Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la FRANK RIBERY » 11 jul 2015, 20:46

kraljttbvb je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
KayserSose je napisao/la: Prognoziram da će se od ovoga realizirati Rudiger u Atletico, Ciro u Sevillu i Behrami u Watford.

Zajebo si vidovitu Džemilu. :lol:
De Dzemila napisi nam kad ce vise wolfsburg kupiti lukakua ili neku drugu bombu?

Nesto si se usutio sto se tice vukova, sad ti ista prica samo si se presaltao na konzerve.
Opet ti glumis advokata, odustani, za to se mora završiti fakultet.
Ne praviš se pamet kad treba komentarisati BVB, tema vam zamrla, na nosilima zadnjih dvije godine. NE pišeš kako ti je klub na Immobileu popušio 6 miliona, kako se Mikiju tržišna vrijednost prepolovila, kako vam veliko pojačanje Ramosa ne bi sad htio ni Željo. Tu se ne praviš pamet, advokat, zastupnik, punomoćnik, prokurista,...

Želio ga Wolfsburg jedno vrijeme, sad ga ne želi, žele druge igrače, kraj priče pametnjakoviću.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 11 jul 2015, 22:26

Miki ima istu vrijednost kao i zadnju sezonu u Donjecku. Ništa manje, ništa slabije. :kafa:

Što se tiče Ćire nikad nećemo saznati je li flop ili ne. Nije pravedno davati sud o igračkim kvalitetima nakon samo jedne sezone i to loše sezone za cijeli klub. Mnogi igrači su bili totalno loši nakon prve sezone i to dok je klub igrao najbolji fudbal (Lewat, Gundo...). :geek:

Čini se da Ćiro ide 99 % mada je on danas demantaovao natpise u medijima. :eh:

P.S.
@FRANK RIBERY karma is a bitch. Već drugu sezonu gubite ponajboljeg igrača... kuknjava

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 11 jul 2015, 23:17

Desperado09 je napisao/la:Miki ima istu vrijednost kao i zadnju sezonu u Donjecku. Ništa manje, ništa slabije. :kafa:

Što se tiče Ćire nikad nećemo saznati je li flop ili ne. Nije pravedno davati sud o igračkim kvalitetima nakon samo jedne sezone i to loše sezone za cijeli klub. Mnogi igrači su bili totalno loši nakon prve sezone i to dok je klub igrao najbolji fudbal (Lewat, Gundo...). :geek:

Čini se da Ćiro ide 99 % mada je on danas demantaovao natpise u medijima. :eh:

P.S.
@FRANK RIBERY karma is a bitch. Već drugu sezonu gubite ponajboljeg igrača... kuknjava
Jadni bi mi bili kad bi nam Sweini bio ponajbolji igrač, na trofeje bi mogli zaboraviti. Ne može se porediti odlazak Lewandovski i Gotze sa Sweinijem. Prva dvojica su bili na početku svojih karijera, mladići, a Sweini je zagazio u tridesete.Vi ste jednog od najboljih strajkera svijeta mjenjali sa Ramosom. Ćiro je flopčina samo takva. Većina klubova i kad napravi flop bar vrati uložen novac, vi ste ga domaćinski popljugali. Vi ste Mikija platili 30 mil eura, vi za njega sa možete uzeti kad se nategnete 15, to je matematički upola cijene. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 jul 2015, 23:53

Zajebo si vidovitu Džemilu. :lol:
De Dzemila napisi nam kad ce vise wolfsburg kupiti lukakua ili neku drugu bombu?

Nesto si se usutio sto se tice vukova, sad ti ista prica samo si se presaltao na konzerve.
Ne praviš se pamet kad treba komentarisati BVB, tema vam zamrla, na nosilima zadnjih dvije godine. NE pišeš kako ti je klub na Immobileu popušio 6 miliona, kako se Mikiju tržišna vrijednost prepolovila, kako vam veliko pojačanje Ramosa ne bi sad htio ni Željo. Tu se ne praviš pamet, advokat, zastupnik, punomoćnik, prokurista,...

