FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

otpravnik_vozova
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 apr 2010, 16:16

pajkan85 je napisao/la:Po meni je dobro sto igramo u petak, pa ako se nesto uradi u toj utakmici...onda neka Borcu gledaju u ledja bar do subote, a mozda i posle vikenda :)
Dosadilo gledati Želji u ledja, neka vas tu gdje jeste zaslužili ste drugu poziciju! :mrgreen:

Protiv Travnika vas je sudek spasio ali niste ni svjesni da vam je taj penal početak kraja, samo nemojte na kraju trenera i igrače ganjati po terenu ko neki... :D
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 28 apr 2010, 16:24

Borac dobio licencu za Evropu

Banjalučki Borac, koji je lider šampionata BiH dobio je u sredu licencu FS BiH uz saglasnost UEFA-e za učešće u evropskim kupovima. Borac će mečeve igrati na Gradskom stadionu u Banjaluci, koji će morati pretrpiti određene izmene kako bi ispunio kriterije UEFA-e.Banjaluka će tako posle više od 20 godina videti evropsku fudbalsku utakmicu na Gradskom stadionu. U BiH trenutno samo četiri stadiona zadovoljavaju uslove za igranje evropskih utakmica, a to su stadion Koševo, Bilino Polje, te stadioni Širokog i Zrinjskog.

- Siguran sam da će i Banjaluka videti evropske mečeve. U toku je tender za izvođača radova, koji treba da bude gotov do 15 maja. Posle toga krećemo odmah sa radom, kako bi bili domaćini evropskoj ekipi - izjavio je direktor Borca Radmilo Šipovac.

Na Gradskom stadionu sledi mnogo posla. Borac je od evropske kuće fudbala dobio striktna uputstva šta treba da se uradi da bi se mogli igrati mečevi.

Na Gradskom stadionu mora se napraviti prostorija za anti-doping kontrolu i za prvu pomoć igračima i publici, te kontrolna soba za obezbeđenje stadiona i video nadzor, zatim parter za invalidna lica i sanitarni čvorovi, VIP zona od 600 mesta, kancelarija za rad novinara i pres sala. Rasveta na stadionu se mora pojačati sa 600 na 900 luksa. Moraju se postaviti stolice na istoku te napraviti severna i južna tribina.

Projekat rekonstrukcije trebao bi se odvijati u dve faze. Prva faza bi koštala oko 2 500 000 KM, a sveukupna rekonstrukcija koštala bi oko 5 000 000 KM. Finansijeri će biti Grad Banjaluka i Vlada Republike Srpske.
HAJ FAJV

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 28 apr 2010, 16:31

На ' ' су 2 ? 3 ? " $ се $, не % " $ " а % " & $ $ су " ? сезоне & ". " ? не " ? - $ " $ је ' $ ? у ' & ? " " " " " " ' ", ? - & $ ? ". " све $ & " европе - " ¥ ' те " са / ' $ $ $ се " &, $ " за $ ? " $ $ & је за & " & ? " ту " " европу " " у $ у " & у & ?. Наравно $ " " ? $ ' " ? $ ", наравно $ се $ ? па ? то " " & ? су ' " ' " " потпуно ?. & ' " "
Zadnja izmjena: ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ, dana/u 28 apr 2010, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 28 apr 2010, 16:32

prosao sam danas pored gradskog,od radova ni r,samo binu postavljaju i malo krce oko onog parkinga,uostalom radove ne treba jos ni ocekivati,ako budu kad su najavili odlicno,ne treba zuriti ;)
a sto se tice ovih prozivki na marica,cisto sumnjam da mu neko misli bilo sta uraditi,teske rijeci su pale iz bijesa u datom trenutku i iz razloga da mu se za neke strvari skrene paznja.
DUPLA MAJSTORE

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 apr 2010, 16:38

? 2 - ? je napisao/la:На ' ' су 2 ? 3 ? " $ се $, не % " $ " а % " & $ $ су " ? сезоне & ". " ? не " ? - $ " $ је ' $ ? у ' & ? " " " " " " ' ", ? - & $ ? ". " све $ & " европе - " ¥ ' те " са / ' $ $ $ се " &, $ " за $ ? " $ $ & је за & " & ? " ту " " европу " " у $ у " & у & ?. Наравно $ " " ? $ ' " ? $ ", наравно $ се $ ? па ? то " " & ? су ' " ' " " потпуно ?.
Pusti bolan suplju,cuj nije vam do titule :roll: nego vam je to alibi svima...o kupu i nepricate jer znate da vam je karanje...a o prvenstvu, e tu je sve moguce...ako bi se gledalo ko je bolji vi bi bili donji ;) nazalost neke druge stvari ce odlucivati....mozda :mrgreen:
1921-2011

