Nidje veze. Umjesto zbog ne poštivanja kluba i navijaca da se godinu dana hladi na tribini, on će mjesec dana dobiti "plaćeni" odmor.rodjenisa je napisao/la:Kad ga struka zeli ,znaci da zele da igra.Vjerovatno (ako ostane) ga ceka primjerena kazna ali mislim da ce vrlo brzo na teren.Kad ovo kazem ne mislim da je i ispravno ,ali ima indicija da ce se stvari kretati u tom pravculazar je napisao/la:Da ostane i igra ili da ostane i sa juniorima loptu ganja ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ja sam za soluciju da Sloboda otkupi ostatak njegovog ugovora i tako mu ne syebaje karijeru. Nije neka klasa ali je mlad i bespotrebno je ovo sto se desava
DŽELO ODLAZI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vama ne odgovara da vam sjedi na tribinama, a da mu placate. Slobodi ne odgovara da plati za njega, vasi ce vjerovatno da zavale neku nerealnu cijenu.Tifoz je napisao/la:Ja sam za soluciju da Sloboda otkupi ostatak njegovog ugovora i tako mu ne syebaje karijeru. Nije neka klasa ali je mlad i bespotrebno je ovo sto se desava
Pa bolje nama onda da dovodimo nekog ko nema ugovor, ima kvalitetnih igraca uvijek bez kluba kod nas za lige.. A vama neka placa Husaric otkup ugovora ako hoce
Sto bi Sloboda nesto sada placala u ovakvoj finansijskoj situaciji kada su to sve zakuhali vas direktor i Husaric, ovaj prosle godine stavio momku ugovor za ovu, a onaj hoce to da ponisti i prica Slobodi drugu pricu
- elbflorenz
- Kontakt:
Da li ste vi potpisali ugovori sa Skahicem ?tuzlak1987 je napisao/la: Vama ne odgovara da vam sjedi na tribinama, a da mu placate. Slobodi ne odgovara da plati za njega, vasi ce vjerovatno da zavale neku nerealnu cijenu.
Pa bolje nama onda da dovodimo nekog ko nema ugovor, ima kvalitetnih igraca uvijek bez kluba kod nas za lige.. A vama neka placa Husaric otkup ugovora ako hoce
Sto bi Sloboda nesto sada placala u ovakvoj finansijskoj situaciji kada su to sve zakuhali vas direktor i Husaric, ovaj prosle godine stavio momku ugovor za ovu, a onaj hoce to da ponisti i prica Slobodi drugu pricu
http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... rveno-crne
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam ja sta su oni potpisali kao niti vi, ako su potpisali onda je sigurno da im je garantovano ili lagano nesto. Ne moze Sloboda biti kriva kada Tanovic i Husaric ne znaju raditi svoj posao..elbflorenz je napisao/la:Da li ste vi potpisali ugovori sa Skahicem ?tuzlak1987 je napisao/la: Vama ne odgovara da vam sjedi na tribinama, a da mu placate. Slobodi ne odgovara da plati za njega, vasi ce vjerovatno da zavale neku nerealnu cijenu.
http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... rveno-crne
Eto vi se ganjajte sa Husarom, ja nemam nista protiv da se Skahic vrati u Velez ako je konacno dokazano da je milion % Velezov igrac onda logicno nema raditi sta na nasim pripremama vise..

Da je savez sredjen bilo bi zabranjeno vadjenje ugovora iz latica za narednu godinu, mislim nema smisla. Ako hoces igraca na vise godina onda potpisi pro ugovor, a ne niz amaterskih na po godinu..
Potpis.Tifoz je napisao/la:Ja sam za soluciju da Sloboda otkupi ostatak njegovog ugovora i tako mu ne syebaje karijeru. Nije neka klasa ali je mlad i bespotrebno je ovo sto se desava
U vise navrata sam govorio o tome, neka ga nosi dobrina i nek mu je sretno,mlad covjek to mu je hljeb i valjda nesto nauci iz svega ovoga .