Želio ga Wolfsburg jedno vrijeme, sad ga ne želi, žele druge igrače, kraj priče pametnjakoviću.
Ako nemam nista pametno napisati, onda nigdje nista i ne pisem. Sta imam skrabati po temi, kad imamo Desperado-a i ostale likove koji postavljaju svjeze informacije. Sta ja trebam citirati post od 2 metra i napisati slazem se.

Nego pusti ti mene, de nam malo novih informacija iz tabora vukova. Kad ce ta dugo najavljivana pojacanja poceti pristizati? Kad ce taj gigant u povojima poceti da raste?

Ili ces opet o konzervama i njihovom ogromnom potencijalu?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 12 jul 2015, 00:04

a

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 jul 2015, 00:07

Igrace iz Evertona je tesko Unitedu dovesti, a ne Wolfsburgu. Jako tesko da oni mogu dovesti Lukakua.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 12 jul 2015, 00:12

Tako su i lani nadražili jadnog Romelua, ovaj se ponadao, a onda oni izabrali Lorda. Sed su evo malo ohladili od Rudigera pa Atletico pokušava iskoristiti neodlučnost giganta. U svakom slučaju, u Barci i ostalim gigantima sa zebnjom posmatraju novu silu u nogoloptačkom svijetu.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2015, 00:35

Ako nemam nista pametno napisati, onda nigdje nista i ne pisem. Sta imam skrabati po temi, kad imamo Desperado-a i ostale likove koji postavljaju svjeze informacije. Sta ja trebam citirati post od 2 metra i napisati slazem se.

Nego pusti ti mene, de nam malo novih informacija iz tabora vukova. Kad ce ta dugo najavljivana pojacanja poceti pristizati? Kad ce taj gigant u povojima poceti da raste?

Ili ces opet o konzervama i njihovom ogromnom potencijalu?
Ja ne znam šta ti očekuješ. Doveli su reprezentativca Njemačke koji se odlično uklapa u njihov sistem. Sad se pregovara oko Rudigera koji je već došao do reprezentacije. Doći će na red i druge pozcije, polahko. Ovdje se zaboravlja da Vukove nije napustio nijedan igrač iz prve postave. Da bi sve bilo po FFP-u i da bi se doveo napadač, štoper, zadnji vezni i eventualno krilo, mada ono nije prioritet, potrebni su dani pregovaranja, svaki milion je bitan. Aloffs za razliku od Zorca pregovara, vaš klaun samo istrese pare za flopine. Oni su sami po sebi gigant kad im niko igrača nije pokupio. Za vaše se raspituju i klubovi bez evropskih takmičenja, toliko ste sjebali ugleda zadnje 3 godine.

Nije jednostavno dati 18 mil eura za Rudigera koliko god on bio dobar i talentovan, a da pritom moraš dovesti još dvojicu koji neće biti nimalo jeftiniji. Zato je važno da se spusti cijena za Rudigera da bi bilo dovoljno novca za tog boljeg napadača i CM-a. Dost ide 90 posto, mislim da je njegova želja Premiership, a Heckingova da ga se napokon riješi ma koliko to zvučalo čudno nakon ovakve sezone. ALi teško je to objasniti jednom žutaju, jer su oni navikli da dovode pojačanja iz drugoligaških klubova. Još uvijek se grad trese na imena poput Weigla, Burkija,...

I sa napadačima poput Dosta i Krusea, oni su još uvijek debelo kvalitetom ispred vas. :opaopa:
KayserSose je napisao/la:
Tako su i lani nadražili jadnog Romelua, ovaj se ponadao, a onda oni izabrali Lorda. Sed su evo malo ohladili od Rudigera pa Atletico pokušava iskoristiti neodlučnost giganta. U svakom slučaju, u Barci i ostalim gigantima sa zebnjom posmatraju novu silu u nogoloptačkom svijetu.
Još guza boli od finala kupa. ZA vas je Wolfsburg gigant, **** mi se za Barsu, za vas su gigant i biće još dugo. I ovakav Lord je bolji od vašeg opjevanog dvojca. Na imena poput Ćire i Ramosa se naježim. Ćiro Flopmobile 20 mil eura, Adrian Ramos 9,7 mil eura, ali gledati Lorda kako besplatno dela bolje od njih dvojice, NEPROCJENJIVO. :rol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2015, 01:02