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 apr 2010, 16:56

Esii TM87 je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:На ' ' су 2 ? 3 ? " $ се $, не % " $ " а % " & $ $ су " ? сезоне & ". " ? не " ? - $ " $ је ' $ ? у ' & ? " " " " " " ' ", ? - & $ ? ". " све $ & " европе - " ¥ ' те " са / ' $ $ $ се " &, $ " за $ ? " $ $ & је за & " & ? " ту " " европу " " у $ у " & у & ?. Наравно $ " " ? $ ' " ? $ ", наравно $ се $ ? па ? то " " & ? су ' " ' " " потпуно ?.
Pusti bolan suplju,cuj nije vam do titule :roll: nego vam je to alibi svima...o kupu i nepricate jer znate da vam je karanje...a o prvenstvu, e tu je sve moguce...ako bi se gledalo ko je bolji vi bi bili donji ;) nazalost neke druge stvari ce odlucivati....mozda :mrgreen:
Da su oni nas dobili 5 - 2 ne bi opstali od njihovih provokacija...Samo ću reći Lazar Popović :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 28 apr 2010, 16:56

А & ¥ & $ у ? " о ' ? се " " $ " ? " " ". " су пуна уста " & новог $ " " " &. $ вас је потпуно &, " зато " / по & зна " пут, ето ' & " "
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 apr 2010, 17:00

? 2 - ? je napisao/la:А & ¥ & $ у ? " о ' ? се " " $ " ? " " ". " су пуна уста " & новог $ " " " &. $ вас је потпуно &, " зато " / по & зна " пут, ето ' & " "
Normalno da ne pričate kad znate da pored "nase lokomotive vaša kočija" nema ni teoretske šanse :mrgreen:
Budite zadovoljni Evropom jer je to krajnji domet vaše slabašne ekipice! :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 17:04

? 2 - ? je napisao/la:А & ¥ & $ у ? " о ' ? се " " $ " ? " " ". " су пуна уста " & новог $ " " " &. $ вас је потпуно &, " зато " / по & зна " пут, ето ' & " "
Iskreno, nisu u pitanju "ćupovi" u pitanju su pare. Mnogo se više para može zaraditi igranjem kvalifikacija za LŠ nego UL. Također, sistem kvalifikacija u LŠ je takav da ukoliko nekim čudom prođeš drugo pretkolo što opet i nije toliko čudo jer ima i ekipa sa kojima se može igrati, plasman u treće pretkolo donosi automatsko igranje play offa za UL.
Znači, prođeš samo jedno kolo i imaš zagarantovane još dvije utakmice kod kuće.
PS pored toga, igračima vrtoglavo raste cijena.
Razmisli malo ;)
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 28 apr 2010, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 28 apr 2010, 17:05

Mozel mi neko napisat raspored Borca ? Hvala !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 17:07

LiMvOtElJoZe je napisao/la:Mozel mi neko napisat raspored Borca ? Hvala !
Sloboda -gosti
Modriča - domaćini
Velež - gosti
Olimpik - domaćini
njanje - gosti

:lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 17:08

Evropskih utakmica Borca u Sirokom Brijegu ponos do neba :mrgreen: Ja vise ne mogu od smijeha hajte vi . :lol:
Mada ako budete prvaci bit ce te ne zato sto ste dobri,nego sto seljo ne zna. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 apr 2010, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 apr 2010, 17:11

A šta vam je onda ta krajnja nagrada i cilj??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 28 apr 2010, 17:11

Titula je kolateralna steta ;)

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 apr 2010, 17:12

Ne rise jer znam da bi ti i cijela BL voljeli titulu prvaka BiH isto kao i ja. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 17:13

pajkan85 je napisao/la:Titula je kolateralna steta ;)
Bog zna jeste, kao i cjeli klub. ;)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 apr 2010, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 apr 2010, 17:13

Ne rise jer znam da bi ti i cijela BL voljeli titulu prvaka BiH isto kao i ja. :D[/quote]
Stipu ba...samo da vidimo do koje granice se mogu preseravati sa ovim šupljacima :lol: ...nemoj ih sad ometati , nek kažu ljudi šta imaju za reci 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 17:13

