Slatinash_7 je napisao/la: Evo Vucic opet pruza ruku mira i pomirenja i na tome mu svaka cast!
Gebels pruza ruku zatocenicima Ausvica i svaka mu cast? Blago tebi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Slatinash_7 je napisao/la: Evo Vucic opet pruza ruku mira i pomirenja i na tome mu svaka cast!
Ne ulazim u to druze sta je u njegovoj glavi..zamisli da je covjek rekao napali me muslimani dole,ovo je napad na drzavu,na nas narod,sta bi onda bilo?covjek mirno dao izjavu i na tome mu sve mozda treba i zahvaliti jer je ovo mogao okrenuti ko zna u kojem pravcu!Sissoko je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la: Evo Vucic opet pruza ruku mira i pomirenja i na tome mu svaka cast!kako smo mi lud narod.
Halo bolan, lik otvoreno negira da je bio genocid, takvom tokmaku koji lijepi ulice Ratka Mladica necu reci svaka cast da mi ne znam sta poruci, ludi smo mi, zato nam se i genocidi desavaju svako malo.Ko je iz Podrinja znace da 92 je bila repriza 45-e. Al ko nas jbe nek nas kolju kad smo stoka naivna.Slatinash_7 je napisao/la:Ne ulazim u to druze sta je u njegovoj glavi..zamisli da je covjek rekao napali me muslimani dole,ovo je napad na drzavu,na nas narod,sta bi onda bilo?covjek mirno dao izjavu i na tome mu sve mozda treba i zahvaliti jer je ovo mogao okrenuti ko zna u kojem pravcu!Sissoko je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la: Evo Vucic opet pruza ruku mira i pomirenja i na tome mu svaka cast!kako smo mi lud narod.
Tačno tako. Ostavite mržnju za svoje lična pobuđenja. Ovakve incidente treba rješavati bez trunke emocije. Nije napadnut neki čovjek na ulici, napadnut je presjednik vlade jedne države. Skontajte se malo ljudiVolimTz je napisao/la:U pravu je slatinash, mogao je iskoristit ovo kako je htio. A poslao je poruku mira. Ne možeš ga kriviti za to.
@Zizu pa moram gledat mogao je čovjek ovo nazvat napadom na Srbiju, zaoštriti odnose između država.
Nije mi jasno kako većina vas ovdje razmišlja emocijama a ne mozgom.
Iz čega će da puca? Iz qrca? Imamo Srbiju na par kilometara od Sarajeva, o čemu mi pričamo?VolimTz je napisao/la:@Zizu pa moram gledat mogao je čovjek ovo nazvat napadom na Srbiju, zaoštriti odnose između država.
Nije mi jasno kako većina vas ovdje razmišlja emocijama a ne mozgom.
Uh, hvala mu sto se smilovao.VolimTz je napisao/la:
@Zizu pa moram gledat mogao je čovjek ovo nazvat napadom na Srbiju, zaoštriti odnose između država.

Ako sam te dobro shvatio, onaj koji ne prihvata ruku pomirenja negatora genocida je isti kao onaj koji je napravio genocid?samocelik je napisao/la:Svako ko ne želi prihvatiti ruku pomirenja je za mene jednak onome ko je napravio genocid. Svako ko podržava sinoć napad na kamion, danas na Vučića je isti onaj ko je napravio genocid. Trebamo početi graditi odnose,pomirenje i dijalog. Nikad ne smijemo zaboraviti ni jednu jedinu žrtvu rata. Htjeli,ne htjeli svi vi koji zagovarate jednonacionalnu državu (bila ona od strane Bošnjaka ili Srba) treba da shvatite da naša država je vijekovima naseljena sa svima nama,takva će i biti.
Da, jer je spreman mrziti do kraja života. Učiti druge da mrze,a kroz takvu mržnju je spreman uraditi nešto slično.Sissoko je napisao/la:Ako sam te dobro shvatio, onaj koji ne prihvata ruku pomirenja negatora genocida je isti kao onaj koji je napravio genocid?samocelik je napisao/la:Svako ko ne želi prihvatiti ruku pomirenja je za mene jednak onome ko je napravio genocid. Svako ko podržava sinoć napad na kamion, danas na Vučića je isti onaj ko je napravio genocid. Trebamo početi graditi odnose,pomirenje i dijalog. Nikad ne smijemo zaboraviti ni jednu jedinu žrtvu rata. Htjeli,ne htjeli svi vi koji zagovarate jednonacionalnu državu (bila ona od strane Bošnjaka ili Srba) treba da shvatite da naša država je vijekovima naseljena sa svima nama,takva će i biti.
Dalje, po tebi je isto napasti kamion za lesevima i napasti negatora genocida koji je u vrijeme cinjenja istog prijetio ubistvima u parlamentu jedne drzave?
Opet, ako sam te dobro shvatio, ako mrzis negatora genocida onda si spreman i sam pociniti genocid?samocelik je napisao/la:Da, jer je spreman mrziti do kraja života. Učiti druge da mrze,a kroz takvu mržnju je spreman uraditi nešto slično.Sissoko je napisao/la:Ako sam te dobro shvatio, onaj koji ne prihvata ruku pomirenja negatora genocida je isti kao onaj koji je napravio genocid?samocelik je napisao/la:Svako ko ne želi prihvatiti ruku pomirenja je za mene jednak onome ko je napravio genocid. Svako ko podržava sinoć napad na kamion, danas na Vučića je isti onaj ko je napravio genocid. Trebamo početi graditi odnose,pomirenje i dijalog. Nikad ne smijemo zaboraviti ni jednu jedinu žrtvu rata. Htjeli,ne htjeli svi vi koji zagovarate jednonacionalnu državu (bila ona od strane Bošnjaka ili Srba) treba da shvatite da naša država je vijekovima naseljena sa svima nama,takva će i biti.
Dalje, po tebi je isto napasti kamion za lesevima i napasti negatora genocida koji je u vrijeme cinjenja istog prijetio ubistvima u parlamentu jedne drzave?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.