KayserSose je napisao/la:
Hajd ti meni Kayser (bivši Kuba :D ) samo objasni jednu stvar, šta ti zapravo pokušavaš ovih dana? :D Evo krenuo si kritikovat transfere, pa sam te tu i ja shvatio u velikoj mjeri i podržao. A sada ti dražiš forumaša Riberyja i svo vrijeme ga pokušavaš isprovocirati? :D Jel to sada poenta? A vidim dodaje se tu malo i hejta naspram Wolfsburga, jer kad ne hejtaš Bayern, onda hejtaš Wolfsburg.... :D
Doprinijeo si jednim dijelom da ova tema postane uporište i za trolere, jer čak i tvoji neki stari "prijatelji" s kojima si ratovao na temi Dortmunda, dobiše masivno podršku u trolanju i trovanju ove teme.... ;)

Između ostalog, dosta je ljudi i kvalitetne postove napisalo. A s tim kvalitetnim se nekim slažem, nekim ne, ali su argumentovani... ;)

Samo ovo za Wolfsburg želim još reći. Hajmo biti realni oni imaju De Bruyne-a, Gustava, Rodrigueza, pa sada i Schurllea, koji su extra klasa i za koje masne pare mogu uzeti. Oni su te igrače već neko vrijeme kod sebe zadržali i pokazuju da se njima igrači ne mogu tako lako kupiti/oteti. Taj klub evidentno napreduje. A znamo da Gustavo nije odabrao prilikom odlaska iz Bayerna inostranstvo, nego je izabrao Wolfsburg. Čak za neke top igrače iz svojih redova mogu više para uzeti nego Dortmund i Leverkusen za neke svoje top igrače. Tako da Wolfsburg ima temelj.
I to kada se govori o odlasku igrača iz BuLi je u potpunosti pretjerano, jer ja koliko znam od baš top, top igrača koji su otišli u zadnjih par godina iz BuLi to su bili : Khedira i Ozil, plus eventualno Poldi.
A evo ovih gore nabrojanih iz Wolfsburga kao jedan primjer kako ti igrači ne odlaze tako lako.
Kod Schalkea imamo primjere u vidu: Farfana, Howedesa, Huntelaara....
Kod Dortmunda: Reus i Hummels ( i pored toga što Bvb igra EL). Taj neki odliv top klase i ne postoji.
A da ovaj rok nije zadovoljavajući po dolasku klase u ligu, to stoji i to sam rekao, pa i ponovio 2-3 puta u zadnje vrijeme.

Pošto su i malo ozbiljniji forumaši počeli pisati o eventualnom problemu pravila 50+1, onda samo jedno pitanje: Zar zaista mislite da bi ono naškodilo Bayernu? Ili bi možda priliv novca Bayernu i povećalo? :D Mnogi o tome ne razmišljaju....Eto ispade ti investitori bi samo u ove druge klubove investirali.... Većina bundesligaša može probati da slijedi model Bayerna ili Hoffenheima, znači da nađe jake sponzore ili investitore i eto rješenja i bez ukidanja 50+1....Samo da bi se to postiglo, ne može se preko noći takva stvar raditi. Neće se investitor zaletiti tamo gdje nije sigurno i gdje ne bude npr stručno privučen (da se tako izrazim). ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 12 jul 2015, 07:23