Vi ste ko žene u tijelu muškarca :lol: Tako se barem ponašate :lol: Mi bi pehar, radujemo se kad zabijemo gol u 94 minuti iz sumnjivog penala ali nam pehar ne znači ništa :lol: Jah. Uozbilji se malo :mrgreen:

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 28 apr 2010, 17:52

tatamata je napisao/la:Izgleda da ljepsa vremena idu za fudbalski klub Borac.... ;) Vidim vecina vas je pozitivna,ako ne i svi,a braco moja,kako i ne bi bili,imamo razloga za pozitivnost,ovakvu sezonu smo do prije nekoliko godina mogli samo sanjati.Jedan smo od dva glavna konkurenta za titulu,igramo finale kupa BiH,izborili smo Evropu,dobili smo licencu,pocelo je renoviranje stadiona,atmosfera u gradu na Vrbasu je odlicna...Stvarno je poslije onakvih teskih vremena,ponovo milina biti navijac Borca iz Banja Luke.

A sto je najcudnije,Borac uopste ne igra dobro,cak stavise ocajan je,u nekim segmentima! :mrgreen: Ne mogu ni zamisliti u kakvoj bi ekstazi bili da meljemo sve redom!Ali nema veze,doce to s vremenom,vjerujem.

Sad malo o utakmici u Tuzli.Termin je odlican,i svaka cast upravi sto je to zatrazila od FK Slobode i od saveza,jer cemo imati dva dana vise odmora od Zeljeznicara,a to moze biti presudno u kupu.Igracima treba predah...

Postavka bi trebala biti ovakva,medjutim vjerovatno nece:

................susac.............
..stupar...vule...coric...puzigaca
.......stanceski.....sakan.........
...stevanovic...........stanic.....
......................kajkut.........
........vukelja......................

Maric ce najvjerovatnije umjesto Susca staviti Milinovica(osim ako je povrijedjen),i stavice Jandrica...Ovo mi se nikako ne svidja znamo svi da Jandra ne moze,i da je malte ne bezkoristan na gostovanjima,jedino ga ubaciti ako imamo povoljan rezultat,pa da nam pomogne iskustvom.Sto se golmana tice,ako doticni bude branio,primicemo gol iz prekida sigurno,znamo svi zasto.

Sloboda kod kuce igra bez pardona,i skoro uvijek daju malo golova.To bi mogla biti nasa prilika,i ne bi smjeli igrati bunker,vec naprotiv ofanzivno kao kod kuce,a ako damo gol pola posla je gotovo.Nemamo sta izgubiti.

Nadam se da se niko nece povrijediti,jer bi nam to stvarno bio hendikep.
ma stavice i zaru mjesto puzija,jest da i puzi ne pokazuje bog zna sta,al je korisniji od zare.I jos nesto,malo me sakan izbija u posljednje vrijeme,tu treba traziti igraca na ljeto,nekog kreatora,fali nam strasno marko al sta bi sad,mozda pokusavati sa grahovcem,jer ako mu se neda neka prilika nece on ni proigrati.Tako je bilo i sa stanceskim,sve dok nije bio primoran da igra sa njim,drzali ga na klupi i povremeno ubacivali,i sta je sad,postao konstantan igrac koji je najvise napredovao,bas zato sto mu se pruzila prilika.
DUPLA MAJSTORE

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 28 apr 2010, 18:15

nikad_izvini je napisao/la:
Iskreno, nisu u pitanju "ćupovi" u pitanju su pare. Mnogo se više para može zaraditi igranjem kvalifikacija za LŠ nego UL. Također, sistem kvalifikacija u LŠ je takav da ukoliko nekim čudom prođeš drugo pretkolo što opet i nije toliko čudo jer ima i ekipa sa kojima se može igrati, plasman u treće pretkolo donosi automatsko igranje play offa za UL.
Znači, prođeš samo jedno kolo i imaš zagarantovane još dvije utakmice kod kuće.
PS pored toga, igračima vrtoglavo raste cijena.
Razmisli malo ;)
al razmisli i ti,da ces odmah ispasti u prvom kolu kvalifikacije za ligu sampiona,a u kupu uefa su realno dosta slabije ekipe,i realno se mogu odigrati 2-3 kola-uz malo srece....
u kao sto lazarevo rece...ovdje svi pricaju o stadionu...i toj izgradnji...zabole me za titulu i kup...sto se mene tice..neka zeljo uzme duplu krunu..necu se nervirati...realno 8-)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.