@Tuzlak pises gluposti to kako ga je neko nas zezno.Potpisao lani dvije godine amaterski ugovor.Jasno je da se amaterski ugovor moze potpisati samo na godinu,znaci s obzirom na dogovor i lovu koju je primio jedini nacin kako pravno mozes ispostovati je bio ovaj,da odma potpise bjanko ugovor za slijedecu godinu i kad dodje vrijeme samo ga aktiviras.Ne mogu vjerovati da se nako lozi na pricu-zayebali ga- ,prije bih rekao da se on i njegov menadjer prave budale i love u mutnom.Jos nisam cuo da ste vi slobodasi osudili nekog odgovornog u Slobodi ,kako je uopste mogao nasjesti na price ove dvojice.Cak i da se nesto prave kako su im ovi prezentirali stvar,postojao je poziv iz Mostara prema Husicu sa kompletnim objasnjenjem situacije i ovaj se napravio pametan da ignorise preporuke ozbiljnih i dugogodisnjih sportskih radnika.Sad neka placa cijenu pametovanja ili cega vec
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- elbflorenz
- Kontakt:
Ne, ne. Ne moze to tako lako proci. Ako su pametni u Velezu sve ce redom tuziti, naravno i Slobodu kao klub. Ko vi bi sada da prebacite krivicu samo na menadjera. Ako je on potpisao ugovor, onda je kriv i klub. Ta prebacivanja ostavite sebi, nije vam ovog seoska prcija pa da se tako igrate. Ko vi bi uzeli igraca, pa kada se dokaze da je to krivicno djelo onda bi samo rekli eto nismo mi krivi eno vam menadjer. Ne ide to tako.tuzlak1987 je napisao/la:
Ne znam ja sta su oni potpisali kao niti vi, ako su potpisali onda je sigurno da im je garantovano ili lagano nesto. Ne moze Sloboda biti kriva kada Tanovic i Husaric ne znaju raditi svoj posao..
Eto vi se ganjajte sa Husarom, ja nemam nista protiv da se Skahic vrati u Velez ako je konacno dokazano da je milion % Velezov igrac onda logicno nema raditi sta na nasim pripremama vise..Sloboda neka dovede nekog drugog, a vi rijesite to sa Husarom
Naravno, ovo sve vazi samo ako se dokaze da je igrac Veleza.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto sad kriva Sloboda, jeste ali najmanje u svemu tome. Mogao je to biti bilo koji klub..
Nije niti prvi put niti zadnji da igraci levate klubove, Sloboda je ovdje samo izgubila jer sada nema niti Skahica, a moguce niti Kostica koji je strani igrac. A placene su im pripreme i sve u kompletu.
Ma ove frke se sceniraju Husicu u zadnje vrijeme organizovano, najgore je kad ljudi namirisu pare, a on nema iskustva..
Nije niti prvi put niti zadnji da igraci levate klubove, Sloboda je ovdje samo izgubila jer sada nema niti Skahica, a moguce niti Kostica koji je strani igrac. A placene su im pripreme i sve u kompletu.
Ma ove frke se sceniraju Husicu u zadnje vrijeme organizovano, najgore je kad ljudi namirisu pare, a on nema iskustva..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 jul 2015, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
- elbflorenz
- Kontakt:
Normalno da je kriva, da li je malo i li puno nije bitno. Pravis duple ugovore. Eto ti napravi dupli ugovor za neku nekretninu ili nesto trece. Kako mozes potpisati igraca koji ima ugovor sa drugim klubom ?
Ali fakat vas je ovaj menadjer izlevatio i to posteno. Meni nije jasno kako nema ljudi u klubu koji su zaduzeni da to provjere. Onaj vas direktor nie tek- tako zgrnuo tolike novce, pa kako ne angazuje ljude da se brinu oko tih stvari. To mi nikako nije jasno.