effe_sa je napisao/la:
Pošto su i malo ozbiljniji forumaši počeli pisati o eventualnom problemu pravila 50+1, onda samo jedno pitanje: Zar zaista mislite da bi ono naškodilo Bayernu? Ili bi možda priliv novca Bayernu i povećalo? :D Mnogi o tome ne razmišljaju....Eto ispade ti investitori bi samo u ove druge klubove investirali.... Većina bundesligaša može probati da slijedi model Bayerna ili Hoffenheima, znači da nađe jake sponzore ili investitore i eto rješenja i bez ukidanja 50+1....Samo da bi se to postiglo, ne može se preko noći takva stvar raditi. Neće se investitor zaletiti tamo gdje nije sigurno i gdje ne bude npr stručno privučen (da se tako izrazim). ;)
Bilo je i vrijeme da ozbiljniji forumaši počnu razmišljati o onome o čemu sam ja pisao prije dvije godine, pa me ti proglasio smiješnim jer sam nakon njemačkog finala prognozirao zaostajanje BL. Na stranu tvoja sujeta i loše prognoze u odnosu na mene, ja nisam nikad tvrdio da FCB i dalje ne treba da osvaja titule, jer titule će Real i Barca i dalje osvajati, ali je problem kad se prvak BL zna nakon deset kola i kad je jednom Gomezu interesntnija drugorazredna Fiorentina nego aktuelni viceprvak Evrope u ligi u kojoj je već igrao i da ne nabrajam dalje. To je problem koji je loš za čitavu BL i treba ga riješiti, a ne tvrditi kako sam ja troler, kako je Pep dobit za čitavu BL i ostale floskule koje su izbacivali navijači FCB. Čim sistem jedne lige hvale samo navijači jednog kluba, onda tu nešto nije u redu.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2015, 13:47

Erding u Hannoveru za 4 mil eura. Prema italijanskim medijim, Saqirija želi i Hoffenheim. Za razliku od Schalkea oni mogu platiti 16 mil eura. Saqiri je odbio Stoke.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2015, 14:27

opel je napisao/la:
Bilo je i vrijeme da ozbiljniji forumaši počnu razmišljati o onome o čemu sam ja pisao prije dvije godine, pa me ti proglasio smiješnim jer sam nakon njemačkog finala prognozirao zaostajanje BL. Na stranu tvoja sujeta i loše prognoze u odnosu na mene, ja nisam nikad tvrdio da FCB i dalje ne treba da osvaja titule, jer titule će Real i Barca i dalje osvajati, ali je problem kad se prvak BL zna nakon deset kola i kad je jednom Gomezu interesntnija drugorazredna Fiorentina nego aktuelni viceprvak Evrope u ligi u kojoj je već igrao i da ne nabrajam dalje. To je problem koji je loš za čitavu BL i treba ga riješiti, a ne tvrditi kako sam ja troler, kako je Pep dobit za čitavu BL i ostale floskule koje su izbacivali navijači FCB. Čim sistem jedne lige hvale samo navijači jednog kluba, onda tu nešto nije u redu.
Ti si bio sve u pravu, ja se strašno kajem što u tebi odmah nisam prepoznao veliku ljudsku gromadu, fudbalskog stručnja i intelektualnu veličinu. I stvarno si bio u pravu.......
http://5-jahres-wertung.de/APD/Online/5JW.php
Evo vidi se da je Bundesliga nazadovala, nije više 3. nego je 2. na Uefinoj rang listi....NAZADOVALA!!!! :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Odavno sam ja tebe skontao, od tvog lažnog predstavljanja kao navijača BVB-a, pa si njihovu temu trovao, pa si onda naletio na Bayernovu i toliko si kvalitetno pisao da ti je moderacija morala sve postove pobrisati. Pa sad pokušavaš ovu temu zatrovat. Ali nisi više interesantan, odavno i ne repliciram na tvoje postove, ali morao sam zbog raje malo show-a s tobom napraviti....Šta ću kad si gromada.....
Ali ti se mora priznati, odati priznanje da se trudiš i da si ti baš sistematski troler, ti svoje trolanje sistematski pripremiš, od infiltriranja (forumskog) u određenu grupu, izražavanja zabrinutosti za BVB, pa do zabrinutosti za BuLi.... :D :D ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 jul 2015, 15:51

FRANK RIBERY je napisao/la:Ja ne znam šta ti očekuješ. Doveli su reprezentativca Njemačke koji se odlično uklapa u njihov sistem. Sad se pregovara oko Rudigera koji je već došao do reprezentacije. Doći će na red i druge pozcije, polahko. Ovdje se zaboravlja da Vukove nije napustio nijedan igrač iz prve postave. Da bi sve bilo po FFP-u i da bi se doveo napadač, štoper, zadnji vezni i eventualno krilo, mada ono nije prioritet, potrebni su dani pregovaranja, svaki milion je bitan. Aloffs za razliku od Zorca pregovara, vaš klaun samo istrese pare za flopine. Oni su sami po sebi gigant kad im niko igrača nije pokupio. Za vaše se raspituju i klubovi bez evropskih takmičenja, toliko ste sjebali ugleda zadnje 3 godine.

