GNK Dinamo Zagreb
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Utakmica za Dinamov identitet
Fantastičan članak!
Je*o i decimu i Tovare... Sutra će se na najbolji način, kao što neko s drugog foruma reče, oslikati trenutno raspalo stanje u Dinamu i kakvo bi ono trebalo biti.
Slika sjevera s 20 gutača sperme s jedne strane okružene kordonom murije i osiguranja i s druge - pune tribine Bad Blue Boysa je upravo to: GNK vs. Svetinja.
Pobjednik je već poznat...
Fantastičan članak!
Je*o i decimu i Tovare... Sutra će se na najbolji način, kao što neko s drugog foruma reče, oslikati trenutno raspalo stanje u Dinamu i kakvo bi ono trebalo biti.
Slika sjevera s 20 gutača sperme s jedne strane okružene kordonom murije i osiguranja i s druge - pune tribine Bad Blue Boysa je upravo to: GNK vs. Svetinja.
Pobjednik je već poznat...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Pravi derbi je onaj u kojem će se sudariti GNK i Svetinja. Ogled je to koji se ne igra za bodove ni trofeje, nego za nešto puno važnije: identitet.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nisu jos, ali oce ako se sve rasproda. Prema ovoj online prodaji, zapad i istok su rasprodani, nema vise ni jedne ulaznice. Za sjever je ostalo jos 205 ulaznica. To ce sutra otic dok se otvore blagajne. U ponudi nema sjevera i zapada gore, ali ce biti nakon sto se proda ovih 205 ulaznica za sjever dolje.UltrasNotRed je napisao/la:Otvorili su navodno sve tribine.
http://m.tportal.hr/sport/388798/Preokr ... ibine.html
Imam neki osjecaj da ce sjever gore biti zatvoren dok se ne rasproda zapad gore.
Znači onda je malo manje od 22 000 do sada prodano?Bit će to blizu 30 000.
Već me trnci prolaze kad si zamislim kako će sutra grmit "muku muče..."
Pozdrav Tatti,Strittzu i Vrbi u Remetincu
Izbori 
Nisam danas cijeli dan bio doma i nista nisam pratio,ali se stvarno nadam da nije ovo izjavilaGorazde11 je napisao/la:

bazero je napisao/la:Utakmica za Dinamov identitet
Holiga opet ubijaNakon dugo vremena ponovno se u Zagrebu osjeća atmosfera derbija. Da, dolazi vječni rival Hajduk, a s njim i vojska gostujućih tifoza – ali to je samo sretna podudarnost, ne i glavni mamac.
...
Pravi derbi je onaj u kojem će se sudariti GNK i Svetinja. Ogled je to koji se ne igra za bodove ni trofeje, nego za nešto puno važnije: identitet.
...
Razasute po kolektivnom pamćenju, starim snimkama na YouTubeu i pričama koje se prenose s koljena na koljeno, žive uspomene na 'narodni' Dinamo: onaj čiji je imaginarij bio utkan u život zajednice i sadržavao element pripadnosti, esencijalni začin bez kojeg je mnogima moderni način života bezukusan. Dinamo koji je bio veći i snažniji od bilo kojeg pojedinca i kojeg su navijači u punom smislu doživljavali kao 'svoj'.
...
Ovaj put dižu se i neki koji godinama nisu prišli Maksimiru, tražeći utjehu u futsalu ili lagajući sebi da im sve to više nije bitno u životu. Ne dolaze zbog Ćorića, Pjace ni Soudanija, pa ni zbog Hajduka, nego „samo za taj osjećaj“, kako kaže Hladno pivo: osjećaj sudjelovanja u kolektivnom ritualu podrške svome klubu, gromoglasnom navijanju koje će poslati poruku s istoka grada na zapad. Barem do Remetinca.

Već me trnci prolaze kad si zamislim kako će sutra grmit "muku muče..."

Jos 8 ulaznica za sjever dolje ostalo, a blagajna otvorena prije 20 minuta. Kao sto sam rekao, puknut ce tih 205 komada dok se otvori.
Skoro pa da sam bio u pravu. Ja rekoh da ce otvorit zapad gore, a oni otvorise sjever gore. Svi su trazili obe tribine, al eto, barem nesto sam naslutio. Znaju oni da ce oni najzaludjeniji iz svih krajeva Hrvatske i BiH doci tek danas po ulaznice, pa ih vjerojatno nebi pozeljeli na zapadnoj strani koja ce vrjerojatno vecinom biti uz Mamica.[ULAZNICE] Dinamo otvara i sjever gore. Nakon što su rasprodani planirani kapaciteti stadiona za derbi GNK Dinamo - HNK Hajduk (nedjelja, 19:00) klub je odlučio otvoriti i dodatne tribine. Tako će navijači za pristupačnih 10 kuna uživo moći gledati derbi i sa tribine sjever gore. Obzirom na veliki interes navijača od samog početka prodaje Modri su par dana uoči utakmice uložili dodatni napor kako bi u što kraćem roku napravili sve potrebne radnje da bi tribina sjever gore bila otvorena za derbi. Posjećamo, ulaznice za derbi mogu se kupiti na ticket pointu ispod zapadne tribine u nedjelju od 10 do 19:45.
Ajmo samo jako danas!!!
Jedna za zagrijavanje!
[youtube][/youtube]
Jedna za zagrijavanje!