Ali fakat vas je ovaj menadjer izlevatio i to posteno. Meni nije jasno kako nema ljudi u klubu koji su zaduzeni da to provjere. Onaj vas direktor nie tek- tako zgrnuo tolike novce, pa kako ne angazuje ljude da se brinu oko tih stvari. To mi nikako nije jasno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako sto te ovaj i njegov manager slazu, prevare.. Husaric rekao da je cisto, da je ovaj zatrazio ispisnicu, da su ovi iz Veleza zakasnili da nesto ovjere. Sta ja znam..elbflorenz je napisao/la:Normalno da je kriva, da li je malo i li puno nije bitno. Pravis duple ugovore. Eto ti napravi dupli ugovor za neku nekretninu ili nesto trece. Kako mozes potpisati igraca koji ima ugovor sa drugim klubom ?
Tek nakon sto je ovaj dosao u Slobodu na pripreme, naredni dan iz Veleza su zvali i misim taj isti dan ili dan sutra poslali u savez ugovor da se ovjeri.
Sloboda je kriva ako je nakon tog dana kada je poslan ugovor na ovjeru potpisivala nesto sa Skahicem i nije slusala ove sto pricaju iz Veleza o tome. Jedino u toj opciji Sloboda je kriva.. Onda su ovi kod nas lancano zakazali svi. Ali mislim da su prije dobro slagani i ubjedjeni jer sa ostalim igracima od dolaska i proslim klubovima nije bilo nikakvih problema sve do Skahica i Husarica. Jedini problem prije Skahica prije je bio sa Piricem, normalno i tu je bio Husaric manager. Pokusao da raskine ugovor sa Slobodom u zimu 2014-15
Naravno da je kriva. Čisti papiri su pod must prije nego potpišeš s igračem. Sve se traži crno na bijelo. K'o da su vam u klubu nepismeni ljudi. A ne bih rek'o da su nepismeni, nego bezobrazni. Kontali može kako je ovaj rek'o, i da se Velež ništa ne pita.
Samo čekam pozive sa Suda, i Slobodi, i Husariću, i Radončiću zbog pisanja u Havazu.
Samo čekam pozive sa Suda, i Slobodi, i Husariću, i Radončiću zbog pisanja u Havazu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sto me @Tuzlak podsjeti na onu pricu "Mama , ja malo trudna"
Nisi ti kceri malo trudna ,il' si se qarala il' nisi ,ne mozes biti malo trudna kceri
Nisi ti kceri malo trudna ,il' si se qarala il' nisi ,ne mozes biti malo trudna kceri
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 12 jul 2015, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu nepismeni, da se znalo cisto prije nego sto je dogovoreno da dodje na pripreme kako on ima ugovor sa Velezom normalno da bi se islo na soluciju ako bas zele tog igraca da se plati Velezu. Isto kao sto je to bilo Zvijezdi za Ordagica kada se Zvijezda isplatila jer je ovaj imao ugovor..zizu1991 je napisao/la:Naravno da je kriva. Čisti papiri su pod must prije nego potpišeš s igračem. Sve se traži crno na bijelo. K'o da su vam u klubu nepismeni ljudi. A ne bih rek'o da su nepismeni, nego bezobrazni. Kontali može kako je ovaj rek'o, i da se Velež ništa ne pita.
Mislim da se ovi ne bi brukali toliko radi 50-100 hiljada maraka..
Fazon u svemu ovome je sto je mogao zavrisiti bilo gdje, dok je Husaric dole zakuhao sa vasim ljudima kao i Skahic u proljetnom dijelu sezone i jer nisu imali kontakta. Vasi su cekali samo da se neko upeca pa da onda naprave frku jer su vec bili na ratnoj nozi sa Husaricem i Skahicem
Čuj da se znalo? Provjeriš sve, čitaš šta ti pišem? Ništa se ne radi napamet. To je, kako sam rekao već, nepismenost, ili bezobrazluk.