Nije jednostavno dati 18 mil eura za Rudigera koliko god on bio dobar i talentovan, a da pritom moraš dovesti još dvojicu koji neće biti nimalo jeftiniji. Zato je važno da se spusti cijena za Rudigera da bi bilo dovoljno novca za tog boljeg napadača i CM-a. Dost ide 90 posto, mislim da je njegova želja Premiership, a Heckingova da ga se napokon riješi ma koliko to zvučalo čudno nakon ovakve sezone. ALi teško je to objasniti jednom žutaju, jer su oni navikli da dovode pojačanja iz drugoligaških klubova. Još uvijek se grad trese na imena poput Weigla, Burkija,...

I sa napadačima poput Dosta i Krusea, oni su još uvijek debelo kvalitetom ispred vas. :opaopa:
:damn: :damn:

De skontaj jel zutalji samo istresu pare za flopa ili dovode pojacanja iz drugoligaskih klubova? Haj kad skontas napisi i nama pa da i mi znamo ;)

A od tebe ocekujem da prestanes ljudima bacati ublehe igrajuci se managera i najavljujuci neka ekstra pojacanja. Nisi dao sebi reci da vukovi nece bas grlom u jagode i da nece trositi ko pijani milioneri, nego si ovdje pisao po 3-4 ekstra imena koja ce dovesti. Sad si malo usporio, jer vidis da nisi u pravu i da od nekog giganta i bajernovog konkurenta nema nista.

I ako vec komentarisemo i raspravljamo, daj neki normalan argument :!: Nije nikakav argument kad kazes krivo vama zutaljima sto ste imali slabiju sezonu od vukova. :wave:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 jul 2015, 16:00

effe_sa je napisao/la:Pošto su i malo ozbiljniji forumaši počeli pisati o eventualnom problemu pravila 50+1, onda samo jedno pitanje: Zar zaista mislite da bi ono naškodilo Bayernu? Ili bi možda priliv novca Bayernu i povećalo? :D Mnogi o tome ne razmišljaju....Eto ispade ti investitori bi samo u ove druge klubove investirali.... Većina bundesligaša može probati da slijedi model Bayerna ili Hoffenheima, znači da nađe jake sponzore ili investitore i eto rješenja i bez ukidanja 50+1....Samo da bi se to postiglo, ne može se preko noći takva stvar raditi. Neće se investitor zaletiti tamo gdje nije sigurno i gdje ne bude npr stručno privučen (da se tako izrazim). ;)
To pravilo i ne moze naskoditi bajernu na nacin da ce se njima smanjiti lova. Oni ce i dalje imati svoje sponzore koji ce davati lovu. Jedino im moze naskoditi na nacin da arap ili rus kupe klub, pa pocnu upumpavati ogromne kolicine novca u isti. Npr. U Francuskoj je Lyon bio prvak bruku godina zaredom, dok nisu dosli arapi i ulozili lovu u PSG. Sada Lyon vise ne moze tako lako do titule kako je nekada mogao. Tacnije ne moze nikako, jer su ovi pokupovali bruku dobrih igraca i melju sve pred sobom ;)
O tome se ovdje prica. Da arapi uloze lovu u 2-3 kluba i pocnu dovoditi klasne igrace, ne bi bajern na polu sezoni slavio titulu. Nego bi vjerojatno gledao u ledja novopecenih bogatasa kao sto je sada slucaj sa Lyonom u Francuskoj.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2015, 16:25