[youtube][/youtube]
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
UDRI UDRI UDRI TOVAREEEEEE
TOVAREEEEEE
TOVAREEEEEEEE
BBB Dubrava
TOVAREEEEEE
TOVAREEEEEEEE
BBB Dubrava
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Lijepo je opet doći na puni Maksimir i gledati ponovno Boyse kako se nadvikuju sa Torcidom uz neizostavni repertoar međusobnih uvreda
mogu reći da mi je to nedostajalo 
ja dolazim u bijelom iz dubrave, neam volje više trčati preko borongaja i presvlačiti se ispred južne tribine

Torcida Dubrava

ja dolazim u bijelom iz dubrave, neam volje više trčati preko borongaja i presvlačiti se ispred južne tribine

Torcida Dubrava

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ne se*i, ti si Torcida Zenicadubrava je napisao/la:Lijepo je opet doći na puni Maksimir i gledati ponovno Boyse kako se nadvikuju sa Torcidom uz neizostavni repertoar međusobnih uvredamogu reći da mi je to nedostajalo
ja dolazim u bijelom iz dubrave, neam volje više trčati preko borongaja i presvlačiti se ispred južne tribine![]()
Torcida Dubrava

A šta odjednom nema rizika i ne treba duža priprema pa otvaraju još jednu tribinu?
Izbori 

[youtube][/youtube]S godinama su Dinamo i nogomet odnarođeni. Tribine Maksimira su "privatizirane" i opustošene, a klub je postao talac jedne obitelji. Na stadion su zalazili smo rijetki, po zadatku ili kazni. Čisti mazohizam i besmisao. Narod je krivce odavno prozvao. Tribine koje su godinama zjapile prazne nisu licemjerje, kako neki tvrde, već izraz demokracije koju su u klubu odavno ubili. Narod to jednostavno više nije kupovao, iako godinama porezima potpomaže biznis model Mamićevih - javnim novcem, u svrhu privatnog bogaćenja. Iako su od njih uzimali, Mamići su se navijača odrekli i na tribine doveli rodbinu, prijatelje i visoku politiku. Danas će svi oni biti smijenjeni, a derbi će konačno biti - derbi.
Oni žele da izdamo tebe, ideale cijene novcima. Oni žele da prodamo tebe, ne prodaje se Svetinja. Ali svanuti će nova zora, doći će i vama kraj. A mi ćemo i dalje biti snaga sa Sjevera! Mafija izmislja zakon...

hahaha, nema toga, bar mislim da nema

nego, stvarno se nadam jednom lijepom derbiju i atmosferi..znam da uvijek pojedem gov.no kad to kažem, ali sam nepopravljivi optimist, isto kao i ti moj Signore sa Dinamo kojeg ne možeš prestati gledati sve i da hoćeš

p.s. torcida bi vlakom trebala doći oko pola 3 u zg. dolazi ih 600 vlakom. ostatak busevima, kombijima i autima... nadam se da će na Glavnom kolodvou sve proći dobro...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
koliko se duša očekuje večeras na Maksimiru?
Ja vjerujem da bi se moglo naći 30-ak tisuća.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
25 000+.Plus 20ak placenika.Chinaglia je napisao/la:koliko se duša očekuje večeras na Maksimiru?

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 12 jul 2015, 14:13, ukupno mijenjano 2 puta.
hvala momcovi, onda bi se mogao pogledat' derbi 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, prenosi li iko derbi?
Arena 3SlevinKelevra je napisao/la:Pa, prenosi li iko derbi?

Preko 3.000 Bad Blue Boysa s Kvatrica krenulo prema Maksimirskoj 128.
Vec makljaza na sjeveru. 30tak placenika i Boysi se potukli, stalno naguravanja s policijom. Dio navijaca koji ima kartu za sjever dolje poslan na gornju tribinu, tako mi rodjak javlja, i on je pretjeran gore. Vjeruje da oce oslobodit sektor placenicima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.