao bi jos pisati o tome do sutra ali nemam sad vremena svaka cast.
Kaze Olic : Lyon hoces se vracati?
Kako tebe nije sramota to govoriti za Pjanica. Ovo je ipaka bosanski portal i nemoj vise nikad da vrijedjas bosanske fudbalere na ovom forumu. Pjanicu svaka cast, prva sezona u LP i vise nego uspjesna. Doveo je Lyon do historijskog uspjeha. A sto se tice Olica, svaka cast na trudu, ali i retardiran covjek bi iz onakvih pozicija pogadjao.FC BAYERN je napisao/la:Samo cu reci "Ivica Olic" Bas sad citam postove unazad nekoliko str. i naidzem na ove velike fudbalske strucnjake jedan od njih je i ovaj haris al' sto je najgore tu je bilo i nekoliko bavaraca koji su pljuvali velikog Olu sram vas bilo kakvi ste vi navijaci.Sinoc utakmnica, strasno dosadna vec sam u prvih 10 minuta rekao u sebi Lyon predaj se, jer ono sto su oni igrali nije ni na sta licilo sjebali su utakmnicu strasno, Ja sad nakon ove dvije utakmnice s Bayernom nemogu da vjerujem da je Lyon stvarno dovdje dosao ali otom potom mi idemo u finale, Bayern igrao koliko je htio siguran sam da im je trebao jos koji pogodak da bi ga zabili al' nije bilo potrebe inace bi to bila velika sramota za "Klince". Ja da sam haris mene bi bilo stid javljati se na forum banovo bi sam sebe, sada im je kriv i trener, prije utakmnice je bilo nece nam igrati Pjana cuvamo ga za finale, ako cemo realno jel igrao Pjanic uopste ja ga nisam vidio cek ustvari jesam kad je ulazio u igru i imao je nekoliko slobodnih koji su otisli pet metara od gola Butta.Haj nebitno bolji klub je prosao, Lyon se osramotio i osramotio polufinale nikad dosadnije ono je bilo silovanje.
Sto se tice Inter - Barca meni je svijedno ne kazem da cemo osvojiti LP ali mi smo uradili i vise nego sto smo svi mi ocekivali ali opet imamo velike sanse u finalu ipak mi smo Nijemci i igramo dok sudija ne odsvira kraj.LvG je stvarno mnogo uradio i to se sve vise i vise vidi iz u utakmnice u utakmnicu pogotovo sa mladim igracima, neke je prebacio na druge pozicije i preporodili su se mogao bi jos pisati o tome do sutra ali nemam sad vremena svaka cast.
Kaze Olic : Lyon hoces se vracati?
To je ironija bila i to sam rekao da nebi bilo narednih 20 komentara kako sam glup i nemam veze o fudbalu et nek nemam al cu rec sta mislim. Kontas sad?secer je napisao/la:da li ce vec u subotu biti poznat osvajac salatare![]()
bremenu tri boda trebaju kao nikome, bayer im sjedi za vratom...
nadam se da nasi momci nece uci opusteno u utakmicu sa bohumom.
idemo na sve tri titule![]()
![]()
![]()
ps
timoscukova zena i djeca su van zivotne opasnosti.![]()
pps
armine, istina je da ola nije neki igrac. njegov najveci plus jeste ta borbenost.
on se jadnik slomi na terenuza njega nema izgubljene lopte.
mario, kloze, pa i nas dzeko, su igraci kojima se podredi citava ekipa, dok bayern nema igraca koji su voljni asistiratiola se bori, ola"zivi" od nekih otpadaka.
cuj, "nemam pojma o fudbalu, ali mam pravo na svoje misljenje".![]()
mogao bi za promjenu usvojiti tudje, da dobijes koju kilu pojma.
Slazem se pretjerano u potpunostiomerbavarac je napisao/la:Cuj tri utakmice, ahahahhaha!!!![]()
![]()
![]()
Ovo je stvarno nemoguce. Ocekujem Kaisera da ovo malo sredi i da ulozena zalba bude prihvacena.
ne. pojasni, bitte..armin90 je napisao/la:To je ironija bila i to sam rekao da nebi bilo narednih 20 komentara kako sam glup i nemam veze o fudbalu et nek nemam al cu rec sta mislim. Kontas sad?
evo, preznajem ti da si bolji od mene, ozbiljno!Nisam neki izvrstan poznavaoc fudbala al sigurno ima onih od kojih jesam bolji.
Pa evo sto sam to reko znao sam bit ce rasprava. Ajde et jesam glup nemam veze o fudbalu. Eto ga, nezelim da se raspravljam, znam tri gola u polufinalu su WOW nemam argumenata i volio bi da Olic jest svjetska klasa il bar da postane ako to nije jer volim Bayern. Eto napdajte i pisite sta hocete ja se necu vise raspravljat samo sam htio reci sta mislim nisam reko da sam upravusecer je napisao/la:ne. pojasni, bitte..armin90 je napisao/la:To je ironija bila i to sam rekao da nebi bilo narednih 20 komentara kako sam glup i nemam veze o fudbalu et nek nemam al cu rec sta mislim. Kontas sad?
evo, preznajem ti da si bolji od mene, ozbiljno!Nisam neki izvrstan poznavaoc fudbala al sigurno ima onih od kojih jesam bolji.
.Bilal je napisao/la:Kako tebe nije sramota to govoriti za Pjanica
vidis da neas blage. ja sam(dvonesti) igrac utakmice. da mene nije bilo, qrac bi galonja dosao na ideju da ubaci hamita, postavi ekipu..Za mene je igrac sinocnje utakmice bio Hamit Altintop.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.