FRANK RIBERY je napisao/la:Ja ne znam šta ti očekuješ. Doveli su reprezentativca Njemačke koji se odlično uklapa u njihov sistem. Sad se pregovara oko Rudigera koji je već došao do reprezentacije. Doći će na red i druge pozcije, polahko. Ovdje se zaboravlja da Vukove nije napustio nijedan igrač iz prve postave. Da bi sve bilo po FFP-u i da bi se doveo napadač, štoper, zadnji vezni i eventualno krilo, mada ono nije prioritet, potrebni su dani pregovaranja, svaki milion je bitan. Aloffs za razliku od Zorca pregovara, vaš klaun samo istrese pare za flopine. Oni su sami po sebi gigant kad im niko igrača nije pokupio. Za vaše se raspituju i klubovi bez evropskih takmičenja, toliko ste sjebali ugleda zadnje 3 godine.

:damn: :damn:

De skontaj jel zutalji samo istresu pare za flopa ili dovode pojacanja iz drugoligaskih klubova? Haj kad skontas napisi i nama pa da i mi znamo ;)

A od tebe ocekujem da prestanes ljudima bacati ublehe igrajuci se managera i najavljujuci neka ekstra pojacanja. Nisi dao sebi reci da vukovi nece bas grlom u jagode i da nece trositi ko pijani milioneri, nego si ovdje pisao po 3-4 ekstra imena koja ce dovesti. Sad si malo usporio, jer vidis da nisi u pravu i da od nekog giganta i bajernovog konkurenta nema nista.

I ako vec komentarisemo i raspravljamo, daj neki normalan argument :!: Nije nikakav argument kad kazes krivo vama zutaljima sto ste imali slabiju sezonu od vukova. :wave:
Mora da se šališ, koja 4 esktra pojačanja sam ja napisao, a da se isti nisu pojavili u medijim. Bild je pisao i o Rudigeru i o Lukaku i Benteke i o Thielmensu, Geisu, itd. **** se meni što si ti neinformisan, to nije moj problem brate dragi. Uporno pokušavaš provokacijama da opereš svu bjedu i jad vašeg kluba koji je od sjaja do očaja došao za samo dvije godine. Da, jedne godine date pare za flopine, a onda druge za drugoligaške igrače i cik cak se nastavlja. Ja mislim da nema kluba iz lige petice koji ima goreg menadžer od Zorc. JAdni klaun nema nikakvog uticaj u svijetu fudbala, pa kad ode da kupi igrača za Immobilea iz Torina umjesto realnih 8-10 mil da duplo, za Ramosa umjesto 5, da deset, za Mikija koji je imao samo jednu uspješnu sezonu istrpa 30 mil eura, itd. Sad je genijalac skontao da ne može da pogodi nikako sa pojačanjima pa se okrenuo jeftinim drugoligaškim varijantama.Pričaš o Wolfsburgu, a zaboravljaš da su oni u zadnje dvije sezone doveli pojačanja iz Chelsija, BAyerna, Gladbach, Atletica Madrida, a da pritom nisu gubili nijednog važnog igrača, a vi ste shopingirali po Minhenu, Torinu, Herthi, Freiburgu, ...

Poenta je da su oni Bayernu jedina konkurencija u Bundesligi, a da tvoja Borussija je sad samo jedan od klubova koji igraju Bl. KAd se pomiriš da ste prosjek manje ćeš plakati zajedno sa svojim pajdašima. Volim kad udjem na forum, izdominiram i izađem, Imaš mahanje. :salut:

Idi bolan slavi, klub ti se rješio Flopmmobilea za crkavicu. Ibrakoviću, dođi i objasni klaunima kako se dovode pojačanja.

