Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sissoko
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Sissoko » 11 jul 2015, 16:35

Slatinash_7 je napisao/la: Evo Vucic opet pruza ruku mira i pomirenja i na tome mu svaka cast!
:D kako smo mi lud narod.
Gebels pruza ruku zatocenicima Ausvica i svaka mu cast? Blago tebi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 jul 2015, 16:37

Sissoko je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la: Evo Vucic opet pruza ruku mira i pomirenja i na tome mu svaka cast!
Ne ulazim u to druze sta je u njegovoj glavi..zamisli da je covjek rekao napali me muslimani dole,ovo je napad na drzavu,na nas narod,sta bi onda bilo?covjek mirno dao izjavu i na tome mu sve mozda treba i zahvaliti jer je ovo mogao okrenuti ko zna u kojem pravcu!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 jul 2015, 16:38

Pojedinci su došli samo zbog ovoga i tu je sve jasno i tu sva priča treba da završi. Onaj ko je došao zbog dženaze je danas previše shrvan tugom i bolom da bi uopće obraćao pažnju na nekog Vučića, Clintona ili bilo koga drugog.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2015, 16:38

Naš narod je čudo! Čudo! On gleda da vidi šta je Vučić izjavio. Nabijem ga na qrac, i čitav njihov agit-prop sistem!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 11 jul 2015, 16:40

Slatinash_7 je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
Ne ulazim u to druze sta je u njegovoj glavi..zamisli da je covjek rekao napali me muslimani dole,ovo je napad na drzavu,na nas narod,sta bi onda bilo?covjek mirno dao izjavu i na tome mu sve mozda treba i zahvaliti jer je ovo mogao okrenuti ko zna u kojem pravcu!
Halo bolan, lik otvoreno negira da je bio genocid, takvom tokmaku koji lijepi ulice Ratka Mladica necu reci svaka cast da mi ne znam sta poruci, ludi smo mi, zato nam se i genocidi desavaju svako malo.Ko je iz Podrinja znace da 92 je bila repriza 45-e. Al ko nas jbe nek nas kolju kad smo stoka naivna.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 jul 2015, 16:42

Kako vi lako padate na srpsku patetiku.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 jul 2015, 16:43

U pravu je slatinash, mogao je iskoristit ovo kako je htio. A poslao je poruku mira. Ne možeš ga kriviti za to.

@Zizu pa moram gledat mogao je čovjek ovo nazvat napadom na Srbiju, zaoštriti odnose između država.

Nije mi jasno kako većina vas ovdje razmišlja emocijama a ne mozgom.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2015, 16:44

Kad mu je već dozvoljeno da dođe, onda se ovo nije trebalo desiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 jul 2015, 16:44

VolimTz je napisao/la:U pravu je slatinash, mogao je iskoristit ovo kako je htio. A poslao je poruku mira. Ne možeš ga kriviti za to.

@Zizu pa moram gledat mogao je čovjek ovo nazvat napadom na Srbiju, zaoštriti odnose između država.

Tačno tako. Ostavite mržnju za svoje lična pobuđenja. Ovakve incidente treba rješavati bez trunke emocije. Nije napadnut neki čovjek na ulici, napadnut je presjednik vlade jedne države. Skontajte se malo ljudi :roll:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2015, 16:47

VolimTz je napisao/la:@Zizu pa moram gledat mogao je čovjek ovo nazvat napadom na Srbiju, zaoštriti odnose između država.

Iz čega će da puca? Iz qrca? Imamo Srbiju na par kilometara od Sarajeva, o čemu mi pričamo? :lolno:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 11 jul 2015, 16:51

VolimTz je napisao/la:
Uh, hvala mu sto se smilovao.

Odoh lijepit

slika

gunner14
Kontakt:

Post Postao/la gunner14 » 11 jul 2015, 16:53

Vučić je uspio u onome sto je naumio.. Provocirao je par dana prije dolaska i sad kad su ga napali uspio je u tome da svi samo pričaju o napadu na njega a skoro pa niko o obiljezavanju 20 godina genocida.. A ovi sto su ga napali stvarno dno dna, kako su samo naivno nasjeli na te sve njegove provokacije..Al to su vjerovatno ovi moderni muslimani što od vjere imaju samo ime i ništa više..Kao što Duraković reče ti što su ga napali vjerovatno su i napustili Srebrenicu i prije nego što su se dženaze obavile.. Pa kakav si ti to musliman kad u svetom mjesecu ramazanu kad trebas da postiš i da se grijeha kloniš ti nekoga napadaš,psuješ ga i gadjaš ga kamenje..Pa došao si na dženazu da nekoga ispratis na onaj svijet a ne na borbu bikova, sramota stvarno..

