Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Unofficialpage » 11 jul 2015, 13:24

pijanBabo je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Jao, gađali Vučića. Nije ovo trebalo.
I Clintona, i Holandsku delegaciju, i Turke.. i sve ostale koji su dosli u Srebrenicu treba gadjati i pljuvati. Trebali su doci 95-e, a nisu, nema razloga sada da dolaze i rijecima osudjuju. Od dzenaze se pravi Srebrenica film festival, vise se paznje daje onima koji su dosli i njihovim supackim govorima.

A poseban hejt za ove zene i nase politicare jer niko nema muda da izadje pred tu svjetsku delegaciju koja se nalazi u Srebrenici, i kaze "namjerno ste dopustili da 10 000 MUSLIMANA bude ubijeno, da se radilo o krscanima lako bi se sprijecio genocid"
Slažem se s tobom, ali ne treba se na ovaj nivo spuštati. On je ovo zaslužio ali ne na ovom mjestu. Ali i ovo razumijem da nije lahko emocije držati, nije lahko kad izgubiš cijelu porodicu i ovo đubre dođe koje stalno negira genocid, ni ja se ne bih mogao sudržati iako nisam tu nikog izgubio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 jul 2015, 13:24

Negiranje genocida je sastavni dio genocida. Potpuno očekivano i razumljivo je ovo što se desilo. Nije trebao ni dolaziti, provokator obični.

S druge strane, ne razumijem tekbiranje. Zbog toga me sram.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 11 jul 2015, 13:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jul 2015, 13:24

theboss_RD07 je napisao/la:Stvar je jednostavna. Sto se mene tice ja sam neutralan povodom ovoga. Slazem se nisu mogli izabrati gore vrijeme i mjesto za taj napad, ali istovremeno taj napad i opravdavam.

Ne mozes negirat genocid i onda doci na obiljezavanje istog. Ili prihvati istinu, budi covjek, ili nemoj nikako ni dolazit.
Ne znam sta je ocekivao
A sta cemo sa ovima kao Klinton, on to gura i priznaje samo da bi kontrirao istocnom bloku (Rusiji). Dodje po direktivi, kada je bilo 1995. Srebrenica mu odgovarala tj iskoristio je kao argument za nezavisnost BIH i nije reagovao. I danas dodje, a svi ga vole.. :facepalm:
Previse zapadnih zmija danas u Srebrenici..

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 11 jul 2015, 13:25

Negiranje je posljednji stadij genocida, negatorima treba pokazat ko su i sta su.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 jul 2015, 13:30

100 puta bi bilo bolje da su ga svi ignorisali, a on morao nositi Srebrenicki cvijet pred svima. Nazalost, mediji ce ovo napuhati pa cemo o ovome vise slusati narednih dana nego o genocidu.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 jul 2015, 13:30

SlevinKelevra je napisao/la:100 puta bi bilo bolje da su ga svi ignorisali, a on morao nositi Srebrenicki cvijet pred svima. Nazalost, mediji ce ovo napuhati pa cemo o ovome vise slusati narednih dana nego o genocidu.
:thumbup:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jul 2015, 13:32

[youtube][/youtube]

Sramota jedna velika..

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 jul 2015, 13:34

Da li će sada pravoslavci iz RS-a napasti ljude na povratku sa dženaze. :hmmmmm:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jul 2015, 13:39

pa Vučić je zbog tog i došo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 jul 2015, 13:39

;)

slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 11 jul 2015, 13:41

Dosao da isprovocira te da se prikaze svijetu u ulozi zrtve, nakon svega. Znao je on dobro sta ga ceka, al' ponavljam, nije vrijedan polemisanja za ovaj dan, pored svih ovih zrtava kojima se treba odati velika pocast.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 11 jul 2015, 13:42, ukupno mijenjano 3 puta.
- Ed Woodward for Prime Minister !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 jul 2015, 13:42

Ovaj papak nije smio dobiti ni sekundu pažnje.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 11 jul 2015, 13:45

[youtube][/youtube]