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 12 jul 2015, 17:06

FRANK RIBERY je napisao/la: za Mikija koji je imao samo jednu uspješnu sezonu istrpa 30 mil eura, itd.
Miki je bio najbolji igrač Shakhtara dok je tamo igrao vaš Costa, a manje smo ga platili nego vi Brazilca. SAd skontaj ko koga ovde prca u zdrav mozak i ko preplaćuje igrače i sl. :lolno:

Što se tiče Vukova i ptice na grani znaju osim @FRANKA da Vukovi ne mogu davat velike novce za pojačanja zbog FFP-a, tako je naivno i glupo @FRANČE što pišeš dovest će Lukakua, Bentekea qurčeve, palčeve. :wave:

Vukovi su mogli dovodit igrače iz Chelsea, Bauerna i sl. jer su trošili novac koji nisu zaradili, al fala Bogu ima FFP koji im je za vratom. :salut:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2015, 17:16

Jucer kukaju kako nema kvalitetnih ulaznih transfera u ligi a vec su danas blagoslovljeni sto postoji FFP pa nedozvoljava da jedna ekipa a da to nije Bayern napravi nesto skuplji posao i dovede kvalitetno i provjereno ime. :facepalm:

Tacno si ovi zuti pravi dupljaci. :facepalm:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2015, 17:33

Desperado09 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: za Mikija koji je imao samo jednu uspješnu sezonu istrpa 30 mil eura, itd.
Miki je bio najbolji igrač Shakhtara dok je tamo igrao vaš Costa, a manje smo ga platili nego vi Brazilca. SAd skontaj ko koga ovde prca u zdrav mozak i ko preplaćuje igrače i sl. :lolno:

Što se tiče Vukova i ptice na grani znaju osim @FRANKA da Vukovi ne mogu davat velike novce za pojačanja zbog FFP-a, tako je naivno i glupo @FRANČE što pišeš dovest će Lukakua, Bentekea qurčeve, palčeve. :wave:

Vukovi su mogli dovodit igrače iz Chelsea, Bauerna i sl. jer su trošili novac koji nisu zaradili, al fala Bogu ima FFP koji im je za vratom. :salut:
Costa se dokazao zadnjih 4,5 godina u Shakhtaru, vaš Flop je jednu godinu odigrao dobro i vi ste ga platili 30 mil eura.Poznato je moje mišljenje oko Coste da se ne ponavljam.

Wolfsburg ne može dati velike novce, Jesi ti od jučer počeo Bl da pratiš. Pa jedini klub koji uz Bayern pravi iole kvalitetne transfere zadnjih godina je Wolfsburg. Ljudi doveli jednog reprezentativca, kod drugog se lome oko obeštećenja i meni mulac napiše kako Vukovi nemaju para. Šta me snađe majko moja, gdje su oni kvalitetni forumaši sa kojim se mogla povesti normalna rasprava. Znao sam da vam je pdf u krizi, ali da je u ovakvoj krizi, tome se nisam nadao. Kakav klub takvi i simpatizeri. I opet ćeš promjeniti Nick kao i još par tvojih pulena, valjda vas istina često zaboli.

Kruse 12
De BRuyne 22
Schurrle 32
Gustavo 16

Još si ti zelen za jednu ozbiljnu diskusiju. Šta čovjek sve neće pročitati, klub im u qurcu, pdf im u qurcu, a on bi meni da replicira i ispravlja krive Drine. :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 12 jul 2015, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2015, 17:37

Omerbavarac je napisao/la:Jucer kukaju kako nema kvalitetnih ulaznih transfera u ligi a vec su danas blagoslovljeni sto postoji FFP pa nedozvoljava da jedna ekipa a da to nije Bayern napravi nesto skuplji posao i dovede kvalitetno i provjereno ime. :facepalm:

Tacno si ovi zuti pravi dupljaci. :facepalm:
JA bi to nazvao podvojenim ličnostima. :lol: :lol:
Moje Omere, propala Borussija svi propali, to je taj žućkasti mentalni sklop.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 12 jul 2015, 17:37

Ali on uđe, izdominira i izađe. :tokralju: :rol: :rol: :rol:

P.S. Ako niate vidjeli, imate na jednoj od tema podtopica ekskluzivni info da Leipzig dogodine troši 100m.

P.P.S. Kad već spominješ Wobova pojačanja, zaboravljaš spomenuti da su svi bili rezerve u svojim bivšim klubovima. A što se tiče flopova, nema kluba koji nije falio s nekom kupovinon tako da ti je ta mantra glupa (kao i većina prosera koje trkeljaš).
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.