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 jul 2015, 17:08

Svako ko ne želi prihvatiti ruku pomirenja je za mene jednak onome ko je napravio genocid. Svako ko podržava sinoć napad na kamion, danas na Vučića je isti onaj ko je napravio genocid. Trebamo početi graditi odnose,pomirenje i dijalog. Nikad ne smijemo zaboraviti ni jednu jedinu žrtvu rata. Htjeli,ne htjeli svi vi koji zagovarate jednonacionalnu državu (bila ona od strane Bošnjaka ili Srba) treba da shvatite da naša država je vijekovima naseljena sa svima nama,takva će i biti.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 jul 2015, 17:09

Može li išta bez tekbiranja proći?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 11 jul 2015, 17:10

Kamenovani autobusi u Bratuncu

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 11 jul 2015, 17:13

samocelik je napisao/la:Svako ko ne želi prihvatiti ruku pomirenja je za mene jednak onome ko je napravio genocid. Svako ko podržava sinoć napad na kamion, danas na Vučića je isti onaj ko je napravio genocid. Trebamo početi graditi odnose,pomirenje i dijalog. Nikad ne smijemo zaboraviti ni jednu jedinu žrtvu rata. Htjeli,ne htjeli svi vi koji zagovarate jednonacionalnu državu (bila ona od strane Bošnjaka ili Srba) treba da shvatite da naša država je vijekovima naseljena sa svima nama,takva će i biti.
Ako sam te dobro shvatio, onaj koji ne prihvata ruku pomirenja negatora genocida je isti kao onaj koji je napravio genocid? :roll:

Dalje, po tebi je isto napasti kamion za lesevima i napasti negatora genocida koji je u vrijeme cinjenja istog prijetio ubistvima u parlamentu jedne drzave?

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 jul 2015, 17:16

Sissoko je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Svako ko ne želi prihvatiti ruku pomirenja je za mene jednak onome ko je napravio genocid. Svako ko podržava sinoć napad na kamion, danas na Vučića je isti onaj ko je napravio genocid. Trebamo početi graditi odnose,pomirenje i dijalog. Nikad ne smijemo zaboraviti ni jednu jedinu žrtvu rata. Htjeli,ne htjeli svi vi koji zagovarate jednonacionalnu državu (bila ona od strane Bošnjaka ili Srba) treba da shvatite da naša država je vijekovima naseljena sa svima nama,takva će i biti.
Ako sam te dobro shvatio, onaj koji ne prihvata ruku pomirenja negatora genocida je isti kao onaj koji je napravio genocid? :roll:

Dalje, po tebi je isto napasti kamion za lesevima i napasti negatora genocida koji je u vrijeme cinjenja istog prijetio ubistvima u parlamentu jedne drzave?
Da, jer je spreman mrziti do kraja života. Učiti druge da mrze,a kroz takvu mržnju je spreman uraditi nešto slično.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 jul 2015, 17:18

Lako je njima. Dosli na DZENAZU, mjesec je Ramazan, ljudi poste a oni za toljage i kamenje pa psuju i divljaju. Nakon svega nazad kuci u Sandzak, Njemacku ili gdje vec a povratnicima ostavise da se sami vrate nazad u RS, dadose izgovor svojim istomisljenicima na drugoj strani da ih opet napadnu na povratku iz dzamije ili granapa, boli njih **** za majku sto se sprema ukopati sina, brata koji brata spusta u zemlju, oni dosli gadjati Vucica kamenom. E moja suplja glavo, nikada pameti doci i nikada vidjeti dalje od nosa. Toliko manipulacije necim sto toliko boli, trag vam nestao dabogda.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 jul 2015, 17:18

Puške u ruke i pucajte za Bakira i vreće zlata, naravno njegove. Ako je osveta rješenje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 11 jul 2015, 17:22

samocelik je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:

Da, jer je spreman mrziti do kraja života. Učiti druge da mrze,a kroz takvu mržnju je spreman uraditi nešto slično.
Opet, ako sam te dobro shvatio, ako mrzis negatora genocida onda si spreman i sam pociniti genocid?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.