a nebi mi bilo toliko krivo ako ne prodjemo (osim ako ne udje kakva frljoka u 90. min.)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ja bi ovo jednostavnije jer jednostavan sam cojekmake je napisao/la:scenarij za veceras za infarkt....
povedemo 1:0 krajem 1. pol. (pedro)
i onda napadi citavo 2. poluvrijeme.....
sudija produzuje utakmicu 3. min
istice 2 minut sudijske nadoknade...
korner za Barcu, najvisi u skoku Biskvit![]()
![]()
![]()
iiiiiiiiiiiiiiiiii NISTAAAAAAAA
![]()
![]()
![]()
![]()
ili cemo jednostavnije, razmontiramo ih do kraja 1. pol. i onda uzivamo u drugom
4:1
ako Bog da
-Barcelona- je napisao/la:ja bi ovo jednostavnije jer jednostavan sam cojekmake je napisao/la:scenarij za veceras za infarkt....
povedemo 1:0 krajem 1. pol. (pedro)
i onda napadi citavo 2. poluvrijeme.....
sudija produzuje utakmicu 3. min
istice 2 minut sudijske nadoknade...
korner za Barcu, najvisi u skoku Biskvit![]()
![]()
![]()
iiiiiiiiiiiiiiiiii NISTAAAAAAAA
![]()
![]()
![]()
![]()
ili cemo jednostavnije, razmontiramo ih do kraja 1. pol. i onda uzivamo u drugom
4:1
ako Bog da
Nadam se odličnoj partiji i naravno pobjedi i prolazu Barcelone.-Barcelona- je napisao/la:veceras ako Bog da prolazimo intera,sigurno nece biti lako al ovi igraci to mogu...uz Boziju pomoc do nove pobjede
Uff , i meni je nes slicno .prasovic89 je napisao/la:koja nervoza...k'o da ja igram ili ko da sam na camp nou vec
BaDa12 je napisao/la:kurdt je napisao/la: Napisao sam vec da mrzimReal al daleko od toga da ste "vise od kluba" oni imaju 9 naslova LP vi 2-3 ne znam tacno ako ste vi vise od kluba sta su oni.
Jednostavno i mene vuce da se na ovo nadovezem!
Barcin slogan 'Vise od kluba', uopce ne acosira na titule koje osvajaju, a hvala Bogu osvajaju ih, i osvajat ce. Hvala Bogu ne zive na konto historije i tadasnjih titula, kao neki klubovi.![]()
A, slogan vec napisan, prije svega predstavlja sve aktivnosti kluba, ne samo nogometnog dijela, nego i kosarke, rukometa, hokeja.. Sve dobrotvorne akcije, fondacije, udruzenja, i pomoci koje pruzaju. Dakle, to 'Mes que un club' prije svega predstavlja njihovu humanost, ljudskost, pa tek onda sve ostalo.
ima tourea breRomariooo je napisao/la:Evo i sastava, jbg nema ni Yaye ni Anrija, ali braco in Pep we trust
FC BARCELONA-Inter:Valdés,Alves, Piqué, Touré, Milito,Xavi, Busquets, Keita,Messi, Pedro i Ibrahimović. Visca el Barça!
dje si vidio?!?Adinjo je napisao/la:Jao koja atmosferaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.