Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 11 jul 2015, 18:55

slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 jul 2015, 19:33

Prvi trener Liona Uber Furnije otkrio je da će najbolji igrač Aleksandre Lakazet verovatno napustiti Lion ovog leta. Pitanje je samo – Arsenal ili Liverpul?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jul 2015, 20:40

Znaci Balotelli,Borini i Enrique definitivno bivsi...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 12 jul 2015, 00:32

Ajde Aleex :pray:

Ima li istine da Medel dolazi na Anfield za 10m :roll:

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 12 jul 2015, 01:39

Na twitteru od strane "Inside Spanish Football" vidio kako je Liverpool poslo ponudu u iznosu od 30,5milja eura za Denisa Cherysheva!! Igrač Real Madrida, prošle sezone bio posuđen Villarrealu!! :kafa: :kafa:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 12 jul 2015, 02:31

Oni prenose Sunday People, koji je smeće u vezi toga, tako da od njega nema ništa. Pogotovo za tu lovu...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jul 2015, 13:17

Sterling neće na turneju ići. Izgleda da je blizu dogovor 45 miliona funti +5 miliona dodataka nekakvih.
Izvor svako ziv na twitteru :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 jul 2015, 13:25

Napokon da se i to završi.Izgleda da smo izdržali i da ćemo dobit tih 50m funti.
Još kad bi dali jedno 30-ak na Lacazetta a ostatak na veznog/stopera. :hmmmmm:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 jul 2015, 13:29

slika

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jul 2015, 13:38

Ne postoji slika koja me vise usrećila.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 12 jul 2015, 13:48

Man City close to £45m-plus deal for Raheem Sterling. Player omitted from Lvpl tour. He will earn around £200,000-a-week at City. (Paul Joyce)

#LFC are now in advanced negotiations with City over Sterling as the clubs edge closer to a £50m deal. (Bascombe)

Liverpool forward Raheem Sterling will miss the club's pre-season tour of Thailand, Australia & Malaysia. In talks with #ManCity. (BBC Sport)

BREAKING: Press Association: Raheem Sterling will not travel with Liverpool squad to Thailand today. #SSNHQ

Ne znam kako će stati na travnjak Anfield Roada slijedeće sezone, molim Boga da mu Škrtel one nožice polomi ko 2 čačkalice :pray:
Pokupite kakvu klasu sada :pray: :pray: :pray:
At the end of the storm there's a golden sky..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 jul 2015, 13:50

nerkolfc je napisao/la:Ne postoji slika koja me vise usrećila.
Ovo sam i ja htio napisati, nek sad nervira nekog drugog :lol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 jul 2015, 14:02

Drogeraš jamajčanski izvuče 200 milja sedmično :lol:

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 12 jul 2015, 14:08

Strasno na sta je ona City spao,da nekom klinji daje 200 hiljada sedmicno pa strasno :o

Vama je opet dobro uzet cete 50 mil za nezadovoljnog igraca koji ne vrijedi te pare i mozete to preusmjeriti u nova pojacanja,ne osporavam Sterlingov talenat i stvarno mislim da moze od njeg nesta da bude,cijena je takva kakva je.Sreca vasa pa je City kupac pa cete biti na kraju zadovoljni kao i taj klinjo koji ce imati 200 hiljada sedmicno :lol: :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jul 2015, 14:18

A sada cemo se praviti da Sterling nije jedan od najvecih talenata svjetskog fudbala? Definitivno jeste i bio sam siguran da ce mu LFC dati tu platu, ne isplati se sezonu nakon Suareza ostati i bez Sterlinga. Trziste je takvo kakvo jeste, mlad igrac njegove klase danas moze dostici ovoliku vrijednost. Druga je stvar sto to nije moralno i bla sta vec bla ali to je jednostavno biznis, marketing igra veliku ulogu, City ovim potezom u svoje redove dovodi ponajboljeg mladog Engleskog igraca. Ne vjerujem da ce to Liverpool previse osjetiti, ofanzivno se sasvim solidno pokriveni. Od para za njega sredis odbranu i to je to. Naravno sve ovo pod uslovom da uopste ode.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 jul 2015, 14:19