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 11 jul 2015, 13:47

tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sramota jedna velika..
Jedina sramota je što je četnik uopšte došao. Prije dolaska je govorio da ga nije strah dolaska u Srebrenicu. Takve riječi ne bi govorio da ne negira zločin genocida. Očigledno prijatelju da ti nisi nikog izgubio u ratu, dok ja jesam i ovo za mene ne predstavlja sramotu. Sramota je davno učinjena kad su ovi ljudi ubijani, kada Evropa ništa nije uradila povodom tog pitanja.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jul 2015, 13:49

Svaka cast narodu na spontanoj i opravdanoj reakciji!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 jul 2015, 13:52

VolimTz je napisao/la:Da li će sada pravoslavci iz RS-a napasti ljude na povratku sa dženaze. :hmmmmm:
Ja mislim da hoće. Jesi li čitao postove i komentare na stranici na fb nasa svetinja. To je sramotno šta pišu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jul 2015, 13:52

Prle89 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sramota jedna velika..
Jedina sramota je što je četnik uopšte došao. Prije dolaska je govorio da ga nije strah dolaska u Srebrenicu. Takve riječi ne bi govorio da ne negira zločin genocida. Očigledno prijatelju da ti nisi nikog izgubio u ratu, dok ja jesam i ovo za mene ne predstavlja sramotu. Sramota je davno učinjena kad su ovi ljudi ubijani, kada Evropa ništa nije uradila povodom tog pitanja.
Najveca sramota danas je sa nase strane jer primjenjujemo silu. Neki su ostali dostojanstveni, neki su dosli samo da izazovu nered kao na neki izlet.
Mene iskreno boli briga koga su napali, krivo mi je sto to rade dok se ljudima klanja dzenaza. Zato je sramota, da radis na jednoj dzenazi ovo. Samim tim ti ne sto nemas respekta prema ovim politicarima sto je u neku ruku opravdano vec nemas respekta niti prema ovim zenama koje ce ukopati svoje.

Sve je rekao Kavazovic, u kratkim crtama. Mislite da on nije iznerviran ovim postupkom? Covjek je rekao da to sto rade pogresno..

Vi mjesate kruske i jabuke. Kriv najvise Vucic sada ispade, covjek je u to vrijeme bio pijun obicni. Sto nisu Klintona napali, covjek je bio u vrhu svjetske diplomatije i dozvolio ono da se desi 1995. Sta je sa ovih Holandeza, najvecih krivaca, sto njih nije niko napao Da je povukao par poteza do toga ne bi doslo..

Jednostavno u Srebrenicu dolazi zadnjih godina dosta nacionalista, koji ne misle mozgom. Nije meni sto je neko nabio Vucica bokserom, vec zbog ovih ljudi kojima se klanja dzenaza

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 jul 2015, 13:58

Unofficialpage je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Da li će sada pravoslavci iz RS-a napasti ljude na povratku sa dženaze. :hmmmmm:
Ja mislim da hoće. Jesi li čitao postove i komentare na stranici na fb nasa svetinja. To je sramotno šta pišu.
Nisam, izbjegavam komentare na fb, tu ima najviše zaostalih ljudi. Nadam se da će pojačati sigurnosne mjere na tim putevima.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 11 jul 2015, 13:59

Proći će sve…I Vučić, i brutalni dekolte u kojem se ukazalo “nešto” u društvu nasmijanog Emira Suljagića, i sramno ponašanje mahom domaćih uzvanika koji ne mogu da prikriju ushit zbog činjenice da dijele medijski prostor sa tako visokim gostima /svaka prilika je dobra prilika/, i licemjerje koje može makazama da se reže. Večeras, kad se nad Potočare spusti mrak, i kada i posljednji “učesnik” napusti poprište komemoracije, žrtve će napokon da pronađu svoj mir i smiraj.
Tako to ide, već dvadeset godina...
- Ed Woodward for Prime Minister !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jul 2015, 14:05

Mora neko nasjest na provokaciju, jbg ništa neočekovano.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Rule_hz, VivaLaStella i 19 gostiju.