Čuj ček'o Velež da se neko upeca.
Ne vjerujem šta čitam.
Velež naguzio Slobodu, tutn'o joj igrača protiv njihove volje, i sad pare traži. Jadi mladog Werthera...
Čuj ček'o Velež da se neko upeca.

Ne vjerujem šta čitam.

Velež naguzio Slobodu, tutn'o joj igrača protiv njihove volje, i sad pare traži. Jadi mladog Werthera...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezobrazluk je onda isto i sa Velezove strane tj celnih ljudi, jer su zakuhali sa Husaricem i Skahicem u toku sezone. Tada se manje vise znalo da nema buducnosti za njega dole, pa cekali da se sve zakomplikuje..
Niko se nije oglasavao do trenutka kada je ovaj dosao na pripreme Slobode. Eto recite mi jel lazem za to da je Skahic vec u aprilu maju zavrsio svoje bio u Velezu zbog sukoba? Likovi su namirisali pare, a ovom bila ostala jos godina ugovora iako je svoje u Velezu bio odigrao
Bas bi se mi na startu transfer roka petljali u takve stvari, mogli smo dovesti stopera na vrijeme ali ljudi vide Husic ima novca da plati odstetu pa puste da se odvija svojim tokom
Niko se nije oglasavao do trenutka kada je ovaj dosao na pripreme Slobode. Eto recite mi jel lazem za to da je Skahic vec u aprilu maju zavrsio svoje bio u Velezu zbog sukoba? Likovi su namirisali pare, a ovom bila ostala jos godina ugovora iako je svoje u Velezu bio odigrao
Bas bi se mi na startu transfer roka petljali u takve stvari, mogli smo dovesti stopera na vrijeme ali ljudi vide Husic ima novca da plati odstetu pa puste da se odvija svojim tokom
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 jul 2015, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
- elbflorenz
- Kontakt:
Sta se ima ko javljati kada je igrac Veleza. Vidis li ti sta pises ? Tvoj se igrac pojavi na pripremama drugog kluba, ti saljes dopise da to ne smije raditi, a druga ti strana prijeti preko novina sa tuzbama. Pa gdje to ima ?tuzlak1987 je napisao/la:
Niko se nije oglasavao do trenutka kada je ovaj dosao na pripreme Slobode.
Halo ba ni ovo Somalija, zna se neki red.
Vidiš da je utupio. Ja treći put neću pokušavat' da ga uvjeravam u očigledno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Niko nije imao pojma ciji je Skahic igrac, u savez taj ugovor nije bio predat... Nama Husaric dosao nakon svadje sa vama jer mu klijent nema dole vise sta raditi i prodao pricu da ovaj nema ugovora sa Velezom za narednu sezonu. Hajde sto je nama prodao tu pricu vec je momak bio i u kombinacijama za FK Sarajevo..elbflorenz je napisao/la:Sta se ima ko javljati kada je igrac Veleza. Vidis li ti sta pises ? Tvoj se igrac pojavi na pripremama drugog kluba, ti saljes dopise da to ne smije raditi, a druga ti strana prijeti preko novina sa tuzbama. Pa gdje to ima ?tuzlak1987 je napisao/la:
Niko se nije oglasavao do trenutka kada je ovaj dosao na pripreme Slobode.
Eto imate onaj Komet, sa njega screenshot, poslan ugovor na ovjeru dan dva nakon sto je ovaj dosao na pripreme sa Slobodom..
Čim ti on prodaje priču, a ne papire, nemaš šta dalje da argumentuješ na ovoj stranici, hajd živ ti meni bio...tuzlak1987 je napisao/la:Nama Husaric dosao nakon svadje sa vama jer mu klijent nema dole vise sta raditi i prodao pricu da ovaj nema ugovora sa Velezom za narednu sezonu.

Hajd tuzlak dodji da ti ja prodam Sarajevsku vjecnicu ,moja je 100% majkemi

Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 10 gostiju.