Rooney88 je napisao/la:A sada cemo se praviti da Sterling nije jedan od najvecih talenata svjetskog fudbala? Definitivno jeste i bio sam siguran da ce mu LFC dati tu platu, ne isplati se sezonu nakon Suareza ostati i bez Sterlinga. Trziste je takvo kakvo jeste, mlad igrac njegove klase danas moze dostici ovoliku vrijednost. Druga je stvar sto to nije moralno i bla sta vec bla ali to je jednostavno biznis, marketing igra veliku ulogu, City ovim potezom u svoje redove dovodi ponajboljeg mladog Engleskog igraca. Ne vjerujem da ce to Liverpool previse osjetiti, ofanzivno se sasvim solidno pokriveni. Od para za njega sredis odbranu i to je to. Naravno sve ovo pod uslovom da uopste ode.
Nevezano za BobMarleya, koliku platu ce dobit Depay ?
Mrsko mi tamo pitat :mrgreen:

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 12 jul 2015, 14:23

@Rooney88
Ja sam dodao da je on strasan talenat i sigurno najbolji u engleskoj,ali sam se dotakao plate koju ce zaradjivati.Evo ja sad ne znam da li i jedan igrac do 21 godine ima blizu 200 hiljada sedmicno.Pa sto je previse previse je,trenutno mnoge zvijezde i izgradjeni igraci nemaju ovoliku platu a da ima jedan perspektivan igrac,ok mu je bilo dat 120-130k ali traziti tolike pare i ovako bezobrazan biti kao sto je on :o

Edit:@Gaston,mislim da je 130k,ali eto nek me isprave ako sam pogrijsio

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jul 2015, 14:28

gaston je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:A sada cemo se praviti da Sterling nije jedan od najvecih talenata svjetskog fudbala? Definitivno jeste i bio sam siguran da ce mu LFC dati tu platu, ne isplati se sezonu nakon Suareza ostati i bez Sterlinga. Trziste je takvo kakvo jeste, mlad igrac njegove klase danas moze dostici ovoliku vrijednost. Druga je stvar sto to nije moralno i bla sta vec bla ali to je jednostavno biznis, marketing igra veliku ulogu, City ovim potezom u svoje redove dovodi ponajboljeg mladog Engleskog igraca. Ne vjerujem da ce to Liverpool previse osjetiti, ofanzivno se sasvim solidno pokriveni. Od para za njega sredis odbranu i to je to. Naravno sve ovo pod uslovom da uopste ode.
Nevezano za BobMarleya, koliku platu ce dobit Depay ?
Mrsko mi tamo pitat :mrgreen:
Nemam pojma vjeruj, negdje sam citao oko 80k sedmicno, funti naravno. Mislim da je toliko.

@Poligon

Nemoj srce da ti se slama od cifri u fudbalu, ako sada dozvolis kasnije ce ti biti samo gore. Klubovi daju onoliko koliko imaju, imaju dosta, fudbal igra cijeli svijet i dosta je vise od najvaznije sporedne stvari. Vrijedi vise, gleda ga vise ljudi, uzivamo svi u njemu i sve to "kosta" a sistem uredno naplacuje svaki peni. Igracima ide dio kolaca, veci dio klubovima i drugim ljudima oko samih fudbalera i tako se vrti novac.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 jul 2015, 14:29

EDO299 je napisao/la:Man City close to £45m-plus deal for Raheem Sterling. Player omitted from Lvpl tour. He will earn around £200,000-a-week at City. (Paul Joyce)

#LFC are now in advanced negotiations with City over Sterling as the clubs edge closer to a £50m deal. (Bascombe)

Liverpool forward Raheem Sterling will miss the club's pre-season tour of Thailand, Australia & Malaysia. In talks with #ManCity. (BBC Sport)

BREAKING: Press Association: Raheem Sterling will not travel with Liverpool squad to Thailand today. #SSNHQ

Ne znam kako će stati na travnjak Anfield Roada slijedeće sezone, molim Boga da mu Škrtel one nožice polomi ko 2 čačkalice :pray:
Pokupite kakvu klasu sada :pray: :pray: :pray:
kao sto su i dosad, nakon sto ode jedan bitan igrac.

Razocaran, izgubili smo igraca kojem je samo nebo granica, lova je nebitna, onako cemo je baciti na nekog polovnjaka, a city-u ce se svaka funta ulozena u Sterlinga isplatiti.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 12 jul 2015, 14:38

Ja sam mislio na 130k eura pa sad :D

@Rooney88 druze shvatio sam ja to naravno i znam da je fudbal postao samo biznis,onako sam se samo dotakao njegovih mogucih primanja,meni je to naravno svejedno koliko ce ko dati za transfer ili koliko ce igrac imati primanja.NIkad na to nisam gledao pa i kad Utd kupuje bitno mi je samo da li je taj igrac kvalitet,a sad neki bas u tom preuvelicavaju a neki se jos drze neke normalne kupovine

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.